- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
Köszi, akkor ez sem tökéletes megoldás. Sokszor váltogatnak a világok között, egyszer kreatívban játszanak, aztán túlélő, lapos világ, stb. Gondoltam csinálna itt 4-5 verziót és mindenki abban játszhatna amiben akar.
Mindegy, várunk, hátha egyszer lesz lehetőség erre is.
-
Jeffi
aktív tag
Úgy sikerült megoldanom a problémát hogy generáltam egy új mapot, a régi map cloud és level fájlait lecseréltem az új map fájlaira. Az új map generálásakor a régi seedjét adtam meg, mert az változik. Egyenlőre nem tapasztaltam semmi problémát, viszont az fps laggom megszűnt hálisten, most hogy realmben van a világ.
-
-
törölt tag
A 32 blokk stimmel, a falu közepétől számolva minden irányban 32 blokk az alapméret. De ennél lehet nagyobb is egy falu, azért esett bele a 40 blokkos komposztálóba. A két falu széle ne érjen össze és akkor nem mászkálnak át. Mondjuk vanillában még sose csináltam ilyet, mi géppel sokasítjuk őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest