Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz mAtThEw0319 #25391 üzenetére
Hát arra várhatsz attól tartok, náluk pont a tömegek vannak célkeresztben, nem egy olyan szűk réteg, mint mi.
Én egy Xperia 1-et használok, mióta leváltottam a Privet, de az is nálam továbbra is... főleg Discordot és Messengert használok rajta, összehasonlíthatatlanul jobb mint a kijelzőn maszatolás. -
Tamy
senior tag
válasz mAtThEw0319 #25388 üzenetére
Ha jól tudom a BB OS 10 Android 4.1 (vagy 4.2, esetleg 4.3?, de a lényegen nem sokat változtat) futtatókörnyezettel rendelkezik, feljebb tornázni ezt aligha lehet, valószínű a vas is kevés lenne hozzá. Az ezen futó alkalmazások többé-kevésbé működnek rajta. Play áruházból utolsó információm szerint Android 4-nél régebbi alkalmazás nem tölthető le, de azóta lehet, hogy tovább szigorítottak, utóbbi esetben ez az út már elhasalt. Vannak egyéb források, ahonnét le lehet szedni régebbi apk fájlokat, pl.: https://www.apkmirror.com/, https://apkpure.com/. Ezek működőképessége megint csak vagylagos, némelyiknél a régi verzió esetleg már tiltott lehet szerver oldalról. Vannak viszont alkalmazások, amiknek jobban be kell épülnie a rendszerbe, pl. a különféle VPN megoldások, ezek bár elindulnak, de nem fognak megfelelően működni, mert nem férnek hozzá minden beállításhoz.
E-mailre én minden Android alapú eszközön az AquaMail levelezőkliensét használom, fényévekkel nagyobb tudású, mint a gyári alkalmazások. Arra viszont nem tudok válaszolni, hogy a gmail hajlandó-e beengedni egy régi verziót belőle.
A Play áruház beállításáról több leírás is van a neten, nálam ez alapján működött, de angolul van.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #25388 üzenetére
Megértem az igényeidet. De én se gmail-t se a többit nem használtam. Ergo sokat nem tudok hozzászólni. Főleg ha x éve már nem azt használom. Ezt sem tudom hogy hol lehet erre még tanácsot kapni. Ez egy jó fórum volt pár éve, jelenleg kiürült. Talán a fészen van még fórum.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #25386 üzenetére
Lássuk: telefon, SMS szépen muzsikál
Gmail - szerintem már lesznek biztonsági aggályok.
Gmaps... Nem tudom. Nekem fizetős Osmand volt
Ami biztos nem fog menni: minden más!
Amikor volt viber, már akkor is megfőzte a procit.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
hermanyi
addikt
válasz mAtThEw0319 #9758 üzenetére
Ezt olvasgasd át azért előtte mielőtt nekiállsz .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hati
addikt
válasz mAtThEw0319 #9758 üzenetére
Fel.
-
lezerpiramis
őstag
válasz mAtThEw0319 #9750 üzenetére
Nem. Normal mobilnet ehhez kell: YouTube (nem az oldal elerese, hanem az adott video lejatszasa), netmegosztas, egyes kulso alkalmazasok, szolgaltatoi wapos/netes bongeszoprofil.
Az Opera emlekeim szerint BIS-sel is mukodik, a FB pedig csak azzal. Mondjuk nekem mindig volt mobilnet is a BIS melle.
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz mAtThEw0319 #9749 üzenetére
A YouTube alkalmazás is csak BIS-el? (mobilnet nélkül)
[ Szerkesztve ]
-
Coq
aktív tag
válasz mAtThEw0319 #9721 üzenetére
Az alkalmazasok szempontjabol a RAM a lenyeg. A 9000-nel ez 128 Mb. Minoseg szempontjabol remek keszulek, ez tagadhatatlan, ha tenyleg csak azokat az alkalmazasokat hasznalod, akkor jarhato a dolog, szerintem meg OS 5-tel is erdemes megprobalni. Erdemes, mert szerintem az OS 5 sokkal jobb, Lezerpiramis osszefoglalta a fontosabbakat, de vannak meg mas, aprobb dolgok is (pl. aprosagnak tunik, de igen praktikus, hogy az enter billentyu lenyomasaval el tudod kuldeni az uzeneteket, nem kell mindig behivni a menut, mint az OS 4.6-nal, stb.)
(Eleg nagy) hatranya viszont a trackball (a trackpad elleneben) : sokkal konnyebben koszolodik, es a kezelese is - szamomra legalabbis - kevesbe kenyelmes. A billentyuzete nagyon jo, de nekem tokeletesen megfelelt a (kisebb meretu) 9700-e is.
A fenykepezoje sem tul kiraly (2 Mpixel autofokusz nelkul), de alapnak tokeletesen megfelel. A(z ingyenes) PDF olvaso mar meredekebb, mert ha van is ra, zoomolni nem lehet vele (en legalabbis nem talaltam zoomolni tudot), marpedig egy akkora kepernyon egy PDF fajl olvashatatlan. Viszont a .doc, stb. szovegfajlokat tudja kezelni gond nelkul.
-
hermanyi
addikt
válasz mAtThEw0319 #9723 üzenetére
Amióta az uj os-t használom azóta 1X kellett .
Elötte hetente 1X minimum , hogy miben nyilvánul meg ? elkezd homokórázni nem reagál semmire, közben melegedni és 15 perc alatt lecumantja az aksit ha nem veszed észre Szóval simán lefagy .igaz én nem nagyon használok appokat
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz mAtThEw0319 #9721 üzenetére
Nekem jelenleg 9000 rem van (másodikat gyűröm) A 9700 nekem nem ált kézre a lapát mérete a 9000 nek nekem jobban kézreál emiat szerintem jobb is rajta gépelni. apok terén a 9700 többet elvisel és a 25 mega kell .
Sajnos a 9000 nek szivárog a memoja gyári sz@rságAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
lezerpiramis
őstag
válasz mAtThEw0319 #9583 üzenetére
Itt akkor tudsz regelni, ha mar megvan a BIS. Hivd fel oket, aktivaltasd.
-
-igu-
addikt
En csak ultem a konyhaban egy kaveval, felhivtam oket a BIS miatt, es mire a kave vegere ertem, meg is erkezett az aktivalo sms.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Coq
aktív tag
Erre sajnos en nem tudok valaszolni neked... (mivel nem Magyarorszagon elek).
-
Coq
aktív tag
válasz mAtThEw0319 #9574 üzenetére
Hogy egyaltalan van-e... Es nem lopott (es igy letiltott) a keszulek, mert akkor bizony tuti, hogy nem megy rajta a BIS. Ha rendes boltban veszed, azert az valoban joval biztonsagosabb.
A 9700 egyertelmuen jobb valasztas. Ha keves alkalmazassal hasznalod, akkor pedig semmi gond, az OS6 is menni fog rajta. A zseblampa sem ker sok helyet .
Most egyebkent (par perce) direkt meghallgattam itt nalunk a tozsdehireket a radioban, es beszeltek a BB mai torteneseirol, de azt mondtak, hogy a bejelentes hirere a reszvenyek ma 10 szazalekot ugrottak, vagyis a piac kedvezoen fogadta a hirt !!
-
XSiGma
aktív tag
válasz mAtThEw0319 #9578 üzenetére
jaa így már leesett.őszintén szólva amilyen szar a FB app én hónapok óta nem nyitottam meg,évek óta elvagyok böngészőből is mint mondtam.
-
XSiGma
aktív tag
válasz mAtThEw0319 #9576 üzenetére
a böngésző jelez,hogy üzeneted jött?ez nekem új/magas...
-
XSiGma
aktív tag
válasz mAtThEw0319 #9574 üzenetére
Ehhez a 2 alkalmazáshoz teljesen felesleges előfizetni a bis-re,sima mobilnettel is meg lehet oldani böngészőből egy mezei júzer számára (pl én is évek óta így csinálom).Főleg mert te írtad hogy minden forint számít.
-
Coq
aktív tag
válasz mAtThEw0319 #9571 üzenetére
Alkalmazast sajnos nem tud telepiteni a memoriakartyara...
Amennyiben sok alkalmazast szeretnel telepiteni, mindenkeppen erdemes megmaradni az OS5-nel (szerencsere a BB-n a downgrade is mukodik). A kivalasztando alkalmazasok kozott azonban ellenorizd, hogy milyen OS-re hasznalhatoak. (Ez nagyon valtozo lehet.) Nekem egyebkent van egy 9300-m OS6-tal, kb. hetente egyszeri ujrainditassal mindig felszabadul annyi memoria, hogy gond nelkul fusson, soha nem akadozik. 9700-t is hasznaltam OS 5-tel, azon viszont kb. 120 Mb volt szabadon... (Mindkettoben 256 Mb alkalmazasmemoria van.) A kepernyo felbontasa sokkal jobb a 9700-nal. Uzemido tekinteteben (2G-vel) a 9300 viszont jobb.
A BIS-t illetoen akkor mar biztosan tudod, hogy mukodik a dolog, ha pl. tudod konfiguralni a BBM-et es az email-fiokodat es az uzeneteidet rendesen meg is kapod. Termeszetesen mas alkalmazasokhoz is nelkulozhetetlen a BIS, ha ki akarod hasznalni azt, amit tud a BB, de ha a BBM-ed megy, akkor tudhatod, hogy minden rendben van azon a teren.
Viszont ha neked meg nem lesz BIS-ed, amikor megveszed a telefont, ha teheted, mar a vasarlashoz kerj kolcson valakitol egy BIS-es SIM-kartyat a teszteleshez. Es feltetlenul nezd meg a matricat az akku alatt a keszulek azonositoival.
[ Szerkesztve ]
-
Coq
aktív tag
válasz mAtThEw0319 #9554 üzenetére
A valasztashoz : billentyuzet szempontjabol (is) jobb a 9700, de a 9300 is nyugodtan vallalhato, ha ahhoz kedvezobb aron jutsz. A 9700 fenykepezoje is jobb (3,2 Mpixel 2 elleneben), illetve autofokusz is van benne (a 9300-ban nincs).
Tudtommal letezik zseblampa-alkalmazas a 9700-ra. Alapvetoen mindketton OS 5 van, felteheto rajuk az OS 6 is (bar akkor kevesebb memoria marad az alkalmazasokra, azaz tul sok mindent nem lehet ra telepiteni, mivel a rendszer jo futtatasahoz minimum 20, de inkabb 25 MB-ot erdemes szabadon hagyni), de a 9300 mar gyakran eleve OS 6-tal van ellatva (ekkor kb. 45 Mb marad szabadon alaphelyzetben).Ha hasznaltan veszel BB-t, a legfontosabb azt ellenorizni, hogy a BIS regisztralhato-e a keszulekre. Ezt a legegyszerubben ugy tudod ellenorizni, hogy egy olyan SIM-kartyat raksz bele, amelyen van BIS : ekkor a kovetkezo bekapcsolaskor azonnal meg kell, hogy erkezzen a telefonra a regisztracios uzenet. (Ez meg mindig nem teljes garancia a sikerre, de jo jel.) Normalis esetben semmit nem kell varialni a PIN-nel sem, mukodik minden magatol. OS ujratelepites helyett tobbnyire eleg egy sima wipe, ami az elozo felhasznalo adatait torli, es azzal gyakorlatilag uj lett a telefon (marmint szoftveresen). Legalabbis azokkal a BB-kel, amelyek nalam megfordultak, eddig meg nem volt szukseg semmi masra ezen kivul a mukodeshez - persze frissitheted az OS-t, ha akarod.
A tobbi kerdesre (Vodafone, stb.) en nem tudok valaszolni, valaki majd biztos megirja.
[ Szerkesztve ]
-
mAtThEw0319
senior tag
válasz mAtThEw0319 #9554 üzenetére
Valaki segítene kérem?
-
FET-MEN
veterán
válasz mAtThEw0319 #9505 üzenetére
S2-vel mi is lett? Van rá emberem aki megcsinálja jó áron
Iphone 7
-
XSiGma
aktív tag
-
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #9497 üzenetére
Egy napot persze, ha folyamatosan fent van a 3Gén és egy kazal program meg levelező fut.
De ha nincs bekapcsolva, és nem vagy függő akkor máris kikapcs-bekapcs és lön csoda az egy nap, már nem egy nap... Ez azért már nem az az ős mobil 1991, hogy 12 órás készenlét meg egy óra beszélgetés...
-
FET-MEN
veterán
válasz mAtThEw0319 #9497 üzenetére
Jóduma, nálam 2 napot megy normális használattal. Nem kell róla egésznap netezni ennyi. Néha felnézek facebookra, egy kis telefonálás , sms lám 2 nap.
Üdv Hagel
Iphone 7
-
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #9494 üzenetére
Szörcs -› hardverapró, Blackberry, Bold Yessss, Bébi!!!
-
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
-
Nabu
aktív tag
válasz mAtThEw0319 #4813 üzenetére
Nem kell (azaz nem is lehet9 facebook.com-os email címet bis fiókhoz adni!!!
A BB-n van egy facebook kliens azt beállítod és voálá mindenről online tudni fogsz lehet az üzenet vagy akár csak egy megjegyzés akár egy like, de tulajdonképpen minden ami a webes felületen is van!Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
hermanyi
addikt
válasz mAtThEw0319 #4826 üzenetére
[link] ezt találtam
-
Иван
őstag
válasz mAtThEw0319 #4823 üzenetére
Először jöjjön ki az a hányatott sorsú család, mert mindig x+negyedév a megjelenési határidő, ahol x az aktuális dátum.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
hermanyi
addikt
válasz mAtThEw0319 #4815 üzenetére
ha hozzárendeled a telohoz akkor bizony bizony kapod az értesítést és az esetek 85%-ban előbb jelez a telo mint az asztali gépen látnád az értesítést .
BIS 3-3 email rendes BIS 10 email .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Иван
őstag
válasz mAtThEw0319 #4813 üzenetére
Én elviekben nem látom akadályát, de ha jól tudom BIS csomagtól függően megvan a limit, hogy hány emailt tudsz hozzákötni.
De az öregmotorosok majd kijavítanak.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
-igu-
addikt
válasz mAtThEw0319 #2555 üzenetére
120e-et telefonra igen, havi 1100 Ft-ot BIS-re nem.
Értem.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
kutga
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #2564 üzenetére
Van, ha mégsem, felteszed.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
botarobi
tag
válasz mAtThEw0319 #2564 üzenetére
Biztos,hogy van,annál is inkább,mert magadnak is ki tudod választani a nyelvi beállítások között. Az ajánlott oldalon + a Facebookos oldalukon szinte mindenre kapsz választ,amire nem,arra ott a "kapcsolat" menüpont
-
botarobi
tag
A blackberryszerviz.com oldalon most is 125e az új,független 9900-as,Péter barátunknál! Használtat 110-ért kapsz...szerintem célszerű a márkát favorizáló szervizt-forgalmazót előnyben részesíteni! Én még nem csalódtam...
-
kutga
nagyúr
T-nél úgy tudom 20k a függetlenítés.
120k-ért már vannak tuti telók, mondjuk az általad említett 9790 és 9780 függetlenül.
A 9790 újabb modell, érintőkijelzővel, gyorsabb procival viszont kisebb akksival, és karcsúbb mérettel. A 9780 régebbi, jobban bírja szuflával, hagyományos a kijelzője.
És a lényegi különbség hogy a 9790 már támogatja a legfrissebb 7.1-es OS-t míg a 9780-ra max 6-os megy fel. Hogy mi a különbség a két OS között nem tudom, én 5-öst használok.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #2553 üzenetére
Persze. Vodafone Kredit:
MOD
Független BB-t innen:Szolgáltatónál én nem szoktam telefont venni, a Vodának meg sajna elég gyér a BB felhozatala. Mennyi pénzed van rá?
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #2551 üzenetére
Ahogy néztem a Vodánál a legolcsóbb csomag amiben van mobilnet 2.150,-Ft, de csak ha 26 ével aluli vagy, egyébként 3.300,-Ft a Mátrix I díjcsomag 150 MB adatforgalommal. Ehhez opció a BIS 990,-Ft, és kapsz 500 MB adatforgalmat.
Annyi a kikötés hogy a kedvezményes BIS csak adatforgalmat tartalmazó előfizuhoz vehető igénybe, egyébként 1.990,-Ft.
MOD
Szerintem a T-nél is úgy van, hogy ha olyan díjcsomagot választasz amiben van már adatforgalom akkor nem kell még külön mobilnetet kötni.Okosteló mellé meg nem árt a mobilnet mert azok előszeretettel akarnak fel-felmászni rá.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #2547 üzenetére
Nem muszáj, de ajánlatos.
Multimédia kérdésre, a 8900-asomon autófókuszos kamera van, nem HD, nem tudom hány megapixel de tökéletes a korábbi fixfókuszosokhoz képest.
Mást viszont nem nagyon használok, se zenehallgatást, se videót.
MOD
Amúgy érdemes elolvasni a témaindító írást hogy mi is a BB rendszer tulajdonképpen.[ Szerkesztve ]
-
fgth
tag
válasz mAtThEw0319 #2547 üzenetére
ok!
Sorry !
tulsokat irok mostansagWaterloo ... BlackBerry base White Passport
-
kutga
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #2543 üzenetére
Nézegettem a T-mobile honlapját, a GoNet L mobilinternet csomag havidíja 2.000,-Ft. Ha emellé rendelsz BIS előfizetést, annak a díja feleződik, úgy már csak 1.250,-Ft. Havonta szerintem ennyit megér, gondolom mobilnet csomagot mindenképpen kérsz.
Más azért a BIS levelezés mint egy akármilyen levelezőkliens, mert nem csak az a pláne hogy azonnal jönnek a levelek, meg titkosítva, de TÖMÖRÍTVE is, egy 8 megás levél is csak pár KByte adatforgalmat generál, ráadásul csak annyit tölt le belőle amennyit megnézel. Nem is beszélve hogy mindezt a mobilhálózaton, nem kell külön adatkapcsolatot nyitni minden egyes alkalommal. Más rendszerek is tudnak ilyet, de pl a korábbi Nokiáim akksiját ez megölte, úgy merült hogy csak na. A BB emiatt (is) nagyon jó.
Egyébként kapni BB kialakítású Androidos telót:
Samsung Galaxy Y Pro Duos B5512
MOD
A lényeget meg lehagytam...a legtöbb gyári BB alkalmazást külső gyártóéval le lehet cserélni, amik működnek mobilnettel/Wifivel.[ Szerkesztve ]
-
fgth
tag
válasz mAtThEw0319 #2543 üzenetére
Amúgy azért akarok BB Bold 9900 mert ez már egy multimédiás eszköz QWERTY billentyűzettel és egy kiváló gyors rendszerrel.
tevedes! a multimedias csili-vili az ios,droid es a wp7.
a BB9000 eseteben nem is gyors a rendszer!
sot akar elavultnak is mondhato. amennyiben gyorsat akarsz akkor valasz olyan BB-t amin 7.1 OS fut.igaz akinek nem kell BIS annak ez ugy is tok mindegy.
Waterloo ... BlackBerry base White Passport
-
lezerpiramis
őstag
válasz mAtThEw0319 #2536 üzenetére
Miért lenne felesleges? BB-re egyszerűen ez a mobilinternet, bár az igaz, hogy egy-két funkció csak BIS+mobilnet esetén megy (internet tethering, media streaming, tehát YouTube pl.), de a pl. a Vodánál elég korrekt áron van a BIS, a T is rendben van ebből a szempontból.
-
lezerpiramis
őstag
válasz mAtThEw0319 #2533 üzenetére
A mobilnet használata külső alkalmazással (pl. Opera Mini) megoldható, szolgáltatótól függően a gyári böngésző is használható. A kliensek egy része (FB, Twitter, GTalk, Windows Live Messenger) csak BIS-sel működik.
A gmail-es naptár/kontaktok szinkronizálhatók az m.google.com/sync oldalról letölthető külső alkalmazással, az emaileket pl. a LogicMail segítségével meg lehet oldani.
Jelszavas zárat tud a telefon természetesen.
BIS nélkül szvsz ne vegyél ilyen telefont, pláne drága Boldot, mert a lényegét nem tudod használni (gyári levelezőkliens, gyári böngésző full neteléréssel, BB Messenger, BB Maps, a legtöbb RIM licensed kliens stb.)
-
kutga
nagyúr
válasz mAtThEw0319 #2476 üzenetére
A múltkor kipróbáltam egy nagyobb utángyártott akksit a 8900-hoz, de kétszer olyan vastag mint a gyári, új hátlap kell hozzá, és így ormótlan vastag lesz a telefon, ráadásul az új hátlap nem illeszkedik jól, recseg, mozog, nekem nem vált be.
A másik gond hogy az utángyártott akksik általában hamar tönkre is mennek, én akkor inkább vennék egy plusz gyárit, töltővel.
-
amperaki
tag
válasz mAtThEw0319 #2476 üzenetére
Van olyan is ami nem megy bele , csak ha belekloffolod, ha belemegy és nem kompatibilis akkor a telón megjelenik egy villogó áthúzott aksi és nem indul el.
Van sok olcsó aksi de legjobb ki is próbálni mielőtt megveszi valaki.
amperaki
-
amperaki
tag
válasz mAtThEw0319 #2474 üzenetére
Nekem is van kompatibilis pót aksim , csak a teló nem veszi be
amperaki
-
amperaki
tag
válasz mAtThEw0319 #2472 üzenetére
A kép alapján az két aksi, viszont vigyázni kell az utángyártottakkal mert nem mindet veszi be a teló, és nem megy minden univerzális aksis töltőről sem.
amperaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest