Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coq

    aktív tag

    válasz mAtThEw0319 #9721 üzenetére

    Az alkalmazasok szempontjabol a RAM a lenyeg. A 9000-nel ez 128 Mb. Minoseg szempontjabol remek keszulek, ez tagadhatatlan, ha tenyleg csak azokat az alkalmazasokat hasznalod, akkor jarhato a dolog, szerintem meg OS 5-tel is erdemes megprobalni. Erdemes, mert szerintem az OS 5 sokkal jobb, Lezerpiramis osszefoglalta a fontosabbakat, de vannak meg mas, aprobb dolgok is (pl. aprosagnak tunik, de igen praktikus, hogy az enter billentyu lenyomasaval el tudod kuldeni az uzeneteket, nem kell mindig behivni a menut, mint az OS 4.6-nal, stb.)

    (Eleg nagy) hatranya viszont a trackball (a trackpad elleneben) : sokkal konnyebben koszolodik, es a kezelese is - szamomra legalabbis - kevesbe kenyelmes. A billentyuzete nagyon jo, de nekem tokeletesen megfelelt a (kisebb meretu) 9700-e is.

    A fenykepezoje sem tul kiraly (2 Mpixel autofokusz nelkul), de alapnak tokeletesen megfelel. A(z ingyenes) PDF olvaso mar meredekebb, mert ha van is ra, zoomolni nem lehet vele (en legalabbis nem talaltam zoomolni tudot), marpedig egy akkora kepernyon egy PDF fajl olvashatatlan. Viszont a .doc, stb. szovegfajlokat tudja kezelni gond nelkul.

Új hozzászólás Aktív témák