- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbware
senior tag
nem exchange, csak hasonlókat tud (kerio connect). Azért jó, mert független vagyok bármelyik szolgáltatótól és bármikor elérem, bárhonnan, korlátlan tárterülettel
Van rajta még owncloud is, és az is korlátlan, így a fényképeket, doksikat is elérem bármikor bárhonnan. Ha új telefonom van, ahogy beállítom a levelezést, leszinkronizál mindent, nem kell keresgélnem semmit! -
Köszönöm a megnyugtató aksis infókat.
Erre titkon én is számítottam. Ha az under construction-ból egyre jobban kilábalnak, akkor ez lesz az egyik jól észrevehető változás.
Az IOS és a Windows-os telefon nem hasonlítható össze...
IOS vs L950 viszont már igen, mert az L950... több szempontból is több, mint egy Win-es telefon. Ez egyszerre egy fanatikusoknak szánt exkluzív' telefon, másrészt ez a Windows-os mobil plattform concept car-ja. Egy prototípus, ami redmondi erőfitogtatás és jövővízió is egyben.. Nem egy praktikus és biztos eszköz, mint egy L650. Az persze vicces, hogy külsőre az egy drága és igényes készüléknek tűnik az L950 mellett... de ezt most hagyjuk.De van egy másik érv is az L950 mellett az Iphone-al szemben. De ezt elsőre nem akartam leírni, mert egyesek nem érthetik, vagy túl elvontnak találják... illetve lehet, hogy pont te is.
Azt mondták régen... még az átkosban', hogy "Egy Mercedes-ből nem lehet alázatosan kiszállni". Ma már ez a mondás így hangzana talán "Egy X5-ösből nem lehet alázatosan kiszállni".
Ez eredeti közegében azt jelentette, hogy bizonyos tárgyak birtoklása, vagy velük való szereplés sajnos néha negatív értelemben is meghatároz Téged... a többség előtt. Lehettél te egy szerény és jó ember sőt kedves, közvetlen stb... De a Mercedes ajtaján kilépve a többség már eleve irigyelt, talán gyűlölt, de semmiképpen sem voltál szimpatikus... Azonnal eldőlt a sorsod. Prekoncepció... vagy szebb szóval előítélet. Azóta évtizedek teltek el... de nálunk nem sok minden változott.
Na az alma szimbólum ezt hordozza ebben a jobb sorsra érdemes kubai berendezkedésre törekvő kis hazánkban. Nem kelt szimpátiát... hogy finom legyek. Ellenben a világ boldogabbik felén, az Iphone, csak egy használati tárgy... 1-2 heti keresetből vásárolt sima használati tárgy, csak egy telefon a sok közül.Na ez még egy nagy plusz az L950 mellett. Továbbra is szimpatikus maradok vele, minden közegben!
-
Pjotr
senior tag
Csatlakozom, én is iPhone-t hagytam ott érte. Használat közben nagyon hasonló, de engem már idegesített, hogy évek óta egyre bugosabb az iOS, a hardver meg nem igazán halad előre, csak az ára (HD kijelző egy 286.000 ft-os vasban???). Persze kevesen használják, kevés az app, de hátha a WIN 10 majd lendít ezen. Egyre jobb, javítják, meglátjuk. Azért, ha lesz komolyabb iPhone, nem mondom, hogy nem térek vissza. De az még vagy 2 év, addig meg csak lesz ebből valami.
-
Márcsak' a zárt rendszer és a hasonló árfekvés miatt is jó példa az Iphone6 és L950 páros.
Az L950-ednél neked a legfrissebb insideres ROM van rajta?
Ha igen, akkor az üzemidő milyen az Ipohne6 és a mostani(valszeg' még nem végleges) L950 között?Én pont a 2 telefon között vacilálok már néhány hete. Pro és kontra már csak 2 dolog maradt:
Iphone6
+ jobb üzemidő? (mondjuk ez elég szégyen, mert az sem túl combos)
+ jobb és stabilabb appok, ezen a téren van jövő
+ kompakt méret, azaz egykezes használatL950 mellett:
+ a jobb kamera
+ Windows (aminek imádom az akár nagyra állítható csempéit és magát az OS-t)Az L950-es Mozo-val értendő... ezzel elvileg a 2 telefon már hasonló minőségi érzetre hozható fel, de ez megint plusz pénz és a bőr, sehol sincs a fémhez képest... de már ennek is örülni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest