- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sum-blink
aktív tag
válasz
sszemtelen #2324 üzenetére
Szerinted érdemes cseréltetnem? 2 évig akár játszhatom ezt... :/
-
sum-blink
aktív tag
válasz
sszemtelen #2301 üzenetére
Az számít ha egy tesztet lefuttatott a csóka és nem jelzett hibát?
-
sum-blink
aktív tag
válasz
sszemtelen #2301 üzenetére
Nekem is elég halovány vigasz. Nyugatinál...
-
Gusztáv
addikt
válasz
sszemtelen #2253 üzenetére
Nálunk meg 20+ darab volt belőle. Lassan nyitotta meg a névjegyzéket, ha sok elem volt benne, néha megszűnt az Exchage szinkron, amit csak a fiók törlésével lehetett orvosolni, meg úgy általában lassú volt. Mondjuk használtuk rendesen, vállalati levelezés szinkronizálása, navigációra Garmin progival. De előtte ugyanezek mentek az E51-en, arra nem volt panasz. Viszont az E52-nél külön mappám volt, amibe a kollégák panaszleveleit gyűjtöttem.
@Trevizel1987: az előlap fém keretének ragasztása engedett el, meg a beszédhangszóró halkul el idővel, nekem elhiheted, vittem eleget gariztatni
-
Trevize1987
aktív tag
válasz
sszemtelen #2253 üzenetére
Symbian bőven okoskorszak volt már. Az E51-el és az előtte lévő tömérdek Nokiával bármit meg tudtam csinálni már akkor. Az iPhone inkább a tapizást indította el, mint okos korszakot. Szóval legyen a neve hivatalosan is tapicskolóskorszak.
u.i.: E51 egy kibaszottul tökéletes telefon volt pölö. Nem tudom milyen szétesős, hangszoróhibás dologról van itt szó.
Jah, igen és ez az iPhone 5S kamera vs L950 baromság. Közel nincs egy szinten a kettő.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
sszemtelen #1265 üzenetére
Sajnos 8.1-ről 10-esre váltásnál szerintem kötelező a Hr. Megpróbáltam feltenni a mentést, full backup felhőből, totál káosz lett. Ezért teljes törlés alapig, majd újra be kellett lakni, kb egy nap, amíg rájöttem mi hol van és hogyan állítható. Viszont egy korábbi (?) telefonszámok mentést jól értelmezett és tett a helyére.
Nincs koppintásos ébresztés - ez volt a legjobb a 830-asnál. Azonnali kilépés lehet az alsó vezérlő sorra koppintással - macerás, kicsi a felület, vagy külső app-al, ikonról, én ezt tettem fel. Van nagyon jó szintén az Áruházból Battery app, a zárolási képernyőre is kiírja az aktuális állapotot. Hogy ez mennyit fogyaszt???
Aki tudja mondja meg: Tudja-e az OTG-t, mint minden más rendes telefon vagy tablet? Ha igen milyen kütyük kellenek hozzá az új USB szabvány miatt.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
sszemtelen #1263 üzenetére
Talán itt: Beállítások - személyre szabás - zárolási képernyő - gyors állapotokat mutató alkalmazások.
.29-es független win10-es.Még csak két napja nyüstölöm, de nekem az újabb 8-as Win jobban bejött. Még sok a kidolgozatlan rész a legfrissebb szoft-ban is. pl. VPN beállítás gond, sok app. nem megy a 10-essel, nem állítható alapból a csengőhang, a Bt szanaszét szórja a letöltött fájlokat (tipus szerint), csak így hirtelen.
Más: a gyári USB kábelt később kapom meg. Vettem egy utángyártottat Nokia szakboltban, rossz, még csak tölteni sem lehet vele, nemhogy az adatkapcsolat működne. Remélem a pc-t is tudom használni, még nem tudtam kipróbálni hogyan ismeri fel. Jelenleg csak BT-vel tudok kommunikálni a kütyüvel. Érdekes, a Win8-as tablet automatikusan fellép az itthoni hálózatomra, mindent lát minden kütyü, csak a teló nem játszik ebben a körben.
-
Dzsosy
senior tag
válasz
sszemtelen #1259 üzenetére
Be van állítva az "Értesítések és műveletek" résznél, hogy jelezzen? Egyszer nekem 8.1 alatt nem jelzett valami. Már mindent kipróbáltam, mire megleltem a hibát. Ki volt kapcsolva az app értesítése a rendszerben. 😁
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
sszemtelen #1259 üzenetére
A csempén sem?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
sszemtelen #1257 üzenetére
Arra gondolsz, hogy nem ébreszti fel a képernyőt?
-
jksx
senior tag
válasz
sszemtelen #1201 üzenetére
A note 4 javára természetesen.
A 950 nem rossz cucc, a hardver oké, a külcsín már határeset, bár egy jó tokkal elrejthető a műanyag dizájnViszont a még igencsak fejlesztendő w10m és az appok amik eldöntik a kérdést. Az árról nem is beszélve, mert a note egy árban van, illetve olcsóbban beszerezhető mint a 950, az XL-ről nem is beszélve.
Mondom ezt úgy, hogy 640 XL-et használtam. Szemeztem a 950 XL-el, kollégának van is, de nem igazán fogott meg a külseje és a szoftveres ellátottsága. Hát így lett belőle note 4.
Ha történne érdemi előrelépés akár a w10m terén, akár az appok, vagy az univerzális appok terén, akkor nem haboznék visszatérni wp vonalra -
Amiens
tag
válasz
sszemtelen #1103 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest