- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhasz22
aktív tag
válasz
Dalai Láma #1662 üzenetére
Nekem a GPS mindig is nagyon gyors volt.
-
Flowtation
őstag
válasz
Dalai Láma #1057 üzenetére
Igen, én és érzek némi gyorsulást. Nekem eddig pl. a képernyő feloldásnál (mikor megnyomod a gombot és előjön logos képernyő) megakadt a kezdőképernyő megjelenítése, most ez nincs. Meg úgy az egész menüvezérlés gyorsabbnak tűnik.
Mindenki: Egyébként van valahol lista, h mit tartalmaz egy-egy frissítés? Olyanokra gondolok pl. ha bekerülne a koppintásos feloldás, azt honnan tudom meg, ilyesmik?
-
Etikusz
tag
válasz
Dalai Láma #1057 üzenetére
Első tapasztaltok alapján mintha gyorsabb lenne és a hangminőség is javult (ami eddig sem volt rossz)
-
Flowtation
őstag
válasz
Dalai Láma #1046 üzenetére
Hello!
Milyen frissítés ment fel neked? Nekem nem ír semmi újat, a 318-as van fent, és a csempe is működik. -
somé
őstag
válasz
Dalai Láma #914 üzenetére
Ebay-ről ~9200.- cakpakk, míg a linkről ~13600.-
[link] -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dalai Láma #914 üzenetére
Ha valakinek a terméke minőségi, akkor az első a MOZO.
Nyugodtan megveheted. -
Little Hulk
tag
válasz
Dalai Láma #884 üzenetére
Hát azt sajnos nem teszteltem, de ami biztos, hogy gördülékenyebb most a rendszer. Nem eszeveszett a tempó, ez tény, de simább a működése mint volt!
-
törölt tag
válasz
Dalai Láma #870 üzenetére
Bocsi, az összesítő lemaradt, hogy ne kelljen számolni:
Score: 31204
3D: 1775
UX: 13804
CPU: 11690
RAM: 3935Már csak az a kérdés, hogy az enyémhez képest a te telefonod 191 és mflex 433 pontszám különbsége érzékelhető-e?
-
krisz727
tag
válasz
Dalai Láma #847 üzenetére
Gyorsabb lett,a fényképtörlés azonnal megvan,akksi érdekel hogy javul e
-
plj970
csendes újonc
válasz
Dalai Láma #847 üzenetére
A letöltés megállt 46%- nál!
-
Gusztáv
addikt
válasz
Dalai Láma #822 üzenetére
A WindowsCentral-on egyszer teszteltek valami bambusz mintázatú, de műanyag hátlapot. Ha jól rémlik az is Mozo volt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dalai Láma #726 üzenetére
Wifi néha valamiért nem csatlakozik, telefon restart után igen
Igen ez bug jött, látott és győzött, ami 164-ben nem volt.
Balfék banda MS, ráadásul jobban is merül valamiért... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dalai Láma #705 üzenetére
Ettől függetlenül ez a 218-as egy rakás gané lett! A 164 alatt szinte beton stabil volt a készülék...
-
Gusztáv
addikt
válasz
Dalai Láma #689 üzenetére
Az LG E900 tényleg egy tank. Számtalan leejtés után, most tavasszal döglött meg az enyémben valószínűleg az eMMC, mert folyamatosan a belső tárhellyel hibával megakad (már anyám használta egy jó ideje, előtte meg a fiókban porosodott).
Alap beállításon a Win10M nem enged mobilhálózat felé adatforgalmat, ha van wifi csatlakozás. Ezt ki lehet kapcsolni, de külföldön vigyázni kell vele. Kollégám úgy járt, hogy németben a telefon felment a szállodai hotspotra, de nem lépett be a login oldalon. Ő meg boldogan Skype-olt, mert ugye wifi van, ott a jele, jött is az sms egy idő után, hogy elérte a 17e roaming korlátot.
-
Dalai Láma
őstag
válasz
Dalai Láma #656 üzenetére
Lejött, minden szuper. Lehet, hogy csak mert régi okostelefonom volt, de ez most nekem űrhajó. A rendszer teljesen rendben van.
-
Gyurekkk
csendes tag
válasz
Dalai Láma #541 üzenetére
HTC - nek voltak anno wines mobiljai.
-
BobTail
őstag
válasz
Dalai Láma #504 üzenetére
Nevenincs optikához képest szerintem több mint korrekt. [link]
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Dalai Láma #478 üzenetére
Mert van aki felrakja az insidert egy belepo telefonra, van aki meg felsokategoriara es hasznalja.
-
törölt tag
válasz
Dalai Láma #485 üzenetére
Én írtam konkrétumot is épp neked válaszba katt ide és ez a W10 dolgai, szóval nem a készüléktől függ csak azért mert épp 650 topikban vagyunk. Nem a levegőbe beszélek amikor kritizálom a rendszert, csak azért mert még nem vettem meg ezt a mobilt. És ha sokan leírják a W10 gondjaikat nem ios-hez és androidhoz képest, hanem a 2 éve hozzá nem nyúlt 8.1-hez képest milyen hiányosságok, hülyeségek vannak akkor... nem magunktól találjuk ki.
Ma is olvastam egy durvát eggyel arrébb, nem tudom tesztelni, de elhiszem az illetőnek a naptárról: "Egyébként az 10-es hiba, hogyha hozzá akarok adni egy eseményt, mondjuk péntekre, akkor hiába a pénteki napba kattintok bele, a hétfői (mint hét első napja, vagy mint alapértelmezett nap?) napot adja napi dátumnak. 8-n ilyen nem volt... és már a prev.-ek óta ilyen..."Csak elhiszem neki és inkább ez a béta 10 katyvaszt gyanúsítom és tucatnyi ilyen, nem jön elő a billentyűzet, naptár csempe néha nem él (ezt speciel asztalin én is tapasztalom) rosszabb fotót készít, Cortana rosszabb lett, fotóknál hol a kedvencek stb. ilyenek miatt inkább nem frissítek még. Naptár, skype, ébresztő stb. alapvető hiányosságok és akkor üzleti platform duma?
"Az iOS felülete sem tetszik. A WP-nél ezek az élő csempék nagy ötlet, hasznos is, sokkal dinamikusabb lesz tőle a kijelző."
Ezzel egyetértek, csak az eredeti Lumia, WP, Metro cuccokból mára annyi minden elveszett és a csempék varázsa is már elmúlt számomra. Hírek, sport, kapcsolatok, naptár nem lehet testreszabni mi jelenjen a csempén, mások vannak hogy beragadnak, várni kell mire fordulnak, az értesítések miatt redundás is gyakran az egész. Eleinte én is szélesbe tettem emailt, fb messengert mert az utolsó üzenet kezdetét kiírta egy sima ikonhoz képest coolnak tűnt. Aztán meg 8.1 értesítés óta minek. Zsebemben a teló lezárva megnézem a lock screen alul ikonban mutatja jött valami, fent az értesítés ikon szintén mutatja lehúzom az értesítési sávot, látom ki írt. Ha akarok vele foglalkozni, feloldom a képernyőt és rögtön ugrás is az appba nem állok le csempén megnézni ugyanazt az infot. Tehát felesleges a széles, levettem ikonra. Nekem szúrja a szemem az elvágott szöveg email vagy más csempénél. Kapcsolatoknál idegesítő nem lehet testreszabni kiket mutasson, inkább az is kicsi. Még jó kedvenc csoportot ki lehet tűzni végül is így ez a hiba kikerülhető. De a kapcsolatokat 10-nél a kör alakú profilfotók miatt pláne muszáj lesz kicsire venni, nagyon zavaró a csempék közt a mozgó buborék.
És évek alatt nem kezdtek semmit a csempékkel, startot miért nem lehet elmenteni sablonokat ha már rendezgethetjük ide oda. Lehet mondani az IOS ikonrács unalmas, de ott nem azt bámulja az ember, hanem az appokban van végzi a dolgát, gyorsan váltogat köztük. -
törölt tag
válasz
Mindenkinek mások az igényei, használati szokásai ezért az eltérés véleményekben. Sok "nekem minden tökéletesen működik" embernél kiderül alig használ appokat, nincsenek más eszközei, nem használ funkciókat stb. Hát úgy persze "tökéletes" és fel se tűnik a hiányosság vagy logikátlanság.
Én meg naponta olvasok hibákról, ami egyelőre visszatart a frissítéstől. Csak közben szemezek egy 650-nel ha lemegy az ára és arra nem lehet 8.1-et rakni amíg a 10-et foltozzák. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
A droid ala kell a hardver, ez tény...
Epp ezert szerettem anno a wpt, mert gyengebb hardveren is szépen futott.
Ami miatt lettem ilyen negatív, az a wp10 miatt van
Lehet, ha majd optimalizaljak es stabilizaljak, akkor helyre all a rend, csak kerdes addig mennyi 'rajongót' fognak veszíteni -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Nem igazán tudom, miért van ez a kettősség. Ennyire máshogy viselkedne két egyforma hardver ugyanazzal a szoftverrel? Vagy ez csak szerencse kérdése, hogy kinek épp milyen stabil a készüléke?
Épp most írtam, akinek 650-es készüléke van, még nem panaszkodott.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Dalai Láma #476 üzenetére
Az a rendszer lehet meg stabil. A 8.1 is rendben volt, kompromisszumokal. De a 10, hát, jot vagy semmit...
Igy inkább csendben maradok -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Dalai Láma #474 üzenetére
Jaj, kabe ebben a sorrendben
-
scbb
tag
válasz
Dalai Láma #450 üzenetére
Mobilarénán szubjektív tesztek vannak itt ne várj szakmaiságot. Anno a Lumia 920 tesztben minden második mondat arról szól, hogy milyen nehéz. Itt meg már az a gond, hogy milyen könnyű. Leírtam már korábban is, de minden komoly külföldi oldal pozitív vagy részben pozitív tesztet irt a 650-ről, csak itt megy ez a lehúzás. Nem kell komolyanvenni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Nem csúszkál az a hátlap sehova.
Nem tudom, hogy milyen selejt került a kezébe, de...
Ezeket én sem értettem és nem is értek vele egyet semmiképp, pedig én nem szoktam védeni egy terméket sem. Biztos, hogy nem volt lefrissítve az áruházban az összes applikáció, nos akkor a rendszer nem is fog jól működni. És valahogy úgy is jött le az egész, hogy lehet az bármilyen jó, ezen a telefonon az mégis szar.
Tehát, amikor bekapcsolás után kézbe veszed, azon még a 156-os OS lesz, rögtön menj a frissítésekhez, ahol felajánlja a 164-et, azt feltelepíted, után az belépsz az áruházba és minden frissítést letöltesz, vagyis megvárod még végez vele, utána egy restart és belakhatod a telefont, ami utána, elég meggyőzőén gyors lesz
Itt pedig pár tesztet láthatsz, amit a w10 topikban csináltunk páran...
A nagyobb és durvább hardverrel szerelteket kihagytam, inkább csak azokat raktam oda, amik egyenrangúak vele.
[link]Az SD kártyát, meg bármikor eléred PC alatt is, ha összekötöd a géppel. Azt csak egyszer kell betenni.
-
Etikusz
tag
válasz
Igazad van!
A teszt után igazából már lassan a telefonálástól elmegy az ember kedve.
Holnap után érkezik hozzám a 650.
Ha csak fele annyira megleszek elégdve vele mint a 620-assal, már jó!Igérem a negatívomukat is írni fogom, mivel tényleg amire akarom használ az tényleg üzelti.
Office + Telefonálás.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Dalai Láma #442 üzenetére
Vannak kétségeim...
Mikor ott lesz a kezedben, azok is elszállnak...
-
hroberto
veterán
válasz
Dalai Láma #442 üzenetére
Szerintem kellemes csalódás lesz. Főleg WP7 után.
-
szupermacs
veterán
válasz
Dalai Láma #320 üzenetére
Nagyon sok dologban különbözhetnek, de mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy melyiket választja.
Én droidon voltam mindig, mert vannak alkalmazásaim amiket megvásároltam és voltak, amiket amazon áruházon keresztül ingyen meg tudtam szerezni.
HERE maps szerencsére van droidra is, de az iGo Szülinapp ingyenessé tételekor már nem volt rá szükségem.
Mindkét rendszerre vannak office programok, MS és altenratív megoldások is, ami csak kell.
Igazából neked kell eldönteni, hogy mit szeretnél. Sajnos sok droidos telefon már a kiadás után nem nagyon kap frissítéseket, tehát maradnak azon a verzión, amin kiadták őket.
Viszont azt is fontos megnézni, hogy melyik gyártónál milyen plusz funkciókat tettek bele szoftveresen extraként. 4.4-en kevesebb funkció volt stock változatban, mint a Samu TouchWiz-ében.Én 50K-ért vettem egy Galaxy S3 Neot, de gondolkozom, hogy majd ha olcsóbban lehet ezt kapni, akkor ki kéne mellé próbálni. 640 is tetszik nekem.
Azt viszont nem tudom, hogy van-e valamilyen cast kütyü WP-hez is amivel ki lehetne lőni a telefon képernyőjét és tartalmát a TV-re, vagy pedig nincs. Droidnak ott a Chromecast és haverjai.
(#372) scbb: Egy tokban tartott, aránylag teljesen karcmentes telefonért többet kérhetsz el használtan, mint egy olyat, amin azért le van kopva a hátlap/oldala. Nem? Én mindig tokban tartom a telefonjaimat, az első okostelefonom volt amit nem hordtam abban. Meg is lett az eredménye, olyan karcos volt a hátlap, hogy nem igaz. Pedig én is szívesebben veszem kézbe tok nélkül a telefont, mert kisebb és kényelmesebb. Így lettek ugye megtervezve, de vannak helyzetek, amikor a földre kell letennem és le is ejthetem. Egy szilikon tokban kisebb eséllyel lesz pókhálós a kijelző, ha pottyan a betonra. Az megy ugye a pénztárcának is csak jó, ha nem 40K-t kell kifizetni, csak 2-3K-t egy szilikon tokra.
-
no more
veterán
válasz
Dalai Láma #368 üzenetére
Így van.
-
törölt tag
válasz
Dalai Láma #300 üzenetére
Én még nem mertem frissíteni. Desktop Win10 tapasztalatok alapján is, és amit redditen és itt a 735 topikban olvastam bugokat, akksi, skype, újraindulások meg amit a szememmel látok videókon. Előbb-utóbb persze muszáj lesz frissíteni az appok miatt, de attól mert az MS most kiadta publikusan attól még ez egy béta rendszer. Igen most fogja beírni valaki _neki_ tökéletesen működik minden.
Nekem nem tetszik a hamburgeresedés, a kigyomlált pivot, design logikátlanságok stb. ennyi év WP után rossz ránézni a kör alakú kontakt fotókra. Eredetileg a WP egy egyedi új rendszer volt a metroval, most almadroid másolás. Nyomkodtam Win10-et de üzletben nem lehet kipróbálni rendesen, Spotify hogy megy, FB messenger laggol-e még, Skype milyen, Viber értesítések, naptár mutat már több eseményt, lehet-e emailhez fájlokat csatolni és ilyesmi. Az UWP appok is gyanúsak nekem desktop alapján. Miért van a mail csempe és maga az app is megnyitáskor nem szinkronizál ha közben már outlook.com-on csekkoltam az emailt, mutatja csempén a tegnapi olvasott levelet. Live tile? Inkább zombi tile. Aztán hiába mondják egy Windows több eszközön, biztos a mobilos Edge nem fogja tudni a kiegészítőket, reklámblokkolást. Miért kell Cortana a quiet hours funkcióhoz, régiót állítgatni, QR olvasó. Fogalmam sincs milyen a 8.1 alatt kiherélt appok pótlása, ha van egyáltalán. Here Transit? Storyteller? Egészség, utazás. Vajon az új
WP-nW10M-nZune Xbox musicGroove használható már? Albumborítók? Nem pattog? Ébresztési hangerőt lehet már beállítani? Ha egy appban már megnéztem az üzenet még külön kell kipucolni az action centre-ből?
YouTube-on is baromi nehéz életszerű review-t találni, sok agyonvágott videó és csak a start screent mutatják.7.8 után valószínűleg neked áldás lesz az appok miatt, azért lassan jönnek már jó hírek Amerikában ami eddig elképzelhetetlen volt, bankok, légitársaságok, starbucks fiszemfaszom. Még a HTML emaileket is képes helyesen megjeleníteni a levelező a legújabb frissítéssel, éljen. Meglátjuk. Sajnos általános probléma az almás kofával ellentétben az MS üzletének ez csak kis szelete, nem ég az arcuk az évekig tartó bénázás miatt, leépítések miatt, nem stresszelnek a piaci részesedésen. A másik két platformon ugyanúgy ott vannak az MS szolgáltatások, Nadella diplomatikusan megmondta nekik mindegy a Lumia sorsa. És mi a Redstone-t mint hibajavítás várjuk, máshol a frissítések új funkciókat jelentenek.
-
kato78
tag
válasz
Dalai Láma #328 üzenetére
Igen, office, fájlkezelő, skype, onedrive, onenote, here drive/Térképek, Outlook. Ezek mind jól műkődnek. :-)
-
AMD Power
titán
válasz
Nekem főleg az alkalmazások terén jobb. Sajnos WP van olyan alkalmazás amit én sokat használtam volna ,de nem volt. Banki alkalmazás főleg és az e-mail kliens. Talán a böngészője is jobb droidon. És a testreszabhatóság terén is vannak lemaradások.
Amúgy én nagyon szerettem a WP.
-
janeszgol
félisten
válasz
Látom, már több embertől is kérdezted ezt, de választ nem kaptál. Akkor én válaszolok, hogy szerintem miért jobb az Android.
- Stabilabb jelenleg.
- Ha nem működik a beépített app, van valós alternatíva.
- Ha régi a rendszerem, az addig használt appokat is tudom tovább használni. (WP7 és a Skype esete. Megismétlődhet.)
- Gyorsabb működés. Igen a WP azokkal a pontozgatásokkal idegesített. Lassabban nyílt meg a kamera, a böngésző, a Word, egy pdf.
- Jobb csatolmány kezelés emaileknél. Egy képet simán megoszthatok bárhol, nincs megkötve a kezem. Ez az utolsó lehet a W10-ben máshogy van, ott még nem próbáltam.
- Az MS is jobban megírja Androidra az appjait, mint saját rendszerére. -
hroberto
veterán
válasz
Dalai Láma #313 üzenetére
Az igazság az, hogy a fikázók nagy része még sosem használt ilyen rendszerű telefont. Hallanak ezt-azt aztán osztják az észt. Persze vannak kivételek. Power usereknek minden bizonnyal az Android a nyerő, játékosoknak, app buziknak iTelefon vagy droid. De egy átlag felhasználó igényeit bőven kielégíti egy Windows rendszerű telefon, és ami a számomra a legfontosabb, hogy biztonságos az OS, ellentétben a droiddal.. Én több mint két hete használok egy 950-et, miután frissültek az alkalmazások és felment a .164-es build, gyakorlatilag semmi gondom a telefonnal. A Viber indította újra egyszer, de ezen nem lepődöm meg, mert az egyik legszarabbul megírt alkalmazásról beszélünk.
Azt is elhiszem, hogy vannak bugok a rendszerben, főleg a régebbi telefonokon attól függetlenül, hogy engem eddig megkíméltek, de úgy gondolom ez is jelentős mértékben túl van lihegve, ráadásul folyamatosan dolgozik rajta az MS. Úgyhogy én nyugodt szívvel merem ajánlani ezt a telefont, mivel ez már a W10-el jött ki. -
redgreg
tag
válasz
Dalai Láma #311 üzenetére
Ezt egyszer már én is kérdeztem, választ nem kaptam. Amit tudok, a w10 jobb, mint a droid KK és JB.
Rendszerként már persze, mert az alkalmazások száma... (bár most találtam egy olyan appot amit használok és nincs droidramás kérdés, h ezer másik van helyette, és gondolom ha kéne hamar találnék akár jobbat is...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest