- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Hát, nem vagyunk egyformák.
Én meg pont akkor kapok hülyét, ha a párom androidos telójával kell valamit kezdenem. Bár nyilván az adott típustól és rendszertől is függ. Szóval én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy nem látom miért térnék át androidra.Jelenleg ami nem tetszik, hogy akár navigáció, akár hosszabb telefonálás alatt túlságosan melegszik. Bár igaz, hogy komolyan még nem használtam az Office alkalmazásokat és böngészés is alkalomszerű szokott lenni. Ugyanakkor olvasok a Win10-es topikban olyan panaszokat, amik nálam nem jelentkeznek, szerencsére.
-
zolya1973
aktív tag
Én meg pont az ellenkezőjét gondolom.Nekem a belső a w10 nagyon bejön,de a formájával nem vagyok megelégedve.Nagyon lapos és nagyon könnyű nekem.Valahogy nem áll a kezemre.Én pedig ezért adnám el...de úgy látszik nem nagy keletje van ennek a készüléknek és az ára is rohamosan csökken.
-
taip
senior tag
Te miről beszélsz?
Egy ismeretlen típusú, bolti garanciás készülékről beszéltél, amit a Telemax szervizelt.
toma_ pedig egy Lumia készülékről beszélt, ami gyári garanciás. Tehát teljesen félrevezető volt amit írtál, ezért javítottalak ki.
Plusz a 30 napos határidő sem igaz, mert a régi Lumiamat a Nokia Care kb. 10 napos határidővel javította garanciában.Érdekes, hogy btudos tudott röviden korrekt és nem félrevezető választ adni... szóval ha nem tudod a választ, legalább félrevezetőt ne írj, kérlek.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Jah, sorry tényleg félre értettem/olvastam.
Az biztos, hogy mind ennek és a 950-eseknek is az egyik legszebb kijelzőjük van, mondom ezt úgy, hogy van S7 is családban, előtte meg note 5 volt. Egy szinten vannak kijelzőminőséggel. A 640 ehhez képest, mert az is volt, egy szürkésen világító feketének mondott valami... -
taip
senior tag
A GSM boltos vásárlás szépségei...
Én még nem láttam olyat, hogy fekete előlap, világos hátlap, ez érdekes.
Amúgy Edigitalnál 0%-os hitelre is megkaphatod, ha ez számít. Vagy láttam olcsóbban az rbx.hu-n, azt állítja hogy 2 év gyári gari van rajta. Az ipon.hu-n 1 év gyártói garit ír, ami furcsa, mert elvileg a gyártói gari 2 év, szóval ez bizonytalan.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Aha, kösz.
Egy ilyen hiba után, minimum utánad küldhették volna a hátlapot, ha már annyira megígérték, hogy azt kapod, amit rerndelsz
amit egyébként szerintem te is előbb, vagy utóbb cserélni fogsz, mert egy filléres gagyi, de gondolom ezt érezted rajta (nincs rá jobb szó, nem illik egyáltalán a telefon többi kimondottan minőségi részeihez), épp úgy, mint a 950-es telefonokon
-
-
Dalai Láma
őstag
Ilyet: [link] ?
Ezek a hátlapok mennyire passzentosak? Nekem a gyári hátlap egy nagyon kicsit mozog, ami őszintén szólva nem tölt el teljes boldogsággal ,szeretem a tökéletesen illesztett dolgokat. Csak akkor gondolkoznék el ilyesmin, illetve a fa hatású hátlapon, ha azok a gyárinál tökéletesebben passzolnak.
Erről van már valakinek tapasztalata?
-
jeszi
tag
Két éve használok 730-ast, imádom, 8.1 fut rajta. Most lett egy céges 650, ezért nem adnék túl sok pénzt
Lassabb az egész, bugos a win10, egybevonja az értesítőn a céges és magánlevelezést, ami nekem nem tetszik, nincs benne duplakopp képernyő felébresztő (735 preview win 10 alatt meg van a kollégának), recseg ropog a hátulja. Több alkalmazás nem működik megfelelően, amit win 8.1 alatt megszoktam.Viszont szép a képernyő és nem melegszik, mert nincs benne mi melegedjen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest