- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Miért nem írok feedbacket? Mert pusztába kiáltott szó. Persze fórumon a panaszkodás is. És olyan alap dolgok mintha az Audinak írnék jó lenne 3 helyett 4 kerékkel kiadni a kocsit, szóval tudniuk kéne ezt maguktól is. Én biztos nem fogok tapsolni nekik hogy sok év feedback alapján 2016-ban eljutottak oda egyszerre tud rezegni és csörögni a mobil és az email kliens képes helyesen megjeleníteni a HTML leveleket. Régen írtam visszajelzést magyarul, angolul is, tudod mit ér ekkora cégnél... és sok év WP közben csak azt láttam egy új funkcióra kettő régit elvesznek. Tudod hányan írtak ne csinálják ki a Rooms-t, hogy a quiet hours ne legyen Cortanához kötve, people app ne legyen köralakú a hívókép, ne vegyék el a kameragombot és még tucatnyi dolog? Tavaly nyáron asztali Windows-nál is mi értelme volt feedbacket írni hogy ne az alfa Edge legyen a default mert nagyon nincs kész, ne kukázzák még a Modern IE-t. Vagy milyen katyvasz az UI design. Nincs átgondolva az egész. Tudtad az MS leépítette a szoftvertesztelőket, szerinted mennyire érdekli őket száz random user panasza. Ezen a kicsi fórumon is láthatod a többség megeszi bármit főz az MS. Egyik részleg azt se tudja mit csinál a másik, sok döntésből visszatáncolnak, pocsék kommunikáció, a CEO-t nem zavarja a WP alacsony részesedése hiszen almán és droidon is ott vannak, ők maguk is iphone-t használnak, tegnap a fejlesztői konferencián az egyik VP is mondta nem prioritás a WP. Befejeztem a témát.
-
Dalai Láma
őstag
Igen, az alkalmazások számán és minőségén kívül. Azokban nem áll fényesen a platform, bár néha itt is túlzásokba esnek páran, szerintem. Nekem a 7.8-ra tényleg nagyon szűkös már a kínálat, csoda, hogy mégis van pár új app. Az a része viszont kb. mindegy, hogy egy típusból csak 100, vagy 10.000 van-e.
A bugokat ki tudják javítani, és várhatóan fogják is. (ha mégsem, az megint más téma)
a rendszer alapvető hiányosságai érdekelnek, mi az, amit nem tud, és várhatóan nem is fog tudni, viszont a konkurensek meg tudják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest