- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A TH, vagyis treshold, ami gyárilag fut a készüléken.
De ezzel egy időben fut az RS, vagyis a Redstone fejlesztése, amit jelenleg én is használok, de ez a rendszer még eléggé bugos, tehát tesztelő (insider körben) FAST ringen elérhető, viszont gyorsaságban szinte kiröhögi a 218-cas TH-t.
A TH új frissítése elvileg jövőhéten jön, elég sok hibajavítással, de az Insider-ben elérhető egy .242-es Release Preview is, ami egy teljesen frankó rendszer már és már most sokkal jobb, mint a TH 218-cas. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Két-három naponta magától újra indul.
Nincs ilyen és a többit olvasva is, nagy valószinűséggel bugos lehet a rendszered!
164 alatt használod, ha igen, hogy frissítettél?
------------------------
Ha nem, akkor sürgősen tedd meg és még 156 alatt csinálj egy HR-t előtte, ha felment a 164, minden esetben új telefonként indítsd el a rendszert. A 156-os biztonsági mentéseket dobd ki végleg! -
törölt tag
A gyári 156-os rendszernél is ezt csinálta nálam, hogy amikor megnyitottam az áruházat, akkor először egy kék képernyőn kiírta, hogy áruház, majd ezt követően egy fekete képernyő jelent meg kb. 1-2 percig, utána betöltötte az alkalmazásokat. Lehet szoftver hibás a telefon? 3 napon belül esetleg ki lehet cseréltetni valamire hivatkozva a telefont a szolgáltatónál?
Létezik, hogy a 650-ben nincs iránytű? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Rengeteget frissített, ahogy olvasom holnap is fog
Mi az, hogy holnap is fog?
Az új build-ra gondolsz, elvileg jön, de én arra értettem, hogy addig nem szabad használni, amíg az áruházban le nem frissített mindent, majd restart, utána megint belépsz áruházba, hátha talál még valamit, ha nem, akkor oké a rendszer.Ez a telefon egyáltalán nem melegszik, még akkor sem, ha lefuttatod rajta az antutu v6-ot...
Valószínűleg, csak a sok markolászástól érzed úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crypto Trade
- Autós topik
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest