- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsibiPro
újonc
A WDRT a windows device recovery tools? Rendben, megcsinalom, de azt nem ertem (es ha tudsz ra valaszt megkoszonom), hogy egy zsir uj telefonhoz, miert kell hazilag hozzanyulni, ket hetes hasznalat utan... A lenyeg, hogy barmi az eredmeny, befogok szamolni rola itt. Koszi
-
kato78
tag
A válaszom erre, bizalmatlan vagyok már az MS -vel kapcsolatban, de kíváncsi is egyben, így beszereztem újra egy windowsos telefont. Látva, hogy a 950 a kezdeti 200e körüli árról a felére esett egy év alatt, illetve a 650 is, itt a kisebb a benne fekvö pénz mennyisége. Nemkülönben, ha ezt vágom földhöz mérgemben, akkor is csak kb. a 1/3-a a 950 árának. Ahhoz, hogy lássam mennyit változott a W10 kb. 1 év alatt a mobil platformon, ez is megfelel talán. A Sony marad és most is itt fekszik az asztalon. Annyira azért nem vagyok meggyözve, hogy jó ez a W10, helyesebben jó lehetne, de ami ma még müködik, lehet hogy a következö buildben nem fog normálisan megint. Szóval, passz, nem tudom néha magam sem miért szívatom magamat ezzel a készülékkel. Vannak napok, amikor minden kerek, és van, amikor legszívesebben falhoz csapnám. Pont, mint a 640 -nél is volt.
-
Köszönöm szépen. Annyira azért még nem sürgős az eszköz megvétele.
Egy biztos hogy a 640 IPS kijelzője gyatra. A 735-é szép de a fényerő pocsék.
A 650-en amit tapogattam az nem volt olyan rossz. Nem vagyok pixel huszár. De egy Ace 3-nak szebb volt a kijelzője mint a 640-nek. Mondom úgy hogy ezek a készülékek vannak és voltak nálam. -
-
Dévacsen
senior tag
Most hogy olvastam a GG3 ról írt tapasztalatodat,felmerült bennem a kérdés, hogy egy felhasználó miként tudja leellenőrizni milyen üveg van a készülékén ? Egy közel 6 éves symbianos Nokiát használok mai napig,a GG első verziója van benne,zsebben hordom,fóliát sosem látott,tokot sem,még csak mikrokarc sincs rajta,azt gondolná az ember hogy verzióról verzióra erősebb lesz az üveg...a 3 asnak az elsőhöz képest még jobbnak kellene lennie,és mivel nincs tapasztalatom a mai készülékekkel,meglepődtem azon amit írsz.Persze ha az van benne egyáltalán,mert ugye azt mond a gyártó amit akar,én hogy derítem ki hogy igaz e,nem rosszindulatból írom vagy ilyesmi csak meglepődtem.Mostanában már aktuállis lesz a csere,a szemem miatt, már kicsi a kijelző,és ezt nézegetem.
-
-
-
Gusztáv
addikt
Mivel bekapcsolt kijelzőnél aktív a digitizer, így nem nagy kunszt, hogy működik a duplakoppos kikapcsolás. A plusz hardver ahhoz kell, hogy kikapcsolt kijelzőnél is figyelje valami a dupla koppos ébresztést, és közbe ne zabálja meg az akkut. A SensorCore az más, az van a 650-be is, különben nem tudna lépést számlálni.
-
törölt tag
494 van a telón. Amikor legutóbb tárgyaltuk, már akkor eldöntöttem, hogy nem váltok RS-re. Reménykedem, hogy a hamarosan érkező pakk felgyorsítja. Bár nejemnek az 532 után így sem lenne lassú. Megcsinálom az általad ajánlott újrahúzást - biztos szuper lesz neki.
(Én pedig nem hagyom itt ezt "rothadó" platformot - egyesekkel ellentétben -, hanem felpörgök 650-ről 950-re, és végre ismét érezhetem a 930 feelingjét.
)
-
törölt tag
Nekem éppen 3 hónapja van meg, és nekem semmilyen összeomlás, fagyás stb. nem volt. Sőt egyre jobban kezdem megszeretni, egyre jobban bírja az akksi is. Picit sajnálom, hogy páromnak ígértem, főleg a kinézete miatt, de ha az egyetlen negatívumra gondolok, akkor talán könnyebben sikerül a megválás tőle. Ez a negatívum az, hogy a 930-hoz képest még mindig idegesít időnként a lassabb reagálás, működés. Az okát persze tudjuk, így ez sem hiba a 650-ben, ez ilyen adottságokkal rendelkezik.
-
Flowtation
őstag
Szia!
sikerült, igen, egyből a 14379 ment fel. Eddig amit észrevettem, hogy nem sz@rakodik a wifi, valóban pörgősebb. Zene lejátszásnál egyőb a zárolási képen is látszódik a zene infó és kezelőfelület is van, valamint zárolt képernyőnél a vissza nyil helyett kamera gomb van, hosszan nyomva fotozhatunk.Eddig pozitív a benyomásom, a telepítési nehézségek ellenére.
szerk: most rendesen működik a viber csempe is, tehát eltünik a kis szám a sarokból, ha megnéztem az üzit.
-
Flowtation
őstag
Telefon átváltása flash frissités módra, most ez megy, de sikertelen volt a telepítés. A telefonon meg két fehér nyil van, de semmi reakció. Mi lehet a gond?
közben meg kapom az ablakokat, hogy a THOR2 működése leállt...??
Van valami tipped?
a program szerint a firmware verzió egyezik a telefonon levővel, viszont az oprendszer verzióra mást ir a progi meg a teló:
prog: 10586.41005
telo: 10.0.10586.420 -
Bogyó bá'
nagyúr
-
Flowtation
őstag
Szia!
Ma én is meglépném ezt a változtatást. Csak, hogy jól gondolom-e:
1. mentek mindent (kapcsolatok live.com-ba, zene, képek, stb)
2. A recovery-t megcsinálom, EZ alapján, természetesen .318 helyett .420 (??)
3. Ha minden jó, akkor pedig jöhet a windows insider progi és azzal tudok átállni rs verzióra?3+1: ha nem jön be vagy nem sikerül, akkor csak egy recovery megint és marad a redstone?
Jó lesz igy?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ebben a pillanatban fejeztem be az insideres RS telepítését a 650-re (fást ringen), és nekem nagy csalódást hozott. Lehet hogy valamivel gyorsabb, de sem a kinézetében, sem a funkcionalitásában semmi lényeges előre lépést nem tapasztaltam, cserébe viszont az élő csempéim megdöglöttek: névjegyek, időkép, fényképek, Facebook, stb. Szóval nálam egyelőre U.S.A.V. kategória (úgy sz*r ahogy van...).
-
törölt tag
Oké, igazad van, nem tettem idézőjelbe az áradozást, de rendre gyorsabbnak szoktad mondani, ami gondolom, jelentős lehet. Tehát nem csak stopperórával mutatható ki. Mint jelezted, közel van most már a kiadása, akkor még várok. Sajna nem tudtam még mindig megszokni a 930 után a 650 lassúságát, de remélem az rs kompenzál majd valamit. Ettől eltekintve teljesen élhető, használható teló a 650.
-
consono
nagyúr
-
törölt tag
Én külön köszönöm, hogy megírtátok - boldi_ is - a mozo tokról a tapasztaltakat.
Ez megerősítette bennem azt a gondolatot, hogy a 650-re nem teszek semmit. A 930-ra is főleg a bizonytalan fogás miatt tettem, ezt viszont sokkal biztonságosabban tartom, bármilyen helyzetben - szerintem a súlykülönbség miatt.
-
krisz727
tag
-
taip
senior tag
Úgy tűnik, nem csak ez a rendszer ilyen, android alatt is vannak panaszok.
-
somé
őstag
Valami biztos nem...töröltem a kapcsolatot, majd újra beállítottam, utána Repülési mód, majd WiFi bekapcs, 10 másodpercig oké (lemértem), majd dobta, az elérhetőek között sincs utána.
Maga a WiFi elérhető, az erősebb szomszéd jelét mutatja, de az enyém kámforrá válik.
Nem jövök rá... -
taip
senior tag
Én pár órája jutottam hozzá az enyémhez (DS) és ha jól értelmeztem a build számot, 107-es volt rajta gyárilag, amit frissítettem 318-ra.
Most akkor mit célszerű vele csinálni? Rendszer -> Névjegy -> Telefon alaphelyzetbe állítása kell nekem?Illetve van még egy problémám, egyelőre nem jöttem rá, hogyan lehet az SMS-eket beimportálni a WP8.1-es régi készülékemről? Nem próbáltam komplett visszaállítást, próbálok tiszta lappal indulni, amennyire lehet.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Antutu teszteredmények (ugyanaz a 318 mindkét telón):
Lumia 650: 31112 / 1800 / 13741 / 11804 / 3767
Lumia 920: 32950 / 1180 / 14679 / 13681 / 3050Szóval sacc/köbgyök majdnem egyforma a végeredmény, jól éreztem én, hogy nemigen van számottevő különbség az ezer éves zászlóshajó, és a mostani alsó-középkategóriás között.
(#939) confuser: sajnálnám, pedig eddig összesen vagy kétszer hallgattam FM-rádiót a telón.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nem néztem mi volt rajta, de én ezzel a készülékkel nem insiderezek, tehát "hivatalos" .318 jött rá. Ezzel kezdtem (mármint a frissítéssel), előtte ki sem próbáltam.
(#938) mflex: a papírdobozán lévő gyári címke szerint február 29-én (pont a szökőnapon) gyártották. Szóval nem "mai" csirke.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Már amennyiben egy 53 éves vén fütyit még "srác"-nak lehet nevezni.
Amúgy rendben megjött, délután szereztem bele 1 db nano SIM-et, és nagyjából mostanra be is laktam. Telefonfrissités .318-ra, aztán HR, aztán az áruház frissítései, ahogy a nagy könyvben meg vagyon írva.
Sufni-GSM-es, tehát csak egy év bolti gari van rá, de az előd 920 is így lett olcsón annak idején. (68k HUF-ért), szerencsére azzal sem volt baj. Most, 3 évesen csíkozódik néha a kijelzője, világos színű tartalmaknál.Amúgy nem vagyok elájulva az új szerzeménytől, bár valóban gördülékenyebb rajta a W10, mint az insideres 10-es a 920-on, de nem sokkal. Azért itt is bőven látható "betöltés..." nevű kóválygó karika.
Más: a márkás, garantáltan eredeti (Mahasz-címkés, jó drága) class 10-es Samsung micro-SD-t elég lassacskán kezeli. Lassú volt az USB-n keresztüli fotómásolás, illetve elég lassan jeleníti meg a nagy méretű, nagy felbontású (nem telefonnal készült) kedvenc fotóimat. szerk: a 920 ilyet nem csinált, bár annak ugye a saját, 32GB-os belső memóriájára volt mentve minden. Arra ennyi fotót negyede idő alatt át lehet másolni madzagon keresztül.
Megint más: Win10 topikban olvastam, hogy kivette a Microsoft a rádió-alkalmazást. Nem hiszem, mert nekem meg van, és működik a .318 alatt is.
Amúgy a külsejétől nem vagyok elájulva, a képek alapján lenyűgözőbb szépségű valamire számítottam (fehér a szentem, lehet feketében mást mutatna). Nem rossz, de a karcmentes, szintén hófehér 920-am szerintem még mindig "drágábbnak kategóriának" néz ki. De ez már csak szőrszálhasogatás. Túl törékenynek, túl sérülékenynek tűnik a 650, tuti nagyon kell rá vigyázni hogy hosszú életű legyen. Tényleg, milyen tokot ajánlanátok hozzá?
A pehelykönnyű súlyát viszont imádom, sokkal-sokkal könnyebb, mint a 920 (pláne, mint a 920 + 530 kombó...)
Sajnos másik micro-SIM-em csak akkor lesz, ha a melóhelyem elintézi a váltást, én nem vagyok jogosult erre.
-
somé
őstag
-
IceCube71
csendes tag
Fel lett fújva a téma, teljesen szubjektív, hogy kinek mi a jó.
És azt sem szabad elfelejteni, hogy hányan vannak azok akik csak olvassák a topikot. Írni nem írnak mert jól működik az igényeiknek megfelelően a telefon.
Azért ha visszaolvasok, jórészt csak azok írnak hozzászólást akiknek valami rosszul működik, vagy nincsenek megelégedve a telefonnal vagy a rajta futó programokkal.
Nagyon kevés hozzászólást lehet olvasni azoktól akiknél rendben működik (inkább csak kérésre) .
Egy másik topikban (Zenfone 2) volt rá példa, hogy néhányan panaszkodnak egy - egy rendellenes működésre. Kérdésre, hogy másoknál rendben működik-e 4-5-en válaszoltak egyből, hogy náluk semmi gond nincs azzal a funkcióval.Ezt csak úgy lehetne kideríteni, hogy a két telefont egymás mellé rakod, azonos programokkal, a kijelzőn is az van, mint a másikon, szóval egyfajta tükör, aztán a boot-tol tesztelgetni.
Erre azért kíváncsi lennék. Nem hiszem, hogy két teljesen egyforma telefonra ugyan úgy tudnál (hiba mentesen, vagy ugyanazokkal a telepítési hibákkal) Win 10-et telepíteni. Viszont ezek után már nincs is értelme tovább menni azonos appok telepítésével, mert az alap Win nem egyforma. Így gondolom a mért értékek is különbözőek lennének.
-
hroberto
veterán
Nyugodj meg egy kicsit, van a környezetemben pár Lumia az enyémen kívül (640, 930, 950XL). Mindegyiken működik a 10 sima frissítéssel és pont.
Ha esetleg gond lenne, kap egy HR-t és kész. De nem volt erre sem szükség.
Ezért nem kell a plafonra mászni ha valakiknek esetleg nem egyezik a véleménye a tiéddel. -
törölt tag
Ha meg is vagyok elégedve a 218-ról a 318-ra való frissítés pozitív változásaival, de azt nem tudom, hogy egy teljes újratelepítés optimalizáltabbá tenné-e a telefont, ugyanis, mint előzőleg már leírtam, rettenetesen lassúnak érzékeltem a működést, amit a 930-ról való áttérésnek tudtam be.
A jelenlegi működés, emlékezetem szerint még mindig lassabbnak tűnik a 930-ra váltás előtti 820-nál. Ott, akkor, az alapfunkciók használatában nem is érzékeltem sebesség különbséget. (Bár lehet, hogy a 820-nak a CPU-ja jobb volt, mint most a 650-é.)
Megpróbáljak egy újrahúzást? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest