- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka #511 üzenetére
Ne írj nekem. Milyen társalgást vársz, ha konkrét hibákra azt mondod ne rinyáljak és neked mindegy mit tesz le az MS. Örülök téged nem zavarnak a felesleges lépések a menükben, vagy a lock screenről dalváltáskor túl gyorsan eltűnő zenevezérlő amikor lehetne rögzíteni is, odarakni egy stop gombot és csak annak hatására tűnne el végleg vagy action centre-be tenni. Micsoda lehetetlen igények tudom...
-
Gyurekkk
csendes tag
válasz
Döglött Róka #502 üzenetére
Szerintem egyik mobilis kamera sem készít jó képeket sötétben.Max a kijelzőn mutat jól. Azért nem vennék S7 et, mert jobb képet készít sötétben .. Akkor inkább egy fényképezőgépet.
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka #500 üzenetére
Mi az belegázoltam a fanboy lelkedbe mert leírtam hülyeség 1 mp alatt eltűnik a zenevezérlő, miért kell plusz bökdösés dolgokhoz ha kevesebből is meg lehet oldani? Most erről mi értelme feedbacket adni ha maguktól nem jöttek rá évek alatt. Olyan extrákról már álmodni se merek időzíteni lehetne hangerőt, fényerőt, háttérszínt, repcsi módot automatikusan. Azért szép rinyáltok miért nem írunk konkrétumokat, ha írunk, akkor meg az a válasz nektek jó, titeket nem zavar ez se az se...
-
scbb
tag
válasz
Sötétben egyik telefon sem tud elfogadható képet csinálni, mert nem arra való. Amire kellhet egy alsó közlpkategóriás árú telefon fényképezője, azt bőven tudja a 650 kamerája. Lásd Bobtail képei.
-
Dalai Láma
őstag
válasz
Mik a tapasztalataid a 650 kamerájáról?
A tesztekben nem húzzák le a kameráját. NEm is ígérnek felső kategóriát, de tisztességes képeket igen.
Nálad milyen képeket lő? -
törölt tag
válasz
Döglött Róka #498 üzenetére
Hát a gyakran használt dolgoknál minden felesleges érintés zavaró, igen. És igen feleslegesen van eldugva az emlékeztető egy külön lapra, pláne mikor a további részletek gomb helyén ott lenne neki a hely az eredeti lapon. Eseményt adsz a naptárhoz milyen képernyő tartalmát akarsz ott nézegetni, előtte a + esemény gombnál már jelezted mit akarsz. A következő lépésnél az esemény tárgyát akarod írni, nem nézegetni ó itt lehet megadni az eseményt? Kis idegesítő apróságok. Másik amikor zenét hallgatok: Számot akarok váltani, de 1 másodperc alatt eltűnik a zenevezérlő, oldalt kell a hangerőgombbal újra előcsalogatni. Ha tudja a rendszer zenét hallgatok miért nem lehet rögzíteni a lock screenre fent a vezérlést? Vagy legalább ne 1 mp alatt tűnjön el mert van hogy nem csak 1 db dalt akarok átugrani. Nem világvége, de kényelmetlen. (OneDrive kapcsán az asztali Modern 8.1 appról beszéltem ahogy eltűnt a Skype-pal együtt Win10 tavalyi megjelenésekor és most 1 év után mégis visszajönnek UWP formában, magyarul összevissza csinálja az MS ezt is)
-
domos
senior tag
válasz
Döglött Róka #491 üzenetére
"Nem tudom honnan veszed, nalam szinte mindegyik el"
Itt tényleg ennyire hülyének nézitek az embert, vagy mi? Onnan veszem, hogy van Windows-os telefonom, és ezt tapasztalom... vagy ha nálad jó akkor az univerzális igazság?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Döglött Róka #462 üzenetére
Hat azert ha alaposan elolvasod, lathatod hogy lumia 550-el is küzdöttem egy ket kort, es hat az mar gyárilag win 10
Az hogy az 532 nem volt okes, az érthető.
De egy uj, friss win10-es telefontol a leirtakat kapom, az azert szerintem nonszensz -
Ch4r0n
tag
válasz
Döglött Róka #336 üzenetére
Szerintem attól még, hogy valami nem prémium még nem kell, hogy szarul is nézzen ki...
Amúgy nem értem miért kell kötekedni, szerintem tök normálisan leírtam a véleményem. Én csak általánosságban próbáltam mai trendekről meg stílusokról írni. Illetve elmondtam a saját szubjektív véleményemet, hogy szerintem kihez, illetve mihez mi illik.
Sajnálom ha az jött le számodra, hogy én páváskodni akarok. Szerinted komolyan nem tudok kigazdálkodni egy 10 ezer forintos fekete hátlapot?! Elárulom nem nem erről van szó hanem arról, hogy konkrétan itt elvekről van szó és egy használt 25 ezer forintot érő 735-re minek költsek 10 ezer forintot amikor használtan kapok rá 3 ezer forintért originál használt hátlapot. Igaz ez esetben csak narancs volt éppen, de a szempont az volt, hogy újra egységes egészet alkosson a készülék és lehessen használni megint mihamarabb addig is még váltok, illetve eladni ha már nincs rá szükségem.
Mivel mint korábban írtam előfizu hosszabbítás előtt állok, minek törjem és verjem magam plusz költségekbe, ha valószínűleg kihozok 20 ezerért egy 650-est. Én nem a páváskodásra törekszem hanem a gazdaságosságra azt hittem ez átjött, de ezek szerint nem jól fogalmaztam korábban. Egy szóval se írtam, hogy a telefon hibája az esetem. Ezért nem tudom miért mondod a 735 az eddigi legjobb telefonom elégedett vagyok vele, de ha lényegében ingyen leválthatom egy zsír új mobilra akkor miért ne tenném? Ha a 650 kb ugyan azt nyújtja és szerintem szebb meg jobban illik hozzám, a személyiségemhez.
Az a nevetséges, hogy egyből elkezd mindenki személyeskedni, pedig te se tudsz rólam semmit. Ha már itt tartunk én megint csak elvből nem vagyok hajlandó egy telefonra pár 10 ezer forintnál többet költeni ezért nézelődök a középkategóriában. Pedig megtehetném, hogy kihozok egy 950XL-t, csak egy az, hogy mint írtam nem nagyzolok soha, nem használnám ki a képességeit, illetve nem szórom el a nehezem megkeresett pénzem általam nem fontosnak tartott dolgokra...
-
shteer
titán
válasz
Döglött Róka #289 üzenetére
Nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest