- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dalai Láma #300 üzenetére
Én még nem mertem frissíteni. Desktop Win10 tapasztalatok alapján is, és amit redditen és itt a 735 topikban olvastam bugokat, akksi, skype, újraindulások meg amit a szememmel látok videókon. Előbb-utóbb persze muszáj lesz frissíteni az appok miatt, de attól mert az MS most kiadta publikusan attól még ez egy béta rendszer. Igen most fogja beírni valaki _neki_ tökéletesen működik minden.
Nekem nem tetszik a hamburgeresedés, a kigyomlált pivot, design logikátlanságok stb. ennyi év WP után rossz ránézni a kör alakú kontakt fotókra. Eredetileg a WP egy egyedi új rendszer volt a metroval, most almadroid másolás. Nyomkodtam Win10-et de üzletben nem lehet kipróbálni rendesen, Spotify hogy megy, FB messenger laggol-e még, Skype milyen, Viber értesítések, naptár mutat már több eseményt, lehet-e emailhez fájlokat csatolni és ilyesmi. Az UWP appok is gyanúsak nekem desktop alapján. Miért van a mail csempe és maga az app is megnyitáskor nem szinkronizál ha közben már outlook.com-on csekkoltam az emailt, mutatja csempén a tegnapi olvasott levelet. Live tile? Inkább zombi tile. Aztán hiába mondják egy Windows több eszközön, biztos a mobilos Edge nem fogja tudni a kiegészítőket, reklámblokkolást. Miért kell Cortana a quiet hours funkcióhoz, régiót állítgatni, QR olvasó. Fogalmam sincs milyen a 8.1 alatt kiherélt appok pótlása, ha van egyáltalán. Here Transit? Storyteller? Egészség, utazás. Vajon az új
WP-nW10M-nZune Xbox musicGroove használható már? Albumborítók? Nem pattog? Ébresztési hangerőt lehet már beállítani? Ha egy appban már megnéztem az üzenet még külön kell kipucolni az action centre-ből?
YouTube-on is baromi nehéz életszerű review-t találni, sok agyonvágott videó és csak a start screent mutatják.7.8 után valószínűleg neked áldás lesz az appok miatt, azért lassan jönnek már jó hírek Amerikában ami eddig elképzelhetetlen volt, bankok, légitársaságok, starbucks fiszemfaszom. Még a HTML emaileket is képes helyesen megjeleníteni a levelező a legújabb frissítéssel, éljen. Meglátjuk. Sajnos általános probléma az almás kofával ellentétben az MS üzletének ez csak kis szelete, nem ég az arcuk az évekig tartó bénázás miatt, leépítések miatt, nem stresszelnek a piaci részesedésen. A másik két platformon ugyanúgy ott vannak az MS szolgáltatások, Nadella diplomatikusan megmondta nekik mindegy a Lumia sorsa. És mi a Redstone-t mint hibajavítás várjuk, máshol a frissítések új funkciókat jelentenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest