Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Dalai Láma #300 üzenetére

Én még nem mertem frissíteni. Desktop Win10 tapasztalatok alapján is, és amit redditen és itt a 735 topikban olvastam bugokat, akksi, skype, újraindulások meg amit a szememmel látok videókon. Előbb-utóbb persze muszáj lesz frissíteni az appok miatt, de attól mert az MS most kiadta publikusan attól még ez egy béta rendszer. Igen most fogja beírni valaki _neki_ tökéletesen működik minden.

Nekem nem tetszik a hamburgeresedés, a kigyomlált pivot, design logikátlanságok stb. ennyi év WP után rossz ránézni a kör alakú kontakt fotókra. Eredetileg a WP egy egyedi új rendszer volt a metroval, most almadroid másolás. Nyomkodtam Win10-et de üzletben nem lehet kipróbálni rendesen, Spotify hogy megy, FB messenger laggol-e még, Skype milyen, Viber értesítések, naptár mutat már több eseményt, lehet-e emailhez fájlokat csatolni és ilyesmi. Az UWP appok is gyanúsak nekem desktop alapján. Miért van a mail csempe és maga az app is megnyitáskor nem szinkronizál ha közben már outlook.com-on csekkoltam az emailt, mutatja csempén a tegnapi olvasott levelet. Live tile? Inkább zombi tile. Aztán hiába mondják egy Windows több eszközön, biztos a mobilos Edge nem fogja tudni a kiegészítőket, reklámblokkolást. Miért kell Cortana a quiet hours funkcióhoz, régiót állítgatni, QR olvasó. Fogalmam sincs milyen a 8.1 alatt kiherélt appok pótlása, ha van egyáltalán. Here Transit? Storyteller? Egészség, utazás. Vajon az új WP-n W10M-n Zune Xbox music Groove használható már? Albumborítók? Nem pattog? Ébresztési hangerőt lehet már beállítani? Ha egy appban már megnéztem az üzenet még külön kell kipucolni az action centre-ből?
    YouTube-on is baromi nehéz életszerű review-t találni, sok agyonvágott videó és csak a start screent mutatják.

7.8 után valószínűleg neked áldás lesz az appok miatt, azért lassan jönnek már jó hírek Amerikában ami eddig elképzelhetetlen volt, bankok, légitársaságok, starbucks fiszemfaszom. Még a HTML emaileket is képes helyesen megjeleníteni a levelező a legújabb frissítéssel, éljen. Meglátjuk. Sajnos általános probléma az almás kofával ellentétben az MS üzletének ez csak kis szelete, nem ég az arcuk az évekig tartó bénázás miatt, leépítések miatt, nem stresszelnek a piaci részesedésen. A másik két platformon ugyanúgy ott vannak az MS szolgáltatások, Nadella diplomatikusan megmondta nekik mindegy a Lumia sorsa. És mi a Redstone-t mint hibajavítás várjuk, máshol a frissítések új funkciókat jelentenek.

Új hozzászólás Aktív témák