- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
juvegamer #1840 üzenetére
W10M a válasz!
Mert egy bugos fostalicska az egész, ahogy van.
Lehetséges megoldások.
Másik player használata, ha nem vált be...
Újraindítás és próba, ha nem vált be...
HR, ha nem vált be...
WDRT, ha nem vált be szerviz, mert a dac és/ vagy az alaplap meghülyült vagy...
Másik win telefon, ha nem vált be, falhoz vágod és...
Beletojás az egészbe, viszed a hátadon az otthoni hifi tornyot!
Hátránya... nehéz,
Előnye... működik és minőségben hallgatod a zenét.De rohanjunk ennyire előre, ha másik player-rel is ez a gond, akkor HR után bárminemű frissítés és feltelepített applikációk előtt, ha felállt a kész rendszer, próba. Valószinűleg ennyi lesz a gondja, hogy bugos (lett), mi más...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
dolfikavik #1785 üzenetére
Ments a készülékről mindent és WDRT, valószínűleg nálad rendesen sérült több minden is.
Így csináld és utána frankó lesz:1. Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, majd frissíted a legújabb verzióra, ezt alapból kérni fogja indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a 650 készüléket, az RT ezután felismeri a készüléket és ráböksz a 650 készülék képre. Recovery Tool letöltés
2. Ekkor kiírja az aktuális és azt az OS verziót, amivel vetted, ez a 156, vagy 107-es-os lesz
Indítsd az RT programot, de előtte természetesen mindent ments a belső tárhelyről.
3. A visszaállítás kb 5-10 perc lesz. További telepítések, kb 20 perc.
4. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy régebbi treshol2 107, vagy 156-os verzió még, utána állítsd be a wifit. MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Majd navigálj a gépház---frissítés és biztonság---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, amikor már a legutolsó redstone 693-as build-ot fogja letölteni és telepíteni. Mint írtam, minden más lényegtelen és tilos!
5. Amikor a 693-as rendszer feltelepült és megjelennek az alapbeállítások, akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el -, beállítod a készüléket.
6. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted!
Belépsz az áruházba, majd bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott a letöltések és frissítések opcióra tapizol, ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája. Ami egy rakás applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes app frissítéssel, semmi másba ne kezdj bele!
7. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után, lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést!
8. Ha minden megvan, akkor most belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta mindent! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
CsibiPro #1755 üzenetére
Igen az a WDRT.
Sajnos ez teljesen random, tökmindegy mennyi idős a telefon. Ma a rendszer van így kódolva, hogy bármikor belassulhat, jobban merül, beakad a háttérben valami etc...
A WDRT menete:1. Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, majd frissíted a legújabb verzióra, ezt alapból kérni fogja indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a 650 készüléket, az RT ezután felismeri a készüléket és ráböksz a 650 készülék képre. Recovery Tool letöltés
2. Ekkor kiírja az aktuális és azt az OS verziót, amivel vetted, ez a 156, vagy 107-es-os lesz
Indítsd az RT programot, de előtte természetesen mindent ments a belső tárhelyről.
3. A visszaállítás kb 5-10 perc lesz. További telepítések, kb 20 perc.
4. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy régebbi treshol2 107, vagy 156-os verzió még, utána állítsd be a wifit. MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Majd navigálj a gépház---frissítés és biztonság---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, amikor már a legutolsó redstone 693-as build-ot fogja letölteni és telepíteni. Mint írtam, minden más lényegtelen és tilos!
5. Amikor a 693-as rendszer feltelepült és megjelennek az alapbeállítások, akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el -, beállítod a készüléket.
6. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted!
Belépsz az áruházba, majd bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott a letöltések és frissítések opcióra tapizol, ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája. Ami egy rakás applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes app frissítéssel, semmi másba ne kezdj bele!
7. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után, lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést!
8. Ha minden megvan, akkor most belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta mindent! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
CsibiPro #1753 üzenetére
Mint írtam, csinálj egy WDRT és újból lakd be a telefont, a biztonsági mentéseket felejtsd el.
Felesleges olyan semmit nem érő dolgokkal játszani, hogy ezt, vagy az kilőjük, amitől még jobban meghülyülhet. A 735-nél ez a készülék jóval gyorsabb, tehát WDRT a megoldás.
Utána fürge lesz! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi #1704 üzenetére
Nem, csak 1 van. Tehát, hacsak kihangosításkor lesz néma, akkor valóban bugos lett a rendszer. Nonszensz, már nem is csodálkozom...WDRT lesz a barátod, a HR-t nem javaslom, mert lehet még jobban elcsesz mást is.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi #1702 üzenetére
Zene, film semmit nem tudsz kihangosítani? Ha nem, akkor a hangszóró döglött meg, ha azok mennek csak a kihangosítás nem, akkor meg bugos lett a rendszer...ha az első, akkor szerviz, ha a második, akkor WDRT a megoldás.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi #1691 üzenetére
Igen, vagyis nem lehet. Használj másik applikációt, pl Amazing Weather.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Zoli-bácsi #1678 üzenetére
érdemes frissíteni a legújabb verzióra?
Azt nem Te döntöd el.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#52469760 #1397 üzenetére
A többihez hosszászólva még annyit, hogy egyébként az EDGE egy frankó böngésző és gyors is, de ha beakad, akkor minimum HR, ami sokszor semmit nem ér... Bár, egyelőre nem vagyok 100%-ig biztos benne, de nagyon úgy néz ki, hogy az edge generál brutális akkumerüléseket, ha "megőrül"! És én is csak recovery-vel tudtam kinyírni...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Flowtation #1380 üzenetére
Ok, kösz, akkor innentől "figyeljétek" az akkumerülést főleg, és hogy nem futtok-e bele hülye bugok-ba.
Ez jó pár nap alatt biztosan kiugrik majd, ha lesz valami gebasz.Ezt a rendszert lassan minden xarságért restartolni kell.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Valaki próbálta már a hercehurcát, hogy létezik a készülékén dupla kopp?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Flowtation #1360 üzenetére
3rd applikációval nem gond telepíteni egyet.
Pl radiiofm phone, vagy mi a neve... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#56816198 #1355 üzenetére
Hamarosan kiderül, de annak nem fog örülni a nejed, sőt senki, ha emiatt a telefon úgy fog merülni, mint a balta a vízben, azt viszont majd rendbe kell rakni, ami egy rakás bugot hozhat magával...ami eddig is volt, meg lesz is, de várjuk ki a végét.
----------------
Pendre54:
Neked mindenképp azt ajánlom, hogy tegyél még hozzá egy kis cash-t és egy 950-es készüléket vegyél
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az aprón már egy vadiújat kifoghatsz 60-70 körül és valóban nagy lépés egy 650-hez képest.
Nyilván, rögtön rá kell költeni egy tízest, ha nem akarod a gyári gagyi hátlapját látni mindennap, ezt az MS még egyszer már nem tudja eljátszani, ahol a MOZO rekordeladásokat könyvelhetett el, nyilván az MS kasszába. :-D
A 650, viszont valóban minőségi a fémkeretével és az egész megjelenésével ebből szempontból nem kell költeni már rá, de vannak jelentős fizikai korlátai. Az 1 GB és a hasonló szintű hardver, mint a 640-nél.
Ha egyáltalán lesz a market-ban valaha fellendülés, akkor az 1 GB miatt főleg sok mindenből kimaradhat, ha meg nem lesz, akkor tökmindegy, akár el is lehet temetni valóban az egész hóbelevancot.Fellendülés, csak is az áruház jelentős minőségi applikáció fejlesztése hozhat, mert ami van és azt használnák sok-sok millióan, az is egy hulladék évek óta, pl facebook. Tökmindegy, hogy nem FB buzi a legtöbb ember, aki idejár, de ez a világon egy olyan alkalmazás, aminek muszáj jól működnie, persze a sok más mellett, ami nem is létezik win-re. :/ És sok pénzt elcsesztem már ott, de egyszerűen nem tudok már továbbiakat vásárolni, mert egyszerűen nem létezik, nincs, vagy gáz az egész.
Talán mégis lesz majd fellendülés, én bízom benne...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én, konkrétan nem vágom, hogy miért ezt választottad, hogy már leléptél a platformról nem olyan rég?
Nagy szép telefon, csodás kijelzővel meg minden, meg w10 alakul rajta rendesen, de semmi több nem írható a számlájára. 950-est kellett volna választani, valamiért az most nagyon jól működik. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én, ezeket nem próbáltam ki, le is írom, hogy miért...
Teljesen mindegy, hogy milyen fülessel használod ezt a készüléket is, mert 1020, 535, 640, 950 XL, 950 után ez a készülék a kibaxott ronda és gagyi hangzásból , ronda és gagyi kategóriába lépett elő, igen valamivel jobban szól, mint a fentebb említett készülékek.Ami nagy szégyen, főleg a flagship telefonokra nézve, sajnos egy alsó kategóriás droid is röhögve jobban teljesít, annyira fillére DAC rohad ezekben a telefonokban.
Amíg használtam a 650-es készüléket, bár a fentebb írt gyártó fülesekkel nem próbáltam, de Samsung BT, illetve bármilyen BT fülessel megszólalt és én régóta mindegyik telefonomhoz a Shure 535-öst dugom be, azzal sem volt semmi gond, de, mint írtam egyszerűen felesleges ezekbe jó, vagy jobb minőségű fülest dugni, főleg nem egy Shure-t, mert trágya kódolású 128kbs/s mptré is meghaladja a képességüket.Egyszerűen szarul szólnak, na. Nincs mit ezen szépíteni, a lumiák másban erősek, pl a 950 körbeveri fotóban az s7 edge-t...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az fasza!
Ez azért történt, mert megszakadt a kapcsolat a pc és a telefon között, ami ebben az esetben egyenlő a téglásítással! Nem lehet, hogy a kábeled elszállt? Talán próbáld meg egy másik kábellel, vagy másik USB-be dugni és próbáld újra, hátha betudja fejezni. Ha nem, akkor szerviz.Majd ott újra flashelik...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1279 üzenetére
Közben felemelték 39 ezerről a sima változat árát 47 ezerre, 2 év gyártóival meg 50 felett van már.
Viszont a dupla sim verzió meg olcsóbb, 42 ezer, szerintem érdemes lecsapni rá, mert utána ezt is megemelik, ha elviszik tőlük, érdekes dolgok ezek!
Megy fel a 650 ára, vagy mi van?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Érdemes tenni rá, mert ezen még GG3 van, ami sajnos az egyik legjobban karcolódó és egyben ha a sarkára esik, akkor azonnal törik is üveg. Nem érdemes kínai vackokkal szórakozni, kell venni rá egy Nillkin minőségi edzett üveget és annál a tapizás minősége érzetre sem fog csorbulni.
Termesztésen a 650-hez lehet venni nagyon frankó és még szebbé tehető MOZO hátlapokat.
Az enyémen is volt egy aranyszínű keretes átlátszó, hát k..va jól nézet ki. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Flowtation #1281 üzenetére
Insider-ről nem tudsz visszaállni hivatalosra, csak ahogy írtad, recovery, ami feldobja rá az ősrégi Treshold2 .107-est, majd utána nyomsz a frissítésekre és letölti az évfordulóst, de vigyázz, amíg ezeket csinálod, semmi másba ne kezdj bele, Ha végzett az évfordulós frissítéssel, utána az áruházi applikációkat frissítsd és akkor vagy kész.
Vagy is pontosan így néz ki, ez egy 950-hez íródott, de szinte ugyanaz a menete, annyi, mint írtam, hogy a 650-re a .107 kerül vissza, de ez már lényegtelen, mert úgyis frissül Redstonra, vagyis az évfordulósra.
--------------
1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált Hard Reset (HR) alaphelyzetbe állítás helyett, feltétlen ezt a programot használd!
Windows Phone Recovery Tool program letöltése.
Indíts el a recovery tool programot, majd kösd össze a pc-t és a Lumia 650 készüléket.
Ha az Recovery Tool program felismerte a telefont, akkor ráböksz a megjelenő készülék képre.
2. Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil TH2 verziót, ami a 650 esetében a .107 build lesz Indítsd el az RT programot,
A visszaállítás elég gyors, kb 10-15 perc. Az applikációk feltelepítése, viszont további 20-30 percet vesz/vehet igénybe.
3. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam még a TH2 107-es rendszere, utána csak a wifi-t állítsd be! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! <----ez a lényege az egésznek!4. Máris navigálj a rendszer- frissítés és biztonság-telefonfrissítéshez menühöz és nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, évfordulós frissítést! Jelenleg most a .14393.67 a build száma.
Fogaskerekezést láthatunk vagy félóráig, majd, kb további félóra a már csak néhány perc van hátra szöveg, de ha végre elkészült az RS1 frissítéssel...
5. Utána az első és legfontosabb teendőd, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk! Ami tetemes applikáció frissítés lesz, vagy 35-40 db biztosan frissülni fog.
Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!
6. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést!
7. Végeztél! Belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1279 üzenetére
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen csak annyi, frissítések keresése,
De ha talál, márpedig fog, akkor addig ne csinálj mást, ha végzett, utána az áruházban is frissíts mindent, utána kész a rendszer.Az insider build-okat hagyd, azok tesztelőknek való, hacsak nem akarsz az lenni egyből, egyelőre több bugot tartalmazó rendszerek, amik nem éles használatra valók.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Baromság, nyugodtan bekapcsolhatod
Az elején kiírja, hogy SIM hiba, mivel, hogy nincs benne, okézd le, lépj tovább, de minden mást addig beállíthatsz és be is lakhatod teljesen. Amikor beteszed majd a sim-et, úgyis automatikusan leszedi a hozzávaló dolgokat. mobilnet beállítás, sms, mms etc...
Szóval, nyugodtan használd.(#1275) taip
Szinte egyszerre írtuk, ha nem kapok közben mailt és nézem meg gyorsan elküldés előtt, talán még másodpercre is stimmelt volna a hozzászólásunk!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1271 üzenetére
Nini hát itt is itt vagy?
Most szólj hozzá.
A redstone (évfordulós frissítés) nagyon jót tett neki, a TH2 is jó volt 164-ig, utána dög lassú lett nálam.
De ahhoz képest, hogy hardverre hasonló, mint a 640, w10 alatt a 650 egyszerűen gyorsabb, stabilabb, nagyobb tárhelyű, oled kijelzős, és nem mellesleg szásszorszebb, az egyik legszebb MS készülék.szerk:
Írtam ezt úgy, hogy nekem már nincs ilyen, de szinte a megjelenése napjától (március eleje) használtam augusztus végéig.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #1269 üzenetére
Mindenképp, mert fürge kis jószágot faragtak belőle. Én, már 32-ért is láttam (igaz függő volt) mobilosnál.
2 hónapos, full doboz, rajta üvegfólia, 2 év gyári garanciával, szinte már ingyen volt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Átlépve simán egyről a kettőre, a 650 teljesen hibamentesen működik...egyelőre.
Jó lenne, ha így maradna, talán egy hangyányival lassabbnak érzem az RS1-től, de ez sem biztos, annyira elenyésző, szóval pörög és egyelőre stabil, szinkronok azonnal, fényképező is gyorsabb és belépve azonnal meg is jelenik a mappában, nincs végtelen körforgás, aztán kiírja, hogy sérült meg ilyenek.szerk:
Persze, ez hajnal 5-től kell érteni, tehát nem mérvadó még semmi, de több, mint 5 óra alatt ennyi a tapasztalat. Tehát 650.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#56816198 #1221 üzenetére
Azért nem csinálták meg, mert nyilvánvalóan valamit nagyon elcsesztek a kódókban, hiszen 950-en működik, de az sem olyan sima, mint pl egy 640-en, ott is nyomásra csinálták meg, mert flagship és muszáj volt.
De nem működik mindig rendesen, néha többször is koppintani kell, hogy valamit csináljon.De ez a saját véleményem, mert ha egyszer dupla kopp-ra elalszik simán, visszafele nem nagy ördöngösség lehet ezt megkódólni, ezért gondolom, hogy a kód az alapokban hibás és túl nagy meló és sok pénz lenne ezt nekik megcsinálni, ezért inkább tojtak ismét a fejünkre, mármint a 650 tulajokra, azért ez nem éppen egy alsó kategóriás bóvli készülék, amit le kellett volna így sz@rni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
zvolite80 #1206 üzenetére
Ott valami nagyon elcsesződött. 100% biztos, hogy valóban semmi nem frissült, amíg az Insider-t telepítetted és emiatt az áruházban tartózkodtál? Indítsd újra. Ha nem segít, csinálj HR-t. Ha ez sem, ismételd meg az egészet. 650-en, ha valami jó, akkor az, hogy 393.67 pörög és gyors!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
juhasz22 #1183 üzenetére
Ha az RS lassabb volt, mint a TH2 nálad, akkor nem volt jól felrakva.
Ugyanis, épp az előbb írtam, hogy konkrétan semmilyen változás nem történt a 494 óta, főleg olyan nem, hogy most meglódult volna a rendszer, mert ez csak egy kumulatív frissítés volt, tehát nem turkáltak bele a kódokba, csak annyi a változás, hogy a szám 545-re ugrott.Az RS felrakása pedig minden esetben úgy működik jól, hogy amíg az áruházban leszeded és feltelepíted a Windows insider applikációt a háttérben semmit nem engedsz frissülni, mert a migráció 99%-ban biztosan rossz lesz.
Ha az RS build felment, és felállt a kész renszer, na utána lehet az áruházba menni és mindent lefrissíteni, ez kb 40-50 applikáció és addig sem használhatod, amíg ezekkel nem végzett, ha mindegyiket lefrissítette, akkor újraindítasz és használhatod a készüléket.
Sajnos így kell megcsinálni, mert bugos (lassú) lesz a rendszer a telepítés után...
De, ha te úgy látod/érzed, hogy most aztán tényleg sokkal jobb, akkor használd az 545-öt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
juhasz22 #1176 üzenetére
Ezzel a lajhár 494-el egyszerűen nem élrdemes használni ezt a készüléket, mert megutálod.
Az áruházból töltsd le a Windows Insider-t, majd elindítás után válaszd ki a FAST opciót, utána navigálj el a frissítésekhez és töltsd le a legutolsó build-ot.Persze, ennek érelme akkor lenne, ha gyors csinálnál előtte egy recovery-t, ami ezen a készüléken, kb 4-5 perc. Utána érezni fogod a különbséget.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Flowtation #1158 üzenetére
Érdekes, nálam a Core player hülyeskédik, a groove meg teljesen jó.
Ezt csak ők tudják, nekem is hiányzik. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
útakadály #1149 üzenetére
A 650 (most már) egy teljesen frankó és főleg minőségi és prémiumnak tűnő készülék.
A kijelzője kiröhögi az IPS-t, ezen aztán a fekete, mint korom. A színek is nagyon rendben vannak.
16 GB belső tárhely mindenképp jól jön, de már szinte ez is elavult, hát akkor egy 8Gb már ősrégi ostobaság.
Ami mindenképp megemlítendő és igazából nem is értem, hogy a jó francba lehet, a 650 szebben szól minőségibb fülesen, mint a 950 XL készülékem. Itt valamit nagyon elcseszett az MS.----------------------
Amióta a redstone van rajta, nagyon pörög, valószínűleg a hivatalos holnap este érkezik rá, ezzel kell használni és, ha kijavították azt a jó pár egyébként oltári nagy bugot és hibát benne, pl, hogy lenyíló menüben a BT kikapcsoláskor teljesen kifagyasztja a készüléket, vagy néha nem szinkronizál semmit, továbbá gondol egyet és minden ok nélkül a kezdőképernyő a csempék kidöglenek, majd pár nap múlva megjavulnak, akkor ez egy teljesen frankó kis készülék.
Applikációk meg a béka segge alatt vannak, de talán idővel ez is javul.
Ajánlott készülék, főleg most, mert eléggé leesett az ára, mint mindegyiknek, hála az MS balfaxkodásának! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Flowtation #1104 üzenetére
Sikerült végre megoldani? Ritkán vagyok most itt...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Flowtation #1098 üzenetére
---------------------
(#1099) bogyo112
Időképet nem használom, mert treshold alatt sem volt tökéletes. Face-t meg böngészőből használom, mert enyhe kifejezés rá, hogy még mindig egy fos...
Amazing weather HD app körberöhögi az összeset (de ez az én véleményem). -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Flowtation #1094 üzenetére
Nem nem!
Dehogy kell eddig "elmenni" amikor a recovery végzett, ami kb 5 perc, akkor lesz a készülékeden a .107. tehát neked a négyes pontig itt be is fejeződött. Beállítod a wifit és az MS fiókot. A régi biztonsági mentések sok bugot okozhatnak, ezért azokat felejtsd el.
Új telefonként beállítod a készüléked, belépsz az áruházba és nagy valószinűséggel azonnal elkezdi frissíteni az applikációkat, ami 30-40 közötti, ezeket le kell állítani, nyomj az összes felfüggesztésére, majd írd be a keresőbe a WINDOWS INSIDER-t, telepítsd és indítsd el, válaszd ki a FAST kört, utána menj a frissítésekhez, ahol már tölti is le az egyik redstone buil-ot, elsőre nem az utolsó verziót, tehát lesz még utána egy, nálam még így volt, nem tudom, hogy azóta megoldották-e, hogy egyből felmenjen.Az utolsó a 14379 build. Ha ez feltelepül elsőre, akkor ok, ha nem, akkor nyilván utána frissíted le az áruházat, ha ezzel végzett, ami tetemes lesz, ki kell várni, majd ha végzett, akkor restart.
Ez a menete, így csináld, vagy bele se vágj...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #1092 üzenetére
Insider-re csak is úgy lehet átmenni, és ha valaminél nagyon fontos, akkor ennél igen, hogy előtte recovery, majd belépve az áruházba (.107) alatt tiltod az összes applikáció frissítést és letöltöd a WI programot, amikor ott minden felment, akkor frissíted le az összes applikációt is. Tehát, ha treshold alatt bármi lefrissül, abban tuti biztos lehetsz, hogy redstone alatt a migráció totálisan el lesz cseszve és olyan bugos lassú rendszered lesz, mint eddig soha.
Ettől függetlenül igen, az egész egy kibaszott nagy katyvasz, főleg a frissítési baromságok az sok buggal, ha ezt nem léped meg (recovery), de még akkor sem biztos a teljes siker. Ennyi elbaxott szarságot, amit évek alatt ezek összehoztak és még mindig hoznak, csak is ez a a banda tudja. A másik kettőt is használom. (huawei p9 plus és iphone 6 plus), de ilyen szarságokat még nyomokban sem tapasztalni.
De ettől még az RS nagyon gyors, persze kellenek hozzá a fent leírt telepítési idiótaságok!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Flowtation #1085 üzenetére
Alapból a treshold (utolsó a .420) fut a készülékeden.
Az RS (redstone)-ra úgy tudsz "átmenni", hogy az áruházól telepíted a Windows Insider Applikációt.
Azt elindítva kiválasztod a FAST, vagy a SLOW ring-et (kört). Kiválasztás után, navigálj a frissítésekhez... Az elsőn szinte már 1 héten kétszer is jön frissítés, de a heti egy a megszokott ezen a körön egyébként, általában kedd este, a másodikon (slow), pedig azok kerülnek fel, amiket úgy találnak, hogy már elég stabil, de persze azok is megjárták a gyors kört előtte.Emiatt Slow-n a frissítés is ritkább. Ha átmész RS-re, mindenképp a fast-ot válaszd, mert teljesen frankó már a rendszer...
------------------------
(#1084) egykori
Igen, nem csak gyorsabb, jóval gyorsabb.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Flowtation #1078 üzenetére
W10 alatt az egész max, egy-másfélóra...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hiszed, vagy sem... Egy W10 készülék sem tudja, sőt senki sem tudja, hogy az MS miért hoz ilyen elbaltázott , idióta "ötleteket", ha, pl valami jó, azt kiszedik és még nyomásra sem hajlandóak megcsinálni. Szerte a sztrádán a legtöbben emiatt tépik a szájukat, sok más mellett.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Flowtation #1065 üzenetére
Nincs.
És ha eddig csesztek megcsinálni, akkor ez már az RS-be sem fog bekerülni, nyilván azért, mert valamiért nem lehet egyszerű dolog...
RS rendszer alatt, egyébként szakít a rendszer, össze sem lehet hasonlítani a fostaliska négyhúszas TH-val.
De sajnos egy kicseszett bugtenger még mindig, az áruház lajhársága/fagyásai konkrétan vicckategória, sokszor összeomlik a market, vagy éppen úgy dönt a rendszer, hogy nem szinkronizál, emiatt nem jönnek az email értesítések, és/vagy face dolgok meg a többi... ledobja a wifi-t, többször emiatt újra is kell indítani, hogy magához térjen, vagy egy csempe kifagy a főképernyőn, illetve csak leáll, de a rendszer (még) nagyon gyors, az biztos. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
consono #1038 üzenetére
Még az a szerencse, hogy szerintre és másik halom ember kamujára/szerintjére, vagyis Láttál már medvét? Há egyet láttam, de az sem az volt világmegváltó nézet alapján kellene elfogadni bárkinek is ezt a megdönthetetlen tényt?
Felőlem osszad, de engem ne győzz meg, mert mind a kettőt próbáltam. A nano elképesztő találmány, de csak 4 hónapig biztos a védelme.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
consono #1036 üzenetére
Ez aztán kimerítő válasz volt!
----------------------
A kérdezőnek:
Egyébként a nanoshine sokkal jobb (lenne), mert szinte elcsúszik rajta a penge, vagy bármilyen karcolásra alkalmas tárgy és egy leesésnél is jobban (nevezzük így) összetartja kijelzőt (amire a legjobb edzett-üvegek sem képesek), ráadásul nincs a kijelző előtt így szinte semmi. De...
Ahhoz, hogy ez a védelem megmaradjon, kb 4-6 havonta le kell kezelned a készülék kijelzőjét!
Ha nem sajnálod erre a kezelésre a pénzt, akkor nanoshine! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Végül nem vettem rá, mert egy haver rendelt az övére, azt kipróbálva az enyémre raktam és mozo ide, vagy oda, teljesen hazavágta a telefon prémiumérzetét, ráadásul szappantartóbb hatása lett tőle.
Inkább, karcolódjon a hátlap, vagy a fém része, de én ezt bele nem teszem semmilyen tokba.Nillkin edzett üveget vegyél rá, azt viszont, ha ráteszed még a gyári üvegnél is simábban fog csúszni rajta az ujjad, nem mellesleg a legjobb védelem a kijelzőre.
Visszatérve a mozo-ra, sajnos 650-en egyáltalán nem hat olyan minőséginek ez a hátlap, mint pl a 950 XL készülékemen.Szépnek szép, mozo minőség és teljesen passzentos is, de felrakása után én már egyáltalán nem éreztem a telefon prémium minőségét. (saját vélemény)
--------------
#1015) Sipka81
Ez meg OS "ficsőr" nem készülék hiba, az összes készüléken ilyen szarul működik még mindig ez a része (is).
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Való igaz, nem ég és föld a hardver a kettő között, de az is a 650 javára van, jobb és pörgősebb is, főleg redstone-non. De egyrészt 212-es van benne, másrészt felejtsétek már el a mások által kitalált hülyeségeket, hogy ez érezhetően gyengébb, meg erős visszaesés konteókat a 650-re nézve.
Ha ilyen lenne, már rég kivágtam volna.
Volt 640-es LTE-m, de a w10 addig volt pörgős rajta, míg át nem lépte a százas build határt. De az szakított, ez tény, a bugjai ellenére is.Azóta csak lassul az os. Főleg a .218 lett nagy visszalépés ennek a készüléknek, a .318 már sokkal jobb, de még mindig lassú.
A redstone alatt meg, mint egy kis darázs pörög rendesen, hát nem is jövök vissza TH2-re egy darabig.Szóval a lényeg, nyugodtan vedd meg, a 640 antutu-ban is max dob 28 - 29 ezer körül. Azért itt láthatod az eredményeket, nem sokkal ugyan, de több...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #963 üzenetére
Szerintem, ha engem kérdezel, ez mind csak elcseszi a készülék kinézetét.
Ezért én tennék rá egy minőségi üvegfóliát, pl Nillkin.
Aztán egy átlátszó szilikontok és már jobban nem is lehetne védeni. ráadásul a készülék minőségérzete is megmarad. Otthon meg úgy is lekapod róla a szilikont... -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #935 üzenetére
Szia!
Csak ezt emelném ki.
Amúgy nem vagyok elájulva az új szerzeménytől, bár valóban gördülékenyebb rajta a W10,
Gyárilag a 156 volt rajta, vagy már a 164, esetleg a legrosszabb 218?
Meglepődnél, hogy villám is tud ez lenni, ha recovery-vel visszateszed a bugosabb.107-et, sajnos a rendszer nagyon sokat lassult, bár a 218-nál gyorsabb lett, de azt is tiszta telepítéssel tudtam elérni.Azóta én felnyomtam rá a redstone-t, ami jóval gyorsabb, de egy bugtenger is egyben, de inkább gyors(abb) legyen.
Ez van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest