- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az a sok okosság, csak úgy süt ki a fejedből!
És ki az lófütyi írt neked ilyeneket, hogy van ilyen rajta? Szállj már le a témáról, mert a diliházba jutsz emiatt. Nem mindegy neked, hogy működik más telefonja? Nem a te problémád, én meg nem ma kezdtem, majd megoldódik, ha meg nem, visszaküldöm a g...be. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
2016-os elég komoly csúcsmodellről nem tudom elhinni, hogy egy hetet nem képes működni.
Hogy a rendszer nem elég optimalizált, mint általában? nem olyan rég cseréltem erre a note 5-öt, két update kellett hozzá, hogy normálisan működjön, de mindegy, az előbb kapott egy FR-t.
Új telefonként lassan belaktam, ha nem fordul elő többet, akkor nyilván valami nagyon "beakadt" a háttérben...
Majd kiderül... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hagyjad már ezt a régi és egyben hülye videót! Most tényleg nem akarom védeni a 950 XL-t, nem azért, mert van olyan is a családban, de amikor ez a videó készült, akkor olyan kicseszett bugos volt a rendszer még (most sem tökéletes), de azóta rengeteget optimalizálták.
A páromnak 6s plus van és még mindig kenterbe veri gyorsaságban az összeset, de ekkora eltérések már koránt sincsenek.
Ettől függetlenül az IOS és a 6s plus a rondasága ellenére is, "körberöhög mindenkit körülötte" még mindig! Az S7-et is, ami hetente egyszer újraindul csak úgy. Három hete van meg, de ez valami kiakasztó! -
janeszgol
félisten
Bizony. Oké hozzá tenném, hogy a WP is az utóbbi kb egy évben csinálja ezt. Máig sem értem, mi történhetett.
A 640 jó volt a tavaszi, nyitó WP 8.1 GDR2-vel. Kivettem a dobozból, bekapcsoltam, elkezdtem beállítani, majd reboot. Nem baj. Bootolás után további beállításokat csináltam, majd fel a netre és reboot. Mivel az újra indulásokra háklis vagyok, mérges lettem. (Egy telefon maximum egyszer indulhat újra az irányításom nélkül.)Aztán a frissítésekkel ezt javították, legalábbis nálam nem indult újra (viszont bugos lett), majd decemberben eladtam. Amúgy hardveresen imádtam a 640-et. Androiddal BEST BUY lett volna.
-
tomboy0013
veterán
Nekem meg van olyan haverom akinek az ájfón indult újra, megvolt olyan akinek megfagyott hívás indításnál meg olyan androidos akinek saját életre kelt a telefonja. Jajj Istenem mi lesz most milyen rendszerű telefont vegyen az ember... Komolyan mondom mint a gyerekek néhányan olyanok itt
(#180) Balint1408: Akárcsak a tieid
Egyébként ha annyi 100-asom lenne ahányszor ezt a sok "szakértőtől" olvastam az elmúlt 4 évben akkor egy 650-et simán tudnék belőle újonnan venni
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Bone tesztjével, én egyáltalán nem értek most egyet, viszont ha valaki, én biztos szarrá fikáznám a készüléket, ha ilyen gondjai lennének. Nem kevés mobil volt már a tulajdonomban. Látom, nem ismersz, én nem szoktam védeni egyetlen telefont sem...kattints az adatlapomra, majd megérted...
Viszont te..., neked halvány fingod nincs az egészről, volt már egyáltalán wp a kezeid között huzamosabb ideig máson kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Windows 10
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest