- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
krisz727 #1827 üzenetére
És a frissítéssel együtt az akkuidő is durva lett. Délután 4kor lett feltöltve 100-ra, és estére lemerült 20-ra, minimális használat mellett... Más is tapasztalt ilyet? Mit lehetne csinálni ezzel? Nevetséges, hogy hol jó, hol nem. Egyszer jön egy frissítés, amitől zabálja az akkut, aztán egy másikkal meg jó.
-
Flowtation
őstag
-
sfefe
addikt
-
impact2
tag
válasz
krisz727 #1327 üzenetére
Ezt a féle dolgot is csinálta, de a visszaállítás után ez megszűnt. Amiről írtam az a gyalu után jött elő, és bármit csináltam nem változott. Egyedüli megoldás az volt, hogy repcsi módba kacsoltam, ekkor nem merült semmit északa is 1 % csak. Már szinte mindenféle módon próbáltam kezelni, csak 2G ,no wifi ... Számtalan variáció de nem változott. Kezdtem belátni, hogy megy vissza gariba. Míg véletlenül nem kezdtem NFC-s dolgokat keresni az áruházban, ekkor láttam meg az említett XBOX frissítést beragadva.Sikerült végigcsinálni és azóta 5% -ot csökkent éjszaka, és még a mai napot is bírta. Így azért lényegesen jobban tetszik.
Más.
Az NFC részét melyik programmal lehetne beizzítani? Lenne csomó kártyám amiket felvennék vele, de eddig nem sikerült megoldani.
Köszönöm. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
krisz727 #690 üzenetére
Ha az nem minőségi üvegfólia, akkor semmit nem ér, sőt még a kijelzőt is elszúrhatja hosszútávon.
A kiderítése egyszerű, fogsz egy szikét, ráteszel egy papírlapot és vagy 4 fele elvágod rajta, ha az minőségi, akkor ott egy mikrókarcnak nem szabad lennie, ha viszont lesz rajta, nyugodtan a kukába is dobhatod.Tehát így kell működnie és védenie az edzett üvegnek.
-
toyone
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest