Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
szupermacs #373 üzenetére
Bármilyen Miracast-ot támogató eszköre ki tudod lőni a képet (Műveletközpont\Csatlakozás), ez szépen működik is. Ha meg Chromecast-szerű dologra gondolsz, pl ott a Microsoft Wireless Adapter.
@Dala Láma: én lassan két hete használom, úgy hogy a 950-et került be a fiókba miatta. Szerintem jó kis telefon, nálam nem lötyög a hátlap (középen tényleg kicsit benyomható), szikrázó napsütésben is tökéletesen olvasható a kijelző, nem indul újra. Egy két app lassabban tölt be, mint a 950-en, de a rendszer alkalmazásokra ez nem jellemző. Semennyire nem melegszik, mondjuk én nem játszom, de pl Edge alatt sem.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
szupermacs #376 üzenetére
De valószínűleg azé lesz, más furcsaságot is művel ez az app.
A rendszerrel sose volt bajom nem véletlen hogy jópár évig kitartottam a WP mellett sőt többeknek ajánlottam is a környezetemben. -
scbb
tag
válasz
szupermacs #373 üzenetére
Értem én, de ez annyira elenyésző összeg, hogy ezért én nem szarakodnék 2 évig valami vastag tokkal. Tegyük fel használsz egy Lumia 650-et. Az általam használt előfizetéssel megkapom 25e hufért mondjuk. ansználom 2 évig tokkal , vigyázok rá patika állapotban van. 2 év múlva mennyiért tudom így eladni? kb 12 e forintért? ha karcos, akkor mennyiért 8?
-
shteer
titán
válasz
szupermacs #305 üzenetére
de, jelenleg még a 8.1 update2-t teszi vissza a recovery tool
redgreg: így van. de nem a napiszaron meg a velveten olvasom ezt. nekem ez elég ahhoz, hogy megkíméljem magam az "idegállapottól"
természetesen elfogadom, hogy van aki szereti szopatni magát. nincs ezzel baj, különbözünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest