- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrb263
tag
válasz
SoldierL #13575 üzenetére
Szia ki, szerintem sokkal jobban nézki az egész felület, tetszik ez a letisztult design. Viszont lasabb lett, de ennyi belefér, legálabb mérföldekkel használhatóbb a böngésző. Galncera ha kilehetne tolni valahogy az időjárást igazából semmi panaszom nem lenne. Najó azért annyi luxus még elférne hogy talán lehetne egy értelmes face meg messenger kliens. De részemről ennyi kifogásolható akad csak.
-
Nooeca
senior tag
válasz
SoldierL #11297 üzenetére
Féláron bárkitől megveszem a 950-et de inkább XL-t
Terjeszd az igét.
Viccet félretéve lesz még ez is stabil egyszer most 8.1-ről 10-re átállni nem egyszerű dolog, de az RS pl. nem lesz ekkora inkompatibilis mint most a 8.1 egészen más az egész.
Slow is marad Slow. Talán a Production lesz a jó onnan frissít eredetire vagy a Burger menüből a "Leave Insider program" lehet megoldás.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
SoldierL #10641 üzenetére
Nekem is 640 LTE van, de az már nem sima, ha azt vesszük, hogy XL- ben van LTE nélküli egy kártyás is.
Olyat rendeltem az öcsémnek még karácsonyra, frankón megvan vele elégedve és mérföldekkel szebb képet készít (a zeiss lencsének köszönhetően alapból), mint az 5 colosunk. Bár, engem a kamera része egyáltalán nem érdekel. -
Ricardo
titán
válasz
SoldierL #10597 üzenetére
Nekem eddig egyszer szólt a memória miatt (egy micro sd-n lévő képet szerkesztettem és azt akartam elmenteni) Később ez sikerült is.
Néha kicsit lassan reagálja le a kártyán történő változásokat. Például amikor sok képet törlök egyszerre.
Letörli, de kb egy percig ha újra belépek a galériába mintha még ott lennének, aztán frissül és eltűnnek.
Ezt betudom annak, hogy egy időszámításunk előtti class 4-es micro sd van benne.Ezen kívül minden jól működik. igaz elég "átlagos" módon használom. Nem hallgatok zenét, rajta filmnézés közben, és nem játszom gamer pc-ket is megizzasztó játékokkal, miközben 17 nyitott lapon böngészek egyszerre.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
SoldierL #10597 üzenetére
Nos, most FR után adtam neki még egy esélyt, meg aztán nem is főtelefonként használom, de mostanában sokkal többet volt ez a kezemben, mint a másik két droid telefon, mert nagyon bejön (vagy bejött) ez a w10 vonal még a sok ígérgetés ellenére is. De még egy ilyen és vissza inkább a lajhár 8.1.
És mindenképp akarok egy 950xl-t is nyár előtt (természetesen, ezek után csak akkor, használható os lesz ebből valaha), de ez most kivágta a biztosítékot, hogy már foltozzák a véglegest, mióta is?De...
Az egész képes félórán belül elhalálozni! Kiadás előtt!
Nem tudom, de érzi valaki ott ennek a súlyát? Vagy már tényleg nem érdekli őket az egész mobil ténykedésük.
Az áruházban megint nem tudok vásárolni és ez már a sokadik ilyen hiba.--------------------------
(#10598) Pukimaki
Független az enyém.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
SoldierL #10522 üzenetére
Becsülöm a türelmed, már csak évek/évszázadok kérdése az egész.
Na jó nem olyan rossz, elég sokáig jól működött, a 3 frissítés után már összegabalyodott, de nem csináltam hard resetet előtte az is baj volt, a 8.1-ről nem tud tökéletesen átjönni. Maradt egy csomó üres háttérfolyamat. Sajnos SD kártyát sem árt SD formázás sem.
-
Joker88
őstag
válasz
SoldierL #10507 üzenetére
ha akarod felrakod Insiderrel, ha nem,akkor megvárod míg kinn lesz hivatalosan.
Ha felrakod az Insiderrel, és nem tetszik/vagy valami gondod van vele, Windows Device Recovery Tool-al ( vagy valami ilyesmi a neve) vissza tudod telepíteni egy cirka fél óra alatt a 8.1-et.
Ha felrakod a 10-et álítólag érdemes csinálni egy hard resetet,de ezt akik használják a szoftvert, majd megmondják.Ha úgy döntesz - ahogy én is teszem - hogy megvárod a hivatalos kiadást, na annak az időpontja kérdésese, valaki(k) februára végéről beszélnek hogy megjelenik hivatalosan, de hallottam már márciusról is.. Majd valamikor a közeljövőbe,remélem.
OFF: most nézem, 12.934 Ft-ról 15.900 Ft-ra nő a kötelezőm hiába a B04,meg balesetmentes élet....
-
starr
őstag
válasz
SoldierL #10467 üzenetére
Az 520-asom kb 50%-ig nagyon lassan merült, majd az alatt pár óra alatt 0-ra. Korábbi LG-m is ezt csinálta.
A 640 100%-ról hamar lemegy kb 90%-ra, de onnan nagyon lassan megy lejjebb.
100%-ról egy éjszakja alatt 5%-ot esik. 70%-ról csak 1%-ot.
A fentiek nem az akksit minősítik, hanem a beépített feszültségmérést, ami pontatlan.
Mér valami, majd hozzárendel egy %-ot, semmi köze a valósághoz.
Pl. 520-nál pontosan 3,7V-ot 60%,40%, és még 20%-nál is. Holott nyugodtan engedhetné akár 3,2V-ig is kibírna egy hetet. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
SoldierL #10467 üzenetére
Nem adhatják ki még, te is írod, hogy hibás, meg még hányan írják.. Érdekes, hogy nálam meg teljesen stabil és gyors. Én vissza nem raknám már a lajhár 8.1-et. Nyilván az is gond, hogy nagyon beleszólnak a stabilitásba a feltelepített applikációk, amk szinte telefononként változó hibákat produkál. Ez nem kis probléma!
---------------------------------------
(#10468) starr
-
A_Papa
senior tag
válasz
SoldierL #10399 üzenetére
Nekem viszont nagyon bejött, igaz a Defy-ről váltottam majdnem 6 év után...
Szélsebes, szép nagy kijelző, nagy ikonok (öregszem..), stabil, nem lassul be (remélem, évek múlva is elmondhatom ezt
)...
De azért lássuk be..szoftverezettség terén, néha, még a 2.2-es droid is veri... PL a gyári zenelejátszó.. Az mi? De komolyan 2016-ban ez van?
Az egyik fórumtársunk ajánlott egy megvásárolhatót (Core Player). Feltettem a próbaverziót, nem rossz (bár a gyárinál csak jobb lehet bármi) de..
- Miért nem tudom a hangszínt szabályozni (valóban tompább a Defy-hez képest a hangja, ez egyetlen NAGY szívfájdalmam)?
- Komolyan nincs album léptető gomb (>>)?
(Bocs, ha én nem találtam meg...)Szóval ezek azok az apróságok szerintem, ami miatt nem annyira népszerű.. de én nagyon szorítok a WP-nek és az MS-nek, mert nagy lehetőség van ezekben a telefonokban!
-
chipesz
őstag
válasz
SoldierL #10399 üzenetére
Google, első találatot próbáltad?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
SoldierL #10380 üzenetére
Szerintem, rengeteg sok problémát kell még kijavítaniuk. Ugyan, 640 LTE tényleg jól működik, de ez a semmit nem jelent. Másnál (nem csak 640) egy halom probléma van.
Elméletileg úgy van, hogy a független 640 LTE készülékek az elsők között kapják meg, a jelenlegi állás szerint ez még el is képzelhető, mert tényleg jól fut rajta a rendszer. -
-
KunEmber
senior tag
válasz
SoldierL #9955 üzenetére
- nem játszom
- nem szép. szerintem egy üveg-fém telefon a szép, nem ez. de cserébe ez praktikus. kijelző rendben van.
- XL-en nem ropog a hátlap, jól illeszkedik
- 2 nap
- van, 'Fájlok', TotalCommander, de a rendszerfájlokhoz így sem férsz hozzá- ajánlott telefon, de helyén kell kezelni: kamera alsó-közép kategóriás, alkalmazások nem mérhetőek a droidhoz. ár-érték arányban jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest