Új hozzászólás Aktív témák
-
attszil
tag
válasz
IMIIKE1998 #2417 üzenetére
Most egy pár nap után én is azt mondtam, hogy működik rendesen!
Elsőre amiket írtam egyik probléma sem áll fenn, szerintem a közben letöltött frissítések megoldották!
Most azt mondom, lehet én voltam a hülyemert gyorsan be akartam üzemelni, hogy a párom használhassa és szerintem egyszerre akartunk tőle sok mindent! De tényleg ami akkor volt, hogy például töltéskor állandóan világított a kijelző is megszűnt, teljesen jó lesz ez így!
Rendeltem hozzá egy gyári flip tokot megy üvegfóliát, a fóliát ha felteszem remélem a kijelző tapintása is jobb lesz egy kicsit, nekem az most olyan ragadósnak tűnik, nem olyan finom mint ahogy én megszoktam. -
hroberto
veterán
válasz
IMIIKE1998 #2399 üzenetére
Természetesen.
-
attszil
tag
válasz
IMIIKE1998 #2397 üzenetére
Mi tegnap vettük, most azt mondom, hogy nem vészes, akkor érzem ha töltőn van, akkor pl. a beállítások menüben nehéz úgy görgetni hogy ne nyissa meg azt amihez hozzáérsz.
A másik, hogy amikor töltjük folyamatosan világít a kijelző míg a gombbal le nem kapcsolom.
A párom most egy vacak régi droid után még nem érzi a problémát. Ha járunk szerviz közelében szerintem azért kicseréltetem. -
IMIIKE1998
őstag
válasz
IMIIKE1998 #2381 üzenetére
Illetve ez a panel probléma minden telefonnál előjön?
-
anti77
tag
válasz
IMIIKE1998 #2370 üzenetére
Hardveres. Gariban másfél óra alatt kicserélik bármelyik nokia care szervízponton. (tapasztalat.)
-
Zolly444
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #2370 üzenetére
99%ig biztos vagyok benne hogy hardveres
-
83JLBekaroj
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #2361 üzenetére
Hali! Hol látod 35-ért? Kártyásan 29-ért van. 35-ért, sőt olcsóbban (pl. jelenleg 33 az emag-nál) már függetlent veszel. A korábbi hozzászólások alapján, ha megoldod az esetlegesen felmerülő kijelzőcserét a nokia care-ben, ennyi pénzért megéri szerintem. Persze drágábban van jobb is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG V30 - vezércsel
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest