Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy ezt a telót kell-e még 12-14 órát tötölteni első aalkalommal vagy az akksijának már elég, ha 100-ra felmegy és vehető lefele?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy szürke példányal!
Eddig: tökéletes!
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #1380 üzenetére
Akkor Telenor és Telekom lesz? Tökéletes!
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
Megnézné valamelyikőtök, hogy a Siegefall játék megfelelően fut-e a telefonon? Értem ezalatt, hogy nem esik-e szét benne a textúra fekete foltokat képezve? Nagyon fontos lenne! Két teló között vacilláltam, ez és a Honor 4X közt. Az utóbbit választottam ma és sajnos az említett játék a felvázolt módon "szétesik", súrolva az élvezhetetlenség határát! Ha ennél nincs probléma, akkor holnap kicseréltetném erre.
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest