- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
"Na de miért vegyenek a házigazdák még egy terhet a nyakukba?"
Röviden: értünk. Hosszabban: eddig is meghallgattatott az olvasók véleménye (lásd pl. színek "átfestése") és (bár nem értek hozzá de) nem hiszem, hogy ez rettentő nagy teher lenne (ha Panther megcsinálja csak néha kéne a scripten kicsit igazítani, ha pedig megkérik PazsitZ-t akkor egy-két pü. kérdése az egész)."Ennyi idő alatt már rég megbeszélhetted volna vele az egészet."
Ha azt a választ kapom hogy eleve halott ötlettel álltam elő akkor megteszem.Panther!
Így van, amolyan "most és mindörökké" javaslatnak szántam."Bár akkor még mindig megkapnánk azoktól, akiknek nincs grízmajmuk..."
A "grízmajmot" bárki letöltheti ingyen és bérmentve. A böngészőket melyekkel használható szintúgy. Aki meg ennyit nem tud megtenni a kényelme/igényei érdekében az vessen magára! -
törölt tag
1999 -ben kezdtem a szakmát. Iskola után egyből mint eladó. Én annó a http://www.tesztelo.hu oldalon keresztül jutottam el ide. Ez a második felhasználó nevem. Az elsőt elfelejtettem. 2004 -ben regeltem újra. Valóban kevés a hozzászólásom mert nem szeretek fórumokba beírogatni. Viszont én mindig olvasom a hozzászólásokat. Körülbelül a második regelésem óta szinte mindennap feljövök az oldalra. És rengeteg ügyfélnek termék eladáskor a Prohardveres tesztre utalva mondom, hogy biztosan jó dolgot fog venni. Mi több nem egyszer az ő általuk megálmodott konfigot ajánlottam ki az ügyfeleknek. Ezen kívül mindenkinek a Prohardvert ajánlom személyesen. Ha lenne nyomtatott formájuk állítom megvenném.
A volt cégeknél ahol dolgoztam nem egy helyen kiraktuk a Prohardveres teszt linkjét 1 - 1 termékhez.Az előző munkahelyemen heti egyszer kötelező volt mindenkinek feljönni a Prohardver -re és átolvasni az aktuális teszteket és híreket. Munkaidőben. És azon a meló helyen ez a mai napig így van! (persze miután a főnöknek megmutattam az újságot)
Szóval én mit tettem az újságért? Úgy érzem elég sokat. Ennyi lenne a válaszom.
Szóval ne ítélkezz már fórumos hozzászólások alapján. Az élet nem csak abból áll.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Dying Light: The Beast
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mozilla Firefox
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest