- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Aktív témák
-
rii
nagyúr
" ... de szívesen olvasnám a prohardver címlapján .... "
mér'is jó az, ha egy csapat által befektetett erőfeszítések kárba mennek?
pár user önelégültségének kielégítésén kívül?
ha meg szeretnének újulni, de a földhözragadt önző user-ek miatt ez nem megy, akik azt a nyilvánvaló okot sem képesek megérteni, hogy a aki nem tud fejlődni, az nehogy stagnál, hanem visszafejlődik? (nem én mondtam)
az meg hogy valakinek tetszik vagy nem tetszik: az szubjktív, mint hogy valakinek fárasztja-e a szemét, vagy sem. Szóval még azt sem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy jobb lett vagy rosszabb, mivel szubjektív,
Itt el kell fogadni az ezt a változtatást elvégző designer munkáját, hozzáértését, szóval miért is lenne jó, ha a címlapon azt az izét olvashatnánk?
mindegy ....
-
rii
nagyúr
van arról screenshot, hogy milyen volt a PH designja, amikor most kijött, és még nem lett módosítgatva?
-
-
rii
nagyúr
senkit nem hülyéztem le. ... meg orvost sem emlegettem
csak a pék süssön a vadász meg löjjön.
a web-designer meg szinezgessen.számunkra mindennapos harc, hogy a manager-bussiness-man ügyfelek bele akarnak szólni (és bele is szólnak) hogy mi hogy nézzen ki. Aztán persze egy nagy kalap szar jön ki.
-
rii
nagyúr
akinek nem tetszik a szín ... az nézzen magába: szakterülete-e ez neki
ha nem, akkor nyugodjon belefele, hogy aki csináltan, annak valszeg az., szóval jobban ért hozzá
ha meg szakterületed a design, grafika, tipográfia, akkor meg engedd meg ezt a bátorságot a ph-nak.
és nem azért írom, mert nekem tetszik .... izlések és tapaszok.
-
rii
nagyúr
holly lyesuaaaa
de jók a színek!!!!!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
zsírosbödön!!!!!!!!!!!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest