- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
Emlékeim szerint a designváltáskor ez volt a nagy óbégatós topik. Én is óbégattam, most megkövetem magam. Szóval jobb lett, szebb lett a fórum. Nekem a kezdeti színeivel volt bajom, de szépen kijavították. A címoldal is egész jó, de azt fenntartom hogy picit zsúfolt, de ez megkerülhetetlen következmény ha sok mindennek kell rajt lennie.
Árpi
-
Arpee78
senior tag
Miért van az hogy FF-ban a fórum színe eltérő a többi böngészőhöz képest? Összes addon kikapcsolva.
FF-ban 226,222,213 a többiben 220,215,202 azaz picit sötétebb. A többi böngésző: IE, Opera, Chrome
Hazajöttem munkahelyről, az itthoni IPS monitoron kellemesebb, barátságosabb és szokásosabb
az új PH fórum. Munkahelyen egyáltalán nem volt barna, itt pld ie-ben egész jó, picit világosabb a megszokottnál de jó ez.
-
Arpee78
senior tag
Egyszerű ember vagyok de szerintem Wolfskin nem mond hülyeséget.
A házigazdáknak – a fél év munka után – gondolom rosszul esik az ilyen fogadtatás. A magam részéről elfogadom a PH-t így is, a szándékot és a munkát pedig köszönöm. A reszeléshez
sok sikert, a következő ilyen topikban meg legyen minél alacsonyabb a negatív hsz arány.
Többen írták mi a nem bejövös, nem ismétlem őket én is. Bugok: nálam semmi gond (FF 3.6)
Én akkor is elfogyasztom ha nem teljesen jól sikerült a süti, mert szeretem!
A régi designváltások hőbörgős topikjait nem találom, segítene valaki?
-
Arpee78
senior tag
-
Arpee78
senior tag
Korábban (kora reggel, tegnap este) világosabb volt a fórum szín, azóta vagy reszeltek rajt vagy én szokom.
A monitor fehér(és fekete) sokkal világosabb (és sötétebb) mint a papírlapon lévő, a kontraszt messze nem ugyanaz. Monitor kontrasztaránya ~1000 a papírlap meg néhány száz vagy kevesebb.
A túl nagy kontraszt fárasztó és kellemetlen, meg az alacsony is.
-
Arpee78
senior tag
Megszámoltam: 500 negatív, 31 pozitív
Hazudtam
, tényleg hasra ütve állítottam a 80%-ot. Az újdonság kábító varázsa aláírom igaz lehet, idővel többeknek fog tetszeni ez biztos, talán nekem is. De erős a gyanúm ha szavazás lenne fél év múlva többen lennének a régi designt visszasírók.
-
Arpee78
senior tag
~1 óra emésztés után csatlakoznom kell a "nem tetszik" táborhoz. Szokatlanság ide vagy oda a régi jobb volt, színvilágilag biztosan, de szerintem tipográfiai és design szempontból is. Funkcionálisan feltételezem jobb lett, az nem annyira ízlés dolga, de ezt annyira nem fedeztem fel.
A fejlesztés során jó lett volna egy kis interaktivitás a fórumozókkal, majd legközelebb remélhetőleg. A következő design váltás mikor lesz? Arra szavazok legyen hamarabb mint később. Az egyénileg testre szabható színeket én is üdvözölném, egy PH klasszik skin esetleg?
Addig is logout vagy ez a FF addon. Valaki a régi színkódokat...?
Szerk.: minél tovább nézem annál emészthetőbb
Aktív témák
Hirdetés
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest