- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer #206 üzenetére
Mondok egy harmadikfélét: aki a garancia szerint frissít. Én egyre inkább így működök, max. VGA-nál belenyúlok a ciklusba. Erre a Broadwell finoman szólva nem alkalmas.
Anandon azt fejtegette Ian, hogy ez csak ilyen látszat-launch - csinálnak pár asztali Broadwellt mutatóba, de majd a Skylake-nél lesz rendes line-up. Bízom benne...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
t72killer #93 üzenetére
Nem marad mindenhol ugyanannyi a feldolgozók száma. 72 feldolgozóig skálázódik.
Igen gyúrni nagyon kell, mert DX12-ben nem jó a Gen8 és Gen7.5 kihasználtsága. Bár ezt nagyrészt a Microsoft számlájára írom, hogy májusban a semmiből bedobták, hogy akkor a TIER1 szint emulál és nincs vita.
-
Whysperer
addikt
válasz
t72killer #86 üzenetére
igen csak Én azért örülnék AMD erősebb lenne aminek nem látom esélyét már Én sem pedig Én szeretem az AMD.. csak Így árak nem nekünk kedveznek. Szóval most FX-em van viszont,ha így alakul akkor ígyis úgyis intelt kell vennem, ha a Zen nem alakít valami jót. Viszont nekem munkához szükség van a erőc CPU-ra Mayahoz szóval i5 felejtős ,de nem akartam 120 ezret adni egy CPU-ért. Viszont egy Particle a 4790K-it meg megfogja. Szóval bízom egy jó erős Sky-ba vagy Zen-be ezek közül lesz aköv gépem ,de jó lenne a verseny és nem is a verseny miatt. felhasználó pénztárca barát miatt!
-
Yodamest
veterán
válasz
t72killer #70 üzenetére
főleg játékok max 2magot használnak ki
Háát azért ez már egy ideje nem igaz. Single játékokhoz valóban bőven elég egy i3, de multis játékokban nagyon durván kijön az i5 előnye. Átlag fps-ben is, de ami még lényegesebb, hogy nem lesznek fps beesések. Nem mindegy, hogy stabilan megy 60fps-el vagy be-be esik robbanásoknál mondjuk 30-35 re. Kell az az i5 aki komolyabban játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- YouTube
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő