- iPhone topik
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem lesz iPhone 19
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer
üzenetére
Mondok egy harmadikfélét: aki a garancia szerint frissít. Én egyre inkább így működök, max. VGA-nál belenyúlok a ciklusba. Erre a Broadwell finoman szólva nem alkalmas.
Anandon azt fejtegette Ian, hogy ez csak ilyen látszat-launch - csinálnak pár asztali Broadwellt mutatóba, de majd a Skylake-nél lesz rendes line-up. Bízom benne...
-
Ja, semmit nem kell megvenni, de én szeretnék, és az Intel ebben a generációban nem mutat értelmes alternatívát arra az esetre, ha nem akarom a csudálatos über-IGP-jüket.
Mondtad, hogy a DX12 gyors átállás, én pedig felírtam a naptárba

Óriási limiteket dönt le, és óriási paradigmaváltást is igényel - ezek ritkán mennek gyorsan. Szóval hiszem, ha látom. -
Uhhhh... Jól látok? i5-5675C = 276 USD? Mi lesz még a Skylake-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest