- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Meglássuk, igen, a Broadwell notebookban virít igazán, én is szerencsés tulaja lettem egy Broadwell-U-nak, és tényleg varázsolni tud 40W alatti teljes rendszerfogyasztásból (konnektornál mérve, wifivel, ~50%-os fényerőn hajtva a 14"-os kijelzőt).
-
t72killer
titán
"hiszem, ha látom" - én is így vagyok ezzel. Alapvetően kétféle gépfrissítő ember van: az egyik akkor vesz újat, ha már egy rakás progi akadozik, lassú a gépén - és olyat vesz, ami a saját céljaira várhatóan kb 2évig jó lesz. A másik kb 2 generációnként vált az újdonság kedvéért.
Őszintén, kétlem, hogy a következő 3évben kevés lenne egy húzott i7-es ivy-haswell alap bármire is, azaz kétlem, hogy ne a VGA határozza meg 90%-ban egy játékban a teljesítményt. Ahogy nekifogtak az igp kihasználásának alapjaiban félresikerült koncepció, egy, a dGPU teljesítményének kb 10%-át nyújtó igp-re egyszerűen felesleges megjelenítési feladatokat bízni. Számoljon fizikát, AI-t, mittudomén, és ne hátráltassa az r9 380-akat meg GTX 980Ti-ket.
Más: kismagyar világunkban a gépfejlesztésnél a költségvetés is fontos: adott mondjuk 150kFt, amit hőn szeretett gépünkbe ruháznánk: ebből pl majd lehet cserélni a 4.4GHz-re húzott ivy-s i5-3670k-t alaplapostul VAGY a VGA-t egy aktuális csúcsmodellre - tippelném, hogy az utóbbinak lesz több értelme, főleg, ha alkalmasint DX11-es és korábbi játékokat is tol a tag.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Akkor nem kell megvenni, ha nem jó, de az Intel valószínűleg legalább egy tucat olyan játékot lát készülőben, ahol az IGP ereje eléggé számít.
Már mondtam korábban, hogy a D3D12 egy nagyon gyors átállás lesz. Óriási limiteket dönt le az API, és jelentősen csökkenti a programokhoz használt leképző fejlesztési költségét. Nem beszélve az olyan járulékos előnyről, hogy ha egy játék D3D12-n fut, akkor mehet az Xbox One-ra a Windows Store-ból.
Az Intel is pontosan látja, hogy a D3D12 újításai az elkövetkező egy évben vezető szerepet fognak vállalni, és aszerint paraméterezték ezeket a lapkákat. A procit nem igazán erősítették, mert nem számít, de az IGP-t az amúgy nagyon sokak által aktívan kutatott multiadapter lehetőségekre kigyúrták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest