- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Játékokhoz nem is kell nagy dobás már évek óta. Csak amire hivatott azt meg senki se teszteli látszólag
Mert mégis mi a fenére hivatott ez? Szerinted játékra lenne hivatott vagy mi?
Mégis ki venne méregrdágán egy ilyen procit, hogy aztán ingyenes MOBA meg egyéb vackokkal játszon 720p felbontásban medium settingel? Mert kb az az a szint, amit magabiztosan el fog bírni. Játékra egy bármilyen up to date közép kat dVGA agyonveri.
J.
-
satee76
aktív tag
Azt azért kétlem, hogy a közeli 6-8 évben, legalábbis a jelenlegi új konzol generációhoz az Intelnek bármi köze is lenne a közeljövőben. természetesen a későbbiekben ez előfordulhat.
De mint írtam az AMD nem egy ligában játszik az Intellel. Szerintem az Intelnek gáz, hogy az elmúlt 4 évben ismét az AMD volt az innovatívabb. Bár ezt a 64-es és a többmagos érában is megtapasztaltuk már.
És ha az Intelnek a rendelkezésére állt már korábban megfelelő IGP, de minek vetné be, ha így is van elég kék akiről egy gyengébb termékkel is le lehet húzni egy kis pénzt? Majd ugyanezeknek a vevőknek egyfajta "újitásként" el lehet adni azt amit egy másik kis cég már 4 éve megvalósított?
Kétlem hogy bármilyen fejlesztés is lenne amiben az AMD előrébb lenne mint a kékek.
Én legalább is ezt gondolom. -
satee76
aktív tag
Azt azért ugye tudod hogy a desktop VGA gpu részesedés folyamatosan csökken, így igazán nem a vetélytárs hiánya, hanem pc gamer társadalom zsugorodása nem készteti az Intelt fejlesztésre játékok szempontjából. A közeljövő játékos társadalma a konzolok birtoklói, és ha jól tudom ott az Intelnek nem sok minden terem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest