- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
gantum
tag
futnak. meglepően jól. én pár hónapja még semmibe nem néztem az i3-at a 2 mag miatt, de lett pénzem fejlesztésre és az i3 is alternatíva volt, és youtube videók alapján egész jól teljesít. egy zsák magnyi amdket is ver.
végül i5-öm lett, de azóta ha kell valakinek gépet összeállítani és szűk a keret, akkor előkerül. inkább mint egy régi amd platform.
-
t72killer
titán
Nyilván mindenkinek egyéni döntés, hogy melyik az ideális hardver. A büdzsé, a már meglévő vasak és a teljesítményigény dobja ki a helyes választ általában, és a 860k nem rossz proci. Én a fejleszthetőség miatt inkább pentium/i3 irányba mentem volna, lévén FM2+-ba már nemigen lesz erősebb cuccos, lga1150-be meg akár a Broadwell i7-esek is bele fognak menni (ócsó lesz 4-5év múlva).
-
t72killer
titán
" X4 860k 4 mag 3.7ghz 25k, melyik intel tud ezzel versenyezni??"
Az i3-4130 jobb, bár picit drágább.
-
Sinesol
veterán
Nincs benne igp, szóval még egy super mario se megy el rajta. Mivel a szálakat amúgy sem használja ki sok minden, egy celeron is ér ennyit, na meg azon még elfut a super mario is, mert van benne igp.
De egyáltalán miért venne valaki fm2+ foglalatba igp nélküli procit? Ha már olcsó game platform kell akkor ott a Kaveri 7700-as. Ha meg videókártyát veszel bele, akkor ott a best buy FX 6300 + AM3+ deszka, ha már Amd oldalon akarunk mindenképpen maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nintendo Switch 2
- ASUS routerek
- Avatar: Frontiers of Pandora - Rövid videón a külső kameranézet
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- Nem lesz iPhone 19
- Poco F7 – bajnokesélyes
- John Wick a Temuról, azaz bemutatkozott a BLACKWOOD
- Synology NAS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő