- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
juve600
nagyúr
-ügyfélszolgálat felhív
-szeretnéd bekapcsoltatni a VoLTE -et az előfizetéseden
- megkérdezik milyen telód van
- azt válaszolod hogy iPhone 11,12,13,14 tetszés szerint
-ügyfélszolgálat bekapcsolja
-telefon újraindít,VoLTE aktív
-amit feljebb írtál hogy 1-2 hétig kell támogatott telón használni az kamu, honnét tudnák hogy milyen telót használsz
-hívhatod is most őket -
K82
őstag
Nagy valószínűséggel igen, a szolgáltató lesz a megoldás.
Két szám tartozik nálam azonos ügyfélkód alá, az enyémen aktív volt a VoLTE már régóta, asszony telóját (4a 5G) rootoltam h legyen neki is de ugyanaz mint Nálad. Átraktam a kártyámat van VoLTE, vissza az övét nincs, hívtam az üfsz-t és lett mert azon nem volt bekapcsolva mint kiderült. -
pg1966
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google eddigi legerősebb készülékei jól átgondolt specifikációval, elegáns és egyedi dizájnnal, de aránylag borsos áron futottak be.
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest