- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
panizzi
aktív tag
válasz
vakablak93 #10436 üzenetére
Dehogynem finnyás.
4 kínai kábelből egy jó. Laptop töltővel töltöm amúgy, 30-40W kell neki minimum alatta nem indul. -
Quqesz
nagyúr
válasz
vakablak93 #10382 üzenetére
Jó páran maradunk pixel vonalon. Nem véletlen, hogy csiszolgatjuk.
-
válasz
vakablak93 #10382 üzenetére
Én Pixel 9 Pro XL telefonra váltottam.
Mint minden hasonló témában, ide is az elégetlenek és problémával küzdők írnak legtöbbet. Aki elégedett, az nem jár ide. Ha mégis, akkor nem sokat ír.
A Pixel telefonok képe megjelenéskor általában dobogós. Nekem és az átlag telefon használónak bőven elég jó. Csodák nincsenek. Egy telefon árba kerülő profi fényképzőgéppel nem tudnak versenyezni a telefonok. -
Celithrandi
addikt
válasz
vakablak93 #8123 üzenetére
Nyersz egy vadi új garanciális telefont évi 30% buktával. Vagy megtartod 3+ évig és 100% ot buksz, cserébe X éves telefonod van. Kinek mi az ellocsolt pénz.
-
Celithrandi
addikt
válasz
vakablak93 #8096 üzenetére
általában amikor évente veszel telefont a régit nem dobod ki 😊
-
amargo
addikt
válasz
vakablak93 #7764 üzenetére
Önmagában ssd/hdd nem fog megvédeni az adatvesztéstől, attól csak a rendszeres mentés tud. Ez egy elég szerteágazó témakör, nem is szeretnék ezzel itt off-t generálni. Rendszeresen előjön pl a home server -es topic-ban is [link]
-
amargo
addikt
válasz
vakablak93 #7762 üzenetére
Én azért úgy gondolom, hogy csak az első komolyabb adatvesztésig gondolkodik így valaki.
Persze, ha nincs semmilyen fontos adat, akkor ez tényleg felesleges.
-
K82
őstag
válasz
vakablak93 #7760 üzenetére
Amíg DSLR-em volt, addig én is mappáztam. Aztán jött a Google Photos és azóta nem, de nem is hiányzik. Synology NAS-t is azért vettem mert tudtommal ez az egyetlen ami hasonlóan rendszerez mint a Google Photos, a saját tárhelyemen vannak a fotók, plusz szinkronizálva a PC-re ha valami gebasz lenne. Nem kell így a fizetni az extra tárhelyért sem a Google-nak.
De ízlések és pofonok, 2023-ban nekem már kicsit fura ha nem férek hozzá a cuccaimhoz csak pc-n. -
bbendre
őstag
válasz
vakablak93 #7749 üzenetére
Ha kikapcsolod a top photos funkciót kikapcsoltsz vele mást is
-
K82
őstag
válasz
vakablak93 #7749 üzenetére
A helyadatokat miért kapcsolod ki? Sokkal egyszerűbb megtalálni a képeket - meg ha elfelejted hol készült, azt is.
-
Drakmusz
addikt
válasz
vakablak93 #7751 üzenetére
Csak a portolt változatoknál tudod kikapcsolni.
Már sok-sok éve kivették ezt az opciót a Pixelekből. -
bbendre
őstag
válasz
vakablak93 #7745 üzenetére
“már ha kinyomjuk a HDR-t”
Ugye nem kapcsolod ki a HDR-t? Mond, hogy nem -
sub71
aktív tag
válasz
vakablak93 #7745 üzenetére
Akkor "szerencsére" nekem már rosszabb a szemem, mint a tiéd, és nem látom a telefonon nézve a hibákat. Bejön a képek színvilága, sokkal közelebb látom a valósághoz, mint a többi gyártóét, az iPhone és a Pixel lő aránylag jó képeket point&shoot. Vannak még más lehetőségek is, érdemes megnézni a dxomark rangsorát, bár ezt is fenntartással kell azért kezelni.
-
sub71
aktív tag
válasz
vakablak93 #7735 üzenetére
"azt hittem talán ez a mobil fogja megtörni a jeget és rávezet a milyen jó is telefonnal fotózni dologra."
Amíg csak a telefon kijelzőjén nézed viszza a képeket, esetleg néha laptopon, addig tényleg teljesen megfelelő a mobil fotózás és ebben nagyon-nagyon jó a Pixel. Kinyomtatva, egy normális fényképező képeivel összehasonlítva a mobilok elvéreznek egyből, és ez így is lesz még jó sokáig. Ráadásul szerintem a mobil fotók sokszor nem tükrözik a valóságot. Jó példa erre a Samu csúcsmobiloknál a hold fotózás, kitalálja a telefonod, hogy mit szeretnél látni és az van a képen, nem pedig az amit a valóságban lát a kamera. Mi kell egy jó képhez? Vagy egy nagyon jó téma, és akkor mindegy, hogy mobil vagy fényképezőgép. Vagy pedig nagyon sok fény, profi objektív, (ezekben van hátrányban a mobil) nagyon jó érzék a megfelelő kép lövéséhez, (nekem nincs) és Raw mód az utómunka miatt.(még pár apróság azért van)...persze ez csak egy vélemény....
-
gigaherz
tag
válasz
vakablak93 #7737 üzenetére
Nekem is volt ma egy ébresztő, amit csak a Stop kimondásával tudtam kinyomni, nem jelent meg semmi a kijelzőn.
-
thomas92
aktív tag
válasz
Én is ki tudtam nyomni az ébresztést.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Hát nekem is mind 4et sikerült elsőre kinyomni
-
laskr99
addikt
válasz
Nekem megy
-
vakablak93
őstag
válasz
Nah, meg is van az első bug 14-es droidon, az ébresztőt nem lehet kinyomni
#7736 gabro: köszi.
Érdekesek a tapasztalataid. Nekem ezelőtt sose volt még drága telefonom, a kis pixel4a volt a legdrágább. Ahhoz képest is hasonlót érzek úgy összességében mint amit írsz te is.
Az biztos hogy ha egy nap lecserélem akkor csak az "a" modell lesz az utód. -
gabro0
őstag
válasz
Működik, melegszik, néha megdöccen, de amúgy szerethető. A kamerát akkor lehet értékelni, ha mondjuk közösségi médiában látsz gyengébb, feltételezhetően telefonnal készült produktumokat.
Megvan még a P2 XL-esem és jelentősen keskenyebbnek, könnyebbnek érződik. A kettőt egymás mellé rakva persze látszik a kor, de valahogy mégsem érzem azt a hatalmas fejlődést; gyorsabb processzor, fényesebb nagyobb kijelző, jobb és több kamerák. Cserébe vastag és nehéz, eltűnt az értesítés LED és kijelző alatti ujjlenyomatolvasót kapott. Mind a kettő melegedős típus, ugyanúgy bírja a két napot mindkettő, VoLTE, NFC (telefonos fizetés) szintén megy.
Amit minden nap használok és értékelni tudom a napi használat során, az a WiFi (6/ax), egyetlen egy alkalmat se tudok amikor bosszankodtam volna miatta. A másik a 120Hz-es kijelző. Ezeket egy ideje tudják, a többi kb. szemfényvesztés. Valamelyik nap írtátok az asszisztenst, hát már a Nexus 5-n, 10(!) évvel ezelőtt is létezett és ennyi idő alatt alig fejlődőtt.
Ennek tudatában gondolkozok én is a 8 Pro-n, de nem tartom indokoltnak a "legyen mindig a legújabb" mottón kívül.
-
válasz
vakablak93 #5289 üzenetére
A Windowsban, hálózaton keresztül lehetséges tartalmat átküldeni más eszközre. Ekkor a fájl tartalmat küldi át a lejátszó eszközre, nem a kijelzőre kiszámolt képet és vagy hangot.
Nagy előnye, hogy nem vagy helyhez kötve. VPN hálózaton keresztül a Föld másik felén lévő tévén is lejátszhatod a tartalmat, eredeti minőségben.
-
válasz
vakablak93 #5285 üzenetére
Ez nem csak a Google sara.
Van egy régebbi Sony tévénk. Annak teljes a ChromeCast támogatása, nemcsak a lejátszást lehet átküldeni pécéről. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
vakablak93 #5285 üzenetére
Vagy eleve Android TVt kell venni
-
Apollyon
Korrektor
válasz
vakablak93 #3756 üzenetére
Itt 180 fontért árulták, ha ennyiért el tudtam volna adni, akkor sem adtam volna el.
Inkább fejhallgató párti vagyok, de ez a buds pro bejön, a zajszűrője nagyon jó, és az is tetszik, hogy nem csinál vákuumot a fülben.Én kb. napi ~2 órát használom, és 3 naponta töltöm, ha már ilyen 30% körül van a cucc. De ez felhasználás függő. Ha letöltöd a pixel buds appot az áruházból, akkor amúgy írja a tokra is, hogy mekkora töltöttsége van. Meg azon keresztül tudsz firmware-t frissíteni, ha épp van új.
-
DrDoktor
senior tag
válasz
vakablak93 #3640 üzenetére
+1 a mobilon játszok kb 99% nak megfelelő!
-
vakablak93
őstag
válasz
vakablak93 #3639 üzenetére
Értsd: valóban nem gamer mobil a pixel a tensorral de ellehet róla játtszogatni azért.
-
K82
őstag
válasz
vakablak93 #3434 üzenetére
Ha jack kábel van a(z aktív) hangfalhoz mehet rögtön a Chromecast Audioba, nem kell semmilyen átalakító. Mintha pc/laptop line out-jába kötnéd.
-
K82
őstag
válasz
vakablak93 #3430 üzenetére
Wifi kell neki, bemenete nincs! Telefonról, tabletről, pc-ről mondod meg neki mi szóljon.
-
K82
őstag
válasz
vakablak93 #3428 üzenetére
Bármihez jó, csak legyen rajta jack vagy optikai bemenet. Amíg nem volt meg a Harman erősítő addig egy kb. 20 éves Sony hifi volt rákötve. Ha nagyon elvetemült vagy fejhallgatót is köthetsz rá, csak a Chromecast tápkábelének hossza (sima microUSB) lesz a hatótáv.
-
k-adi
nagyúr
válasz
vakablak93 #1866 üzenetére
meg a trénél sincs gond... azt azért ne hagyjuk le... de ezek szerint a yettelesek szívnak (meg a vodások?)
-
*RLaci*
addikt
válasz
vakablak93 #1822 üzenetére
Ezt adom. 6, 6pro, 7 után használtam egy hétig egy 4a-t, most egy ideje már sokadszorra újra egy 5-öst, villám gyors mindkettő. Hétköznapi használat mellett nincs lényegi különbség közöttük (gyorsabb a képfeldolgozás az újjakon).
A Samsung, mostanában használt 21,21Fe, 21 Ultra alapján, egyértelműen jobb FP, kijelző. A rendszer is mára sokat fejlődött, nem találkoztam laggal, akadással. Viszont rühellem a sok felesleges szart rajta, mondjuk ADB-vel javarészt pucolható. Illetve a kamera kiegyensúlyozottsága meg sem közelíti egy Pixelét. A 22 Ultra főkamerás produktuma az én szememnek egyenesen gyenge. -
Don't Panic
senior tag
válasz
vakablak93 #1772 üzenetére
dobnál valami linket erről a külső tápos wifis vinyóról
köszi -
kakuk100
őstag
válasz
vakablak93 #1474 üzenetére
Mi szerinted a vérlázító?
-
válasz
vakablak93 #1247 üzenetére
30-60 nap, ami azt jelenti, hogy december elseje az első szóba jöhető időpont, ha a Google pontosan tartja a szavát.
Felőlem küldhetik holnap is, nem fogok reklamálni miatta. -
bajonett
tag
válasz
vakablak93 #1244 üzenetére
Nekem pont tegnapelott jott meg (Uk, EE, Okt 14-en rendeltem)
-
válasz
vakablak93 #1244 üzenetére
Szerintem komolyan gondolják. Karácsonyi ajándék lesz ebből.
-
válasz
vakablak93 #1233 üzenetére
Ráteszed az ujjad a világító területre.
Picit kivársz, aztán rányomsz az ujjal.
Ha védőfólia van a kijelzőn problémák lehetnek. Olyan védelmet kell vásárolni, ami garantálja az ujjlenyomat olvasást.Az előző telefonom nem volt érzékeny a szögeltérésre. A Pixel kb +-30 fokon belül nem hibázik.
Ja, nem neked, csak úgy általában írom le.
-
gabro0
őstag
válasz
Nálam is egész tűrhető a P7P szenzora a P2 XL után. Még szokni kell és nem olyan rossz, mint az első próbálkozások alkalmával
-
*RLaci*
addikt
válasz
-
*RLaci*
addikt
válasz
vakablak93 #1231 üzenetére
Már írtam, hogy nálam is jó, pedig üveg is van rajta.
-
válasz
vakablak93 #1128 üzenetére
A gyári MacBook töltők is ilyenek. az a gond, h nem földeltek.
-
válasz
vakablak93 #1115 üzenetére
Ez nem a telefon, hanem a töltő és/vagy a ház földelése szar. Az összes MacBook ilyen. Az a gond, hogy 50-110V ül ki a készülék házára, és az 50 Hz-es vibrálást érzed.
Emberre nem veszélyes alapvetően, de a cuccot tönkreteheti. -
DrDoktor
senior tag
válasz
vakablak93 #1110 üzenetére
Ez nem hardver hanem szoftver bug azért nemtapasztaltad hiába gyengébb hardvera 4a,4x
-
k-adi
nagyúr
válasz
vakablak93 #932 üzenetére
Szerintem igen, nyilván mindenki helyzete más, de nekem eddig nem volt még wireless, és ha eladnám, akkor kéne egy új, mert rögtön ráfüggtem a wireless élményre
(igen, old school vezetékes volt eddig de már idegesített, így meg 2-in-1 dealben lett új pro fülesem és modern új telóm is egész relatív olcsón)
A telót is megtartom szerintem, eddig nincs sok gondom vele (1x nem tudtak hívni valamiért, de visszahívtam és azóta minden új hívás fogadás OK), az üzemidő szuper, 18 órája megy és most van csak 66%-on, így simán kibír 3 napot is akár, pedig azért néha pörgetem a face, insta, appokat stb. szóval nemcsak porosodik az asztalon mielőtt valaki azt hinné
-
inthro
aktív tag
válasz
vakablak93 #932 üzenetére
Én a helyedben megtartanám, mert nem egy gagyi cucc.
Sosem gondoltam volna, hogy én bármire is használni fogok hasonló fileseket, de egyszer kiadsz €200 vagy többet egy ilyenért és rájössz, hogy többet hallgatsz zenét mint eddig. 🙂
Ingyen volt hozzá, én tuti megtartanám. Nekem és feleségemnek van saját, igaz nem google, banem audio-technika, de €200 felett igen csak minőséget kapsz és hallgatni akarod és kész.
A telefon ára pedig a tudása alatt van.
Majd az órákat fogják szatyor számra feltenni ebay-re és egyéb oldalakra, mert a max 20 órás üzemidő, ha kihasználod rendesen 14 óra max nem egy hű de vagány dolog. 🙃 -
válasz
vakablak93 #899 üzenetére
Az ugye meg mindig igaz, hogy ha Magyarorszagra szallittattam ki az Amazon.de-n vasarolt Pixel 7-et, akkor nem tudom igenyelni a Buds Pro-t?
-
szkorhetz
őstag
válasz
vakablak93 #874 üzenetére
Hát az MT-nél olyan botrányos lehetőségek vannak, hogy szerintem nem sok use case-van, amikor megéri azt használni.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
vakablak93 #754 üzenetére
Még lehet hosszú hétvégén megírom.
bbendre: Oppo Find X5 lesz a következő - a Color OS-t már megszoktam az OP9-en, de kellene egy ois is már a főkamerába.
-
DrDoktor
senior tag
válasz
vakablak93 #691 üzenetére
Nem.Én xiaomi 20w (qi) töltöm a p6 prot.
Ami kicsit necces ,hogy a max 23 w töltési sebesség csak a saját pixel stand 2 vel fog menni.Még nem találtam rá megoldást. -
válasz
vakablak93 #682 üzenetére
Compressport Freebelt Pro-val probaltam tegnap futni kb. 40k-t, a telefonon kivul volt benne meg nemi gel meg softflaskban folyadek. Jol mukodott. Az iPhone 13 Mini kenyelmesebb volt, de ez sem lotyog benne.
-
inthro
aktív tag
válasz
vakablak93 #655 üzenetére
Köszi. Azért erre figyelhetnének amikor legyártanak valamit, hogy jó legyen, de akkor megrendeljük amit képen feldobtál.
A mostani 0.5mm-rel bentebb van a kijelzőn így szivárványos mind a két széle és ebből volt 3 ilyen fajta.
Mindegyiket visszaküldtük, hogy ez bizony kuka. Mára nem is látni a kínálatban.
Aztán teszteken is mindenhol a Pro-t nyomatják, sima 7-es meg alig van ahol bemutatnák melyik a jó üveg.
Szerk:
Egy linket be tudnál dobni ide légyszi, mert nem adja be a német amazon. Köszönöm. -
inthro
aktív tag
válasz
vakablak93 #644 üzenetére
Szia.
Mennyire lóg túl az üveg a kijelzőn?
Mert párat rendeltünk, de egyik sem ment rá a fekete részre, vissza is küldzük mindet, hogy ez nem Pixel 7-re való, pedig úgy hirdették mindet.
Jó lenne olyat találni ami túl lóg a kijelzőn és rálóg a fekete részre. -
Somatom
veterán
válasz
vakablak93 #513 üzenetére
Tudomásom szerint a Netflix castolható. Az más tészta. Olyankor a CC nem a teló képét tükrözi. A telóról utasítást adsz a CC -nak, hogy mit jelenítsen meg és az közvetlenül a netről húzza le a streamet. A teló csak a vezérléséhez kell. Amíg azt nézed, amit beállítottál és nem akarsz változtatni, addig a telót használhatod másra is.
A Crunchyroll -ról nem tudom, hogy eszik, vagy isszák.
Vásárlás előtt olvass bele a CC topikba, mert különböző lehetőségek vannak! -
Somatom
veterán
válasz
vakablak93 #510 üzenetére
CC -tal természetesen működik, de a Miracast -tal ellentétben, annak net kell. Azt is vedd figyelembe, hogy a teló és a TV képaránya eltérő, ezért külön leképezés (pl. DeX) híjján gyászkeretes lesz a tükrözés. Valamint, a vezetékes átvitelhez képest késnek a bevitelek, tehátt pl. gyors játékra nem alkalmas.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
vakablak93 #453 üzenetére
Van egy type-c to hdmi kábelem, de sehol sem találom. Holnap előbányászom. Szerintem a 3.2-es usb-nek tudnia kellene a displayportot, de úgy tűnik itt mégsem: [link]
-
DrDoktor
senior tag
válasz
vakablak93 #447 üzenetére
Jó lenne mert ideget kapok ,hogy a legalapvetőbb csimagoi telefonban is van mircast itt meg vegyek chromcastot.Na nem .Inkább egy HDMI-s dokkolóra beneveznék én és is a P6pro hoz.
Szóval várom a teszted Köszi előre is! -
szkorhetz
őstag
válasz
vakablak93 #444 üzenetére
A P6 Pro nem tudott usbn képet kiküldeni. Biztos vagy benne, hogy a hetes széria tud? Én meg lennék lépve.
-
DrDoktor
senior tag
válasz
Várom tapasztalatot de szerintem a vezetékmentes gyorstöltés csak a gyári stand2 vel fog menni(qi)
Xiaomi 20 w ost használok és 1920mA a max sebesség mondjuk ez vezetékes az működhet. -
gulb
senior tag
válasz
HP USB-C Dock G5 Nekem egy ilyen van Ipadprot eleg jol kitudja tenni kulso kepernyore..p6pro val nem porbaltam meg..de 7proval se.. ellenben van usb c anker hubom is azi is jol mukodik ipaddel. Szoval ennek is mennie kellene..
-
DrDoktor
senior tag
válasz
vakablak93 #433 üzenetére
Abszolúte nem értek egyet de ez legyen azén bajom.
Eddig 280 -300 dodos gépekről volt szó tipikus telefonos izék.Aztán mostmár milcel kellen versenyeznie kegyeidért?
NA jó oké igazad van megkövetlek ennyi volt ebben.#435vicces
Látod 5g te még találsz élvezetet a régi cuccodban így rendben vagytok.
Lesz Pixel jövőre is max Putyin gyártja és vodka lesz a neve. -
moma
őstag
válasz
vakablak93 #425 üzenetére
Hú köszi, hasznos volt nagyon, tényleg tök hasonló a helyzetünk
Ha megvenném tuti én is megtartanám
Ez a hdmi dolog ez mi? Rá lehet kötni monitorra és akkor tudsz úgy játszani?
DrDoktor: szerintem nem az van, hogy nem elégedett, hanem, hogy a jó alap telefonhoz képest nem akkor a feature különbség.
-
DrDoktor
senior tag
válasz
vakablak93 #425 üzenetére
Szerintem add el. Nem vagy vele elégedett magad győzködőd. Tapasztalat ez nem jó nem éri meg.
-
Fkris
őstag
válasz
vakablak93 #409 üzenetére
Nekem van eleve elofizetesem 100 gigara, és nem vitte fel 200ra....
Közben első telefonálás tapasztalat:
A kozelsegerzekelo nagyon szar, állandóan némítom magam a fülemmel telefonálás közben, meg random alkalmazásokat nyitok meg, miközben telefonálok.
Remélem ezen reszelnek majd.... -
ghiottone
nagyúr
válasz
vakablak93 #409 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
vakablak93 #407 üzenetére
Én örültem neki, mert tényleg gyorsabb így átrakni a cuccokat.
A Google One esetén adott most 100gb-ot? Nálam még a 6a 3 hónapos +100gb-a nem járt le, lehet azért nem adott. -
Aryon87
félisten
válasz
vakablak93 #389 üzenetére
Optimalizálási hiba lesz, ha a Chrome volt az akkor azon meg se lepődök.
-
k-adi
nagyúr
válasz
vakablak93 #389 üzenetére
az a röccenés biztos valami bug és javítva lesz
-
ghiottone
nagyúr
válasz
vakablak93 #339 üzenetére
-
Thom!
veterán
válasz
vakablak93 #339 üzenetére
Pro vagy sima?
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
vakablak93 #292 üzenetére
Péklapát..
-
szkorhetz
őstag
válasz
vakablak93 #290 üzenetére
Ha a kamera neked ennyire nem lényeg, akkor ne ezt a telefont vedd.
-
-
gulb
senior tag
válasz
vakablak93 #281 üzenetére
En is a dragamra...mert ez az ove nekem marad a 6p... Amugy kezbe fogva pont annyival lentebb van a bekapcs gomb amennyivel kell ahh nagyon kellemes fogas lett.
A face unlock - a kamera punch korul kis kor vilagit es lapanal pikk pakk felold.. ( mert nem lehet ezt a ficsort az sms ekehe, beepiteni ahh.. 3rd party appot nem szeretek felrakni aki olvasgatna az ertesiteseket meg atveszi a kepernyo controlt pedig van par ami ezt jol megoldja.) -
gulb
senior tag
válasz
vakablak93 #281 üzenetére
V8.7.165.479933554.19 nekem a 6pron 8.6
-
Aryon87
félisten
válasz
vakablak93 #156 üzenetére
Az szep
en most lesz 2 honapja jottem ki 😅
1und1.de-n rendeltem meg a telot, remelem 13-14.en meg is kapom.. -
ati888
senior tag
válasz
vakablak93 #142 üzenetére
Csak ott nincs ajándék óra. Nem mindegy.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
vakablak93 #103 üzenetére
Irigyellek. Itthon legalább szolgáltatói kínálatba bekerülhetne végre, ha már a Google nem szándékozik árulni. Igazából nem is tudom mi akadálya van. Itt van 3 nemzetközi szolgáltató, simán lehetne.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
vakablak93 #24 üzenetére
Nálad hamarabb ott lesz
majd a tapasztalatokat írd meg.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
vakablak93 #27 üzenetére
Vegyél akkor egy 6a-t, az kb ugyanakkora. De szerintem egyáltalán nem lesz péklapát
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
vakablak93 #24 üzenetére
Péklapát? 4mm és 11mm a különbség. Szerintem 5 perc után nem fog hiányozni a 4a
-
tatomi92
aktív tag
válasz
vakablak93 #24 üzenetére
Üdv, honnan rendelted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged