-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabi__memo #10571 üzenetére
Azt nem tudjuk, hogy kell neki engedély vagy sem, hiszen nem fut. Te láttál már olyan appot, amelyik futás nélkül kér engedélyt?
Próbáld elindítani, abból kiderül az igazság.Van egy kínai táblagépem. Gyanús volt egy app, nem fordították le angolra a nevét. A Google szerint gyártói teszt app. Szerintem nincs rá szükségem. Leállítottam, nem is indul újra. Annak sem lehet állítani a jogosultságait, mivel nem fut.
-
steewcv65
őstag
válasz
szabi__memo #10571 üzenetére
En toroltem
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #10509 üzenetére
A QPR2 béta 1-gyel jött a hiba, előtte sosem volt ilyen. 2023 áprilisban vettem a telót.
Morfondőr: Nem gondolom hogy akksi gond, a kernel csere óta piszok jó az üzemidő is.
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #10425 üzenetére
De.
-
bbendre
őstag
válasz
szabi__memo #10266 üzenetére
Pixel 7 Pro vs 8 Pro
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11908&idPhone2=12545 -
válasz
szabi__memo #10253 üzenetére
Egyértelműen döntés.
De nem a Google döntése. A bankoké vagy központi előírás.
Felénk csak az ujjlenyomat használható. A kilencesen is. -
bbendre
őstag
válasz
szabi__memo #10253 üzenetére
De a kamera kell hozzá és PDAF.
Nagyon röviden, meg lehet oldani, hogy a kamerának legyen térlátása mint ha "két szeme lenne".
A PDAF érzékelők a képérzékelőn (szenzoron) helyezkednek el. Ezek az érzékelők két, kissé eltolt fényképet készítenek a jelenetről. Ha a tárgy éles, akkor a két képben a fény és sötét területek ugyanazon a helyen lesznek. Ha a tárgy nem éles, akkor ezek a területek eltolódnak egymástól. A PDAF érzékelő összehasonlítja a két képet, és kiszámítja, hogy mennyivel kell elmozdítani a lencsét ahhoz, hogy a tárgy éles legyen.
Az elmozdulásból és az élességből ki lehet számolni mi milyen messze van a kamerától és elő lehet állítani a 3Ds képet -
jUUh
Topikgazda
válasz
szabi__memo #10251 üzenetére
Máshogy működik. A Pixel 8-nál "jobb", nagyon röviden.
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #9570 üzenetére
Nem kötelező használni, meg nem is a napi használat a célja. Biztosan megvan az oka annak hogy miért problémás minden ilyen verziónál a fizetés.
-
bbendre
őstag
válasz
szabi__memo #9383 üzenetére
A Google inkább iPhone mint Android ilyen szempontból
Azaz az Android iPhone-ja. Nem volt mindig így, de sajnos így lett -
vadászcsiga
félisten
válasz
szabi__memo #9352 üzenetére
Én az nfc kapcsolót kértem... gondolatban.
-
laskr99
addikt
válasz
szabi__memo #9287 üzenetére
Ez mind szép és jó, de amit sokan komolyan igényelnének meg xarnak rá. Kikapcsolható navbar pill pl. Nem elég, hogy hosszabb idő után a kijelző is beég fent, de lent is így.
-
jUUh
Topikgazda
válasz
szabi__memo #9264 üzenetére
Szerintem a márciusi QPR-ban benne lesz a gyorsabb update.
-
gabro0
őstag
válasz
szabi__memo #9262 üzenetére
Nálam már töltődik, 27.53 MB a patch.
-
vacs
veterán
válasz
szabi__memo #9239 üzenetére
Ezt gondold át megegyszer!
Két középkategóriás Samu van a családban, havernak pedig S23 Ultra, ezt rendszeresen elkérem, hogy a Pixel 7-hez hasonlítsam, semmivel nem rosszabb, sőt.
Nekem a Pixel elég gyorsan kilő mindent a memóriából!
Toltam egy kis játékot, majd 1 perce átléptem Viberbe és visszalépve újratöltött a játék! Igen, 1 perc alatt kilőtte, pedig ki van kapcsolva az akksi optimalizálás!
Ezt többször eljátszotta, de 1-2 óra alatt tuti kilő kb mindent!
Nekem ne lövöldözzön ki semmit, azért van a memória hogy használja!Az S23-ak nem laggolnak, nem melegszenek, üzemidő talán az eddigi legjobb samsungokon belül. A kamerák bőven a csúcs kategória tetején, még ha nem is no1. Tehát komplex csomagként az s23 szérián nem igazán lehet fogást találni.
A dontkillmyapp.com is érdekes.
"A OnePlus 5 és 6 telefonok kiadásakor a OnePlus a piac eddigi egyik legszigorúbb háttérkorlátját vezette be, amely eltörpül még a Xiaomi vagy a Huawei által előállítottak mellett is."
Ez kamu, én OnePlus 5T-t használtam 5 évig és semmi baj nem volt a memóriakezeléssel. -
jUUh
Topikgazda
válasz
szabi__memo #9241 üzenetére
Tényleg fanatikusnak mondanám magam Pixelek felé, de semmi, azaz semmi probléma nincs a OneUI 6-tal. Nem tudom, mi ez a dontkill oldal, amit említesz.
-
*RLaci*
addikt
válasz
szabi__memo #9241 üzenetére
Használom, nulla problémával. Jó ideje Pixelekkel párhuzamosan is.
-
*RLaci*
addikt
válasz
szabi__memo #9239 üzenetére
"Sőt az egyik legszarabb" Dehogy, abszolút rendben van. Mára már nagyon rendbe rakták, nem tudok rosszat mondani rá, persze ebben van szubjektívitás is, ahogy a "legszarabban" is.
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #9235 üzenetére
2026 decemberig kell megejteniük, szóval várhatunk még
Egyébként jó eséllyel Android 15 alatt megkapjuk.
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #9167 üzenetére
Az a jó.
-
manokaki
addikt
válasz
szabi__memo #9024 üzenetére
Azt sajnos nem tudtam elkerülni gyerekként
-
manokaki
addikt
válasz
szabi__memo #9022 üzenetére
Na Jónak mondod , én köszönöm ,de kihagytam..
-
Don't Panic
senior tag
válasz
szabi__memo #8817 üzenetére
493
-
válasz
szabi__memo #8817 üzenetére
495MB
-
*RLaci*
addikt
válasz
szabi__memo #8788 üzenetére
Elfelejthetnék már ezt a tensort, a 8asokba is tették volna inkább a 8Gen2t.
-
jUUh
Topikgazda
válasz
szabi__memo #8788 üzenetére
Láttam én is.
-
Jinx L. Joke
tag
válasz
szabi__memo #8260 üzenetére
Ez igaz, és abban egészen jó is tud lenni egy ilyen óra. De persze ez is elég konkrét célcsoportot érint, és egy 3 perces kérdőívvel is szűrhető, szóval kicsit önámítás hasznos egészségügyi eszköznek titulálni egy ilyen órát. (Mondjuk én is ezt teszem, hogy próbáljam magamnak megmagyarázni, hogy mi értelme. 😅 )
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
szabi__memo #7997 üzenetére
Valószínűleg „Neolime” felhasználó írta meg az okát:
“/storage/emulated/0 is not mounted on boot.“
Az adatok még jó eséllyel ott vannak, „csak” éppen nem érhetőek el….
-
TaylorPro
addikt
válasz
szabi__memo #7980 üzenetére
A nyolcas sorozatra még nincs kint.
-
Petyal
tag
válasz
szabi__memo #7837 üzenetére
Nem nyulkálok semmiben firmware színten, nem értem pontosan, hogy mire gondolsz. Mindent gyáriként használok, nem gondolom magamról, hogy okosabb vagyok mint egy marék gyári fejlesztőmérnök. A klíma jelezte, hogy van új frissítés, én nyomtam rá egy okét, amibe belehalt. A gyártó két nap múlva írta, hogy bocsi, de azóta is csak javítják.
A telefonon az éjszaka kikapcsoltam a wifit, ezután csak 3% volt az idle drain, úgyhogy megvan a ludas. Jó Wifi van benne, de az áramot is szereti.
Jó lenne, ha lehetne ezt időzíteni.
-
Petyal
tag
válasz
szabi__memo #7798 üzenetére
Még nem mertem feltelepíteni, először olvasok inkább. Néhány hete egy rossz firmware frissitéstől az összes klímám elbúcsúzott
, akkor eldöntöttem, hogy nem is olyan sürgős az ilyesmi.
-
jUUh
Topikgazda
válasz
szabi__memo #7819 üzenetére
Azért ez így ebben a formában nem igaz. Headline "fixes", de ha megnyitod akkor egyből "While Android 14 has improved heat management, Google's Tensor chips are still power-hungry and may heat up under heavy use or direct sunlight.". Azért ez nekem nem "fixed".
#7824smidipeti1 Nem állítottam vissza semmit. Előtte lefotóztam az alkalmazásaimat, a kapcsolók sorrendjét, az ikonjaim elrendezését. Ez ment Google Fotókba, onnan néztem a reset után mi jön, feltettem, beállítottam. Mindennel együtt 1-2 óra.
-
jUUh
Topikgazda
válasz
szabi__memo #7802 üzenetére
Az aktívhoz biztos, viszont a Pixel 5 is hajlamos volt 8% körül merülni éjszaka.
-
jUUh
Topikgazda
válasz
szabi__memo #7798 üzenetére
De, de éjszaka így is merülne 10%-et WiFI-vel. Pixel idle idejei elég vackok. Éjszaka töltöm emiatt.
-
vakablak93
őstag
válasz
szabi__memo #7767 üzenetére
A cím alapján egy pillanatra azt hittem az "a" modellnek lőttek, de akkor csak szemetet nem akarnak csinálni. 200 dodoért használható eddig se volt nagyon.
-
K82
őstag
válasz
szabi__memo #7722 üzenetére
Rátapintottál a lényegre.
-
válasz
szabi__memo #7668 üzenetére
Nyugodtan leteheted.
Bolond biztos a frissítés. Ezért lassú. -
TaylorPro
addikt
válasz
szabi__memo #7672 üzenetére
Nem de az a Pro kék tetszik.
Vagy marad a sima 7.
-
szkorhetz
őstag
válasz
szabi__memo #7661 üzenetére
9 körül jön az OTA.
-
K82
őstag
válasz
szabi__memo #7659 üzenetére
Sideload 'oszt szevasz.
-
Gstyler
senior tag
válasz
szabi__memo #7502 üzenetére
Ez azért elég erős árazás ...
-
sub71
aktív tag
válasz
szabi__memo #7477 üzenetére
Nekem van One VPN. Viszont csak azóta, amióta a Google Wallet-ben (egyéb okokból kifolyólag) VPN-t használva átállítottam a címem egy németországi településre. Egyszer már kérdeztem TaylorPro fórumtárstól, hogy neki magyar fiókkal van e, vagy Ő is külföldi fiókot (is) használ, de nem emlékszem sajnos a válaszára.
-
K82
őstag
válasz
szabi__memo #7481 üzenetére
Papíron nálunk nem lehetne aktív, mégis az egyeseknél. Szóval passz...
-
K82
őstag
válasz
Pontosabban nem mindenkinél. Nálam nem aktív pedig van előfizetésem, TaylorPro-nál pedig már áprilisban az volt.
Nálam mondjuk bejátszhat a nyitott bl és a root. -
BoB
veterán
válasz
Nincs.
-
BoB
veterán
válasz
szabi__memo #7449 üzenetére
Pedig pont a beta-ban kell hogy előkerüljön egy ilyen hiba, erre van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Nem napi használatra valók, arra ott a stabil azon működik minden. Bétát csak saját felelősségre.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Erre van a stabil verzió!
Kísérletezőnek meg a béta. -
vadászcsiga
félisten
válasz
szabi__memo #7447 üzenetére
Bétánál nem kell csodálkozni ilyen hibákon.
-
Peter.70
addikt
válasz
szabi__memo #7440 üzenetére
Nem egyedi, én sem tudtam fizetni telefonnal. Szintén béta
-
K82
őstag
válasz
szabi__memo #7373 üzenetére
Mert késett a szeptemberi patch is, nem csak az A14 megjelenése. Nagy általánosságban mindig a hónap első hétfőjén jelenik meg az aktuális havi update; a mostani viszont 18-án, két hét csúszással jött csak ki.
-
K82
őstag
válasz
szabi__memo #7371 üzenetére
Mert nem mai, a build száma és a kiadás dátuma szinte soha nem egyezik meg.
Amit a 7370-ben linkeltem azok a stabil verziók havi frissítései (aktuálisan TQ3A.230901.xxxx), amit a 7364-ben azok pedig a QPR verziók. -
K82
őstag
válasz
szabi__memo #7369 üzenetére
Azokat itt találod a Nexus Player-ig visszamenőleg:
full OTA - ez kell a sideload-hoz ha zárt a bootloader.factory images - ha nyitva a bl.
-
K82
őstag
válasz
szabi__memo #7367 üzenetére
Amiről ma volt szó, az a még meg sem jelent végleges A14 első QPR betája.
Amit Te láthattál úgy h nem vagy a betában, az a szeptemberi patch ami csúszott nem keveset.
-
K82
őstag
válasz
szabi__memo #7365 üzenetére
Az xda mindig nagy segítség.
A Wallet-et próbálta valaki? 9to5google szerint nem megy.
Persze én már nyomtam az fr-t és települ... -
K82
őstag
válasz
szabi__memo #7362 üzenetére
-
bbendre
őstag
válasz
szabi__memo #7359 üzenetére
Ezen a frissítésen dolgoztak éveket... Szóval nem hiszem, hogy bármit akarnak vele tenni. Amúgy adb vel rárakod és fenn van a patch 2 perc alatt...
-
válasz
szabi__memo #7237 üzenetére
A smartdroid szerint a hetesen is.
-
bbendre
őstag
válasz
szabi__memo #6784 üzenetére
'Did you notice the very amateurish botched Photoshop job? The dark blue line is jagged right before the newly introduced "Aug" slot, as if someone hastily added that section to it.'
Ez mindent elmond a Google jelenlegi állapotáról
-
szlaci888
aktív tag
válasz
szabi__memo #6739 üzenetére
Sajnos nekem is, ha ellépek a frissítésről megszakad és áll.....
-
jUUh
Topikgazda
válasz
szabi__memo #6741 üzenetére
Tavaly december óta fix "dolgoznak" az ügyön.
-
tomboy0013
veterán
válasz
szabi__memo #6739 üzenetére
Ugye a poén hogy amikor elakad a telepítés, az az üzenet fogad a frissítés menüpontban hogy ne használjam a telefont frissítés közben. Itt meg ugye azzal érvelnek hogy lehet nyugodtan használni azért van így kitalálva.
És persze használat nélkül is elakad szóval szuperjól meg van oldva. Miért nem volt jó vajon az egyszerű és mindenkinek tökéletesen működő először gyors letöltés majd gyors telepítés dolog, minek ez...
-
juve600
nagyúr
válasz
szabi__memo #6485 üzenetére
Nekem a melegedés is megszűnt a 6a-nál vele
-
tomboy0013
veterán
válasz
Nekem a Poco F2 Pro-m Android 12 frissítés után vált használhatóvá másfél éves korára. Van ez így néha
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
Én is csak megerősíteni tudom 🍾
-
juve600
nagyúr
válasz
szabi__memo #6483 üzenetére
Igen
-
K82
őstag
válasz
szabi__memo #6452 üzenetére
Más márkánál már működik hasonló, annyi a lényeg h egy appot (ha támogatja) fel tudsz rakni még egyszer más beállításokkal. Samsungnál a tabletemen pl. ez működik, FB és Messenger is be van állítva az én fiókommal és a zasszonyéval is. Valakinek biztosan hasznos...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
szabi__memo #6131 üzenetére
Én a telefonomon volt hogy energia takarékosság miatt vissza kapcsoltam 60-ra, majd elfelejtettem visszaállítani 90-re, addig fel sem tünt ameddig nem mentem be újra hogy megnézzem mi van.
Szerintem eltelt vagy 5-6 nap. -
Mans20
addikt
válasz
szabi__memo #5951 üzenetére
Màsnàl is eltűnik a szolgàltatàs vodànàl? újraindítàs segít csak. Lassan megy a Dunàba a P7.
-
jUUh
Topikgazda
válasz
szabi__memo #5949 üzenetére
"Legyetek bátorak és majd tegyétek fel"
Tiédre OTA-n érkezik! -
steewcv65
őstag
válasz
szabi__memo #5945 üzenetére
Mindent ertek
-
TODI1111
veterán
válasz
szabi__memo #5945 üzenetére
Nehogy a telefonon is [így] működjön.
-
steewcv65
őstag
válasz
szabi__memo #5943 üzenetére
Mit ertesz ez alatt es milyen lesz ra?
-
Thom!
veterán
válasz
szabi__memo #5655 üzenetére
ezek szerint nem lidar...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
szabi__memo #5456 üzenetére
Igen, ezt láttam és az aksi is MKHBD szerint C+, Ben's gadget szerint, meg javuló tendenciát mutatott az 1 hét alatt, amíg nála volt. Nekem az ultraszéles szoftveres korrekciója tűnik zavarónak jlenleg a 7a-n, mert az Oppo Find X5-ösöm imx766 freeform lencséhez képest az láthatóan gyengébb eredményt ad.
-
gulb
senior tag
válasz
szabi__memo #5286 üzenetére
vagy venni kellett volna stadiat
es akkor mint nekem ingyen ChromeCast Ultra befigyelt
amugy meg elso CC usabol hozattam es mai napig mukodik csak az FullHD volt az ultra meg 4k-is tud. ( sajnos ez a screen mirroring appokkal nem igazan mukodik jol se andro se apple oldalon.. ) kell a fizikai kutyu. Viszont a CC Ultra verhetetlen stabil es kozvetlen nyitja a streamet ha pl egy F1et akarok nezni
-
vakablak93
őstag
válasz
szabi__memo #5286 üzenetére
Ez nem mindig opció, pl én úgy választottam hogy g-synces monitorként tudjam használni a tvt a PC-hez. Ha van egy csomó dolog amit egyszerre akarsz akkor simán lehet hogy kompromisszumot kell köss és valami kimarad, mert nem mindig sikerül mindent összehozni, sajna van ilyen.
Nálam a chromcast a kompromisszum pl.
-
K82
őstag
válasz
szabi__memo #5093 üzenetére
Durván leegyszerűsítve a Xiaomi (és hasonszőrű társai) mindent tilt, Neked kell egyesével engedélyezni mindent: autostart indításkor, háttérben futás, alkalmazásváltóban "lelakatolni" h ne lője ki bezáráskor a háttérfolyamatot (!) is, stb. Cserébe jobb általában a készenléti fogyasztás és az üzemidő - és épp ezért kerülöm a hasonló elven működő "kínai" android-módosításokat. Egy "normális" android meg pont az ellenkezője, nagyjából enged mindent és Te tiltasz ha valami nem tetszik. Részemről inkább legyen gyengébb üzemidő de ne kelljen szórakozni azzal h vmi eltűnik a háttérből (nálam pl. a karkötő appja, ha rezeg a telefon nem mindig veszem észre de a csuklómon igen).
-
bbendre
őstag
válasz
szabi__memo #5086 üzenetére
A többi márka máshogy oldja meg. Pl a Xiaomi meg a Huawei inkább mindent leállít a hattárben. Nem mennek bizonyos órán pl az értesítések...
Az Apple fagyasztja az appokat aztán egy idő után kilövi őket. Utálom amikor pl a Reddit-re akarok irni. Váltok 2-4 app között és a Reddig már indul is újra amikor visszaváltok
Samsungnál meg a Pixelnél is már volt olyan, hogy több óra után is ment az app váltás után mintha mi sem történt volna. De ennek van ára. -
atillaahun
veterán
válasz
szabi__memo #4990 üzenetére
-
jUUh
Topikgazda
válasz
szabi__memo #4861 üzenetére
Nem tudom, őszintén. Kezdem azt hinni, hogy jobb.
-
K82
őstag
válasz
szabi__memo #4838 üzenetére
Nem érthetetlen, ezzel jár az A/B partíció használata. Korábban pont itt lett kitárgyalva, sokáig frissít de használható a telefon míg más márkánál amíg frissül nem tudsz vele mit csinálni.
És még mindig ott a sideload ami percek alatt megvan. -
jUUh
Topikgazda
válasz
szabi__memo #4815 üzenetére
Én speciel igen. Első köröm miután meglett a telefon, hogy legyen rajta egy üveg. Spigen edzett üvegje ment rá, de amint megjött a 4db hidrogél fólia ~600 forintért, fel is ment ah egyik. Sokkal jobb az ujjlenyomatolvasó azóta, bár egy Pixel 3a/5 hátoldali olvasójához képest sokkal szarabb. Egyszerű ez az optikai kijelző alatti technika szerintem ennyit bír, hogy bizonyos körülmények között nem megbízható.
-
K82
őstag
válasz
szabi__memo #4815 üzenetére
Szerintem olyan sok mindent nem befolyásol. Én legalábbis nem sok különbséget vélek felfedezni a fp reader működésében, mindegy h van-e rajta üveg vagy sem ill. be van-e kapcsolva ez az opció.
-
szlaci888
aktív tag
válasz
szabi__memo #4755 üzenetére
Az 5G bekapcsolós telegram fiókban, többen is lejezték, hogy újabb 5G hálózatokat engedélyeztek, pl. Lengyelországban meg a Vodát Romániában.
-
K82
őstag
válasz
szabi__memo #4392 üzenetére
-
steewcv65
őstag
válasz
szabi__memo #4382 üzenetére
-
cirx
senior tag
válasz
szabi__memo #4322 üzenetére
Szerintem a Tensor áll a késés hátterében.
-
cirx
senior tag
válasz
szabi__memo #4317 üzenetére
LineageOS is nehezen indult meg. Paranoid Android meg még mindig csak béta, szal lehet jönnek a többiek is, csak várni kell még.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
szabi__memo #4221 üzenetére
Az nem fog menni egy gúglis safetynet tanúsítvány miatt: [link] Bár nekem eszembe nem jutna gúglival intézni a pénzügyeimet.
-
jUUh
Topikgazda
válasz
szabi__memo #4213 üzenetére
Ha az adaptive connectivity-re gondolsz, akkor nem tudom. Nekem FR-zett telefonon be volt kapcsolva, ment is 31 órája ami másodpercre pontosan annyi volt, mint a telefon Uptime-ja.
Bár egy hálózatot kezelő szolgáltatás végülis mehet folyamatosan? Vagy nem tudom, nem értek hozzá.
-
TaylorPro
addikt
válasz
szabi__memo #4189 üzenetére
Igen. Full gyári Márciusi, zárt bootloader. Semmi bug. Aku témával sem foglalkoztam sose. Nálam egy napot vígan kibír, több nem kell. Sose tiltok semmit, nem nézegetem. Estére a netet kilövöm, lenémítom. Rárakom a Stand 2-re csendes módban adaptíven, reggel le és indulás. Most is reggel óta pörög rajta minden és jelenleg 52% az akuszint. Reggel volt Face, Messenger. Egész nap toltam rajta a zenét a Chromecast Audiora. Mail, Viber, kis böngészgetés. Dög unalom a teló, jó értelemben.
-
jUUh
Topikgazda
válasz
szabi__memo #4179 üzenetére
Nem tudom, de ugyanaz a 10db app van fent mint Pixel 5-n, ugyanaz a használat, és nem merült. Kétlem h az én appjaimmal van gebasz.
-
bbendre
őstag
válasz
szabi__memo #4127 üzenetére
De csak az update után hozták nyilvánosságra. Csak a Google elfelejtette, hogy a P6- ra nem volt roll out.
BTW kíváncsi vagyok mikor lesz megint Snapdragon CPU… -
K82
őstag
válasz
szabi__memo #4065 üzenetére
SafetyNet hiba miatt egyszer nem tudtam fizetni, terminál/más technikai hiba miatt viszont már többször. Legutoljára pár hete amikor a Revolut pár órára ledobta a gépszíjat és nem biztonságosnak ítélte a háztól 3 percnyi sétára lévő intersparos vásárlást. Mivel volt beállítva másik bank kártyája is, azzal ment már a fizetés de mint előzőleg is írtam, nem csak a telefonon múlik tudsz-e fizetni nfc-vel.
TaylorPro: március 8. után minden One előfizetőnek folyamatosan teszik elérhetővé a VPN használatát, nem kötik már a drágább csomagokhoz. Támogatott országok köréről úgy emlékszem nem volt szó, persze a cikket most nem találom...
-
K82
őstag
válasz
szabi__memo #4057 üzenetére
Pont az utóbbi szerver oldali változatásba futottam bele én is: délelőtt még fizettem vele, két órával később már nem tudtam.
De ettől függetlenül is bármikor előfordulhat h az nfc-s fizetés megmakacsolja magát. Penny-ben volt h vmiért nem ment a Walletban beállított egyik kártya sem, a szomszéd boltban meg igen, vagy mondjuk Schwechaton sem tudtam a parkolást telefonnal fizetni. Ezzel csak annyit akartam h azért nem árt ha van az embernél fizikai kártya is, root-tól függetlenül is bármikor beüthet vmi technikai hiba. -
K82
őstag
válasz
szabi__memo #4055 üzenetére
Az újra belakás igen, az macera. Új havi update flashelése + root megvan pár perc alatt; persze ez is csak addig jó amíg a Google nem változtat a SafetyNet-en... De elfogadom az érvelést, aki nem akar vele szenvedni annak minden macera ha foglalkozni kell a telóval.
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
szabi__memo #4036 üzenetére
Nekem jól megy a vezeték nélküli töltés, 100ra tölt az utolsó stabillal
-
hard74
senior tag
válasz
szabi__memo #4036 üzenetére
Igen, bár egyelőre más hibát nem tapasztalok, de ennek sem örülök.
-
hard74
senior tag
válasz
szabi__memo #4034 üzenetére
Igen, és elég kacifántos lett, mivel betából kilépve,sikerült majdnem downgrade-elni, de gyors reboot, majd a Google Play Szolgáltatások tárhelyének törlése után már az új stabil rakta fel. Viszont utána ment a wireless töltés,de most nézem 80%-nál állt le az adaptív töltés miatt,onnan semmi. Azóta el sem kezd tölteni. Vezetékes töltés rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest