- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
zoli8814 #5129 üzenetére
Persze, nyilván más. Hardver minőségben (pl. kijelző) a csúcs kategóriára már valószínűleg figyelnek. De azon is MIUI fut és azt is a Xiaomi fejlesztői frissítik. És azért jópár éve a piacon vannak és a tapasztalat a problémás szoftver és 1 év eltelte utáni ritka frissítések felé mutat még a csúcskategóriában is. Az értesítésekkel is ugyanúgy szívni kell egy idő után mint 10 éve, a digitális közelség érzékelőt is még mindig használják és szintén több mint 10 éve nem képesek egy használható szoftvert tenni mögé, persze ezt már a csúcsokba legalább nem erőltetik (vagyis úgy tudom). És lehetne még sorolni.
vadászcsiga: A partnero nálam nem bolt, egy 0% ÁFA-s vacak papírdarabot adnak a telefon mellé, kulát törölni se elég.
-
TaylorPro
addikt
válasz
zoli8814 #4114 üzenetére
Már nem vagyok ott, majd letesztelem. Egyébként Vodán vagyok. Hajdúböszörmény belváros, itt még van 3G is.
Más: Több millió androidos eszköz került veszélybe
Márciusival minket ez már nem érint. -
tomp
félisten
válasz
zoli8814 #3942 üzenetére
Na erre összetettebb a válasz.
4G-n több frekvenciát is össze lehet kapcsolni és azon belül is lehet használni emelt modulációt és nagyobb MIMO-t.
Yettelnek Budapesten van olyan helyszíne ahol 600Mbitet tud a 4G.
Nemzeti Múzeum-Astoria között.bbendre
Igazából a jelenlegi 5G NSA-n még nem is akkora a ping amennyinek lennie kellene ha teljes értékű 5G lenne.
Az 5féle 5G-nél szerintem a frekvenciára gondolsz. Ha így nézzük akkor a 4G-ből 6fajta van.
5G-ből itthon jelenleg 2fajta van. N78 AAU(1,5Gbit) és 700, 2100MHz-es DSS. (max 290Mbit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest