Új hozzászólás Aktív témák

• Taci

addikt

válasz zsoleer #2272 üzenetére

Attól függ, mire szeretnéd használni, annak függvényében... sem változik a válasz: a V10 a nyerő! :DDD

Személyes tapasztalatom nincs a OP3-mal, viszont mivel nagyon érdekel a téma (informatika, mobiltelefonok stb.), ezért próbálom magam naprakészen tartani folyamatosan.

Így rengeteg videót, bemutatót, tesztet láttam a OP3-ról, és azok alapján egyértelmű, hogy ugyanaz a probléma vele, mint a OP2-vel (és OPX-szel) is volt: habár a hardver papíron nagyon jónak tűnik, a szoftver (rendszer) optimalizálatlansága miatt a felhasználói élmény (elég gyakran) a kukában köt ki.
    Szóval ami a OP3 mellett szólhatna, az nyilván a Snapdragon 820-as teljesítménye, illetve a 6 GB RAM (bár az a hír járta, hogy ebből csak 3-4 GB-ot enged a rendszer használni, a többi tiltva van, energiatakarékosság miatt... És csak majd aki akarja a többit is használni, főz vagy főzet rá ROM-ot...), viszont ez a csak papíron lévő előny eltűnik a szoftver rossz optimalizáltsága miatt.
    Plusz a kamerája is elég kétes minőségűre sikeredett, és ez is amúgy mindig egy gyenge pont volt náluk.

Tudom, csábítóan "olcsó" ehhez a specifikációhoz (én is a OP3-ra vártam, mert közte, és a V10 között vacilláltam), viszont minden észérv a V10 mellett szól. Nagyszerűen optimalizált, stabil rendszer, rendkívül jó kamera, minőségi anyaghasználat és összeszerelés, gyönyörű külső.

Ha nem bajlódni akarsz, csak egyszerűen elégedetten használni egy nagyszerű telefont, válaszd a V10-et!

UI: Nézd meg más telefonok topikját: sehol nincs ennyire nyugodt légkör a telefon körül, mint. Máshol oldalakon keresztül a hibák felsorolása, segítségkérés, garanciális ügyintézés stb. a téma, ellenben itt a zenelejátszó képességeinek tesztelése a legégetőbb topik. :D

Új hozzászólás Aktív témák