- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
zsoleer #2272 üzenetére
Attól függ, mire szeretnéd használni, annak függvényében... sem változik a válasz: a V10 a nyerő!
Személyes tapasztalatom nincs a OP3-mal, viszont mivel nagyon érdekel a téma (informatika, mobiltelefonok stb.), ezért próbálom magam naprakészen tartani folyamatosan.
Így rengeteg videót, bemutatót, tesztet láttam a OP3-ról, és azok alapján egyértelmű, hogy ugyanaz a probléma vele, mint a OP2-vel (és OPX-szel) is volt: habár a hardver papíron nagyon jónak tűnik, a szoftver (rendszer) optimalizálatlansága miatt a felhasználói élmény (elég gyakran) a kukában köt ki.
Szóval ami a OP3 mellett szólhatna, az nyilván a Snapdragon 820-as teljesítménye, illetve a 6 GB RAM (bár az a hír járta, hogy ebből csak 3-4 GB-ot enged a rendszer használni, a többi tiltva van, energiatakarékosság miatt... És csak majd aki akarja a többit is használni, főz vagy főzet rá ROM-ot...), viszont ez a csak papíron lévő előny eltűnik a szoftver rossz optimalizáltsága miatt.
Plusz a kamerája is elég kétes minőségűre sikeredett, és ez is amúgy mindig egy gyenge pont volt náluk.Tudom, csábítóan "olcsó" ehhez a specifikációhoz (én is a OP3-ra vártam, mert közte, és a V10 között vacilláltam), viszont minden észérv a V10 mellett szól. Nagyszerűen optimalizált, stabil rendszer, rendkívül jó kamera, minőségi anyaghasználat és összeszerelés, gyönyörű külső.
Ha nem bajlódni akarsz, csak egyszerűen elégedetten használni egy nagyszerű telefont, válaszd a V10-et!
UI: Nézd meg más telefonok topikját: sehol nincs ennyire nyugodt légkör a telefon körül, mint. Máshol oldalakon keresztül a hibák felsorolása, segítségkérés, garanciális ügyintézés stb. a téma, ellenben itt a zenelejátszó képességeinek tesztelése a legégetőbb topik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Drón topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Infinix Hot 50 Pro 256/8GB Silver 1év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest