Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyi85
tag
válasz
Attis Radeon #9499 üzenetére
Nekem sincs bajom a teloval. nem is cserelnem le azert mert nem jon ki hozza az ics. lenyeg hogy amire szoktam hasznalni (telefonalas sms net zene film jatek) tokeletesen mukodjon. csak az ingadozo tererovel van gondom. vodas vagyok, kb 5-6 eves a sim em. rendesen karcos mar a felulete, allitolag azert lehet hogy ugyanabban a szoban egyszer maxon van a terero aztan meg vagy a legalacsonyabb vagy nincs halozat. ti tapasztaltatok mar ilyet? mindenesetre egy uj simet javasoltak mas forumon.
-
phonefan
tag
válasz
Attis Radeon #9483 üzenetére
hát.. ha ennek a szarnak lelke van, akkor az enyém egy elég roh@dék egy darab az tuti... kukába való sz@rdarab....
-
tommydays
csendes tag
Sajnos ezeken én már túl vagyok.
Beállítások/ hang /hallható érintési hangok/ ..és még a másik 3 pipa is kivéve !
Nyelv és billentyűzet/ Smart Keyboard Pro-ra téve/ Beállítások/Hang és rezgés/gombnyomásra hang
pipa kivéve. Ennek ellenére nekem csodaszépen kattog, méghozzá ereje teljében
Régebbi fórum beírásban volt valakinek hasonló, de neki csak újraindítás után veszett el a
beállítás, nekem nem is változik, hiába pipa, be ki. -
nsrking
senior tag
válasz
horimiki72 #9493 üzenetére
hát ennél már nem igazán
rendben
-
nsrking
senior tag
válasz
horimiki72 #9491 üzenetére
Köszi, rendes tőled, küldj!
Viszont azt észrevettem hogy amíg kínlódtam vele baromira melegedet a hátulja(kamera és a memkártya között) továbbá most dugtam rá egy fülest és mikor bekapcsolom elég hangosan zúg...lehet hogy mégiscsak a hangchip ment tropára? viszont attól nem értem miért ne kapcsolna be... vagy lehet valami zárlatos lett?
-
horimiki72
aktív tag
válasz
nsrking #9490 üzenetére
az nem jó hír..a recoverybe se tudsz belépni most utána?nekem volt,hogy feltettem a kdzt így aksi nélkül és amíg nem csináltam factory resetet addig csak Lg logo volt továbbra is..meg kéne próbálni offline kdz-t ugyanígy aksi nélkül ahogy ma én is visszahoztam az Lg logós téglából hátha.Ha érdekel küldök egy privátot lépésről lépésre,hogy kell.
-
nsrking
senior tag
válasz
horimiki72 #9489 üzenetére
igen felismeri.. Az LGMobile Support Tool-al végigfuttattam egy helyreállítást de semmi nem változott..
-
spuros
őstag
válasz
horimiki72 #9487 üzenetére
Hát igen.. Nagyjából erről van szó..
A padphone cucc nekem is bejön(ne).
-
horimiki72
aktív tag
Teljesen megértelek Spuros!Fejlődni mindenki szeretne meg bele is kényszerítenek ahogy régebben az asztali pc-vel volt.Ez+az már nem futott vettün még 1G Ram-ot procihúzás bios-ból főleg celeronok esetében ha az se volt elég mert jöttek a kifejezetten grafikus kártyára írt játékok akkor azt kellett cserélni.Itt erre nincs lehetőség max az órajelen lehet húzni de mivel aksiról megy már csapda az egész.Tehát nincs más ha nem akarsz lemaradni cserélni kell az egész vasat mert a szoftal tökölnek pont ez miatt.A telefon tulajdonság már rég háttérben van inkább egy multimédiás eszköz amin fel is hívhatnak és a zsebben elfér(még). Tökéletes megoldás lenne(nem csak) nekem pl az assus padphone2-je.Assus-éknál szinte naprakész a szoft ha hazaérek bevágom a "tokjába" nagyban van minden,gyors,szerintem kinézet is top és két napot megy akár töltés nélkül használva nem készenlétben.Csak egy baja van az ára de ez is nézőpont kérdése ha egyszerre akarnál venni egy ilyen hardveres telefont meg egy tabletet akkor már olcsó is meg ha az iphon5 64G árát nézem ami soha nem kellene.
-
Winchester95
őstag
Jó!
Én megvárom az ICS-t. Január végéig!
De ha nem jön akkor már nincs mire várni.
3D nem lesz a másik telefonban.De legalább lehet normálisan használni.És még sorolhatnám. -
horimiki72
aktív tag
na minden a "régi"
v21f tisztán 3D vel hasít
azt hiszem ezzel a CM10 dologgal még van mit szöszölniük az android nyelven értőknek.. a fejlődés nem áll meg az xda-n az ami biztos Lg-től nem igazán várok semmit már p920-ra amit most tud azzal meg elvagyok de egy 3Dmax ra lecserélném az 1G RAM ja miatt főleg ha legalább az fejlődne szoft ügyileg.Azt már csak off-ba mondom,hogy a kezem alatt lévő szifon4 a 6.1os -óta egy foságyú lett régebbi önmagához képest..az A.B starwars konkrétan szaggat rajta.Viszont asszony GS3-a szilveszter estélyén 10:50-kor kérdezett rá hogy telepítem e a 4.1.2-re a 105Mb frissítést..samuéknál nincs szabadnap.no komment.Szóval Lg-ékkel új telefon ügyben befejeztem én is 1év alatt esik az ára akkorát a támogatottság nem léte miatt,hogy megéri megvárni.4x HD is kezdetekben frissülgetett de a JB már sehol.. pedig jó telefon és a használt ára is kedvezően alakul.
-
spuros
őstag
válasz
Attis Radeon #9483 üzenetére
Több mint egy éve törődök vele..Azt nem lehet mondani, hogy nem fektettem bele rengeteg időt. Különböző romok, kernelek, basebandek próbálgatása... Nem azért vettem. Ez csak egy tárgy..
Igazából nekem semmilyen bajom nem volt vele. Meguntam a szoftveres lemaradást. Anyagilag meg most éppen van lehetőségem, hogy áron alul eladhatom egy másik javára,.
Nyár óta várjuk a frissítést. Ebből lett elegem. Megvagyok 3D nélkül. Sajnálom a dolgot mert nagyon szerettem a telefont.
-
horimiki72
aktív tag
v21e vel nincs hálózat
és 3x kapcsolt ki magától 10percen
belül féltégla lett tehát elem nélkül offline kdz
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Winchester95 #9476 üzenetére
a v21f et nem szereti..ugyan az a hibám se térerő se fényerő. megpróbálom v21e vel hátha. A kérdésedre felelve igazából biztos azért vették mert 3D meg egy éve még erős hardver is volt ami most is elég egy pár játékot kivéve mindenre.Ha lecseréled ebben az árban egy olyanra amin van ICS v JB akkor se lesz 3D-d csak a gyártó lesz más tehát ha lenne rá JB például 3D nélkül már ott is vagy és játszol azzal amig esetleg megjön LG-töl az ICS.
-
spuros
őstag
válasz
Winchester95 #9478 üzenetére
40ért.. Nekem simán jó mert ennyiért nem kellett hírdetéssel sz@rakodni. Mikor itt szó volt róla h eladom rögtön kaptam egy privit és le is foglalták.(:
-
spuros
őstag
Nos megváltam szeretett telefonomtól és hétvégén G.Nexus tulajdonos leszek. Maradok a topikban és remélem hamarosan érkezik hozzátok az update. ICS vagy JB formában.
-
Winchester95
őstag
válasz
horimiki72 #9474 üzenetére
xD ennek mi értelme akkor?Nem azért vették meg a telefont mert 3D van benne?X)
-
nsrking
senior tag
válasz
horimiki72 #9472 üzenetére
nem...ugyanazt produkálja. felvillan a kijelző, vele az LG logó és kész, ott megáll...
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Winchester95 #9473 üzenetére
elméletileg nem de nemsoká kiderül mit tud mert végre lejött
-
Winchester95
őstag
válasz
horimiki72 #9472 üzenetére
Ha jól gondolom ebben nem működik a 3d?
-
horimiki72
aktív tag
Erről beszélek [ROM][CM10][4.1.2][P920][1-1-2013]--OptimusRs Rom V1--CM10 Based Rom ép most szedem le aztán meglátom mit tesz az O3D-n.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
pach-adams #9468 üzenetére
simán felmegy mint egy főzött rom.fent van a 3.3 is már az xda-n én a 3.2vel próbálkoztam.factory reset kell mak davlik is.hálózatom nem volt v21f alatt.De nem keztem rá keresni mivel működne mert nem csak az az egy problémám volt vele wifivel próbálgatva de lehet a 3.3 ban már javítottak rajta... ami most fent van új CM10 az a OptimusRs Rom V1 JB4.1.2 azt is egyszerű feltenni a leírás alapján és ahogy néztem a kommenteket nincs anyázás csak elégedetség nagyrészben és ha megy v21e basbeband alatt akkor az felettéb jó lehet.
-
pach-adams
tag
válasz
horimiki72 #9467 üzenetére
A JellyBeam-hoz kell valamilyen más módosítást végrehajtani a telón?
Vagy elég hozzá egy sima Clockworkmod Recovery is? -
horimiki72
aktív tag
válasz
pach-adams #9465 üzenetére
a jellybam nekem azt a hibát produkálta,hogy a fényerő minimumon maradt bárhogy próbáltam állítani..visszaállításkor meg tégláztam a telót.most van fen egy új cm10-es az xda-n és ahogy néztem mintha működne v21e-vel is de én még nem próbáltam es cm10ről lévén szó nincs 3d.Portol ICS-ből a fentebb említett jó választás viszont van a felrakásának némi idő és ideg igénye.
-
Winchester95
őstag
válasz
pach-adams #9465 üzenetére
Jelly Beamot próbáld ki.
-
pach-adams
tag
Üdv mindenkinek!
Pár napja lettem én is egy LG Optimus 3D tulajdonosa.
Nagyon tettszik a telefon, csak egyet neheztelek még, mégpedig a gyári 4.0.4-es vagy frisebb szoftvert.
Jelenleg az Acura Team 3D MAX V3-mas rom teljesít nálam szolgálatot, amivel egyelőre elvagyok, bár akku időben nagyon gyengének találom a telefont.
Olvasgattam ezt a portolt 4.0.4-es SU760 vagy mifene portot, de nem volt még elég bátorságom belevágni a procedúrába.
Próbálgattam a CM10-es próbálkozásokat is, de mindegyik vagy meghal még a boot alatt, vagy bejön a rendszer, megy frankón és kb 2-3perc mulva kikapcsol a teló működés közben :SSzerintetek megéri feltenni ezt a portolt 4.0.4-es szoftot? Megéri a sok macerát?
Esetleg valaki használja ezt a JellyBeam nevű 4.2-es szoftot? Azzal mi a tapasztalat?Válaszokat előre is köszönöm!
-
tommydays
csendes tag
Sziasztok !
BUÉK !
Talán nem vagyok tuskó a telefonomhoz, de van egy beállítási hibám, amivel nem bírok
A billentyűm és érintésekor az amúgy biztos aranyos kattogó hangot képtelen vagyok kikapcsolni.
Beállítások /hang beállítások/hallható érintési hangok/...stb mindenből pipa kivéve !
Ennek ellenére is minden érintésnél ezerrel kattog, még néma módban is.
Smart keyboard pro-t használok, ott is minden pipa kivéve ! (gombnyomásra hang, stb)
Ennek ellenére sem marad csendben !
Légyszi, ha tudjátok, hol szúrtam el, írjátok le nekem. -
gabe96
aktív tag
xp-n szeretném rootolni az ics-t, drivereket honnan tudom leszedni?
-
wdx
őstag
Boldog újévet mindenkinek!
Lumián én is gondolkodom lassan...pedig nokiát se akartam nagyon... de a windows mobile-al annak idején meg voltam elégedve.
-
nsrking
senior tag
válasz
Fitzgerald #9454 üzenetére
most így hogy tegnap bekrepált az enyém döntöttem el hogy ezek után nem foglalkozom tovább lg telefonokkal... szégyen amit csinálnak...Pedig tuti teló lenne egy normális szoftverrel :/
-
Fitzgerald
veterán
BÚÉK!
Azért az meleg, hogy én május elején adtam el a 3D-met, akkoriban ha jól emlékszem szeptemberre ígérték az ICS-t.
Gondoltam felnézek mi a helyzet, de látom azóta se történt sok minden.
Most akartam 3D-t vagy 2X-et, esetleg Lumia 710-et/800-at venni, de szerintem én az LG-t elfelejtem egy időre. Majd ha 60k körül lehet 4X-et venni...addig meg szerintem Lumia. -
arzz
tag
válasz
Winchester95 #9449 üzenetére
Én olyanokat hallottam hogy kompatibilitási gondok vannak, mivel nem ARM architektúra.
-
arzz
tag
válasz
Winchester95 #9447 üzenetére
Acura Team V21E GB-jét ajánlom neked akkor. ICS előtt ezt használtam, és jó volt.
Ha másik telót akarsz, akkor a Grand X-et válasszad. Erősebb a Tegra2-es, a Novathor U8500 lapkánál. -
Winchester95
őstag
Nekem jó lenne egy alap 2.3-as rom is.Videó+zene akadozás nélkül(alap lejátszóval és felvevővel)+1080p ben ne sötétedjen a képernyő mesterséges fénynél....
Mind1. még január végéig várok ha nem lesz semmi sztem eladom.Tényleg jó telefon meg minden de......Most jöttem rá hogy miért fontos valakinek a szoftverezettség.
Nem tudtam hogy ilyen gyártók még léteznek.Már csak azon gondolkodom hogy ZTE GrandX vagy Galaxy S Advance legyen.
-
arzz
tag
válasz
Winchester95 #9444 üzenetére
JellyBean-ben nincs 3D menü, se 3d lejátszás. Ha már 3D-s telefonom van, akkor elvárom hogy tudjam is kihasználni. Amúgy igencsak nagy lépés ez a rom, mert talán ez az első igazán satbil 4.x.x verzió.
JB-n nálam 1000 ponttal kevesebb volt quadrantban, és érezhetően lassabb is volt. Szabad memória is úgy laza 60megával kevesebb volt. Nem beszélve arról hogy egyik basebanddel se tudtam használni, mindegyiknek volt baja. Azt már meg se említem hogy zabálta az akksit
Én csak adtam egy tippet a fórumtársaknak, hogy teszteljék le, mert nekem bevált, ha neked nem tetszik, akkor figyelmen kívül hagyod.Az áttörés nem a hivatalos ICS lenne, hanem a stabil CM10, 3D-vel. Csak ennek az esélye konvergál a 0-hoz.
-
Winchester95
őstag
válasz
horimiki72 #9442 üzenetére
Értem.De akkor nem tudom mit kellett felfújnia xy nak a romot meg a boldog újévet összekötni vele....
Ez mindig még semmi akkor. -
phonefan
tag
Lg-től mentes boldog új évet kívánook minden fórumtársnak!
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Winchester95 #9440 üzenetére
igen bár a kamera képe még fordítva jelenik meg de már az se biztos(portolt ICS)a jelly beam az igazábol jellybam CM10 ami nélkülözi a 3D-t és próbálgatni kell a basebandokat melyikkel van hálózat és ha van akkor melyik amelyik stabil is marad vele(indokolatlan kikapcsolások pl)a visszaállításnál van gond ami inkább a rom manager 6.feletti verzió hibája mert téglázza backupból(nekem2x)de visszahozható és egy offlinekdz vel pl minden megnemtörténté tehető.
-
horimiki72
aktív tag
Boldogat,újat évből,ROM-ból,frissítésből és ha úgy adódik telefonból is fórumtársak!!!
-
pook20
aktív tag
minden kedves fórumozónak:Boldog UJ Évet!
-
nsrking
senior tag
válasz
Attis Radeon #9437 üzenetére
akkor már csak egy panelcsere segíthet rajta gondolom...
-
nsrking
senior tag
Így év utolsó napja alkalmából teljesen behalt a telefonom... 60 %on volt az akksi, hirtelen leszopta valami 2%ra .... ledobott a hálózatról. A külső hangszóró recseg/ropog a belső pedig nem is szól... 10 percet hallgatunk róla zenét hifiről(jack dugóval) aztán mikor lehúztam szembesültem ezekkel.... Boldog Új Évet!
-
Lenne egy Lg Optimus 3D-m szoftver felrakása közben elszállt az a telefon imei száma hogy lehetne visszaállítani? Fontos lenne! Köszönöm a segítséget előre is!
Búék
-
arzz
tag
Ezzel a ROM-mal kedveskednék, ha már az LG nem akar.
Nekem eddig nagyon bejön, quadrantban 4326 pont, majdnem hátast dobtam
Akksi nagyon jól bírja, hibái mindössze annyi hogy töri a magyart elég erősen, és a videokamera fejjel lefelé megy csak. Ezen kívül egy stabil, félelmetesen gyors rendszer, ebben a rom-ban éreztem először hogy 2 magos procija van.Mielőtt belekezdtek, számoljatok azzal hogy több órás művelet is lehet belőle, valamint gingerbreadről indulva először fel kell tenni az SU760 portot, azt rootolni, p940 recoveryt felnyomni, u-boot, x-boot, twrp recovery flash fastboot módban, és csak utána telepítés
V20B Basebanddel használom, van 3G, és készenlétben gyakorlatilag semmit se merül.
Boldog Új Évet mégegyszer ! És csak úgy kezdjetek bele, ha elég biztosak vagytok önmagatokban !
Nehogy szilveszter éjszakára téglásodjon be az ELDZSÍÍÍÍ
-
arzz
tag
Boldog Új Évet kívánok a kitartó P920 tulajoknak, és azoknak is, akik már feladták a reményt !
Bízzunk benne hogy napokon belül megjön már a várva várt frissítés !
-
Attis Radeon
tag
Boldog új évet!!
-
Psychlo
tag
Sok Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
-
Gum!k@csa
csendes tag
válasz
Winchester95 #9427 üzenetére
Ha egy kicsit utána olvasol akkor láthatod ez nem gyári...
Ha a V21E lecseréled CM10-re akkor utána feltezed az ICS--->JellyBam
Minden esetre ha youtube-on megnézed van is fent video p920-ról... ezzel...
Ami engem eltántorít, hogy ez nem egy mai blogbejegyzés és itt nálunk a fórumon még senki nem írt róla feltételezem nem próbálta senki...
E miatt fenntartásokkal kezelem.
Bár néha már ott tartok hogy átmenetileg még a 3D-t is eldobnám egy jó erő kiasznállással megáldott op-ért.
Mindenesetre ha valaki kipróbálná szívesen venném ha megosztaná tapasztalatait. -
Winchester95
őstag
Akkor most mi a lényeg?
-
wwa
csendes tag
Ha megint elnéztem, igérem, nem írok többet erre a fórumra....de...
Jellybean 4.2 Firmware Update for LG Optimus 3D P920 – Guide
Posted: 30 Dec 2012 08:34 AM PST
LG Optimus 3D P920… smartphone users can now rejoice as in the due course of this tutorial we will be checking out on how you can upgrade your device’s current firmware version with the latest Jellybean 4.2 firmware. Unfortunately there are no updates on by when there will be official Jellybean 4.1 / 4.2 update be rolling out for Optimus 3D but till the time it arrives, you can always make use of custom ROM firmwares based on 4.2 / 4.1.
(This is a preview of the article from Android Advices Click on the Title to read the entire entry.)Related posts:
LG Optimus 3D P920 – Guide to Update with Stable ICS 4.0.4 Firmware
Update LG Optimus 2x P990 with Jellybean 4.2.1 Firmware – Guide
How to Update LG Optimus 3D P920 with ThaiZ v2.7.1 Custom ROM FirmwareBoldog új évet az új firmware-hez !!!
-
bubus66
nagyúr
Boldog Újévet Kívánok minden Fórumozónak.
-
gabe96
aktív tag
hát...úgylátszik a gépnek is aludnia kellet rá egyet, most reggel sikerült az imeit visszaállítani.
-
gabe96
aktív tag
kipróbáltam egy másik gépen, ott a tutty-nál csak com1 van, de persze azzal nem megy
-
gabe96
aktív tag
a smartflashben meg nem tudom kipipálni az erase entire cp pontot...
-
-
gabe96
aktív tag
imei visszaállításban tudna segíteni valaki?
-
horimiki72
aktív tag
válasz
aorta99 #9410 üzenetére
9361 hsz ban erről köhögtem
ha a rom manager 6.feletti verziód van akkor ezt kapod egy Lg logót.Elem ki hangerő fel és powert nyomva dugd az usb-re amíg fel nem ismeri aztán választhatsz több lehetőség közül is.offline kdz-t ahogy leírtam próbáld.3x csináltam mind a 3x sikerült.
-
RVR400
veterán
válasz
aorta99 #9410 üzenetére
Nyomj rajta egy hard resetet.
-
aorta99
csendes tag
Sajnos a telot nem tudom bekapcsolni.Akármit csinálok.A bekapcs gomb+hangerö fel akkor is csak az lg logó jön be.A pc nem ismeri fel minden driver felvan telepitve.
-
aorta99
csendes tag
Sziasztok.Egy kis segitséget szeretnék kérni.Csináltam rom managerel egy rom mentést,és azota csak az lg logó jön be.Szoval ugy nézki,hogy tégla.Mit tudok csinálni,hogy vissza hozzam az élök sorába a telot.Elöre is köszönöm segitségeteket.
-
spuros
őstag
válasz
Szurrevens91 #9402 üzenetére
Új 3D galéria, appok..,Pl.
(#9403) gabancs Viszont az idei és van 1giga memória.. Ez meg tavalyi..
Itt tényleg csak az üzletről van szó. Az LG csak és kimondottan az idei telefonokra koncentrál. Ezért a tavalyi modellek frissítése huszadrangú dolog. Csoda, h a Black és 2X megkapta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest