Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
Sikerült feltennem a v30A-t. A fiam azt mondja, hogy ezzel mintha fakóbbak lennének a színek, mint a gyári GB-n voltak. És a max. fényerő is kisebb. Valaki tapasztalt hasonlót?
-
gabancs
addikt
válasz
DonMaster #11601 üzenetére
v21a (talán "A" van rajta, de lehet, hogy más betű van a 21 után, most nem tudom megnézni) van rajta, gyári.
Van egy ismerősöm a T-nél, őt kérdeztem, de ők nem csinálnak ilyet. A gyári programot felteszik, ha kell, de ICS-re nem frissítenek. Legalább is nekem ezt mondta. Szervízről nem tudok, hogy lenne a közelben. -
gabancs
addikt
Van valaki Nyíregyházán, aki vállalná a 3D telefon szoftver frissítését? Én nem merem elkezdeni, egyszer már tégláztam a telefont. Szerencsére garanciában kicserélték. Vagy itt vagy privátba várnám a válalkozó jelentkezését, már ha van ilyen :-)
-
gabancs
addikt
válasz
DonMaster #11475 üzenetére
Elolvastam, fel is telepítettem a Flash tool leírás szerint mindent. Ennek ellenére, amikor rádugom az USB kábelt, a windows megőrül, és az telefont le-fel csatolja, természetesen állandó hangjelzés mellett. Na itt akadtam el, így el sem mertem kezdeni a telepítést.
-
gabancs
addikt
válasz
Attis Radeon #11464 üzenetére
Talán nem ártana megtudni, mi volt a baj, hogy mások tanulhassanak belőle.
-
gabancs
addikt
válasz
DonMaster #11335 üzenetére
Nos, nekem is gondot okoz az OMAP Driver telepítése. Helyesebben az felment manuálisan, de ennek ellenére ledobálgatja a Win7. Így meg se próbálom az ICS-t feltenni. A KDZ-től meg félek, az egy hetes telefont úgy haza vágta a gyári frissítő, hogy a T-nél kicserélték a belét. Szóval nem egyszerű a 3D frissítése.
Ha valaki tudna esetleg valami trükköt, akkor azt még megpróbálom. -
gabancs
addikt
válasz
horimiki72 #11322 üzenetére
Tehát akkor úgy kell, ahogy a képen van, felülre kell a DLL? Az fls nem kell sehova? Mert a képeken ilyet nem láttam.
-
gabancs
addikt
válasz
horimiki72 #11320 üzenetére
Köszi!
Még egy kérdés. A bin fájl stimmel, de a leírásban a a képen a felső egy DLL fájl. Letölteni meg a fls-t írtad. Hogy van ez?
-
gabancs
addikt
válasz
horimiki72 #11315 üzenetére
Köszi, de nem akarok a kdz közelébe se menni. Amikor még vadi új volt a telefon, a gyári frissítőjével akartuk frissíteni, és tégla lett belőle. Garanciában kicserélték, de már nem garis a telefon, így meg se próbálom.
Neked ugyan Black van, de a Flash tool-al baromi egyszerű volt minden. És mindenki azt mondta, hogy ezzel nem lehet téglázni a telefont. Szóval a Flash marad.
-
gabancs
addikt
Bocs a buta kérdésért (nekem Black van) melyik ICS verzióban van magyar nyelv is? A fiam 3d telefonjára szeretném feltenni.
-
gabancs
addikt
válasz
Attis Radeon #9399 üzenetére
Na, mondjuk ez igaz! A 3D-nél 2 mag van, ott biztos jelent valamit. Nekem egy magos a telefonom, biztos ezért nem tűnik nagy durranásnak.
A fiamnak van 3D, ugye a gyári GB van rajta, de nagyon nem lassú az a telefon így sem. -
-
gabancs
addikt
Úgy látom, senki nem vette észre a hozzászólásomat.
Szóval minek is kellene bármit is fejleszteni az LG-nek? Hiszen ott az L9 ICS-vel, amiben ugyan az a vas van, mint a 3D-ben. 512 helyett 1 Gb RAM-al. Tehát egy az egyben át lehetne tenni, és működne. Szóval ha valami miatt még sem lesz rá ICS, az csak a 3D miatt lesz (szerintem) Lehet, nem jött össze, vagy nem akartak ezzel kínlódni, nem tudom. -
gabancs
addikt
válasz
Winchester95 #9233 üzenetére
Csak nem a 3D miatt? Mert az L9 gyakorlatilag ugyan azt a hardware-t használja, csak dupla RAM-al. Tehát elvileg komletten jó lenne rá az L9 ROM-ja, de ugye a 3D.....
-
gabancs
addikt
-
gabancs
addikt
válasz
Cynicelectro #8871 üzenetére
Köszi! Ez azért elég nehézkesnek tűnik, nem biztos, hogy be merném vállalni. A Black az én telefonom, így bátrabb voltam, de a 3D a fiamé. És még egy hónapig garanciás.
Szóval ez jóval bonyolultabb, mint a Black flashelése.... -
gabancs
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a 3D-re van e "hivatalos, kiszivárgott" ICS, mint a Black telefonnál?
-
gabancs
addikt
Az a baj, hogy el megy néhány százalékig, aztán kiírja, hogy valami gond van a kommunikációval. Egyszerűen nem értem. 20%-ig nincs gond, csak utána? Nem beszélve arról, hogy előtte ellenőrzi. Ez valami hihetetlen!
Miután az Android ugye linux, csak windows alól lehet frissíteni? Linux alatt nem lehet?
-
gabancs
addikt
Baj van! Sikerült elcsesznem a telefont! Felraktam a hivatalos programokat a PC-re, ami azt mondta, hogy van frissítés. El is indítottam, ment egy darabig, aztán valami "kommunikációs" hibát dobott, és megállt a frissítés. Azóta be sem tudom kapcsolni a telefont.
Van valakinek valami ötlete? -
gabancs
addikt
Vettem a fiamnak egy ilyen telefont(3D).
Még a gyári 2.2 Android van rajta. Csak néhány észrevétel a fórum olvasása után.
Nem lassú a telefont. Sőt! Villám gyors, akadásokat nem igen tapasztaltunk.Külső: Ez ugye erősen szubjektív, nekem nagyon tetszik, ezt csak az Xperia Arc előzi meg.
3D. Soha nem voltam odáig a 3D őrület miatt. Ennek ellenére azt kell mondanom, hogy az LG kiváló munkát végzett. Megdöbbentő milyen jó a gyári demó videó. Nagyon nem gagyi!
Az ára szerintem igen kedvező. Miért? Ekkora kijelző, dupla proci mellett is olcsóbb mint az Xperia Arc S, és a HTC-ről ne is beszéljünk. Szóval viszonyítás kérdése, egy Alcatelhez képest rohadt drága.
Egy hetes használat után szerintem nagyon jó telefon. Az LG frissítési egy kérdés, mennyire lesz elérhető a többi gyártóhoz képest.
De amint megkapja a 4.0 Androidot, akkor lesz csak igazán ütős telcsi.
Ez csak egy vélemény volt, aki nem így gondolja, lelke rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest