Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
RVR400 #10510 üzenetére
Biztos vagyok benne, h. nem fogsz a Zopo-ban annyit csalódni, mint annó a O3D-ben. Az enyémmel így 3 hónap után csak egyetlen aprócska gond akadt, az anyagminőség nem a legjobb de simán veri az LG-t. (Leejtettem töltés közben pont a csatlakozóra eset, de a szervízben visszaforrasztották a microUSB-t) Mindenképpen megérte az árát, nemúgy mint a z elgé!
-
Cynicelectro
aktív tag
Én is kínai telóra cseréltem az O3D. Nem bántam meg. 42ezerért postával együtt! A lenti paramétereket tudja. Mi több aktív használat mellett este még 40%!!!! Akár 2 nap is kihúzható vele. És két akksit adnak hozzá(3000mAh-s). Soha többet LG, még nexus sem!
-
Cynicelectro
aktív tag
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Cynicelectro #9583 üzenetére
És azt is bánom, h. az O3D vásárlásakor nem rendeltem inkább kínából egy jó vasat 40-50ezerért, ahelyett h. elköltöttem 110ezret!
Az S Advance nekem is nagyon szimpatikus, de nem szeretnék, már 5,3" -nál kissebb kijelzòs mobil, úgy megszokatam már ezt a tepsit. -
Cynicelectro
aktív tag
Lehet-e most itt a Reklám Helye?
Eladóvá vált 2db 3500mAh-s nagy akksi hátlappal, Fali akumulátortöltő, HDMI C - HDMI kábel.
Priviben szivesen válaszolok. -
Cynicelectro
aktív tag
Tisztelt Fórumtársak! Nagyon szépen köszönöm az egész évi munkátokat, és segítségeteket! Nagyon jó kis társaság jött itt össze, de sajnos meg kell válljak tölletek, mivel sikerült eladni a telót.
Kívánok Nagyon Boldog Karácsonyt, és ICS-el megálldott Új Esztendőt!
U.i.: nagyon bevállt a Kínai teló! Veri az O3D-t igaz nincs 3D.
-
Cynicelectro
aktív tag
Magjelent!
Igaz, h. azt mondtam, soha többé LG, erre azért befizetnék... Itt nem lesz gond a support-tal. -
Cynicelectro
aktív tag
válasz
muszasi111 #8937 üzenetére
Nekem gyári 2.3.5. V21E van fent a telón és mindkét játékot futtatja. Nagy akksit használok: rendeltem az ebay-röl két 3500mAh akksit és hozzá egy fali töltőt. Így elég jól bírja. Bár most egy fiókban pihen, eladósorba került.
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
gabancs #8870 üzenetére
Egészen jól működő buherált(a taiwani 3D-böl átvett) már van.
Yohimbin kollega leírta, h. hogyan rakhatod fel. -
Cynicelectro
aktív tag
Nem szeretném fájdítani a szíveteket, de mégiscsak leírom. Egy hete vásároltam a Tecsóban egy Toshiba AT100-ast. Hazamentem, beüzemeltem. 3.0.1 volt rajta, gondoltam ráfrissítek, láss csodát azonnal (OTA) felrakta a 3.1.1. vagy valami ilyesmit. Gondoltam mégegyszer megpróbálom mert én az ICS-t várom, és láss csodát másodjára felfrissítette magát 4.0.4. ICS-re. Ennyi várakozás után tényleg virtuálisan elélveztem, pláne, h. mindez 15 perc alatt történt meg, úgy, h. csak a letöltést kellett elindítanom, automatikusan újraindult és kész.
Azt kívánom nektek, h. mihamarabb legyen részetek nektek is, ilyen virtuális ejakulációban(jöjjön már az ICS)!!!
Toshiba! Big Respect!!!!
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Cynicelectro #8846 üzenetére
Ellentétben az O3D-vel itt 3G alatt gyorsabban merül mint WiFi-vel...
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Winchester95 #8827 üzenetére
DzsunkaPhone...
-
Cynicelectro
aktív tag
Én rendeltem egy ilyet!
Megérkezett a készülék! Úgy 20 nap alatt ért ide, ebben van 4nap vám is. Kb. 1 hete használom. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Itt van egy pár screenshot meg benchmark.
Nagyon szép. Jó az anyaghasználat. Masszív, vékony, van elég súlya de nem túl nehéz. A kijelző nagyon szép és tényleg jó a felbontása. Érdekes módon 4.1.1. van rajta ? Az már JB lenne, de egyébként ez ICS. HD videókat néztem rajta és szépen játszotta. NFS Shift-tel próbáltam a játékot. Ekkora kijelzőn nagyon szépen mutat. A GPS tudja az EPO-t(le is tölti szépen hozzá a fáljt.) A kamera elfogadható minőségű képeket csinál és HD(!) videót is készít. A menü gyors. Nem sűrűn, de előfordul, h. megakad a menü, de fagyás vagy komolyabb akadás még nem jött elő pedig telepakoltam már, meg 32gb kártyát raktam bele. Idáig jó vételnek tűnik.
Unboxing. -
Cynicelectro
aktív tag
Kinézetre GSIII, méretre, gyakorlatilag egy-két mm eltéréssel GNote II.
Már sikerült Root-olni. -
Cynicelectro
aktív tag
válasz
bubus66 #8722 üzenetére
A GPlay ICS-ként ismeri fel, a verziószám már JB lenne
Egyébként sokkal szebb kinézetre a készülék és az OS is szebb, nem pixeles a kijelző...Peti198506-tól pedig semmi pozitív megnyílvánulást sem várhattunk...
A lényeg, h. nem csak benchmark-ban veri az O3D...Nagy kár, h. kiadtam anno ilyen sok pénzt az O3D-re, elég lett volna egy ilyen olcsó 40ezres kütyü, ha laggolt volna akkor is csak legyintettem volna.... ennyi pénzért mit várnék...
-
Cynicelectro
aktív tag
Végre van ICS-em!!!!
Persze nem az O3D-n!!! Vettem egy ilyet!
Kb. egy hete használom, gatyába élveztem annyival praktikusabb és nem utolsósorban szebb és gyorsabb. Pedig csak egy kétmagos MTK6577-es hajtja.
Itt van egy pár screenshot meg benchmark... -
Cynicelectro
aktív tag
válasz
horimiki72 #8566 üzenetére
Ilyen:
[link] -
Cynicelectro
aktív tag
Valaki tudna olyan alkalmazást ami screenshot-ot tudna csinálni nem root-olt készüléken? A készülék nem O3D!
-
Cynicelectro
aktív tag
Ilyen segítőkész csapattal még nem találkoztam! Le a kalappal fiúk! Big respect! Végre valahol ebben az országban van egy kis összetartás! Köszönöm nektek! (Ezért sem adom el az O3D-t)
-
Cynicelectro
aktív tag
Na ezek után én már meg sem próbálom felrakni az ICS-t.
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Cynicelectro #8371 üzenetére
Megvan!
LG Flash Tool -
Cynicelectro
aktív tag
LG flashtool-t honnan tudok letölteni?
-
Cynicelectro
aktív tag
Nézdd meg a médiában a MyAudio Phone Series5 Pluszt! Már MTK6577 dual-os procival van ugyanennyiért! Én simán elcserélném az O3D egy ilyen Új készülékre! Nekem fontos a kijelző mérete!
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Winchester95 #8185 üzenetére
Ha te leírtad a véleményed itt a topicban, akkor mi miért nem írhatjuk meg azt az LG-nek. Mi is tisztában vagyunk vele, h. nem váltjuk meg a világot és, h. ettől még nem lessz ICS, de annyi jogunk van, h. a véleményünket kinyilvánítjuk az LG-nek. És nincs igazad mert kellene már egy 1848-as jellegű forradalom, de ez már politika..... De legalább akkor kicsiben: le az LG-vel
-
Cynicelectro
aktív tag
Na hol van az az ÍCÉES? Ismételten nem jött meg...
A myaudio-nál már a zselésbab van!!!! -
Cynicelectro
aktív tag
-
Cynicelectro
aktív tag
Tudtátok, h. a Galaxy Tab 2 7.0-ban is ugyanez a hardver van (Omap4430, PowerVR SGX540) de azon ICS van
-
Cynicelectro
aktív tag
Az LG már saját magát klónozza,
nézzétek a hardvert! Ismerős-e valahonnan?
Erre legalább jutott ICS! -
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Cynicelectro #7669 üzenetére
Nem ért még véget az afférom....
Tisztelt Eladó! csere galaxy s-re fekete független nagy aksi nem kell
2012.10.30. 17:17:07Tisztelt Érdeklődő! Köszönöm az ajánlatát. A készülék, természetesen csak akkumulátorral együtt eladó, ha kell, ha nem. Ami a készüléket illeti, ha karcmentes állapotban van 15ezer forintért beszámolhatom. Kívánok további eredményes Vaterázást és nagyon szép napot!
2012.10.30. 18:31:52Tisztelt Eladó! nem semmi üzleti érzeked van 15-ér egy 40 ezreset beszamolni
2012.10.30. 21:23:02Tisztelt Uram! Az üzleti érzékről csak annyit szeretnék közölni, h. az én telefonomban kétmagos TI OMAP4430 processzor duruzsol, magonként 1GHz-en, kétcsatornás RAM-al, és ha ez nem lenne elég, közölném, hogy ez az első készülék a világon amely képes 3d-s stereoscopikus tartalmak megjelenítésére szemüveg nélkül. Mi több 3D-s videót illetve képet rögzít! Az ön által felajánlott készülék a maga "korában" nagyon jó vételnek számított, azonban valljuk be mára már eljárt felette az idő. Nemhogy kétmagos processzor nincs benne de még csak egy ledes villanó(vaku) sincs a fényképezéshez. Maradok tisztelettel, további szép estét!
2012.10.30. 21:52:07Tisztelt Eladó! az hogy egymagos kétmagos nincs jelentösége nem az életem mulik rajta csak azt jelenti hogy gyorsabb de mihez képest meg minek pl a képeket lehet vele lapozni mint a hülye de akkor viszont nem látom a vaku az meg megint nem nagy valami kb 20 éve van telom össz vissz ha kétszer he fotoztam este a korukat tekintve majdnem egy idösek kb1/2 év az eltérés a galaxy még azért tartja a 40-50 közötti árát ahoz képesr hogy az lg 2honap alat felére esett vissza meg a forumokon csak szapulják lg tulajdonosok is meg egy alap teloba pl van rádio ami nekem fontos bár mindenki azt mond a telojárol amit akar mert valakinek ez valakinek az válik be amugy ha tud 15-ért galaxy s telot szoljon veszek 5-öt is
2012.10.31. 17:51:03Tisztelt Kolléga! Abban egyetérthetünk, h. nem értünk egyet. Ha készülékem elég komoly hardware-je nem érdekes és mindegy, hogy egy vagy két mag, akkor miért is ajánlotta fel az ön közel 2,5 éves telefonját cserébe(megjelenés 2010 Március), csak nem egy rosszabbra szeretné lecserélni. Egyébként úgy gondolom, hogy ön "ért" hozzá és tudja, hogy a mobilkommunikációban fél év is sok idő, nemhogy másfél év. Ajánlani nem szeretnék önnek még több SGS-t mert úgy látom a mostanitól is szabadulna. Egyébként van benne FM-rádió, annak ellenére, hogy ez a specifikációban nem jelenik meg! További szép napot kívánok, tisztelt kolléga!
2012.10.31. 18:40:22 -
Cynicelectro
aktív tag
-
Cynicelectro
aktív tag
Vaterán árulom a kütyüt és ilyen kis párbeszédbe elegyedtem:
Tisztelt eladó!
csere galaxy s-re fekete független nagy aksi nem kell
Tisztelt érdeklődő!
Köszönöm az ajánlatát. A készülék, természetesen csak akkumulátorral együtt eladó, ha kell, ha nem. Ami a készüléket illeti, ha karcmentes állapotban van 15ezer forintért beszámolhatom.
Kívánok további eredményes Vaterázást és nagyon szép napot!Tisztelt eladó!
nem semmi üzleti érzeked van 15-ér egy 40 ezreset beszamolni
Tisztelt érdeklődő!
Az üzleti érzékről csak annyit szeretnék közölni, h. az én telefonomban kétmagos TI OMAP4430 processzor duruzsol, magonként 1GHz-en, kétcsatornás RAM-al, és ha ez nem lenne elég, közölném, hogy ez az első készülék a világon amely képes 3d-s stereoscopikus tartalmak megjelenítésére szemüveg nélkül. Mi több 3D-s videót illetve képet rögzít!
Az ön által felajánlott készülék a maga "korában" nagyon jó vételnek számított, azonban valljuk be mára már eljárt felette az idő. Nemhogy kétmagos processzor nincs benne de még csak egy ledes villanó(vaku) sincs a fényképezéshez.
Maradok tisztelettel, további szép estét!Biztos velem van a baj, de elég durva, ha már SGSI ajánlanak fel....
-
Cynicelectro
aktív tag
+1
Tényleg bekaphatja az LG! Infós srácok csak úgy összekalapálnak egy innen-onnan szedett ICS-t. Szégyen az LG-re nézve!! Én valóban nagyon kíváncsi lennék erre a változatra, csak nincs elég időm, h. felrakjam.
-
Cynicelectro
aktív tag
Jön a Jelly Bean!
Csak nem az O3D-re.....
-
Cynicelectro
aktív tag
Én O3D helyére Sony Acro S-et szeretnék, v. Note I.-et, v. MyAudio Phone Series 5 Plus-t, v. Galaxy SII-őt. Így ebben a sorrendben.
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Attis Radeon #7102 üzenetére
Egyetértek! Nekem is S7 Slim-em van és stabilitásban veri az O3D. Support gyakorlatilag nincs mert a gyári rom mondhatni tökéletes. Nem is igérgették h. kijón rá az ICS, nem hűlyítenek mint az elgé!!!!!!! 19ezres tabon is már ICS van!!!
-
Cynicelectro
aktív tag
Amióta felpattintottam a Vaterára a telót, azóta semmilyen hibát nem produkál! Lehet, h. megszeppent kicsit szegényke...
-
Cynicelectro
aktív tag
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
DonMaster #6853 üzenetére
Ilyen van nekem csak feketében, minta-nélküli, TelOne márkájú. Képet is m egpróbálok feltenni..
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
csapoadambp #6826 üzenetére
Köszönöm kérdésedet, de nem szívesen válok meg tőlük, mert így csak kipattintom bepattintom és már tele is az aksi, a lemerültet meg fali-töltőn feltöltöm. Amúgy ebay-en 1690,- volt postával együtt. A fali-töltő meg 690,-(!).
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Cynicelectro #6818 üzenetére
Én sem vagyok egy vékony darab, hogy néznék ki vékony telóval, máskülönben is kompenzálnom kell mérethiányosságaimat vele.. nagy autóra meg nem telik...
-
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Cynicelectro #6738 üzenetére
Az biztos h. nem hardware-es a gond mert aksi ki-be után működik.
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
kocczkaa #6729 üzenetére
Nálam ma is elgurult a pöttyös!
Nem árulok el vele újdonságot de ez egy sz@r
Bocsánat a kirohanásomért, a virtuális káromkodásomért! Ismét gondok vannak...
Az előzőekben felsoroltakon kívül:
1. Ha telefonálok, nem tudom a hívást bontani! Ha elemelem a fülemtől, ezt a készülék nem érzékeli--> bill.zár felold, hívás bont.
2.Évek óta használok egy zseblámpa progit, aminek a widgetje ki van rakva. Ma áramszünet a lakásba, gondoltam, eljött az én időm, de semmi nem történt, úgy jelezte, világít, de semmi. Áram szerencsére"visszajött". Gondoltam a kameraprogival, kiprobálom, hátha a leddel van a gond. Bekapcsoltam a vakut állandóra, exponálás, fagyás és azonnal bezárta a gyári alkalmazást. Képet nem mentett el.
3. megvettem a "legjobb" memkártyát: Samsung 32GB Class10, 15GB szabad hely van rajta. A készülék újraindításakor mostanában(régebben nem csinálta) a médiakeresés 11%-nál megáll és ennyi. Csak ha a beállításokból leválasztom, majd újra visszacsatlakoztatom, akkor fut végig a médiakeresés.
4. a fotózásnál egyébként(függetlenűl attól, h. belső, v. külső sd-re történik) 10böl 4szer nem jön össze! -
Cynicelectro
aktív tag
válasz
sirály12 #6625 üzenetére
Legjobban az SPB Shell 3D jött be. Nem fogyasztott többet mint a gyári, igaz nekem gyári akksival 16órát sem bírt!!!
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Winchester95 #6623 üzenetére
Az ára nem véletlenül ennyi! A megbízhatóságát tükrözi!
A régmúltban, amikor havonta cserélgettem a telókat, 10-ed ennyi hibáért lecseréltem volna!!! Sajnos már nem tehetem meg, mert újonnan vásároltam 110e-ért. De ha véletlenül most belebotlottam volna 45e-ért, 1héten belül elpasszolnám!!!!! -
Cynicelectro
aktív tag
Én már az ICS-röl is lemondtam. Hol van már a Q3?
-
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
szentkuti11 #6566 üzenetére
Mert az erkélyemen nem fér el a tűzhely.
-
Cynicelectro
aktív tag
Emberek!
Előfordulhat az is, h. a sok szívás után - ami a régi rendszerrel járt - mostmár a sz@r is keserű, azaz lehet, h. mégis elfogadható már a teló(V21E-vel), de mostmár csak a hibáit látjuk, keressük.
Urambocsá, ha valamikor kijön az ICS abban is csak a hibát fogjuk felfedezni...(?)Szeretném jelezni, h. ilyen téren nem vagyok sznob, nem élvezek a gatyámba az ICS hallatán, csak egy stabilabb rendszerre vágyom.
U.i: nálam az verte volna ki a biztosítékot igazán ami az iPhone 4-nél, volt, h. ha az antenna részéhez ért az üfec lement a térerő és az ebből kifolyó mizéria, az Apple meg szart a sok almás fejére... A miénk ehhez képest babapiskóta.
-
Cynicelectro
aktív tag
válasz
horimiki72 #6219 üzenetére
Visszatérve az Optimus G-re. Nagyon szimpatikus Videó! Mondhatnám Wow! De nehogy ismét előforduljon, mint ahogy nálunk is történt, h. sokat akar a szarka... az LG farka meg nem bírja....
Tavaly a mi készülékünk is nagyon jó paraméterekkel rendelkezett, és hova lyukadtunk ki? -
Cynicelectro
aktív tag
válasz
Telomanikus #6199 üzenetére
Te Szerencsés....!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest