Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spuros
őstag
válasz
horimiki72 #12740 üzenetére
Ez a padfone nagyon jó cucc.. Eltudnám viselni.
-
spuros
őstag
-
spuros
őstag
válasz
spuros #12652 üzenetére
Sőt, hogy egyértelműbb legyek. Nem a függetlenítéssel van bajom, hanem hogy nyíltam megtárgyalni nem lehet. Eme fórum szabályai tiltják, mert nem legális és a fórum nem engedheti meg, hogy teret adjon illegális mahinálásnak, sőt továbbmegyek nyíltan leírást kínáljon (userek által), hogy ilyen "nem törvényes" módszereket nyíltan publikáltasson. Az nem számít, hogy milyen idős a készülék. Az, hogy privátban el lehet intézni más dolog. Azt senki nem látja azon a bizonyos két emberen kívül.
A Mobilaréna csak így tudja magát jogilag tisztába tenni.
(#12653) TXT Nincs programod ami nem szereti az ICS-t? Esetleg egy régebbi ami nem kompatibilis egészen az ICS-vel.. Nem néztél utána mi az ami legjobban zabál?
-
spuros
őstag
válasz
Gum!k@csa #12648 üzenetére
Egyet is értek mind azzal ami leírtál. De ez a lényegen nem változtat. Ami tilos az tilos (és most csak a fórumozásra gondolok. Nyilván ezért én sem fizetnék egyetlen szolgáltatónak sem, h üsse ki a telómat).. Az ilyen kényes téma inkább privátban intézendő.. Ez a ti érdeketek, mert a moderátorok nem szeressék.
-
spuros
őstag
válasz
Attis Radeon #12642 üzenetére
A remény hal meg utoljára..
Bár lehet ma mégsem jött még..
-
spuros
őstag
válasz
kiskutya0 #12640 üzenetére
Nem tiltott.. A root és bootloader nyitás stb. (a google által is) megtűrt tevékenység (ezért lehetnek ilyen témájú appok a Playen). Ez egy nyílt forrású rendszer. Azt és úgy módosíthatsz ahogy akarsz. Max ugrik a garancia.
Az, hogy ez a garancia rovására megy és nem szeretik a gyártók az más tészta.A függetlenítés és a warez is törvénybe ütközik ezáltal a fórumon is tilos. Kérdezz meg egy moderátort. De a szabályzatban is le van ez írva.
Holnap jön az android 4.4
-
spuros
őstag
Srácok inkább privátban, mert a függetlenítés tilos a topikban...
-
spuros
őstag
válasz
Lionking01 #12458 üzenetére
Szerintem a HTC sem foglalkozik már az EVO 3D-vel egy ideje.. De lehet a flash ott könnyebb.
-
spuros
őstag
A torrentet soha nem értettem miért kell telefonon.. Ezért az nem is opció nálam.
Egyenlőre továbbra sem látom a 4 mag szükségét. Az 1080p-s filmek nálam tökéletesen mennek mindennemű akadás nélkül a szokásos háttérfolyamatok mellett..
Amit viszont jobban értékelek a magoknál az a memória. Az 512 mega kevés és hihetetlen, hogy manapság jönne ki 1 giga alatt telefonok. Persze nyilván pénz függő a dolog, mert 25ezerért nem lesz benne 1giga.. 1 giga az alap.. 2 giga már kényelmes..
-
spuros
őstag
A Lenovo K900-on is JB van ami sokat számít az akadásmentes dologban... Továbbra is az a véleményem, hogy egy jó, sallangoktól mentes rendszer kell csak és nincsenek gondok. A szoftverek nagy része a ma napig még mindig nem támogatja a 4 magot.. Ezt pont nemrég olvastam.
Barátnőmnek egy Galaxy S3 Minije van. Nagyjából olyan hardvere van mint a Nexusomnak és akadozik össze vissza. A Samsung elkúrja az androidot. Touchwiz meg sok extra (soha nem fogod használni szoftver) teljesen kicsavarja a teljesítményt. Felesleges.. Ott ül a memóriában és bőszen falatozik.
Én az Optimus 3D használat közben jöttem rá, hogy Nexus kell és soha nem fogok ezentúl másfelé kacsintgatni, kivéve ha leállítanák a Nexus vonalat.. ...és még azt hittem az Optimus 3D gyors. Hát sehol sincs a GNexushoz képest.
Itthon is volt egy Nexus S és az ICS utáni JB frissítés durván dobott a felhasználói élményen..
-
spuros
őstag
válasz
ngabor1986 #12323 üzenetére
Akkor ajánlom a Galaxy Nexus vagy a Nexus 4-et.. Tutira semmi akadás..
(#12324) Lalla miért kéne 4 mag? Egy jól optimalizált rendszer kell csak.. Ezt a Google megtudja csinálni, a többi gyártó meg széttudja cseszni amiért sokan szidják az androidot... A GNexusomon egy árva döccenés sincs. Pedig "csak" két magos.
-
spuros
őstag
Ennek a telónak nem ICS kellett volna hanem JB a project butter újdonsággal és a príma üzemidővel..
-
spuros
őstag
Hali nektek!
Van e már JellyBean?
(szerk: látom nincs. Lesz?) -
spuros
őstag
Halihó!
Bekukk ide. Régebben állandóan gond volt itt az elfogyó memória stb, nem tudom most mi a helyzet, de egy jó írás neketek (is).
-
spuros
őstag
Na srácok ahogy látom immáron csak olyan témák vannak amikhez én már érdemben nem tudok hozzászólni, ezért nehéz szívvel de kiveszem a topikot a kedvencek közül. Feleslegesnek érzem minden nap nyomon követni mert már rég nem tudok miben segíteni.. Így meg felesleges..
Örültem az itt töltött időknek, a közös várakozásoknak és a sok probléma megoldásnak..
Remélem lesz JB is a 3D-re.
Szevasztok!
-
spuros
őstag
Sziasztok!
Látom van hideg meleg az ICS körül.
Miben jobb és miben rosszabb (ha van olyan) az ICS mint a GB volt?
-
spuros
őstag
válasz
Winchester95 #11009 üzenetére
Én nem bántam meg, sőt...
-
spuros
őstag
Jó látni, hogy ennyi hánykolódás után nagyjából mindenki elégedett..(:
-
spuros
őstag
válasz
horimiki72 #10610 üzenetére
Lehet placebo de mintha javítottak volna a minőségen.
Az a színtelenség amit említesz a beállításokkal javulhat de azért nem szenzor csere történt
Vehh..
De mivel általánosságban a gyártók mindig javítottak a kamerákon verzióváltáskor ezért kérdeztem. -
spuros
őstag
(#10587) horimiki72 Köszi..
Fotóminőség javult esetleg?
-
spuros
őstag
válasz
horimiki72 #10579 üzenetére
Köszi.. Na ez az amire már nem számítottam.. Bár ezek után kicsit magasabb verziószám is belefért volna, de ne szaladjunk annyira előre.. A kamera reakcióideje jobb lett? Engem az nagyon zavart, h fél nap telt el mire bekapcsolt a kamera. 3D változott vmit? Vannak plusz alkalmazások?
-
spuros
őstag
Na nem hiszem el.. Befutott? Dobjatok már pár screenshotot.
-
spuros
őstag
Amúgy én arra lennék kiváncsi még, hogyha a P920 nem váltotta meg a világot, akkor mi szükség volt az LG Optimus 3D Max-ra ??? Arra se lesz szerintem ICS...
Ugyanez jutott nekem is a minap eszembe.. Egy ideig nekik is ígérgetnek/ígérgettek és utána majd jó magasról lesz@rják őket.
-
spuros
őstag
Hát mindenki lelép innen.. Durva, hogy ez lett a vége.. Az oszlopos tagok is kimennek. Így kell ezt..
-
spuros
őstag
válasz
Pumika1975 #10457 üzenetére
Viszont való igaz nem azt mondta, hogy nem lesz hanem, hogy nem arra koncentrálnak. Tehát még van esély..
-
spuros
őstag
válasz
Fitzgerald #10446 üzenetére
Hát ja.. Nagyjából így van.
-
spuros
őstag
válasz
Cynicelectro #10439 üzenetére
Nem rossz ötlet..(: Valaki nem adja el? Sőt 1-1 be cserélnék.
-
spuros
őstag
válasz
Cynicelectro #10437 üzenetére
Bizony jó.. 70 alatt nem kapni sehol...
-
spuros
őstag
Egy jó lehetőség (nem ICS hír).
-
spuros
őstag
válasz
zolione #10413 üzenetére
Adjátok el..
Ez már réges-régen túlment a várakozás/reménykedés határán. 2013-ban egy 2010-es rendszerrel kínlódni úgy, hogy teljes mértékben ki sem aknázza a telefon képességeit. Ez már sajnos nem vicces. Tetű LG...... Én csak azt bánom, hogy nem szabadultam meg tőle korábban hanem vártam és hittem, hogy lesz ICS..
-
spuros
őstag
-
spuros
őstag
Hali
Ahogy nézem nem haladt előre a a helyzet...
Semmi infó nincs?
-
spuros
őstag
válasz
Attis Radeon #10255 üzenetére
Persze lehet addigra JB kijön
-
spuros
őstag
Én v21E-vel adtam el.. A leghasználhatóbb rendszer eddig és azzal nincs szenvedés... Megmondtam a srácnak kerek perec mi a helyzet ezzel a telefonnal. Főleg, hogy jóval áron alul adtam ami miatt főleg megérte neki. Olvasgatta a fórumot mert ott olvasta, hogy készülök eladni, tehát meg sem kellett hirdetnem.
Ergo nem a telefon hibái miatt adtam el hanem az LG beleszaromsága miatt. Így a Nexus mellett nem is tudom hogyan is dönthettem anno mégis az LG mellett.
-
spuros
őstag
válasz
viewdetails #10183 üzenetére
Offline kdz simán megy win7 64 biten.. amíg megvolt a 3D-m párszor átesett ezen a procedúrán. Win8-at nem szeretei...
-
spuros
őstag
válasz
viewdetails #10180 üzenetére
Flasheld vissza offline kdz-vel a v21E-t.. Nekem az anno jobban muzsikált mint az F.
-
spuros
őstag
válasz
FalconKnight #10126 üzenetére
Én egy pár hete adtam el a telefont de jó ideig volt és elég sokat tapasztaltam vele..
Az újabb hivatalos 2.3-as romokkal elég jó az akku idő. ICS normális még nincs csak a portolt verzió amit az ázsai régióból kalapáltak erre a verzióra. Ahogy olvastam a többieket eléggé gázos.
Antutu: hát arra már nem emlékszem de való igaz a telefonban van kakaó csak hát 2.3-al ez nem igazán hasznos.
Használt készüléknél az általános dolgokra figyelj, pl. legyen adásvételi (!!!). Ehhez mindenképpen ragaszkodj, ha gondolod dobok neked. Legyen garis és ha előfizus akkor kikötés, hogy tiltás esetén visszaveszi a telefont.
Próbáld ki az eladó előtt, hogy működik, telefonálj egyet.. Nézd át rendesen. -
spuros
őstag
válasz
saary.miklos #10096 üzenetére
Az, h rootolt nem számít.. Párszor rá kell engedni az LG update progit.. Menni fog egy pár próba után.
-
spuros
őstag
válasz
horimiki72 #10087 üzenetére
Gyárihoz köze nincs ami azért még mindig gáz..
-
spuros
őstag
válasz
horimiki72 #10017 üzenetére
Azt nem tudom, hogy pontosan mennyi volt de 60(!) körül jött ki forintban..
-
spuros
őstag
válasz
horimiki72 #10015 üzenetére
A Nexus 4 volt még jelölt, de lehetetlen jó áron beszerezni külföldisztánban is.. Az összeset megvették Playről és dupla áron vagy drágábban nyomják e-bayen..
-
spuros
őstag
válasz
horimiki72 #10013 üzenetére
Tavasz környékén eldől nàlam is merre tovàbb telefon ügyben addig meg itt van a pàrom SGS3-a amivel nyomon követhető az android fejlődése igen frissen.
Na ez amit a különböző gyártók telefonjain nehéz nyomon követni.. Kivesznek belőle, beletesznek ezt azt.
A Nexus rendszere sokkal letisztultabb, "könnyebb" mint az S3-é.. Pont ez a sallangok nélküli világ volt számomra szempont, illetve a support. A hivatalos és a főzött romok is nagyon jók. A CM10 nagyon durván jó cucc.
-
spuros
őstag
Szerintem a hirdetéseket nyomjátok az apróba..
-
spuros
őstag
Eléggé szer látni, hogy ennyire elkeseredett a társaság (amit persze meg is értek ezek után, nem hiába váltottam én is)..
Nagyon sajnálom, hogy ennyit b@sz@kodnak a frissítéssel és ha még meglenne nekem is az O3D akkor most mondanám, hogy azt hiszem biztos lehetek benne, hogy nem érkezik frissítés.
Nem is tudom, hogy van e még olyan gyártó aki ICS-t frissít a telefonra. Immáron mindenhova JB-t küldenek ahol a frissítés van fontolgatva..
Ez lehet bizakodásra ok is, de félek az LG végképpen elfordult a 3D-től és talán a 3D Max-tól is. Ez egy jó tapasztalat volt nagyon sok embernek. Bár az, hogy ennyi késés után nem JB-vel jött az update a 2X-re és a Black-re az szégyenletes. Persze az üzlet az üzlet és nem szeretetszolgálat. De azt hiszem elvárható lett volna.
Én az utolsó percekig szerettem a telefont. De hogy ott hagyták a sz@rban az igazán b@szta a csőröm.. Nincs semmi információ, hogy érdemes várni vagy sem.. Ha kijelentették volna kerek perec, hogy nem nem lesz akkor talán még megmaradtak volna nagyobb százalékban azok akik hűek az LG-hez.. De így még többen lesznek azok akik azt mondják, hogy soha többet LG.
-
spuros
őstag
Ezek szerint a hétvégén sem jött hivatalos ICS/JB...
-
spuros
őstag
válasz
Smith Ügynök #9780 üzenetére
Eladtam a 3D-t. Volt egy pár nap amíg ideiglenest használtam. Feladtam közben egy hirdetést, hogy Nexust keresek és volt(ak) jelentkezők..
Össze is jött. Nem volt könnyű mert nincs sok eladó..
-
spuros
őstag
Nos lassan egy hete használom a Galaxy Nexus-t. Akit érdekel annak leírom a véleményem az O3D után.
Boot idő kb. a negyede. Bekapcsolom, egyet sóhajtok és használatra kész. Üzemidőben sokkal jobb. Akadás, laggolás semmi.
A 4.2.1-es rendszer nagyon sok olyan extrát hozott amit nagyon szeretek. Pl. fényképezés panorámában és körpanorámában. Továbbá 1 másodperc alatt vagy 3 képet ellehet lőni. Folyamatosan fókuszál. Hihetetten sebességgel fotóz.
A JB rendszer nagyon stabil. A böngészés sokkal gyorsabban végezhető.
Úgy érezni, hogy minden nagyon gyors. Semmi várakozás ha rábökök valamire rögtön végbemegy legyen az böngészés vagy bármilyen egyéb művelet..Kérdéses volt itt nemrég, hogy bizonyos játékok miért pixelesek, holott a Play-es mintaképeken nem olyanok. Való igaz, hogy nem pixelesek. Ami nálam is durván pixeles volt O3D alatt itt pengeéles (Asphalt 7 pl.). Gondolom a nagyobb felbontás miatt.
Egy szó mint száz. Eddig is tudtam, hogy a Google telefonok jók, nagyon jók. Barátnőm Nexus S-e sem rossz de ez sokkal jobb. Nem bántam meg az érte kiadott pénzt.
Aki vacilál a váltáson annak hajrá.
A fogyasztás hajnal óta. Igaz ma nem nagyon volt időm cseszegetni, de az esti órákra mikor a 3D 20-30%-on volt ez még simán 50%-ot ad.
-
spuros
őstag
válasz
Attis Radeon #9670 üzenetére
Ezért sem volt alternatíva soha a 4X akármennyire istenítik..
-
spuros
őstag
válasz
Attis Radeon #9668 üzenetére
Itt a legnagyobb vicc, hogy ez a kétmagos telefon kijött anno 2.2-es rendszerrel mikor fél éve elérhető volt a 2.3.
Ez nem kicsit durva. Ha csak egy verzió számbeli különbség lett volna felfelé akkor már nem az ICS-t várnátok hanem a JB-t.. Na ez az ami miatt soha többet nem veszek nexusokon kívül más telefont.
Sajnos ez nagyon sok gyártónál van nem csak az LG-nél.. Természetesen amit itt az LG leművel felháborító..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest