Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
Hát.Ha így tudtam volna megvártam volna a két hónapot.A legjobb telefonok között van amiket próbáltam.(Csak ugye a szotver.......)
Mindegy most egy xperia s van.Az is marad elvileg....... -
Winchester95
őstag
Még is van ICS már rá?Működőképes nem bugos nem ferde kamerás stb....
Akkor ez azt jelenti hogy kb 2hónapot kellett volna várnom rá? -
Winchester95
őstag
Van hozzá egy program....
Azzal mindent próbáltam.Egyedül 2db játék nem indult el.
Amit már említettem itt azt hiszem.
Többi megy......10x jobban mint az LG-n anno.Ha még beindul ami fix ez az Inteles cucc akkor lesz még jobb támogatás is.
Másfelől meg a Grand X IN sokkal jobb mint a Tegrás sima GrandX teljesítményben.......és!még a hátlapja is jobban néz ki.De az Iphone 4-et is forgatom a fejemben.De oda már pénz is kell:S
S Advance volt már a kezemben, és szép és jó, de ugyanaz hardveresen mint az Xperia U, csak kicsivel több rammal.
ZTE és Advance között gondolkodok amúgy fogalmam sincs mi legyen......Annyira rossz hardverileg mint az Xperia U?
-
Winchester95
őstag
Soha többé LG sztem.
Én már tanultam belőle.Szerintem te nem.
Xperia U2gb tárhellyel kb......0ft ot ér sztem.
Xperia P sem ér sokkal többet.Nem csoda hogy már 40k ért dobálják.
Sensation régi és..........sztem.
Kettő vagy három telefon van amit érdemes megvenni.Ezekből szerintem a ZTE a győztes.
1.ZTE Grand X IN
2.Samsung Galaxy S Advance
3.Samsung Galaxy S 3 Mini.
(Én minimum 1gb ramot javaslok....De kinek mi.)GrandX IN nél nem lesz jobb egy darabig főleg ár/érték arányban az fix.
-
Winchester95
őstag
Csak kérdés volt.
Én már eladtam rég.
szerény véleményem szerint én úgy vagyok a telefonokkal és magával az androiddal hogy 1GHZ proci és 1gb ram alatt még a rendszer sem működik jól.Pláne ha rosszul van optimalizálva.
Itt van nálam egy ZTE GrandX IN.
Eleinte féltem az egész lecseréléstől...de egy teljesen új világ így 1GB rammal és egy erősebb procival+ICS-vel.
Bár van két játék amit csak úgy ki szerettem volna próbálni normálisan.De felejtős egyenlőre még az intel proci miatt.(Dexter The Game 2, GTA Vice City)
Szerintem ennek a telefonnak lejárt az ideje már.De azért érdekességnek nem rossz.
Én is úgy vagyok vele hogy soha többet LG.Minden márkát kipróbáltam már.
Samsung,Sony,HTC/ZTE. szvsz cska ez jöhet szóba androidból.(ZTE nél csak a GrandX IN) Kezdenek javulni.
További jó szórakozást. -
Winchester95
őstag
Hello!
Érdeklődésképpen mi a helyzet az ICS vel?
Portolt, stb.....
Van már olyan ami működik rendesen?
Plapacitív gombok,kamera nem ferde semikor stb....?
-
Winchester95
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek a sok segítséget!
Gyári állapotában visszaállítottam!
Nagyon jó telefon volt ez.Az eddigi legjobb ha nem nézzük a szoftvert.Meg érni várni.
Az android 4.0.4 semelyik verziója nem alkalmas még a napi használatra szvsz.(Kamera,kapacitív gombok(ez csak nekem volt) +angol nyelv(de ez nem volt problem)
Ha egyszer kiadják rá normálisan az ICS-t akkor ez a telefon legyőzhetetlen lesz és az ára is fel fog menni!
Elvileg már holnap cserélem Grand X IN re.
Kipróbálom és ha jó akkor marad az.Ha nem akkor a Galaxy S Advance lesz a nyerő.(Sztem az utóbbi)
Ez volt az eddigi legjobb topic.
Respect! -
-
Winchester95
őstag
Valaki ötlet?Nem sokáig van már időm és holnap reggelre kellene:S
-
Winchester95
őstag
Elakadtam.
Mindent úgy csináltam ahogy a hozzászólásodban meg van írva.
Viszont van egy nagy hiba.
A telefonon ugye már a V21E van rajta.
Kiírja hogy: Damage Phone memory
Nincs semmi app raja pár app kivételével.
Meg akarja formázni az sd kártyát(belső memóriáját)
Rámegyek de semmit nem csinál.
Ilyenkor mi a teendő?
IMEIvel se tudom hogy mi van mert nem tudok belépni a beállításokba.
Remélem nem romlott el.....Most sikerült beállításokba belelépnem launcherből.
Már bent megformáztam és jó.
Viszont még egy nagy hiba hogy nincsenek rajta az appok......
Ötlet?
IMEI is okés -
Winchester95
őstag
Hello!
Akkor valaki Teamvieweren keresztül segít visszaállítani 2.3 ra?minden le van töltve hozzá. -
Winchester95
őstag
Annyit kellene tenni mivel holnap elcserélem a telefont hogy valaki segít nekem visszaállítani V21E re a romot?
Olyan 6-7óra környékén.
Többet nem is foglak zargatni titeket -
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #9930 üzenetére
Felment de ez gyalázatosabb mint a másik.volt valami 2.2es rom amibe ment minden.valaki segit felrakni?
-
Winchester95
őstag
a leiras szerint felraktam a darroomot
viszont reoverybe n csak tölti.... kék csik nem akar továbbmenni...ötlet? -
Winchester95
őstag
válasz
horimiki72 #9924 üzenetére
Igen.De a fastbootnál elakadt a a gombok javítása.
Darkxy al próbáltuk.......
Most feltettem a kamera javítást....De semmi.Mármint annyi pozitívum hogy fényképezni lehet vele 2D+3D BEN+Előlapi kamerában.Viszont a videóknál fordíva van mind 3 esetben......Erről miért nem szólt senki?Bele se kezdtem volna ha tudom!
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #9922 üzenetére
Valaki reakció???
-
Winchester95
őstag
Ez a kamera forgatásos hülyeség ics alatt nem vált be.
Észrevettétek hogy amég a fényképezés jó 4.0.4 ics alatt a pachel addig a videózás után rosszul menti el a videót fullhd ben?:S:S:S
Erről senki nem tudott?LoL 3D be is fordítva menti el a képet és a videót továbbá a vga kamera videója is alapból fordíva van......
Ez senkinek nem tűnt fel vagy csak nekem ilyen köcsög a telefon?Így fél nap 1 napos szenvedés után? -
Winchester95
őstag
válasz
Martynis #9896 üzenetére
xD nekem a kamera nem működik......Egy normális képet root nélkül nem tudok megcsinálni.A Gombok meg nem jól működnek.
Valahogyan sztem egy romba be lehet sűríteni ezeket.És akkor root sem kellene hozzá.Kár hogy nincs olyan ember itt mint a ZTE Blade topicban.Ha probléma volt valamivel jobbik esetben még aznap megcsinálták........
Senki nem foglalkozik ezzel a telefonnal mert várják az ICS-t.
De az nem esik le nekik hogy 99% hogy nem lesz.... -
Winchester95
őstag
Ezt úgy írta mint ha valamit is elérne vele....
Én kipróbáltam a portolt ICS-t és ha kiadnák hivatalosan is erre a telefonra akkor a 3D Cube/Maxnak alapból annyi lenne.A többi gagyi telefonjaikról meg nem is beszélve: L3,L5,L7,stbbb Ezt mondom úgy hogy még a kamera részét és miegymást nem próbáltam benne ki.
Nem csoda hogy nem adják ki.
De az a rohadt root legalább menne!
Van itt Vác és környéki?(Nem pest) -
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #9870 üzenetére
Továbbá ha jól fel lesznek téve a driverek az ő gépén akkor elvileg a rootnak is sikerülnie kell.Ha nem akkor a telefonnal van valami hiba....Bár minden jó rajta szóval elég érdekes dolog lesz ha ezek után sem működik.
Még mindig várom a segítséget mert egyenlőre nem jelentkezett senki. -
Winchester95
őstag
Most néztem hogy öcsém gépén nincsenek jól a driverek szóval ha valaki fel tud jönni segíteni egy pillanatra teamviewerre a roottal kapcsolatban akkor azt megköszönném.
Minden elő van készítve csak egy driver telepítés kellene sztem. -
Winchester95
őstag
Értem és hogy csináljam a driverek törlését?
formázni nem fogom. -
Winchester95
őstag
1.6 ADB letöltve, kicsomagolva asztalra.
Telefonon beállítva az usb hibakeresés.Felmásolva az apk a telefon memóriájára.
Se simkártya,se memkari se semmi nincs betéve csak az aksi.
Rádugom a gépre: (csak töltés) elindítom a rooting.exe-t.
És kiírja hogy error: Device not found.
Próbáltam egy gyári kábellel és egy htc kábellel.
Próbáltam előlapi usb-n és hátul is.
Próbáltam másik gépen is.
Próbáltam a leírtakat össze vissza is hátha....
De semmi...
Nem lehet hogy a függőséghez van köze?(ez tmobilos)
Próbáltam úgy is hogy új felhaszánálót hoztam létre gépen.
Telefon teljesen gyári beállításon van kivéve az usb hibakeresést persze.
(4.0.4 Android) -
Winchester95
őstag
Akárhogy is próbálom nem megy a root....
Vkinek v.mi ötlet?
Mindenkinek felment a root? -
Winchester95
őstag
-
-
Winchester95
őstag
Én feladtam!
Mikor jön ki az az új frissítés?Remélem azzal majd nem kell hülyéskedni ennyit.Addig meg pihen a polcon. -
Winchester95
őstag
válasz
pach-adams #9820 üzenetére
Addig nem érdemes feltenni még nincsen root sztem.De arra meg nem tudunk rájönni hogy kell.
-
Winchester95
őstag
válasz
pach-adams #9813 üzenetére
Nekem elég lenne ha a kamera meg a gombok normálisan működnének.
V18 as van fent most.
DonMaster: Megpróbáltam mindent.Gép és teló is újraindít.Másik gépen is próbáltam....De semmi.
Mint ha nem a programmal lenne a baj hanem a telefonnnal.Pedig az USB hibakeresést is bekapcsoltam.Valaki tud segíteni?
-
Winchester95
őstag
válasz
pach-adams #9810 üzenetére
Gyors meg minden.2szembetűnő dolog van.Music player használatánál ha lapozok az oldalaknál akkor lassabb a telefon.+nem olyan gördülékeny a 3d s menü.
De no problem.
Az a baj hogy nekem a rootot nem sikerült beállítanom.(Pedig így a gombok és a kamera is rossz) -
Winchester95
őstag
Ennél a résznél elakadtunk:
S/W részbe betöltöd az XBSA404.rar-ból kicsomagolt .fls filet (ez az egy,ami nem konszenzus,hogy először kell a .bin,vagy a .fls,vagy mindkettő,állítólag mindegy) -Nincs S/W rész.
Nem ez a flashtool? [link] -
Winchester95
őstag
Flashtool letöltőlinket pls gyorsan.
-
Winchester95
őstag
válasz
pach-adams #9790 üzenetére
Akkor vágjunk bele
Köszi
-
Winchester95
őstag
válasz
pach-adams #9788 üzenetére
Dobj egy privit majd ha vagy.Én fent leszek.megírom majd a nevet+jelszót.
Viszont elkezdtem egyedül.Lehet amire vissza érsz már más lesz a témaVagy most nem érsz rá?Már letöltöttem mindent.
-
Winchester95
őstag
Na majd ha téglázom a telefont
-
Winchester95
őstag
válasz
pach-adams #9768 üzenetére
Magyarban nincsen?Mert így nekem egyenlő a reménytelenséggel:S
-
Winchester95
őstag
válasz
pach-adams #9765 üzenetére
Ha sikerült akkor írj.Mert nekem senki nem segít:S
-
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #9745 üzenetére
Majd egy vállalkozó kedvű ember segíthetne.(Csak saját felelősségre csinálom.)
-
Winchester95
őstag
Kéremszépen!
Akkor neki indulnék az ICS-nek.(Portolt)
Egy kis segítséget kérnék
Teló teljesen feltöltve.Gép készen áll.
Akár privátban akár itt.Mit honnan töltsek le?(link)
(Fontos hogy részletes leírás kellene mert nem szeretném téglázni.)
(Az a rom kell ahol minden működik és ICS azt hiszem az a protolt)
-
Winchester95
őstag
válasz
pach-adams #9686 üzenetére
Az a vicc hogy galaxy s advancera januárra ígérték.Tegnap vagy előtte kijött a hír hogy elcsúszik márciusig.
Erre ma kijött full magyarba a Jelly Bean.Na ez a fail
-
Winchester95
őstag
válasz
pach-adams #9684 üzenetére
Ahogy mondták tegnap:Lesz annak a portolt ics nek egy újabb változata.Talán azt biztonságosabb lesz felkrani, és hogy jobb lesz az 100%
-
Winchester95
őstag
Ezért nem kell ocsón venni.Tudod van az a mondás.......
-
Winchester95
őstag
válasz
horimiki72 #9627 üzenetére
Egyszerű kérdés:
Létezik ICS rom amin minden működik? a zenelejátszás/videófelvétel akadásától a 3d től a gombokig? -
Winchester95
őstag
-
Winchester95
őstag
Igen ezt én is hallottam.
De az igazat megvallva nem is baj annyira.
Bár ahogy a mostani játékok megjelennek.
Egy játék van amivel el tudok játszadozni igazán az a GTA San Andreas.
Vice City után már az jön.Szóval fel kell erre is készülni.
Csak jó lesz hozzá az Advance
Nekem már a hardver nem számít.
A rendszer már így is gyors.A többi meg csak parasztvakítás.Komolyan kinek kell 4magos telefon?
Annyi kell hogy jól nézzen ki tokkal együtt.Normális mérete legyen.4" minimum.4,3" max.
Lehessen rajta zenét hallgatni normálisan.Videót nézni, netezni.Gps gyorsan találjon jelet.Szép fényképeket és videókat készítsen.Ne lassuljon, akadjon.Használható legyen.És mindenféleképpen új legyen.(Még is jobb érzés hogy ha te bontod ki és onnantól használod mint hogy tudod hogy másé volt.) Éppen ezért sem játszik az S2..Drága. -
Winchester95
őstag
Tegrás sajnos nem játszik mert M.O-n nincsen még.Kínai garisat meg kínából nem akarok rendelni.
Meg nem csak az Inteles miatt nem vennék hanem mert egy csomó hibája van.Ha betekintesz a topicjába akkor láthatod.Nem sorolom most fel.
S advance miben marad el az S2-től?
(Bár én S2 t nem vennék mert úgy vagyok vele hogy már régebbi meg nem is tetszik annyira.) (Ezt nem tudom megmondani miért)
Kamerája jobb mint az LG 3D nek vagy a ZTE telefonnak.
Számomra fontos hogy jó legyen a kamera.
Találtam hozzá egy hihetetlenül jól kinéző tokot is ami védi:
[link] -
Winchester95
őstag
Tegrás változatban nem is gondolkodom csak az Intelesben.Vagy is gondolkodtam.
Most az van hogy vagy egy Galaxy S Advance vagy One V(persze ez csak 33k s áron).
Le kell nyűgöznie nagyon a One V nek holnap....
Viszont látom hogy nem csak árat emeltek hanem már nem is lehet kapni feketében g.s.a.-t.
Szóval lehet megint ZTE lesz a vége mint anno. -
Winchester95
őstag
Az csak arra lesz jó hogy kirpóbáljam.Utána eladom ha otthon nem akarja megtartani valaki.
Nem fontos nekem hogy sokat tudjon stb...Lényeg hogy normálisan működjön és ne akadjon a rendszer mint egy alsókategóriás zte bladen.
Főleg így érné meg hogy:
33K One V
55K SGS Advance
50K ZTE Grand X
(Tmobil 2éves sima előfizussal tudok venni.)
Persze mondanom sem kell hogy anno 55k ért vettem az LG 3D-t.És ha lenne rá ICS normális működéssel akkor ez lenne a best buy....Mind minőségben és miegymásban.
De már úgy vagyok vele így amennyi telefont kipróbáltam hogy mind1 milyen legyen csak jó legyen....
(persze a kamerázástól a rádióig minden 100% os legyen.) -
Winchester95
őstag
válasz
Attis Radeon #9570 üzenetére
Igen ismerem én is a témát mivel voltam ZTE Blade tulaj.És majdnem hogy ugyan az.
De még nem tudni mit hoz a sors.....Ha kidobnak 10.-ig egy ICS-t az LG re akkor nagy valószínűséggel marad ez.
Viszont ha nem akkor vagy Samsung Galaxy S Advance, ZTE Grand X IN, vagy HTC One V.
De ez még annak a zenéje is ha ICS ben kijavítják a hibákat..Mert ha nem akkor az ics is felesleges volt.
Az az igazság hogy az LG vel nem lenne baj ha lenne már rá ICS ami jól működik.
Viszont az ilyen "kínaian olcsó" telefonokat mint a ZTE azért nem érdemes venni mert zsákbamacska.Én meg már kinőttem abból hogy a telefonokkal szívózzak, romoljak stb....
HTC One V reményeim szerint a tulajdonomban lesz hétfőtől.Igaz hogy egy kicsit ramaty állapotban.(Kis víz érte de semmi baja.)
HTC-t még soha nem próbáltam.Senset se.Itt az ideje.
Samsungból eddig a Galaxy mini/Ace/S-t próbáltam ki.Tényleg csak kipróbálás volt.
A helyzet az hogy nem tudok rájuk rosszat mondani.Mindegyik úgy teljesített ahogyan kellett és az meg volt írva.
Meg még ugye ezt a két telefont is el kell adni akkor hogy másik legyen.Majd kiderül. -
Winchester95
őstag
válasz
Winchester95 #9567 üzenetére
Amúgy tényleg nincs úgy bajom a telefonnal csak a tényeket közlöm amiket tapasztaltam.
Egy normálisan működő ICS rá meg egy Next Launcher és szerintem sokaknak meg van az álomtelefonjuk -
Winchester95
őstag
válasz
Attis Radeon #9566 üzenetére
Hát...
Live with walkmanom volt nekem is.
Pár perc után talált jelet.És stabilan tartotta.
ZTE Skate sztem 1az1ben blade.(bár ez is csak romolás után volt nagyon jó sztem.)
De ez nekem kritikán aluli volt.......Gyári rommal! -
Winchester95
őstag
válasz
Attis Radeon #9563 üzenetére
Huaweit nem próbáltam de gondoltam az se jobb mint a zte/alcatel.
Mindegy.A lényegen nem változtat.
GPS nél milyen progit használsz?Csak sima offline gps t használsz vagy mobilnettel?vagy hogy. -
Winchester95
őstag
válasz
Attis Radeon #9558 üzenetére
Bár csak én is elmondhatnám ezt....
Zene+videófelvétel+kamera(ezzel nincs baj)+néha néha játékra használom.
Nos nézzük is.
Videófelvétel akad.(no comment)
1080p mesterséges fénynél sötét...(nem ha állítgatok rajta akkor nem ugyan az a kép jön vissza.)
Gyári/egyéb zenelejátszó hallgatásakor akad sokszor.(egy darab volt ami nem akad az a winamp...De nekem a gyári kellene)
Egy játék van amivel tényleg játszanékexter the Game 2.
Kimegyek az utcára beülök a kocsiba és puff....(játékban)..megakad a teló/lefagy játék közbe.
Néhol néhol megakad a telefon.Lassan reagál...(ez a tesztben is benne volt anno)
Nincs ICS rá.Szerintem már nem is lesz. Ebben az a hátrány hogy mivel nincs nem használja ki a 2magot.Fele olyan jó telefon mint kellene lennie.Elvégre nem csak a 3D miatt vettük meg.Másik dolog meg az hogy még nem volt ICS telefon használatban nálam.
GPS-t is használtam.No comment....Akkor hagyott cserben mikor a legnagyobb szükségem volt rá.Nem is egyszer.(Persze ez után én voltam a hibás meg a hülye hogy nem találtunk oda időben meg hogy nem a telefon a szar hanem én stb....... (Ebben viszont a ZTE/Alcatel sokkal jobb volt alig 30mp alatt megtalálta a jelet.Ez meg volt hogy 10perc alatt sem.)Aki meg azt mondja hogy vált át 2.2-re az
Meg is érdemli a telefont a 2.2-vel együtt........Anno Blade+Alcatel után elég volt az hogy ez meg az meg amaz volt a baja.
Erre megvettem ezt és felfrissítettem.Gondoltam elég lesz a 2.3 is.(Ami még most is elég lenne türelmesen kivárnám az ICS-t )Gondoltam jó lesz a gyári rendszer nem kell majd módosítani megy minden magától.Mert ugye LG az még sem egy ZTE vagy egy Alcatel/Huawei. Erre meg mi lett?Hát olvasd el fent a sorokat!Most már úgy vagyok az egésszel hogy a telefon csak van telefonálásra meg néha 1 2 db képre azt kész.
-
Winchester95
őstag
válasz
DonMaster #9515 üzenetére
Ez a rom kell?
DarkRoom Telepítés:
-Felrakod az XBSA404.rar ban lévő dolgokat a telóra (LGFlashTool segítségével)
-Aztán a v18 at rakod fel LGP920AT-00-V18a-AMA-XXX-OCT-28-2011+0_CP.fls
(A V18-at winrar nem tudja kicsomagolni! Megoldás Total Commander )
-Utána root
-TWRP telepítés app storeból
- TWRP recovery be belépsz
WIPE----WIPE CACHE----FACTORY RESET----SYSTEM
Majd install sd ... DarkRoom_ICS_final_v2Vagy másik? Valahogy érthetően lépésről lépésre le tudnád írni vagy bemásolni?
-
Winchester95
őstag
Jó!
Én megvárom az ICS-t. Január végéig!
De ha nem jön akkor már nincs mire várni.
3D nem lesz a másik telefonban.De legalább lehet normálisan használni.És még sorolhatnám. -
Winchester95
őstag
válasz
horimiki72 #9474 üzenetére
xD ennek mi értelme akkor?Nem azért vették meg a telefont mert 3D van benne?X)
-
Winchester95
őstag
válasz
horimiki72 #9472 üzenetére
Ha jól gondolom ebben nem működik a 3d?
-
Winchester95
őstag
válasz
pach-adams #9465 üzenetére
Jelly Beamot próbáld ki.
-
Winchester95
őstag
Nekem jó lenne egy alap 2.3-as rom is.Videó+zene akadozás nélkül(alap lejátszóval és felvevővel)+1080p ben ne sötétedjen a képernyő mesterséges fénynél....
Mind1. még január végéig várok ha nem lesz semmi sztem eladom.Tényleg jó telefon meg minden de......Most jöttem rá hogy miért fontos valakinek a szoftverezettség.
Nem tudtam hogy ilyen gyártók még léteznek.Már csak azon gondolkodom hogy ZTE GrandX vagy Galaxy S Advance legyen.
-
Winchester95
őstag
válasz
horimiki72 #9442 üzenetére
Értem.De akkor nem tudom mit kellett felfújnia xy nak a romot meg a boldog újévet összekötni vele....
Ez mindig még semmi akkor. -
Winchester95
őstag
Akkor most mi a lényeg?
-
Winchester95
őstag
Ajánlom figyelmedbe.
Attis Radeon: Igen.A vizsga meg van de várni kell hogy kihozzák postán a káryát...
-
Winchester95
őstag
Nem igaz hogy mennyire .......ember van.
Nem akarlak megsérteni de....................
Akkor örülj tényleg ha már kint van.
Ha nem tűnt volna fel akkor mindig csak ígérgetik meg posztolják az ígéreteket....De semmi teljesítés....
Maximum a 2X-re van v.mi meg a blackre.3D re eddig semmi nem volt csak ígéretek...és sztem ennek köze van az újabbik 3D-s telefonhoz. -
Winchester95
őstag
válasz
bence1885 #9099 üzenetére
Mind1 engem ez a része nem izgat.Maximum a dexter game érdekelne...Igen az jó lenne ha menne rajta.
Meg a 4.0 jó lenne már hogy tudjak egy kib....ott videót készíteni meg hogy ne fagyjon le mostanába állandóan.
De túl nagy kérés...Bár ha már kéréseknél tartunk akkor inkább más kérnék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest