Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
arzz
tag
válasz
Winchester95 #9444 üzenetére
JellyBean-ben nincs 3D menü, se 3d lejátszás. Ha már 3D-s telefonom van, akkor elvárom hogy tudjam is kihasználni. Amúgy igencsak nagy lépés ez a rom, mert talán ez az első igazán satbil 4.x.x verzió.
JB-n nálam 1000 ponttal kevesebb volt quadrantban, és érezhetően lassabb is volt. Szabad memória is úgy laza 60megával kevesebb volt. Nem beszélve arról hogy egyik basebanddel se tudtam használni, mindegyiknek volt baja. Azt már meg se említem hogy zabálta az akksit
Én csak adtam egy tippet a fórumtársaknak, hogy teszteljék le, mert nekem bevált, ha neked nem tetszik, akkor figyelmen kívül hagyod.Az áttörés nem a hivatalos ICS lenne, hanem a stabil CM10, 3D-vel. Csak ennek az esélye konvergál a 0-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest