Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe96
aktív tag
válasz
ngabor1986 #12269 üzenetére
én is cseréltem, de nekem valamiért nem akarja megfogni a ragasztó, mindig lejön.
van ennek valami spéci technikája, vagy csak én vagyok nagyon béna? -
gabe96
aktív tag
válasz
NorbiZsemi #12110 üzenetére
nincs ráírva, de ezt a márkát használják az optimus 2x-esek is
és nekik is bevált -
gabe96
aktív tag
válasz
horimiki72 #12003 üzenetére
Köszi
lehet rá nézek következő hétvégén -
gabe96
aktív tag
sziasztok!
Rég nem jártam erre.
van használható cm10, vagy még mindig csak a gyári? -
gabe96
aktív tag
válasz
pach-adams #10145 üzenetére
Egyiknél se nyomj y-t hanem utána ìrd be manuálisan a parancsot
A leírásban a 13, 14, 15-ös pont.
Nekem 5 óra folyamatos munkámba telt felrakni az ics-t+ cwm-et, úgyhogy kb fejből tudom az összes létező problémát -
gabe96
aktív tag
válasz
pach-adams #10039 üzenetére
Pff...:S
-
gabe96
aktív tag
válasz
pach-adams #10033 üzenetére
Ha a recovery sem jön be, akkor szerintem az lesz.
-
gabe96
aktív tag
válasz
pach-adams #10000 üzenetére
10.000. Hsz. Nice
-
gabe96
aktív tag
válasz
Szurrevens91 #9994 üzenetére
Hát..lehet, de sajna csak komplett házzal.
[link] -
gabe96
aktív tag
válasz
pach-adams #9692 üzenetére
Nekem az sd kártya biztos működik, hisz most is arròl hallgatok zenèt SGS Plusban, de a Sim kártyát se látja nekem. Áttettem a fogalaltot a működő 3D-ből, és minden pöpec volt.
-
gabe96
aktív tag
válasz
Winchester95 #9688 üzenetére
iigen??
O
Nekünk persze semmi....na ezért a Samsung a nagyobb koreai cèg -
gabe96
aktív tag
Ezt én is nagyon utálom.
legalább kitakarítaná rendesen.
Sajna én is vettem egy O3D-t, aminek alaplap hibája volt,ah mondom azt unbrickelem, az addig rendben is volt, csak a kijelzőn ilyen kék foltok vannak, mintha valami forró lett volna a közelében, az érintő nem működik középen egy 1cm-es sávban, a sim foglalat nem működik(az SD foglalattal együtt), a jack port se megy, és mindezek mellet még hátlap se volt hozzá, ja...és ugyanígy poros volt belül.....
Még szerencse, hogy volt egy másik O3D-m(amihez tulajdonképpen a kijelző kellett volna), és így tudom milyen alkatrészeket kell rendelnem 26,000 forintért -
gabe96
aktív tag
válasz
Winchester95 #9577 üzenetére
Èn S Advance-t vennèk. Arra igèrtek jb-t. Zte-t szerintem ne vegyèl, mert az a T-mobile-nál az iteles verzió, ès sok a kompatibilitàsi probléma.
-
gabe96
aktív tag
én is sokat szívtam az ics-vel, meg a downgrade-eléssel, és igazából csak nagyon oda kell figyelni minden apró részletre, ami nem feltétlenül sikerül hajnali 3 körül, akkor inkább le kell feküdni, aludni rá egyet, és másnap talán a telefon is kipiheni.
Egyébként nem tudom találkoztatok-e már olyannal, hogy 2.3-ra való downgrade után nincs bootloader. Erre van valahol egy post XDA-n, hogy downgrade undowngradeable phones, és nekem az segített.
meg is van -
gabe96
aktív tag
xp-n szeretném rootolni az ics-t, drivereket honnan tudom leszedni?
-
gabe96
aktív tag
hát...úgylátszik a gépnek is aludnia kellet rá egyet, most reggel sikerült az imeit visszaállítani.
-
gabe96
aktív tag
kipróbáltam egy másik gépen, ott a tutty-nál csak com1 van, de persze azzal nem megy
-
gabe96
aktív tag
a smartflashben meg nem tudom kipipálni az erase entire cp pontot...
-
-
gabe96
aktív tag
imei visszaállításban tudna segíteni valaki?
-
gabe96
aktív tag
válasz
Mr.Gabee82 #9369 üzenetére
lehet nekem is valami szervíz felé kéne vinni a telómat, mert nekem is elszállt a kijelző....
csak fekete képet ad(gyakorlatilag csak a háttérvilágítás megy)
tök jó, hogy szenvedtem vele kb. 1 napot, hogy visszahozzam a téglaságból erre.... -
gabe96
aktív tag
válasz
kpityu1985 #9356 üzenetére
-
gabe96
aktív tag
igen
sikerült kisilabizálnom, hogy az enyém valamiért nem szereti ezt a v21e-t, a feljebb linkelt v30b-t minden gond nélkül felrakta, de amint arról vissza akartam rakni a v21e-t ugyanaz a hiba jött elő, mint a legelején, amint újraindítja(itt már 80%-nál) a telefonnak se kép se hang -
gabe96
aktív tag
Natehát
addig most már sikerült eljutnom, hogy a c:/LG/LGFlashTools mappából az LGFlashTools.exe-t elindítom rendszergazdaként, és a port beállításoknál kipipálom a port 1-et, úgy marad, megjelenik a ready felirat, start_fastboot.bat ezzel elindítom a download mode-ot, és felrakja 28%-ig, majd kikapcsol hiba, bezárom a flashtools-t, majd megint eljutok a ready feliratig(mostmár alapból bent van a port1), DE ha rádugom a telefonra az USB-t, miközben nyomom az volup-ot, nem történik semmi -
-
gabe96
aktív tag
sziasztok!
a 8672-es hsz. alapján próbálom visszahozni a telót, de miután megcsinálom az 5-ös pontot, nekem az LG logo jön be, és nincs a portoknál a teló -
gabe96
aktív tag
az lgflashtool-t, hogy kell törni?
8672-es hsz-ben az van írva, hogy legyen törve, most fölraktam, és valami bejelentkezési azonosítót kér, gondolom ezt kéne megkerülni. -
gabe96
aktív tag
válasz
Bajszossanyi #9172 üzenetére
Nekem pontosan ugyanezt csinálja.
-
gabe96
aktív tag
Root-olni próbáltam, de valami nem lett jó, és mostmár az LG felirat sem jön be, de a gép látja, ha rádugom.
-
gabe96
aktív tag
sziasztok!
erre a telóra létezik valami megoldás, hogy visszahozzam az élők sorába?(mint p990-nél az nvflash vagy hasonló)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest