Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
válasz
DonMaster #8496 üzenetére
sokkal használhatóbb, ki vannak gyilkolva a felesleges dolgok, minden angol rendesen , kamera használható, talán a wifit dobálja, de 1 villanásra, ritkán, nem zavaró egyáltalán. billenytűzet oké (bár én a smart keyboard pro-t használom mindig), sms elvileg javitva (nem probáltam)... nem tudom, de nekem használhatóbbnak látszik. ja a play store nálam bugos, de semmi olyan nincs, amit netről ne lehetne pótolni. azt mondják, wipe kell telepítés után is, hogy menjen a play is, én nem tettem meg. ja és 1200hről 1000-re kell a procit állítani, és úgy atomstabil.
-
yohimbin
tag
Ja,ok,csak azért volt fura,mert a képen az Apps/Menü ikonja stock ICS-é,nem LG-s.
-
DonMaster
addikt
válasz
yohimbin #8493 üzenetére
jah ez jo volt tutit feljön és kapunk töle egy hasonlo komentet hogy ugyse jön ki ,
lehet én is felteszem a dark romot irjatok vlami javulás mármint mijen bugok vannak még benne és igen engem is idegesit a sima ics ui sokkal jobb az lg ui3.0 de még a 2.0 is jobb az ics nél , én is ezt mondtam nincs fent de a gb is eltünt és nagyon remélem van köze ahoz hoyg nem sokára lesz egy leack verzio akár holnapdarkrom v2final aki felrakta irjon valamit hogy milyne miylen bugok vannak még és mik lettek javitva a simához képest
-
yohimbin
tag
válasz
DonMaster #8491 üzenetére
Csak a 3D modellek forráskódjai tűntek el.De a koreai változaté is.Azt is írták,hogy lehet csak szerverátpakolás miatt.Vajon a 3D feature miatt nincs még leak? Tudom,Peti erre azt írná,h nem,csak úgyse adják ki nekünk,úgyis világvége,stb.
@bandy13: Semmi gond,megesikÉrdekel ez a Darkroom,de megmaradt az UI 3.0? Nem tetszenek az általános ICS ikonok...
-
bandy13
aktív tag
válasz
yohimbin #8488 üzenetére
Hülye vagyok délelőtt még nem vagyok toppon sorry ..
Javítva:DarkRoom Telepítés:
-Felrakod az XBSA404.rar ban lévő dolgokat a telóra (LGFlashTool segítségével)
-Aztán a v18 at rakod fel LGP920AT-00-V18a-AMA-XXX-OCT-28-2011+0_CP.fls
(A V18-at winrar nem tudja kicsomagolni! Megoldás Total Commander )
-Utána root
-TWRP telepítés (total commanderrel vagy hasonló file kezelővel)
- TWRP recovery be belépsz
WIPE----WIPE CACHE----FACTORY RESET----SYSTEM
Majd install sd ... DarkRoom_ICS_final_v2 -
-
yohimbin
tag
válasz
bandy13 #8481 üzenetére
Tök jó leírás,csak azt a részt nem értem,hogy miért app storeból kell twrp? Sima twrp-t sem láttam még ott fent,nemhogy a P940 verziót...
@DonMaster: Te a JB kamerát a Pesach85 által zippelt verzióval használod? Én azt hiába próbálom,fejjel lefelé megy.Azt írta defcomg,hogy a photosphere bugos,a panorámát meg néha el se menti. -
DonMaster
addikt
igen fel is meg le is speedtest anyit mér küldjek képet? mbit-az nem megabájt nem mindegy mert a mbitett elkel osztani 8-al és akkor jönki a megabájt amit szoktak átlagosan nézni és azért annyi a wifin mert 80/25mbit-es digi lannet mobilnetet meg nem mérem speedtest megeszik vagy 10megát egy méréssel és az meg drága
viszont akkor nem csak neked szolt a kérdés mert nem tudom kitöl kérdeztem legelöször és linket is adott hogy honan tudom letölteni de igen abban igazad van hogy várni kell vele még egy normális leak verziora
a router nem a legjobb van amikor a letöltésem 100kbits és fel meg 30mbits de ujra indit és jo
-
DonMaster
addikt
szia
a photo shpere nálad hoyg megy ics vel mert nállam a panoráma az feljel lefelévan és emiatt elég tré képek jönnek ki belöle a 360körbe fel-le panorámára gondoltam zipböl tettem fel a gyári az jo habár ritkán még feljel lefelé van de ujra belépve megjavul nah enneél ez nem müködik ötlet vagy nálad is ugy meg és hagyjam
ha jobb a net a v18a bb vel akkor az király habár a sima mobilnetet nem fogom a tesztelésére használni de wifi-vel elérem a 30mbitet stabilan amit v211-e-f -el csak 22-26mbit volt tehát jobb de routertöl is függ azért -
wdx
őstag
néztétek, hogy ics alatt milyen a netsebesség? mobilnettel 1MB/s !!! nem megabit! megabyte! wifive meg 10megabittel töltök fel a saját hálózatomon keresztül, holott eddig gépről jó, ha 5-el ment. hasít, mint a szél!
-
bandy13
aktív tag
DarkRoom Telepítés:
-Felrakod az XBSA404.rar ban lévő dolgokat a telóra (LGFlashTool segítségével)
-Aztán a v18 at rakod fel LGP920AT-00-V18a-AMA-XXX-OCT-28-2011+0_CP.fls
(A V18-at winrar nem tudja kicsomagolni! Megoldás Total Commander )
-Utána root
-TWRP telepítés app storeból
- TWRP recovery be belépsz
WIPE----WIPE CACHE----FACTORY RESET----SYSTEM
Majd install sd ... DarkRoom_ICS_final_v2 -
hamtaro1
csendes tag
Azért óvatosan az ICS-sel.
Visszatenni a gingerbreadet nem olyan egyszerű, a gyári updater is elhasal rajta.
Leírása itt van. -
wdx
őstag
a darkroom v2 ics-hez portolt ics-re van szükség, root jogra, és valamilyen recovery-re, nem árt, ha a developer option-be be van nyomva az usb debugging pipa, valamint a securityben a unknown sources.
a darkroom zip-je (telepíthető formátumban) 884.3MB-nak kell lennie, ha ettől eltér, akkor vagy nem sikerült a letöltés tökéletesen, vagy még nincs kicsomagolva... -
wdx
őstag
jo a p940 es twrp elvileg. beléptek a twrp-be, ott kell nyomni wipe, wipe cache, data, factory reset, format system, majd install zip és onnantól jónak kell lennie...
-
DonMaster
addikt
válasz
tutor58 #8466 üzenetére
elözsör sima ics telepitése utána root uténa twrp és amikor mind ez megvan és sd-n van a darkrom v2 akkor lehet recovery modba menni és onnan install zip és felteszi röviden ennyi
tutr58
ics van telepitve?root és twrp után recoverybe mész
mobil kikapcs és ott hang le bekapcs akkor bejön a twrp ott kikel választani az install és kiválasztod azt a zip-et amit rámásoltál a kártyára külsö sd kártyára nem kell kibontani és onna már kell menjen -
DonMaster
addikt
válasz
Winchester95 #8462 üzenetére
nem azért de én nem a stock romot irtam ha el is olvastad a hsz-m hanem egy sima leack verzio kiadás elötti teszt verzio a stock az kitudja mikor jönki de egy leack verzio nem sokára ez biztos
-
Cynicelectro
aktív tag
Ilyen segítőkész csapattal még nem találkoztam! Le a kalappal fiúk! Big respect! Végre valahol ebben az országban van egy kis összetartás! Köszönöm nektek! (Ezért sem adom el az O3D-t)
-
tutor58
csendes tag
Ennek a DarkRoom-nak a felrakását elmondaná valaki,részletesen,mert valamit nem jól csinálok és az SD kártyárol nem tudom felrakni?köszi
-
yohimbin
tag
válasz
Cynicelectro #8459 üzenetére
Ha ez megnyugtat,akkor még nem volt omap4boot,ami tényleg durván visszahozza téglából.Amúgy sokan elfelejtik a gyári LG updatert,ha az felismeri,gyorsan visszavarázsolja.
@tutor58: Állítólag az omap driver nem játszhat közre,mert xbsall szerint nem is kell az ics flasheléshez.
Amúgy furcsa módon eltűnt az LG egyik honlapjáról az SU760 GB forráskódja.Remélem ez jót jelent... -
wdx
őstag
én már kezdtem belakni is. egyelőre kb 190mb szabad ramom van...lefagyasztottam néhány alkalmazást. mega facebookot is app quarantine-el használom. sajnos mivel nem csináltam wipe-ot telepítés után, a play store bugos, de minden apk-t lementettem előzőleg az app saverrel...így simán visszatelepítettem mindent.
-
bandy13
aktív tag
Na végre jó
Egy nagy nagy pirosat adnék ha lehetne a RVR400 -nak a remek segítségnyújtásban teamveawer segítségével
Ami a hibája volt több embernek is részbe nekem is hogy nem ismerte fel a telefot .. :
le kell tölteni a telefon driverét
a telefont usb hibaelhárításba kell tenni és annyi
és utánna a többi .....Most már az én telefonomon is a DarkRoom v2 fut !!
-
DonMaster
addikt
válasz
Cynicelectro #8459 üzenetére
ok remélem azért nem sokára kijön legalább egy leack verzio mint blacknél van jelenleg mert az már 99%-ig bug mentes lenne a jelenlegieket számítom csak sms kamera és 3g és kapacitiv gomb , ezekböl 3 már javítható kamera részlegesen nekem van amikor még nem jo és van amikor igen nem értem sms azt meg nem tudtam megcsinálni de nem használom anyira ha kell valami akor uyg is felhivom fogadni meg nem csak 80karaktereset lehet a gombok amik megszokhatok viszont nehéz azért kicsit mert még mos tis van hogy látom hogy ott a keresö és rányomok hoyg akkor keresek ere megnyomtam a visza gombot de ezeken kivül nekem jo jol megy aksi most 1 töltés után wifivel letéve 5ora alat evet 10%-ot ami elég jo persze közben aludtam hasunálat nem volt viszont hogy ezt a nagy 3500-as akksival csinálta nem tudom milyne a sima gyárival lehet jobb lett pasz most még éjfél ota most van még23%-om az majdnem 22ora használat (müködés)
elég jonak mondhatni de nagy akksival és volt közbe kibe kapcsolgatás meg backupolás tesztelgetés miatt tehát ez jobb lesz meg 2-3 töltés után álbe normál értékre a telo -
tutor58
csendes tag
válasz
DonMaster #8458 üzenetére
Én először három napig kínlódtam vele.
Ma egy óra alatt meg volt,de ezzel a flash-el szerintem valami nem kerek,mert nem hiszem hogy egy csomószor kéne indítani mire fogalmam sincs miért de elindul.
Nem tudom nem-é az omap driverrel valami,ami nem jó.
Próbáltam egy újabbat felrakni,de eddig nem sikerült. -
DonMaster
addikt
válasz
Cynicelectro #8457 üzenetére
de mindenki mintha csak ugyan ott akadt volna el mintha ilyen lenne ez a nap hogy ma nem lesz ics senkinek majd holnap vagy nem jutott el a driverek telepítéséig vagy nem indult az sw update kb mindneki itt akadt el szerintem ez egy ilyen nap holnap menni fog ujjult erövel és szerintem probáldki megéri ha minden klappol akkor max 30perc és van root és twrp és ics is a telodon
-
Cynicelectro
aktív tag
Na ezek után én már meg sem próbálom felrakni az ICS-t.
-
hamtaro1
csendes tag
válasz
Attis Radeon #8448 üzenetére
Attis! Én az OMAPFlashInstaller.msi-ből kiszedtem az OMAP drivert (csstusb.sys+csstusb.inf) majd kiszedtem a telo akkuját VOL UP-pal bekapcsoltam, megjelent az eszközkezelőben az OMAP gyorsan rákatt, majd kézzel telepítettem az említett két filet. Így sikerült.
-
DonMaster
addikt
az meg nem elég de a legjobb ha eltudja vinni az aki nem ért hozzá egy olyan hoz nem gsm vagy üzlet hanem egy baráthoz aki tudja és megcsinálja pik-pakk teamviveren is lehet persze kell hozzá idő viszont nehéz mert csak szoftveresen látod hogy mit csinálsz csinál de hardveresen nem tudsz segíteni csak mondani hogy mit kéne persze az meg közben mint ma ahogy jártunk szegény atti hiába húzogatta kibe az usb-t nem ment remélem azért sikerülni fog nem sokára
-
wdx
őstag
szivesen segitenek mindenkinek teamviweren keresztül, de elég ritkán fordul elő, hogy van szabadidom... ha van, akkor is csak max 5-10 percem van magamra...
-
bandy13
aktív tag
válasz
Attis Radeon #8448 üzenetére
Ja látom mi a hibám de nincs nekem lge mobile usb serial port
mit csináljak ?
-
bandy13
aktív tag
letudnád írni hogy minek is kel lennie .. lehet kihagytam valamit de nem veszem észre ...
Ez van fent tömören .. :
omap4boot-for_optimus-v1.11 driver
valami LGMobile Support Tool
a portot COM1 ről átírtam COM41 re
LGFlashTool feltelepítettem és úgymond be crackeltem
és kb ennyiDon
ja értem kösz -
bandy13
aktív tag
jaja :SS
linux alatt mi a helyzet ? az is van nekem csak az a kérdés hogy ezeket fel lehet e tenni linux alá ... (kicsi az esély rá):S
És recovery ből nem lehet telepíteni ezt valami úton módon ? -
DonMaster
addikt
válasz
Attis Radeon #8438 üzenetére
kocka nak ment az elött tehát tuti nem menni fog probáld mag bandi másik usb betalán ott felismeri és akkor menni fog vagy gép ujra inditást ilyesmik win7alatt kb esélyt se adott nekünk a gép de xp_nél azért más a helyzet
wdx nekeünk sem ment szüzgépen sem és telepitetten sem 2 kábelle probáltuk de mindig ugyan az -
bandy13
aktív tag
xp nél is elakadtam ugyan az a hiba képen látszik minden com41 portra átvan téve .. de nem akarja engedni
kép -
-
DonMaster
addikt
meglátja hogy az a omap4430 elkezdi telepíteni még a sima win7-es telepítő auto felismerő vagy mi és kiírj hogy nem csatlakoztatót eszköz
nincs semmilyen rejtettbe se ezközkezelöben nincs de amikor rádugja akkor kiírja hogy felismerte és elkezdi telepíteni jó windows módjára és kiírja hogy nem csatlakoztatot -
bandy13
aktív tag
Valaki tudna segíteni ugyan úgy nem ismeri fel a gép mint tegnap minden usb portot megpróbáltam ...
előző hsz-em -
wdx
őstag
válasz
DonMaster #8422 üzenetére
nincs mit. ott van egy parancssor, amit írj be a parancssor-ba, de csupa nagybetűvel! utána elindítod az eszközkezelőt, rejtett elemek mutatása, és ott lesz az egyéb eszközöknél ott jobb klikk, az omapra, frissítés, te választod ki a drivert, és az omap-os fastboot mappájában van egy usb drv mappa azt kiválasztod, felismeri, aztán utána mehet a fastboot!
-
spuros
őstag
40 új hsz. Azt hittem van ícsé..((:
-
wdx
őstag
ja egyébként ics alatt teljesen megszűnt az érintéses bajom! tökéletesen működik!
-
wdx
őstag
válasz
horimiki72 #8411 üzenetére
minden angol. egykét okosabb program engedi magát magyarrá tenni (pl total commander) de egészében használható! ki vannak szedve a baromságok, és működik rendesen rajta minden! a play store hülyéskedett, de megoldódott az is! egyébként egyből vissza kellett vennem 1200Mhz-ről 1000-re, és így már totál stabil v18a basebanddel is.
-
DonMaster
addikt
ez jo valamire?[link]
-
horimiki72
aktív tag
a videó dolog nem ütne agyon engem se..a stabilitás érdekelne,a sebesség,meg szabadultak e minden koreai morzsától mert azoktól a jelektől behányok
,van e nyelvi csomag vagy angol van de akkor minden az e?böngészek,youtube,fbook,játszok,és fenyképezek néha,zenehalgatás lejátszóból és poadcoast-ból,használom a mobilnetet is,néha 3D,kb ennyi
-
wdx
őstag
nekem jónak tűnik. használhatóbb, mint a v21e-f. bár vannak kisebb bugok, de ez érthető, mivel nem erre a telóra készült teljesen...de öröm van. a videófelvétel, ami elkészült, még fejjel lefelé van, de annyi baj legyen...gépen úgyis át szoktam konvertálni, engem nem zavar.
-
wdx
őstag
válasz
horimiki72 #8404 üzenetére
én most ezt használom a darkroom ics v2 final-t. mi érdekel konkrétan?
-
DonMaster
addikt
válasz
horimiki72 #8404 üzenetére
most a simát tolom tegnap ota nem tudom miylen lehet gyorsabb mert 1.2-1.5ghz a proci meg akina szarok kivannak köszübülbe de kb ugyan az más ami nincs a sima stock portoltba nem tudsz te sem mondani
linket tegyél kérlek ránézek mi is van benne pontosan és mi lett javitva éls ha jobb akor fel rakom -
horimiki72
aktív tag
a Darkroom ics- tegnapelőtt lett bétából végleges!Nekem az piszkálja a csőröm,hogy nekifussak ennek az egésznek.Valaki próbálta már?
-
DonMaster
addikt
ics rootolása adb 1.6-al kell 1 elindit hibát fog dobni utána kilépsz a progibol és ujra elinditot ekkor már rootolja a telot
2.3 megatron rootolni[link]
2.2 superoneclik[link]2.2-2.3 cwm rom managerböl vagy a cwm flasherrel (root)
ics twrp (root) feltinstalálod a twrp progit és ott elindítod valoszinü elsöre le tégláza a telot de semmi baj ujra flasheled az ics-t és akkor root és utána megint ez és megy is a twrp inditáskor a hangle gomb
Flashelés lg flash toolsal 2 fáj kel legyen hozzá a bin ami a rom és az fls ami a Baseband
telefon ki gépen ready felirat telefon hang fel és közben rádugod akor megjelenik hogy sw upgrade akkr ha nem indulna egyböl a flashelö eszközkezelö és ott a lg usb a portoknál átkell rakni a com41-re és ha ezek után se indul akkor kábelt kihuzod és ujra visaz és megy is(sim és sd kárty ne legyen a teloban)
upgrade ics-röl 2.3-ra kell hozzá usb fast boot és omap4430 driver amikor végig futot az usb fastboot akkor elindítod a flashelöt a v21eBOOTABLE verzioju rommal ami amint felment indul is a cwm onnan meg akár egy régi mentést vagy bármit már gyerek játék felrakni
TÉglázás ics-nél de akár 2.2 vagy 2.3-nál is megy végre hajtod az előszó részt hogy usb fastboot és v21ebootable flashelése és megy ha nem indulna akkor sem akkor valószínű szó szerint téglalet és alaplap cserés ha garis akor ingyé ha nem akkor sokkba fáj
Téglá megállapitása ha megnyomod a be kapcsot és bevillan az lg logo és rezeg és csak ezt csinálja folyamatosan akkor vissza hozható a 2 vel fennébb lévö leirás szerint ha ennyi sem akkor az szervizes de előtte érdemes megpróbálni egy flashtoolsal hogy hátha vissza hozza nem biztos de 10percet megér
kb ezek a leirások mehetnének az 1hsz-be linkekkel persze -
Attis Radeon
tag
válasz
horimiki72 #8399 üzenetére
Yeee
Megatron megcsinálta.Na akkor belecsapok a lecsóba.
Kíváncsi vagyok mekkora téglát csinálok a telóbol -
wdx
őstag
na itt is elsőre sikerült minden az angol leírás alapján... de ahelyett, hogy visszaraktam volna a 21e-t inkább sikeresen felnyomtam a v18basebandet...így van egy majdnem 100-as ics-em.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest