Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Itt egy petíció az LG-nek, írjátok alá, ha bejön lehet próbálkozni más telókkal is, mondjuk a 3D-vel.
-
Psychlo
tag
válasz
DonMaster #10913 üzenetére
Már nem is emléxem miért kellett a teló, de nem vitték el csak sztem szétkapta és megnézte az imei-t meg az még valamit ha van rajta gondolom s/n-t és ennyi. Régen volt már nem emléxem pontosan, de nem is nyomogatta vagy ilyesmi. Ha nagyobb üzletbe mész és van nekik LG teló akkor sztem füles is van raktáron, gondolom mindhez ugyanezt adják. Az újakhoz is, ha nem akkor meg vársz egy hete vagy megpróbálod máshol, lehet azt is meg tudja nézni, hogy van-e a másik üzletben és akkor ott meg azonnal kapsz egy másikat. Én nyíregyi vagyok és Bp-ről rendeltek azért kellett várnom.
-
Psychlo
tag
válasz
DonMaster #10904 üzenetére
Tesómnak volt ilyen probléma vagyis neki megtört a kábel. Bevittem T-hez és kicserélték a fülest. Nem kellett otthagyni a telót meg semmi ilyesmi. Nálam volt a teló a gari papír és ennyi. Csak nekem annyi volt, hogy várni kellett rá mert nem volt nekik raktáron. Még a régit sem vették el.
-
Psychlo
tag
Nem tudja valaki, hogy ebben Wolfson DAC van-e? Szerintetek megáll ez a teló ICS-nél, mert még az L7 is kap JB-t hivatalosan és abban is csak 512 MB RAM van?
-
Psychlo
tag
Bocsi a dupláért! Ez hivatalos vagy kiszivárgott ROM? A gyári updater felteszi?
-
Psychlo
tag
Van köztetek nyíregyházi aki meg tudná nekem csinálni a flash-t?
-
Psychlo
tag
Én a helyedben nem görcsölnék tovább, volt itt valaki aki segített online megoldani az ilyen jellegű problémákat teamviewer-es segítséggel, vagy keress valakit aki közel lakik hozzád és igen nagyra becsült szaktudású
O3D témában, ha fórumtárs akkor még jobb és pattanj le hozzá egy adatkábellel és pár doboz sörrel hátha közösen megoldódik a probléma
-
Psychlo
tag
Ha jól emléxem itt a fórumban volt egyszer róla szó, hogy a gyári programmal is helyre lehet állítani a készüléket ami akkor a V21A verziót pakolta fel (de a verzióra se vennék mérget + azóta lehet mást rak fel). Esetleg még azzal is próbálkozhatnál. Nem vagyok profi, sőt mondjuk azt, hogy kezdőnek számítok, csak rendszeresen követem nyomon ezt a fórumot, de nekem eddig az volt a meggyőződésem, hogy a kdz flash az olyan mint egy format és minden gyári állapotú lesz, de javítsatok ki ha tévedek. Ebből kifolyólag nem értem, hogy nálad mi lehet a gond, ha már az offline flashen is túl vagy. Más SD sem megy benne gondolom.
-
Psychlo
tag
Szia!
Lehet hülyeség, de próbálj meg egy teljesen tiszta offline flasht ahogy már korábban írta horimiki72 kolléga. Az SD-t kiveszed (úgyse tudod használni) aztán belső sd formázás utánna recovery factory reset (ha már sikerült belépned valahogy), majd a sokat emlegetett offline flash V21E vagy V21F. Ezzel hátha helyrejön a szoft, mert ha eddig látta recoveryben akkor csak az op-al lehet a gond sztem, bár nem vagyok szakértő.
-
Psychlo
tag
Sok Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
-
-
Psychlo
tag
válasz
andriskka #9391 üzenetére
Már találkoztam én is ilyen problémával vagyis hasonlóval. Egyik ismerősöm kicsit mókolgatta a HTC HD2-jét (kipróbált rajta ezt azt WP7,Android) és mikor rakta vissza az eredeti WP-t akkor véletlenül benne felejtette a MicroSD-t. Na innentől kezdve se a teló, se másik teló (SGS2), se a gép nem látta a kártyát. Én beletettem az N8-amba ott megformáztam és onnantól kezdve működött minden látta és azóta is jó. Érdemes kipróbálni, hogy esetleg egy másik telóban megformázod és visszateszed hátha látja és megint format.
Más kártyát lát a teló? Esetleg még a telóra rakj offline flashel egy gyári rendszert, úgy hogy mindent formázol előtte úgy ahogy horimiki72 írta itt. Hátha a csak a telóval van valami kis gondod.
-
Psychlo
tag
Kellemes Karácsonyi (sajnos ICS nélküli
) Ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Most én is abba a helyzetben vagyok, hogy meg kell kérjek valakit aki segíteni tudna nekem, mert tegnap megpróbáltam a tesóm telójára offline feltenni egy V21F-et de az istennek sem akarta. Megvolt minden uninstall majd újra fel az egész de akkor sem. El sem jutottam odáig, hogy a telóhoz hozzábagózzon valószínüleg win hiba sőtt biztos de nem volt kedvem se időm, hogy újrahúzzam a rendszert. Van valaki Nyíregyházán aki tudna segíteni? Esetleg az év vége felé Bp.-n leszek azaz ha minden jól meg már 30-án de ha nem akkor csak 31-én megyek fel.
wdx: Hát igen ha most lenne rá keret akkor ráugranék én is
. Úgyis le akartam cserélni az N8-amat.
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Már nem emlékszem, hogy az offline flashez benne kell hagyni a sim kártyát a telóban? Egyszer már csináltam de már rég volt és nemtom, hogy benne maradt-e vagy sem. A válaszokat előre is köszönöm!
-
Psychlo
tag
válasz
horimiki72 #9156 üzenetére
Ok majd ha nálam lesz a teló és a frissítés előtt állok átböngészem a recoveryt. A gyárit hogyan is hívom elő? Power + hangerő le?
-
Psychlo
tag
válasz
horimiki72 #9147 üzenetére
Értem, akkor majd ha visszakerül hozzám eljátszadozok vele. Még annyi, hogy nekem nincs se root se más recovery csak a gyári.
-
Psychlo
tag
válasz
bandy13 #9138 üzenetére
De még milyen jó. Nem hiszem el, hogy már csak az O3D nem kapta meg. Nem értem a szívózás okát. Mert ebben nincs semmi ráció még ha üzletpolitikai is akkor sincs értelme, nincs másik O3D amit megvehetne az ember fia, úgy értem nincs újabb kiadás, A 3D MAX is inkább csak egy faceliftnek tűnik nekem, nem egy teljesen új 3D-s modellnek. Az O2X-nek már rég van utódja a O4XHD személyében mégis megkapta, a Blacknek nemtom mi lenne a megfelelő utód de az is megkapta, tehát véleményem szerint nincs értelme visszatartani üzlet ide vagy oda. De legalább ha már a O3D MAX már megkapta volna akkor, valamennyire lenne értelme de arra sincs. Vagy azt akarják, hogy mindenki cserélje a koreai változatra?
Tényleg az O2X Kanadában is megkapta? Vagy mind1 mert ezt a kdz-t fel tudják ők is pakolni? Ott van különbség?
-
Psychlo
tag
Már azon is gondolkoztam, hogy lehet én baxtam el valamit amikor tettem fel a V21E-t, de annyira nem bonyolult a felrakás az offline módszerrel, hogy atomfizikusi diploma legyen a minimum követelmény hozzá. Plusz utána se nálam se havernál nem csinált olyanokat mint tesómnál. Mind1 is már ráfogtam arra, hogy nőből van és nem szereti a telefon a női tulajokat.
-
Psychlo
tag
válasz
Winchester95 #9132 üzenetére
Nincs rajta semmi ilyesmi minden gyári, van rajta egy 3 betüs navi meg vagy 2 játék, de legyen max 5 meg néhány progi így a telepített cuccok számának a maximuma eléri mondjuk a 15-t. Az appok Böngésző vagy 2 féle, Viber meg Adobe. Sőt még mobilnet sincs, a viber is csak azért van rajta mert mikor én teszteltem a telóját rajta hagytam. Sőt tovább megyek havernál is volt vagy egy hónapot tesztelés miatt a kikapcsolásokon kívűl nála nem volt semmi nálam szintén nem jelentkezett hiba a kikapcsoláson kívül talán egy pár ébresztési probléma de nem számottevő. De amint visszakerült tesómhoz bírta egy hétig aztán rákezdett csinálni ezeket a dolgokat, neki se az ébresztő nem jó, kijelző probléma amit az előbb írtam, nála 2g-n is gyorsan merül. A múltkor 65%-on volt hallgatott zenét mondjuk egy 20 percet és totál lemerült. Nem értem én ezt, már mondtam neki, hogy restartoljon mondjuk 2 naponta. azt nem tudom, hogy betartja-e. Most megint kezelésbe akarom venni, ha addig el nem adja és ráhúzom a V21f-et hátha azzal jó lenne meg várom az iCsét
továbbra is.
-
Psychlo
tag
Úgy látom néhány felhasználó már olyan eufórikus állapotba került az ICS-re várakozva, hogy tévképzeteik vannak. Bár úgy legyen és inkább én tévedjek.
spuros: Neked, most mi van fent? V21E? Gondolkozok rajta, hogy kipróbálom a V21F-et, mert tesómnál, bár nála nem csoda, az E is csinál érdekességeket. Az asztalra letéve fel-fel villan a kijelző, úgy hogy hozzá sem nyúl, de szerintem ez csak az ő kisugárzása miatt lehet, vagy vele van az erő és csak rá kell néznie a telóra
. Most gondolkodik rajta, hogy megválik tőle bár én ellenzem, hátha kijön az ICS és akkor hátha nem lesz vele gondja. Mennyi most a reális ár egy ilyenért? Garos, T-Mobile-os.
-
Psychlo
tag
válasz
Cynicelectro #8838 üzenetére
Egyébként tényleg nem néz ki rosszul. Használd egészséggel és grat hozzá!
-
Psychlo
tag
válasz
Cynicelectro #8826 üzenetére
Hah most már tudjuk hol laksz!!!!!!!!!!!!
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy gyárilag hol találhatóak a 3D-s tartalmak a telefonon? Megvannak a fájlok csak azt nem tudom, hogy hova másoljam őket. Egy elérési út kellene. Egyébként .dm fájlokról van szó. De a legegyszerűbb ha Astroval vagy valami filekezelővel rákeres valaki.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Psychlo
tag
válasz
Winchester95 #5710 üzenetére
"Full gyári állapotra teszed.CSAK!Úgy használod." Ezt, hogy érted, wipe vagy factory reset és ne tegyek fel semmi appot, bár így is vagy csak 5 van fent. Mert egyébként az offline módszeres V21E feltétele óta semmit nem csináltam vele. Tehát ha úgy vesszük gyári állapotban van.
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Nekem az akksi kezelésen kívül (3G on, normál használat durván egy napot bír) egy másik már eléggé idegesítő problémám lenne a telóval kapcsolatban. A probléma, hogy random gondol egyet kikapcsol. Nem akad be semmi legalábbis nem gondolnám mert az akksi nincs lemerülve csak egyszerűen off és várja, hogy bekapcsoljam ismét. Valaki erre tud megoldást? Gyári V21E semmi mókolás se root vagy ilyesmi. -
Psychlo
tag
Még az is lehetséges, hogy a zip-ben lévő dokumentumot magyarosítani és azt betenni. Így az is magyarul lesz, csak arra pillanatnyilag nincs időm. Remélem tudtam segíteni egy hangyányit.
Sorry kicsúsztam a szerkesztési időből.
-
Psychlo
tag
Itt egy rögtönzött gyors fordítás az XDA-s offline megoldásról, ha gondoljátok bele lehet tenni az első hsz.-be, javítani is lehet bele igény szerint. [Az angolt nem profi szinten beszélő emberek kedvéért(nem sértésnek szántam!!!).]
"Hogy mindenki számára megkönnyítsem, írtam egy VBScriptet, hogy mindent automatikusan elvégezzen, és csináltam egy új, komplett csomagot, mely tartalmazza az összes szükséges fájlt és a részletes utasításokat.
Kicsomagolod a csatolt Zip tartalmát ahová akarod.
A scriptet rendszergazdaként kell futtatnod, Start -> Minden program -> Kellékek -> jobb klikk a Parancssoron -> válaszd a Futtatás rendszergazdaként. Ezután drag-drop módszerrel behúzod a scriptet, és nyomj Entert.
VAGY
Nyiss egy jegyzettömböt, írd be a script teljes elérési útját idézőjelek közé pl:"X:\mappa\Automatic Offline Procedure.vbs"
és mentsd el akármi.cmd néven, majd jobb gomb és futtatás rendszergazdaként.
A szkript automatikusan elvégzi a következőket:
1) hozzáadja a hosts file-ba (átmenetileg) a következő 127.0.0.1 csmg.lgmobile.com bejegyzést
b) futtatja a HTTP Server-t
c) telepíti az MSXML-t
d) az összes alkalmazást automatikusan futtatja (csak a windows enablert kell ON-ra állítanod)
e) és végül miután bezártad a programot (R&D Test Tool) visszaállítja a hosts fájlt, eltávolítva a fenti bejegyzést, és leállítja a HTTP Server-t és a windows enablertRemélem, ez segíteni fog."
Esetleg hozzá lehet írni, hogy először mindent mentsünk le a telóról képek, tel. számok, SMS ha ezekhez tudtok megfelelő progikat vagy módszert akkor azzal is ki lehet egészíteni. A folyamat végén a bekapcsoló gomb + hangerő le gomb kombinációjával gyári recovery és ott wipe. Ja és mindenekelőtt vírusirtó lekapcsolása. Akinek szüksége van root-ra annak pedig a Megatron segít (esetleg arról is egy link elfér)
-
Psychlo
tag
válasz
miller79 #4661 üzenetére
Így próbáld. A folyamat nem bonyolult. A lényeg, hogy ne legyen fent a gépen semmi LG cucc, csak a driver amit az LG oldaláról le tudsz tölteni. Vírusirtót lekapcsolod és követed a leírást. Én úgy csináltam, hogy egy jegyzettömbbe megadtam a .vbs file elérési útját " jelek között és cmd file-ként mentettem el és azt futtattam rendszergazdaként. Aztán csak követni kell a leírást. Megnyílik egy word dokumentum és azt kell követni.
-
Psychlo
tag
Igazad van, azért is ajánlottam az offline módszert. Engem az a DNA GB 3.3.3. zavart, de közben kiderült számomra, hogy mi is az valójában. Mivel nem én használom ezt a telefon csak van a családban így nem vagyok teljesen biztos néhány dologban, de követem a fórumot így megpróbálok néha tanácsot adni és remélem nem rosszakat.
-
Psychlo
tag
válasz
Gaabbaa #4647 üzenetére
És szervizzel nem próbálkozol? Lehet hardveres hiba lesz. Abban tudsz segíteni, ha rakok fel cwm-et azt hogyan kell eltávolítani, vagy nyom nélkül nem lehet leszedni? Esetleg neked is azt kellene megpróbálni, hogy vissza állítasz mindent gyári állapotra és beviszed szervizbe egy V21A-val a fedélzetén.
-
-
Psychlo
tag
válasz
Idiofil #4641 üzenetére
Mit használsz most, melyik van rajta. 2G alatt egyikkel sincs GC, legalábbis úgy nem jelentkezik. Egyébként a V21E a legújabb stock abban elvileg javítva van. Offline módszerrel fel tudod tenni és ha kell root akkor Megatron-nal megoldható. Én vasárnap csináltam meg a tesóm telóját eddig problémamentes nem kapcsol ki, ébreszt rendesen (ezek voltak a hibák nála). Mondjuk ő csak 2G-n használja így GC neki eddig sem volt. Amint megcsináltad az offline módszert gyári recovery-ben vagy CWM-ben csinálj egy wipe-ot.
-
Psychlo
tag
válasz
Gaabbaa #4610 üzenetére
Értem. És ha törölnéd cwm-ben a battery statsot az esetleg nem segít minta a kalibrálást csinálnád. Az LG PcSuite az egy rakás sz*r szerintem, mert nekem még azon keresztül sosem sikerült frissíteni. csak annyit ír, hogy a legújabb cucc van a telón. és ez akkor volt mikor még froyo volt rajta és már rég kint volt a GB.
Optimus3D: esetleg próbáld úgy hogy megadod kézzel az elérési utat volt akinek csak úgy működött.
-
Psychlo
tag
válasz
Gaabbaa #4603 üzenetére
Ck. 1402. hsz.-e valami ilyesmire gondoltam, de most megtaláltam és ez nem akksi nélküli, legalábbis nem említi, hogy úgy csinálta.
Hopp már úgy látom tárgytalan. Hogy sikerül megoldani?
-
Psychlo
tag
válasz
Gaabbaa #4600 üzenetére
Szia!
Nem nagyon vágom, hogy az O3D-nél milyen szoftolási lehetőségek vannak, de esetleg nem létezik valami olyan módszer amihez ki kell venni belőle mindent SIM, SD, akksi és csak az adatkábelt küldöd rá? Az lehet megoldja a problémádat. Anno asszem mikor volt egy KM900-am annál volt ilyen frissítési módszer, de mintha korábban olvastam volna valahol (lehet, hogy itt), hogy a gyári updater-el a visszaállítás is így működik. Téglázás ellen volt ilyen módszer asszem, rendes online semmi mókolás a progival.
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
A 2 firmware között mi a különbség:
csmg.lgmobile.com/swdata/WEBSW/LGP920/AESOML/v21d_00/V21D_00.kdz
csmg.lgmobile.com/swdata/WEBSW/LGP920/ADEUML/V21d_00/V21D_00.kdz
A kiemelt részekre gondolok.
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Hogyan lehet resetelni a telefont van valami kód? Nem a gombos megoldásra gondolok hanem szerviz menü vagy ilyesmi. Annak idején az Arenamhoz volt ilyen kód.
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Tesómnak van egy ilyen telója és most készülök frissíteni. Olvastam már jót és rosszat is a GB-ről. Össze tudná nekem foglalni valaki, hogy milyen hibák vannak ami mindenkinél előjönnek GB-n. Vagy ha szerencsém van hibátlan lesz? Egyébként T-Mobile-os a teló. A Froyo nem muzsikál valami jól a telón ezért is akarnám frissíteni, de kicsit elbátortalanodtam az utóbbi időben.
-
Psychlo
tag
válasz
torrrent #1939 üzenetére
Az addig rendben is van a letöltés közben szakítottam meg tehát elvileg még semmit nem csinált a telóval, sőt azóta is működik rendesen. A gondom az, hogy most már egyáltalán nem kezdi el. Hogy érted, hogy kezdjem előröl? Futtatom az updatert win7 alatt rendszergazdaként biztos ami biztos aztán kiírja, hogy van frissítés majd amikor ellenőrzés van akkor egyszer csak megáll. Nem jut el a letöltésig mert azt írja, hogy ez a típus nem alkalmas a frissítésre. PC-sync ellenőrzés megvan aztán a modell ellenőrzés vagy mi következik és utána megáll.
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy próbáltam frissíteni a húgom 3D-jét, de egyszerűen nem megy. Az LG oldaláról leszedtem a progit + a drivert de mikor rányomok a frissítésre akkor azt írja ki, hogy ez a típus nem támogatja a frissítést. Mikor először próbáltam elkezdte volna, el kezdte letölteni a progit, de időhiány miatt leállítottam a letöltést és azóta nem megy. Mit tudok kezdeni vele, mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget!
U.I.: T-Mobile függő a készülék. Tudja valaki, hogy melyik szervizben tudnak frissíteni az oktogonin kívül?
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy az O3D működik Turbo Simmel? Ha igen akkor melyik fajta kell hozzá, és hol tudok beszerezni ilyet?
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
Psychlo
tag
Arra a linkre én is kíváncsi lennék!!!
-
Psychlo
tag
Nekem pl. végig hátlapiban volt és ott is a második választás vált be. Hát a laptop lehet azért lett rosszul
. Az ARENA más egy kicsit de azt bekapcsolni sem tudtam meg volt ott nekem mindenféle hibaüzenet a telón is. Pl.: Version Mismatch. De aztán a nem hivatalos update módszerrel ami az 1. hszben volt (mármint annak a rovatában) azzal sikerült megoldani. Ja és teszem hozzá, hogy aznap hoztam el GSM-estől és nem tudta megcsinálni pedig valami boxxal próbálta és nem tudta frissíteni, így én úgy döntöttem nekiülök otthon és vagy viszem vissza a telót javítani, vagy megcsinálom
-
Psychlo
tag
Ennél a hibánál nekem az volt a megoldás KM900 esetében, hogy egyszerűen átdugtam egy másik USB portba és simán megcsinálta. Beletelt vagy 3 órába mire erre a kis apróságra rájöttem
. Még szerencse, hogy van egy jó pár alaplapi USB. Ja és még a KM900 frissítésével kapcsolatban találtam olyan infókat régebben, hogy nem szereti pl.: az ASUS lapokat és nekem pont az van, de általában elég kényes az alaplapokra, azt nem tudom, hogy az új típusoknál is van-e ilyen probléma.Egyébként, de gondolom ez egyértelmű közvetlenül kell kötni a telót tehát se elosztó se hosszabbító kábel.
Remélem tudtam segíteni.
-
Psychlo
tag
válasz
BloodRay #310 üzenetére
Arra viszont lehet olyan szoft került amit nem kezel az updater. De lg szervízben biztos tudnak rá rakni újat és lehet, hogy utána megoldódik a frissítés probléma. Hacsak nem használ az updater valamilyen hardveres kódot a beazonosításnál. De azért kíváncsi lennék honnan lehet beszerezni "ilyen" edition phonet.
-
Psychlo
tag
válasz
berbatov2 #298 üzenetére
Az biztos, hogy a KM900-nál országonként és régiónként külön FW-k voltak és más időközönként kapták meg a frissítéseket és akkor még arról még nem is beszéltem, hogy szolgáltatónként is külön jöttek és ott sem egységesen, hanem országonként, bár ez utóbbi lehet minden esetben így van.
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem a telóval kapcsolatban, remélem tud valaki nekem válaszolni.
1. Milyen kijelző van a telőban sima TFT vagy S LCD vagy IPS alapú kütyü?
2. Gorilla glass-os a kijelző vagy nem sima és nem extra karcálló? Mert olvastam már ezt is azt is és egy videón tesztelték is de sehol nem láttam még konkrét adatot.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Netflix
- Ukrajnai háború
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest