Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cracky86
aktív tag
Üdv!
Win 10-en lehetetlen unbrick-elni egy O3D-t? Most annyit csinál, hogy ha szenvedek vele töltőn akku ki-be és power gombbal, akkor bejön néha a piros LG logo majd egy akku ikon sárga háromszöggel, benne nyilakkal, aztán kikapcsol. Gépre dugva az omap driverrel nem boldogulok, elvileg felrakta a rendszer, de nincs az eszközök között omap eszköz, csak ismeretlen eszköz néven marad. -
horimiki72
aktív tag
válasz
csaba bacsi #13145 üzenetére
-
csaba bacsi
tag
Sziasztok.
Sajnos az itt lévő romokat nem lehet letölteni.
Valaki feltenné az utolsó ICS romot ?
Nagyon szépen megköszönném! -
gyurma2
csendes tag
válasz
energy4ever #13120 üzenetére
Sziasztok lenne egy kérdésem kéne az eredeti rom LG Optimus P925G 3D-re .
De nem talállom sehol fent
Felraktam egy másikat de 3D nem megy vele sehogy
Köszi elöre a vállaszokat -
smokin
tag
Sziasztok
Rom cserénél valami félre csúszott mert a telefon semmire sem reagál ha töltőre rakom akkor fel villan az LG logó azután meg semmire nem reagál valakinek valami ötlet?
-
DonMaster
addikt
válasz
jenő45 #13140 üzenetére
1.re gyári visza álitás de ujra inditás is emg oldja az aksit nem fogja 3500nak látni de tovább birja vele tapasztalat , nekem a skma akujával 3nap evvel 1 hét is emg volt,
de lehet hoyg nem jo már az aksi és azért nem tölti tovább , én visza tenném a gyárit ,most én ugy használom m2-3napot birki
wifi bluet gps net kilegyen kapcsolva akkor lehet jobb aku idöt elérni , de nén töltötem fel képet is rolla menynit értem el vele ha vissza lapozgatsz -
jenő45
tag
Van eggy jó kis lg p920 am mit lehet vele tenni ha nem tölti a telefont teljessen fel 100°% ra csak 65-70% közöttig illetve nem látja hardveressen a 3500mah akkumlátort és semmi használat mellet(appok kilőve folyamatosba) nem bir ki eggy napot
android:4.04
alapsáv: omap4430/xmm6260
kernel:3.0.21
cikkszám:ics
szoftver:p92030a-eur-xx -
treff9
újonc
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy lg p920 telefonon volt egy digitizer csere, ami tökéletesen működött, addig, míg az lg tools-on keresztül nem frissítettem le a szoftvert, azóta semmire nem reagál az érintő, nem is tudok vele semmit sem csinálni, factory resetet is próbáltam, de már az első lépésnél kellene az érintő.. Valaki? valami ötlet? treff6@gmail.com
Köszönöm
-
huan
őstag
Olyankor mi van,amikor még jó volt,akkor az érintőkijelző is jó volt mindenhol.
Ma sikerült végigcsinálnom a flashtool-os téglamentesítést v21 és 30a-val is,de mindkettőnél a kijelző alja kb.2cm-ben érzéketlen,azaz hiába nyomogatom semmire nem reagál.
Ez nem szoftveres gond igaz? Hiába volt azelőtt jó. -
horimiki72
aktív tag
Az fls a baseband ami a vételért gsm,wifi felelős elsősorban ha jól tudom.Azt is fel kell tenni külön hogy ne a legutoljàra kdz vel feltett verzió maradjon rajta. Ugyan úgy kell mint a màsikat de ez 15% utàn valamivel le fog àllni a flashtoolon hibaüzenettel ami ne zavarjon mert ettől függetlenül fel lesz telepítve.A kdz ben benne van az a frissítés felteszi együtt a kettőt itt flashtool-al külön kell.
-
huan
őstag
Az fls az mi? Hol kell használni?
-
huan
őstag
válasz
horimiki72 #13133 üzenetére
-
DonMaster
addikt
http://www.mediafire.com/download/6ad5r2t47pu08jm/LGP920_CP_v21e.fls
ez fls, vagyis basebrand ,
de a flash toolsnál csak 1 fájl kell a bin ot legyen,http://pan.baidu.com/share/link?shareid=375218&uk=1006952642
ezt probáld ki, most pont nincs itt a külsö vinyom hoyg feltoljam rolla, mert azon elvielg van, de leeht elöbb megleszel igy,
nekem is volt hasonlo, de lehet hogy neked most a szürke lg-s logo-t kéne feltenni valmi boot a leirásban benen van az is, és akkor utáan flash tools és menni fog,
-
huan
őstag
A II.Flash Tool frissítést választottam.
SW kínai felirat megvolt,Flashtool végigmegy 100%-ra, hibákat ír, ami a leírás szerint nem baj.
2X végigmentem így rajta, de csak logóig megy és a régi recovery jön.
A leírásban ott van egy bootv21e amiben van a BOOTV21E_AP.bin, ez helyett gondoltam kipróbálok mást, hátha ezzel van valami.
Honnan tudok letölteni ilyen .bin-t másikat? Itt KDZ-k vannak. -
-
DonMaster
addikt
lefel csatlakozo hangot, a leirásban benen van hogy az jo jel mert akkor vissza hozhato az élök közé és akkro speckon gyorsan kell telepiteni az omap drivert hogy flash toolsal fel tud telepiteni a rendszert rá,
gyári frisitö meg lg oldalán letöltöd .az hoyg lefel csatlakozik nem hiba jol müködik nem kell meg ilyedni de levan ez is irva ott fent anno leirtuk 3-man elég szájba rágosan képekkel ellátva , hogyan is kell csinálni
flash tools frisités ami kell neked annál apontnál nézd emg mivan leirva kppekkel ellátva és aszerint csináld és akkro menni fog biztosan
-
DonMaster
addikt
kdz-s vagy flash toolsal tudzs életetlehelni bele, zip-es twrp-s rom nincs ami meg oldja a problémádat, fenti leirásban meg találsz sok minden-t plusz google keresö ha nem lenne jo vamelyik progi linkje ,
kzd-t hivatalos lg oldalon imei-vel beirva letudo szedni, utána flasph vagy kdz-offline,
de meg probálhatod a gyári frisitöt is helyreálitásként imei szerint hátha jo lezs ugy, ha az nem oldja meg akkor flash tools vagy offline kdz, leirás fenti lehuzos részben van. -
huan
őstag
Sziasztok!
Hazavágtam úgy ahogy kell a p920-amat. Csak a Recovery(CM v5.8.4.3) jön be rajta indításkor és hiába próbálok telepíteni bármilyen Rom-ot hibával leáll.
Tudnátok abban segíteni hogyan leheljek életet szegénykébe? (stock rom is jó,ha lehet zip formában)
KÉP -
-
laychi
veterán
Üdv.
Egyik kollégám hozott nekem egy LG Optimus 3D-t,gyári romot kellene telepíteni.
Téglázta a telefont.
Keresgéltem neten XDA dev-en is,de sajnos a linkek nem élnek.Most a teamwin recovery van rajta,de ami rajta van rom a telefonon inkompatibilis és leáll telepítésnél.
Tudna valaki küldeni egy gyári romot esetleg PC-s telepítővel,mint pl az odin,illetve egy leírást.Mindenképpen gyári rom kellene 2,2 vagy 2.3-as rom.
PM-ben írjon rám pls aki tud segíteni,ott adok mail címet,amire küldhető lenne az állomány.
Válaszokat,segítésget előre is köszi.
-
energy4ever
addikt
Gyari allapot visszaallitasat kovetoen a rendszer nem indul, recovery bejon. Probaltam rendszert felrakni ra, de mindegyik 10-15masodperc mulva megall. Teamwin recovery-s. Van valami otlet, hogy szamitogep nelkul hogyan lehet ujrarakni? Barmelyik rendszer jo lenne ra!
Most latom, masok is ezt kerdeztek.
Van valaki itt budapesti, aki ujrahuzna nekem(termeszetesen nem ingyen) ? (nincsen hozza semmilyen szamitogepem se, hogy magamnak tegyem ujra.) -
debremart
újonc
Hello! Az a helyzet, hogy nekem a ICS V8 as rom volt rajta de csináltam rajta a beállításoknál egy rendszervisszaállítást, azóta csak a TWRP-ét hozza be és a rom okat sem telepíti fel. Van valamilyen megoldás rá?
-
Ba.G
aktív tag
Sziatok, talán nem itt kéne kérdeznem, márt a probléma általános lehet, nem készülékspecifikus, de ilyenen történt:
1 viszonylag hosszabb videofelvétel (bár így is 10 percnél rövidebb: >70MB) végén a telefon lemerült, nem tudta korrektül elmenteni/lezárni a fájlt. Visszanyerhető valamilyen módon? EIK! -
cracky86
aktív tag
Üdv Újra! A power gomb probléma megoldódott ezen leírás segítségével. az imei-t nem tudom vissza írni, mert amikor a TUTTY-ba beírom hogy AT, megfelelő porton kiírja, hogy ok, de mikor a számot gépelem akkor csak "ERROR" a válasz... Valamit nem jól írok? Valamint flashelni még mindíg nem sikerült, OFFLINE KDZ script-es verziójával is próbáltam, de csak a gyári Lg mobile support toolt dobja fel(ami 15%-nál szintén megáll), pedig mindent elindít, mint ahogy a leírásban is szerepel. A LG flash tools 1.2 Error WM_PROGRESS_MSG hibát ír.
-
cracky86
aktív tag
Üdv! Most szereztem egy p925g-t elvileg az itteni optimus megfelelője, thrill 4g néven. több gond is van vele:
-Power gomb csak néha működik, vagyis bekapcsolni csak töltőn lehet, de utána már felold lezár.
-Nincs térerő (mint kiderült az utána olvasgatásnak imei sem.) Omap drivert nem tudom telepíteni, lehet hogy nem csak a power gomb érzékelésével van gond.
-valamint fura csíkok vannak az ikonok/szöveg között. menüben és böngészőben pl. de játéknál nem vettem észre. Érdekelne, hogy mi lenne a megoldás a problémákra, megéri-e vele kínlódni egyáltalán-unalmamban-? -
kisvillam
tag
szoftvert újraraktam a probléma továbbra is ugyanaz :S
-
kisvillam
tag
jahh és ha töltőre teszem szintén... az lg logo feljön színesen hiba nélkül, viszont a kis elemes ikon a töltés folyamatáról nem jelenik meg bármit csinálok, próbálgatom most a szoftvert újrarakni, de ott is hibát ír nem tud írni a telóra a FlashTool :S (de ez még lehet más hiba is mert az OMAP4430as hol fent van hol nincs, hol ismeri hol nem) találtam egy eladó telót http://olx.hu/hirdetes/lg-optimus-3d-ID3018H.html ha ebből kicserélem az alaplapot menni fog az enyém?
-
kisvillam
tag
csak a factory reset jön elő és le is fut, de semmi változás, hard reset nem jön elő :S power+home+sound down gombbal :S
-
kisvillam
tag
hali all!
tudnátok segíteni? az üveget és a kijelzőt cseréltem, (tört az üveg...) és most amikor összeraktam a telót, a színes lg logo tökéletesen bejön de semmi több, max még nagyon csíkosan (rossz minőségben, felismerhetetlenül) a régi háttérképem, szerintem az alaplap vagy valami más sérülhetett nem?
-
World-Soft
senior tag
válasz
horimiki72 #13106 üzenetére
Szia. Tudom, hogy nem mostanában volt felsőkategóriás. És igen az aksi mellett a memória az egyik nagy hiányossága. Az ellenörző csak azt írja, hogy nincs root jog, mert nem a rizetőssel nézem. Most nem tudom melyik van fent, de azt hiszem az a nagy gombos ami a leírásban van (telón azt nem mutatja az összefoglalót)
-
horimiki72
aktív tag
válasz
World-Soft #13105 üzenetére
Root checker-el nézd meg mi van vele. (Az o3d 4éve volt felsőkategóriás az meg ebben a bizniszben minimum 8generáció vàltás csak cpu-ban. 512ram meg már akkor kevés volt amikor kijött ezért dobták ki a o3d max- ot fél év múlva 1G ram - al. Az viszont még a mai napig nem kapott ICS-t sem. Jött a 4xHD a G ami mind nagy ugrás volt fejlődésben a G2 meg feltette a pontot az Ldzsi íre. Én nem találok rajta fogást pedig aztán kapja a tesztet 15hónapja.)
Milyen recovery-d van? -
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.A telefonom rég rootolva van (4.0).
Most tettem fel egy progi ami kérte volna a root jogot.
Nem kapta meg. Azt mondta nincs rootolva.Megnéztem a SUPERRU-t, de nem indult el. Láttam kéri a frissítést, de utána sem indul.
Azt írja:
"Nincs SU bináris telepítve és a SuperSU nem tudja telepíteni. Ez probléma!"Ilyenkor mi a teendő?
Annak idején a készüléken 2-3.-ra akart csak root-olt lenni.
Nálam is jelentkezik az az hiba, hogy időnként kikapcsolás helyett inkább újraindult. (szerencsére én nagyon ritkán kapcsolom ki)
Olvastam, hogy pár embernél, vagy ennél vagy más esetben ha nagyon bolygatta a telót (pl. reset), utána nem akart újraindulni.
Tehát se nem szeretném újrarakni, és óvatosan is nyúlnék hozzá.
Igazából nagyon utálom már a telót, mert már minden olyan lassú, hogy hülyét kapok tőle.
De egyenlőre nem találtam olyat ami mindenben megfelelne csak kettőt (Z2 és Galaxy S5), de azoknál is pont van egy-egy olyan hiba amitől falra másznék.
Tehát jó lenne még kicsit nyüstölni, míg teljesen be nem adja az unalmast (pl. töltés közben már össze vissza érzékel, így a töltőt ki kell húznom ha közben valamit akarok).Igazából én örültem ennek a 3D telónak, de nagyot csalódtam az LG-ben. Ahogy kijött nagy nehezen a 4-es támogatás, meg hogy sok helyen annyira alul lett tervezve egy felső kategóriásnak szánt készülék.
Kár érte.Előre is köszi.
Zoli -
DonMaster
addikt
válasz
Dellorto21 #13103 üzenetére
csodűákra képes hidd el, nagyon megy a cm rommal mitn atom , egyedül a 3d hiáyna miaat nem használtam cm rommal viszotn sebességben brutális
-
Dellorto21
tag
válasz
horimiki72 #13102 üzenetére
Azzal volt a legjobb (froyo). Csak most már megkövetelik az appok játékok az újabb rendszert ezért nem az van fent nekem. Ezután csak a hitegetések mentek
Ha lesz elég elszántságom talán kis eséllyel nem túl nagy valószínűséggel egy cm-rommal megpróbálkozok -
horimiki72
aktív tag
válasz
Dellorto21 #13101 üzenetére
Voltam így én is aztán mióta G2-van minden meg lett bocsájtva nekik
a o3d meg ott pihen a fiókban néha bekapcsolom megnézem a 3d képeket rajta az még mindig szórakoztat kb fél órát.Viszont egy gyári szűz rendszer újrahúzása egy visszaállítással még mindig vállalható telefonná teszi főleg ha froyot teszel rá amivel megjelent
igaz akkor merül majd csak igazán
-
Dellorto21
tag
Hali.
3-4 év után végleg feladtam a küzdelmet... Sikeresen elérte az LG nálam ezzel a telefonnal hogy SOHA SEMMILYEN LG márkájú terméket nem fogok vásárolni...
Reggel nem lehetett lezárni a képernyőt ezért akku ki akku be de nem kapcsol be csak az LG logót mutatja. Recovery sem jó, 1x jött be de akkor sem lehetett resetelni. Nincs kedvem már foglalkozni ezzel a rakás szarral. Amíg "jó volt" (szar) folyamatosan hozta az ablakokat hogy ez nem válaszol az nem válaszol még az app betöltésénél is lefagyott. Nem egyszer szívatott meg pl amikor Pesten voltam mentem volna haza de a gps-t nem tudta megnyitni mert kilépett töltés közbe belőle. Akkor vágtam majdnem teljes erőből földhöz. Aztán nagy nehezen elindult. Még a számológép is akadt rajta. A menüt is több másodpercig töltötte míg behozta.
V30b volt rajt gyárilag!Aki még nem adta fel annak sok sikert!
sziasztok
-
Optimus3D
csendes tag
válasz
horimiki72 #13099 üzenetére
Igen, csak nálam pont az a probléma, hogy nem tudok bejutni a recovery-be, mert hibás. Így az offline kdz frissítés után, ammikor folyton újraindult, nem tudtam hard resetet csinálni. A rendszer meg nem bootolt be. A google backup pedig nincs bekapcsolva nálam.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Optimus3D #13098 üzenetére
A google szinkronizálta vissza az összes programot nem? Ne engedélyezd a visszaállítást google fiókból a hard reset után.Ha nem ez történt akkor is kell egy H. R kdz frissítés után ha tiszta rendszert akarsz. Volt nekem is csak lg logó a lefutó kdz után, aztán kikapcs egy hard reset gombkombinációval és utána már bebootolt rendesen, tisztán.
-
Optimus3D
csendes tag
válasz
horimiki72 #13075 üzenetére
Megcsináltam az offline kdz frissítést az optimus 3d-n. Teljesen végig lefutott a program hiba nélkül, a végén jelezte, hogy sikerült. A telefon közben újra indult, de sajna az LG logó után mindig újra indul. A gép csak mint OMAP443 drive ismerte fel, semmi más. Hosszas sz@rakodás után végül sikerült visszaállítanom mindent a frissítőprogram által az eredeti LG frissítéssel. Most műkszik, de minden programom rajta van, amit korábban feltelepítettem. Ez azt jelenti, hogy a kdz offlie frissítése nem sikerült, hiszen ha minden ugyanúgy rajta avn, akkor amikor felsorolta a program ablakban, hogy miket telepít, akkor valójában nem csinált semmit, csak a rendszer indítójába kavart bele, gondolom ezért akadt el az újraindításnál.
Szerinted mi lehetett a gond? Mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban találtam, és persze hibát sem írt ki sehol közben, a végén is azt írta, hogy sikerült.
??? :-(
-
synar
őstag
Sziasztok! Ha valaki venni szeretne, akkor eladó sorba került az LG 3d-m, a többit privátban.
-
Arenastag
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem e-bayról 1800 mAh-s akkumlátorokat. Nekem eddig bevált, tökéletesen passzol a helyére hátlap is jó meg minden. Van még egy darab, 2000 Ft-ért odaadom ha kell valakinek. Budapesten át tudja venni. -
DonMaster
addikt
válasz
Dellorto21 #13093 üzenetére
lenyitod az összefoglalot és ott van leirva . link is van.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Optimus3D #13090 üzenetére
Indítsd el az offline kdzt a vbs. fájlal de ne csatlakoztasd a telefont. Mikor ott tartasz, hogy kiválasztod a nyelvet és utána indítod a flasht-t kiírja nincs eszköz csatlakozva ellenőrizd az usb kapcsolatot. Most rádugod aksi nélkül, érzékeli és elindúl a flash, ha nem nyomd a hangerő fel gombot hátha úgy igen. Ha elindúlt rakd be az aksit mert különben 20% körül megszakad a flash. Várd meg míg végigmegy, az se baj ha a teló meg se rezzen vagy villan, ha lefut rajta lesz bekapcs után. Utána még nyomj egy HR-t és kész.
-
DonMaster
addikt
válasz
Dellorto21 #13091 üzenetére
ha nem kell a 3d funkcioja akor cm rom ot ajánlok ott nagyon felgyorsul
-
Dellorto21
tag
Hali.
Mit lehetne kezdeni a p920-sommal h kicsit gyorsabb legyen? (vodafonos) v30b van rajta de olyan gyatra lassú hogy az elképzelhetetlen. Ha kikapcsolom vagy resetelem max fél napi vagy 1 napig elfogadható de utána megint belassul. Már letöröltem róla mindent de hiába. Help mert ez így használhatatlan
-
Optimus3D
csendes tag
válasz
horimiki72 #13076 üzenetére
Sajna a Rebooter progival sem működik. Ugyanaz van, nem lép tovább a recovery telepítő. A "Waiting for device.."-nál megáll. Nem fagy le, villog a kurzor is, de azon kívül semmi.
:-(
-
TXT
őstag
Sracok! ERRE a helyzetre mi a megoldas? nalam ugyanezt csinalja a FlashTool, nincs olyan rublika, hogy "Select Manual Mode" es szinten nincs a "model" szamnal semmi es amikor tovabbviszem a folyamatot a sarga nyil megnyomasa utan nincs "Ready" felirat!!
(termeszetesen port 41 beallitva minden mas lepessel egyutt eddig) -
Arenastag
csendes tag
válasz
horimiki72 #13085 üzenetére
Ha úgyis lementek mindent, nem érdemesebb a hard reset? Vagy nincs különbség a 2 közt?
-
Arenastag
csendes tag
Sziasztok!
Elég régóta van O3D-m, a legutolsó rom v30A-volt rajta. Nagyjából jól működött, kicsit már belassult a végére, ezért múlt héten offline kdz-vel feltettem a v30B-t. Volt hard reset minden ami kell, de sokkal lassabb lett vele a telefon. Alkalmazások betöltése 30mp, laggol az írás. Sok alkalmazás (főleg google-s) magától bezáródik (váratlanul megáll).
Van javaslatotok, mi lehet a probléma, és hogyan lehet orvosolni? T-mobilos a telefon.
Üdv. -
doncobra
csendes tag
válasz
doncobra #13047 üzenetére
Tisztelt Don Master,Horimiki72!
Köszönöm a segítséget,sikerült a csatlakozás.
Egy teljesen nyers windows 7 32 bit op rendszerrel Fastboot, b2app,3.72 lg usb driverrel.
Ki-Be dugogatás akksi be-ki usb driver több fajtával omap 4430 frissítése fastboottal való indtítással cosmo frissítéssel.
Össze vissza csináltam az a lényeg,hogy sikerültFlashtoolban boot v21 bin fls felment fastboottal a leírtak alapján.
Német steril rendszer bejött recoveryvel.
Most viszont a v30 b szeretném flastool-al kicsomagoltam bin fls megvan lefutott.
De a telefon nem indul az lg logó villog és tölt 100% ig lefutott.Megismétlés során 30 % után faild felirat vmi boot probléma.
Kiidegel a telefonGodolom már én is idegesítő vagyok
Mi a teendő?Egyszerűen egy v30 b roomot szeretnék majd egy twrp utánna ......
Köszönöm.
-
horimiki72
aktív tag
-
Optimus3D
csendes tag
válasz
horimiki72 #13076 üzenetére
Szia!
A Quick Boot fent van nekem, használni szoktam elég gyakran. De abban is csak a Reboot és a Shutdown működik. A Recovery és a Bootloader menüre csak simán újraindul a teló.
Szerinted az offline kdz frissítés (.vbs-es) akkor is működne, ha a telóm állandóan leválasztódik a folyamat megindításakor?
Mert ahogy korábban írtam, felismeri, mint OMAP4430 (akksi nélkül), de amikor elindul a folyamat, akkor elkezdi ledobálni a telót, az eszközkezelő meg csak villog, hogy hol csatlakoztatva van az eszköz, hol meg nincs...De azért megpróbálom azt is. Előre is köszi.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Optimus3D #13074 üzenetére
Az offline kdz flasht csináld ami a vsb.scrip-t fájl parancssorba húzásával indul. Rendszergazdaként indítsd különben nem írja àt a host.fájlt és folyton a gyári frissìtést indìtja el. Te is átírhatod a host-ot a fórumban megtalálod a keresővel hogyan kell. Nekem még eddig nem volt rá szükségem de sokaknak csak úgy sikerűlt elindìtani az offline kdzt mert egyébként csak a gyári indult el azzal meg nem raksz fel semmit. Létezik recovery képfájl, nekem még meg is volt anno (twrp is) de utána kell néznem, hogy is ment az fel mert nem emlékszem már.
-
Optimus3D
csendes tag
válasz
horimiki72 #13073 üzenetére
A v20c_00.kdz-t. Ezt úgy töltötem le, hogy ez az eredeti gyári rom. De próbáltam az eredeti v30b_00.kdz-vel is, jelenleg ez a legújabb. De nem engedi rátenni, csak frissíti a renddszert, ezért van most rajta a v30b.
Lehet, kellene valami olyan progi, ami img-t (recovery.img) telepít, mint mikor recoveryből telepítek egy update.zip -et. Csak nem recoveryből kellene, hanem a rootolt rendszer alól.
Próbáltam a Rom Manager Proval is, de az azt írja, hogy a p920 nem támogatja a CWM 6.0.. recovery menüt. Pedig az előző rommal (ThiaiZ O3D 2.3.7 GB v21d) működött, jó volt a clockworkmod recovery.
Egyébként mindegy , hogy melyik kdz-t töltöm be, mert csak a gyárira frissíti.
-
Optimus3D
csendes tag
válasz
horimiki72 #13068 üzenetére
Szia!
Az a gond, hogy hiába csinálom így, ahogyan írtad, nem megy be a recoverybe. Csak ha rootolom a rendszert, és program alól próbálom (pl. Root Manager Pro). De akkor meg a hibaüzi fogad. A fastbootban való gombnyomásos módszerrel nem lép be (gondolom, nincs hova).
Ha kdz frissítést csinálok, akkor meg csak a rendszert frissíti az LG eredeti UCS 4.0.4-re, de a recovery menüt nem rakja újra. :-(
Minden drivert feltelepítettem, még az OMAP4430-at is, minden OK lenne, de valamiért még Flashelni sem tudom, mert amikor fel kellene a telefont ismernie OMAP4430-ként, akkor az eszközkezelőben (ahol addig fix volt), ott elkezd lekapcsolódni. Hol megjelenik, hol leválasztódik, és olyankor azt írja, hogy nincs csatlakoztatva az eszköz. Ezért nem is tudom flashelni a p920 Flash tool-al. Valamiért mindig leválasztódik, majd vissza, majd megint le. Azt írja: Waiting for device... ..., és semmi.
:-(
Ez miatt nem tudok még kdz-vel felrakni egy másik romot, akár eredetit sem, mert csak frissíti a rendszert, de a 4.0.4 v30b-re nem tudok rárakni egy GB 2.3.5 v20c-t kdz telepítéssel. Pedig régebben működött, amikor még a 2.3.7 v21e-nél valamit elszúrtam és javítani kellett, akkor kdz telepítéssel felraktam az eredeti 2.3.6 v20c-t, majd utána a 2.3.7 v21e ThiaiZ O3D romot.
Most meg nem megy, szerintem azért, mert folyton lekapcsolódik. Amikor kikapcsolt állapotban feldugom a gépre (akksi ki van véve). Felismeri a telót modemként (port 41), Usb modemként, meg Omap4430-ként is. De amikor elindítom bármelyik frissítő vagy flashelő progit, és elindulna a frissítés, egyből lecsatlakozik a gépről. Csak ha berakom az akksit, akkor ismeri fel újra, viszont akkor már csak frissíti a rendszert az LG eredetei frissítője által. A flashelő progi meg ugyanúgy nem ismeri fel olyankor sem.:-( Már nem tudom, mit csináljak...
-
HaZse
őstag
válasz
horimiki72 #13069 üzenetére
-
Optimus3D
csendes tag
válasz
horimiki72 #13062 üzenetére
Szia!
Köszi, de már próbáltam az all in one-al is és semmi.
Akárhogyan akarok belépni, ugyanaz. Pontosabban, ha kikapcsolt állapotból akarok a 3D+Vol- +Power lenyomásásval, akkor csak elindul a teló, még a hibaüzenet (kép) sem jelenik meg.Lg frissítővel teljesen újra raktam a telót, most a gyári eredeti 4.0.4-es ICS van rajta, de így sincs recovery, pedig úgy gondoltam, hogy a gyári frissítés visszateszi rendben.
Valami ötlet??? :-(
-
HaZse
őstag
Egy kis segítség kellene.
Öcsém telefonján ma reggelre eltünt az IMEI száma. Találtam leírást, de valamiét sose sikerül a KDZ-t órahúznom rajta.
Valaki írja már le, hogy hogyan kell feltenni egy STOCK KDZ ROM-ot.
Jelenleg win 7 x64 alatt próbáltam megcsinálni, de nem ment.
Lehet, hogy XP kell neki? VMWARE XP elég lenne neki?
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Optimus3D #13061 üzenetére
Ha gombkombinációval lépsz be(hang le,3D,power egyszerre ha megjelenik az lg logó akkor power elenged)akkor is ez van vagy valami app-al akarsz recoverybe lépni?
innét letöltheted az: All in One p920-at amivel lehet recovery-t flashelni TWRP-t és CWM-et is.A fenti összefoglalóban
benne van a használat leírása.Ha nem tesz rá semmit és marad a fekvő droid akkor legjobb újrarakni az egészet offline kdz -vel. -
Optimus3D
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, hátha tud nekem valaki itt segíteni.
Lg P920-as Optimus 3D telefonom van. Frissítettem a rendszert az LG szoftverfrissítéssel számítógépen keresztül Gingerbread 2.3.7-ről Icecreamsandwich 4.0.4-re. Minden ok lett volna, de a rendszer iszonyúan lassú volt, rengeteg dolgot futtatott a rendszer a háttérben, amik legyalázták a ramot. Még a telefonkönyv is (0 kapcsolattal) sokára töltődött be (kb. 4-5 másodperc). Rootoltam a telot és leszedtem belőle a felesleges dolgokat. Ezzel nincs is semmi baj, a teló azóta tökéletesen működik. Nem fagy le, gyors, és a ram használat sem magas, a telefon sem melegszik. Viszont akartam róla egy recowery-s rendszermentést (Backup) csinálni, ezért egy "Lg optimus 3d recovery tools" programmal flash-eltem rá egyet. Onnantol viszont egyáltalán nincs recovery-m. Egy zöld androidos emberke jelenik meg fekete háttérren, ami hanyatt fekszik, ki van nyitódva a hasa és ott egy felkiáltójel egy piros háromszögben.
Tehát a recovery kaputt teljesen. Most mit tegyek? Van-e rá valamilyen mód, hogy akár egy eredeti gyári recovery menűt rátegyek?
Egyébként a rendszer ettől függetlenül ugyanúgy elindul és hibátlanul fut, a root jogom is meg van. Csak ha recoveryben akarom elindítani, akkor jelenik meg ez a kép.
Kérlek benneteket, ha valakinek van valami ötlete, kérem segítsen. Előre is köszi a válaszokat.
-
beszili
csendes tag
válasz
horimiki72 #13058 üzenetére
Köszi! Megvannak a fájlok!
Ahogy írtam, a gyári beállítások visszaállítása nem segít.
Arra is gondoltam, hogy talán valami hardveres baja van. Olyan, mintha pl gyorsítótár egyáltalán nem is lenne. Ha (pl. véletlenül) home gombbal kilépek egy alkalmazásból, de rögtön vissza is lépek, újra betölt mindent, ami néha 20-30 másodpercébe telik. Vagy pl felhívni valakit néha több, mint fél perc. Hiába nyomok rá a zöld telefon ikonra... fél perc eltelik, mire megmozdul és elkezd kicsengeni. Nagyon idegesítő! -
beszili
csendes tag
Sziasztok!
Véleményeteket kérem, hogy mit kezdjek a telefonommal.
Pár hónapja frissítettem V30a-ra a telómat, de hihetetlen lassú! Van, amikor majd fél percet kell várni, hogy elinduljon egy alkalmazás, home gomb megnyomására az ikonok kb. fél perc alatt töltődnek be, laggol a szövegírás(!!!), sokszor addig dolgozik egy alkalmazás elindításán, hogy inkább kiíja, hogy nem válaszol, megvárom-e, vagy bezárom?
Úgy vagyok vele, hogy még egy utolsó esélyt adok neki, V30B-re frissítve és ha úgy sem lesz jelentősen gyorsabb, akkor hallgatok az ösztöneimre és egy gyengébb pillanatomban úgy földhöz vágom, hogy lyukat üt a betonba.. -.-Van esetleg más tippje valakinek, hogy miért lehet ez a kegyetlen belassulás? (Gyári állapot visszaállítása sem változtat rajta)
Még egy kér(d)és:
Volt régebben egy zip fájl, amiben benne volt minden driver, segédprogram, ami kell a bekapcsolt állapotú flasheléshez. Na ezt a linket most is látom, de nem tudom letölteni, mert csak valami nyamvadt reklám jön be és mindegyik letöltés gombra valami iLivid-et akar letölteni -.-Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv,
-Szilárd- -
mimey
tag
válasz
DonMaster #13048 üzenetére
Sziasztok!
Segítségetek kérném, mert doncobra fórumtárunk telefonja nálam van és nem jutok előrébb.
A leírás szerint lg driver telepítve, usb-n akku nélkül csatlakoztatva az OMAP4430 driver manuális telepítve, de ezután az eszközkezelőben a com portok között nem jelenik meg az lg usb, csak ti boards.
Ha megjelenne, akkor ennél a pontnál kellene a 41-es portot megadni neki, hogy flash tollal folytathassuk.Órák óta játszom vele, szerintem a bootloader sérült, mert ezen leírás szerint [TUTORIAL] Unbrick Your LG Optimus 3D fastboot után ezen parancsokra mind hibát ír:
fastboot flash x-loader files\.....\x-loader.bin
fastboot flash u-boot files\....\u-boot.bin
fastboot flash boot files\....\boot.img
fastboot flash recovery files\....\cwm.imgMit lehet kezdeni a telefonnal? Alaplap csere lesz a vége?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv: mimey -
DonMaster
addikt
válasz
doncobra #13047 üzenetére
gyorsan kell katintani, belépsz rejtett megnyitása, telot bedugod, és amirko megjelenik azonnal rákat jobklikel és tulajdonságok, , de ezt angyon gyosrsan kell csinálni és akro át tudod álitani a portot 41-re én is iyg csináltam sokat szenvedtem vele de sikerült csak hát gyorkell legyél másképen nem megy
ha a port átvan téva akor flashtools és feltelepited csak a bin-t
akkor már menni fog rendesne ha ekor a 80%nál hibát dob akor már a tleo ujra indul és bekapcsol és müküdik avvla nme kell foglkozni -
doncobra
csendes tag
válasz
DonMaster #13046 üzenetére
Tisztelt DonMaster!
Sajnos azon túl vagyok már,hogy amikor megjelenik az omap 4430 manuálisan frissítem az illesztőprogramot.Frissíti ,majd az egyébb eszközök helyett TiBoards omap 4430 lesz a Windows észleli.Igen ám,de ugyanúgy ugrál a kapcsolat és nem jelenik meg az LGE Android Platform,ahol beírnám a 41 portot.Csak a kommunikációs port van.Én az elején akadok el.És az a kérdés mi hiányzik még.
3 oprendszerrrel próbálkoztam már.
Köszönöm a Figyelmét.
-
doncobra
csendes tag
válasz
horimiki72 #13044 üzenetére
Tisztelt Horimiki 72!
Csatlakozik ....Megszakad az eszközkezelőben.
Omap 4430-AT gyorsan eltávolítom.
Windows észleli,majd nem talál ill.programot,újból manuálisan frissítem.Nem jó.
És nem jelenik meg az LGE Android Platform,ahol a 41 portot állítanám be.
2 féle ill. szoftverrel próbálkozom (usb_drv_windows)
Számtalan verziószámú LgUntitedMobilDriver használtam 3.81 3.6 3.72 stb....
Próbáltam letörölni az usb vezérlőkből mindent az sem segített.
Felraktam a LGMobile Support Tool,
Lg Pc Suite 4
Hátha kellenek de nem megy.
Rakosgatom más usb portba.
Játszok az akkumulátor ki-be,bedug lehuz stb...
Visszaolvastam a forumot.......Tisztázzuk pontosabban mit telepítsek fel:.
FlashTOOLS
LgUntitedMobilDriver 3.72
Manuálisan usb_drv_windows mappát telepíteni az eszközkezelőben, az egyébb eszköz omap 4430 sárga ikonnál.Még valamit kellene telepíteni,hogy megjelenjen az LGE Android Platform ill.ne dobálja a TiBoards-Omap4430-at?
Köszönöm a türelmét,ennyire hülye lennék......
-
horimiki72
aktív tag
válasz
doncobra #13042 üzenetére
a szürke lg logo a nyitott boatloader az lg prada-ból van "kiszedve" tehát az van fent.Az aksival kell játszani és a flashtools-al.Ha elindul, aksi berak vagy ha dobálja akkor is megpróbálod bepatintani és lefut a flashtool telepítés.Sajnos aksi nélkül 27%nál vége a dalnak.Ahogy elindul aksi be aztán ha 80%fölé megy már jó lesz.Aztán mehet a baseband is fel utána ha van rendszer az már huszon egynéhány%nál errort dob majd de attól még fent lesz.Ha nem akarsz vele vacakolni de van már rendszered akkor feltolhatod rá offline kdz-vel is már az egészet aztán nyomsz egy hard resetet és minden tiszta gyári rootolatlan lesz,
-
doncobra
csendes tag
válasz
horimiki72 #13041 üzenetére
Tisztelt Horimiki 72!
Köszönöm az eddigi segítséget.4 gépen próbáltam 4 op rendszerrel.Majd sikerült előhozni az android portot (felismerte az eszközt a számítógép)
Rácsatlakozáskor vol+ gomb nyomása közben 5-10 szer frissíteni az ill.. szoftvert meg a drivert is több verziókkal
Aztán mindent beállítottunk elindítottuk 20%-nál kimaradt az akksi betétele, megszakatt a kapcsolat 27 %-nál sajnos....Aztán forumokon olvasgatva fastboottal 3 bin fájlt bemásoltunk twrp-st...remélem érthető azért.
Most az a helyzet a csatlakozásokat dobálja,felismeri ledobja.....
már nincs security error felirat.Nincs kép és hang.De a fastboot.dat-al megjelenik a szürke lg logo....
Ilyenkor mi a teendő? Kuka a készülék,annyi az alaplapnak?
Köszönöm .
-
horimiki72
aktív tag
válasz
doncobra #13040 üzenetére
Szia!próbáld manuálisan frissíteni az usb drivert úgy,hogy ezt letöltöd, kicsomagolod usb_drv_windows.zipés megadod a mappát a frissítés elérési útjának Ez után meg kéne jelennie csatlakozáskor az lg portnak is amin belül majd be kell állítani a 41-est,de ez az összefoglalóban benne is van,Ha dobálja aksi nélkül akkor az eszközkezelőben kattints rá jobb gombbal mikor megjelenik és csináld ahogy le van írva fent.
-
doncobra
csendes tag
válasz
horimiki72 #13036 üzenetére
Tisztelt Horimiki72!
Nagyon Köszönöm a segítséget és a gyor válaszát!.
Eljutottam, hogy leszedtem hozzá minden drivert, majd xp-n folytattam.
Felismerés problémába ütköztem
Nermrég tettem fel a win7 x64-et,ugyanezt megcsináltam.
Flash Tool frisítés opciót kéne megcsinálnom? Ha jól sejtem...Driverek fent vannak,akksi nélkül lekapcsol majd kapcsolódik akksival viszont kapcsolódik.
A következő lépésen akadtam el a port beállításon.
Nekem csak az eszközkezelőben egy kommunikácios port van (com1) és nincs ld feliratú.....Mi a teendő? Köszönöm a türelmét....
-
DonMaster
addikt
válasz
Kempelek_1 #13037 üzenetére
flashtools- olvas visaz max 20hsz-és levan riva minden , csináld emg és mennifog biztosan én is voltam már igy de visszahoztam
-
Kempelek_1
újonc
Szasztok. A Segítségeteket szeretném kérni.Tegnap rácsatlakoztattam a számítógépre a telóm (LG-p920) az LG Mobile Support tool nevű progival és frissíteni szerettem volna..megnyitottam a progit---->jobb fent további jellemzők--->windows mobile frissítése.Lehet nemkellett volna?Letöltött valami 400MB-s valamit. Aztán le is töltötte és el is kezdte a telóra telepíteni, végig ért és hallani lehetett azt az usb-s csatlakozási hangot és csak az LG logóig betölti utána semmi meg rezzen egyet de se tölteni nemlehet se számítógéppel nemlehet összekötni már.Mit lehet ilyenkor tenni?
Előre is köszi a segítségeteket -
horimiki72
aktív tag
válasz
doncobra #13034 üzenetére
Ez aFlashtool1.2 zipamit kicsomagolsz a gépedre ez meg a konverterp970konverter ami a kdz fájból kicsomagolja a .bin és baseband fájlt amit a flashtoolban betallózol.Ami még kell az a LGP920_110622.dll ezt is kéri a flashtool.A menete a fenti összefoglalóban van.A v30b kdz letöltési linkjét meg megtalálod a 13026hsz ben az együtt működő LGdriver-el együtt.
-
doncobra
csendes tag
Tisztelt Mobilosok!
A segítségeteket kérném,gyerek cipőben járok a témában.
Adott egy lg p920 romot szerettem volna cserélni ezt:.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2164367
Rootolva van a telefonom superuser ikon volt rajta,terminal app su kód beírásnál #.
Felraktam az sd kártyára a twrp 2.3.2.3. recovery .img fájlt terminal appban a kódokat beírtam csinált valamit...
De a billentyűkombinációkkal nem jött be semmi csak a Factory hard reset.
Majd ezután elindítottam a rom managert és rányomtam a recovery rebootra.
És a telefon halott... Security Error....
Segítségeteket kérném,már 3 hete bajlódok olvasgatok (flastool,bootloader stb....)
Mi a megoldás?Hogyan?Miket ajánlotok (room ?)
Előre is Köszönöm Szépen!
-
DonMaster
addikt
válasz
jenő45 #13031 üzenetére
ezt hoyg érted?
a p920 az a o3d
és 3panel van
legalso az lcd kijelzö felete az érintö panel és felete a gorilla glass
ha a gorilla glassra gondolsz akkor jah gyárilag van rávan ragasztva az érintö panel és eza kettö egyben rávna ragasztva a telefonra , max höfuvoval lehet levenni -
agria
csendes tag
Sziasztok!
ICS rendszer használatakor a futó alkalmazások leállítása:
Házikó gomb hosszan lenyomva.
Mindent leállít -
jenő45
tag
p920 ason gyárilag van a képernyőn védőüveg vagy az már maga az érintőpad?
-
DonMaster
addikt
válasz
energy4ever #13028 üzenetére
ahoyg hormiki irja viszont nem sd-re telepiti az sem hanem a telora és induláskor lehet választani, én probáltam de nekem nem jötbe a gyári stock tökéletes szerintem , de probáld ki.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
energy4ever #13028 üzenetére
Létezik dual boot bár én nem próbáltam ki.Az xda-n fent van.Ott választható,hogy CM vagy Stock bootoljon be indításkor.
-
DonMaster
addikt
válasz
energy4ever #13025 üzenetére
szia ahogy hormiki irta 4.0 ics a leg ujjab rendszer hozzá amihez van 3d is, minden más rendszer jb hez nincs 3d , de a gáyri ics lett a legjobb ez 100% érdemes azt használni.
ha csak a gyorsaság zsá,it és képes vagy feladni a 3d-t akor cm rom az atom gyors . -
horimiki72
aktív tag
válasz
energy4ever #13025 üzenetére
Szia.A legutolsó gyári rom a 4.0.4 V30B amit letölthetsz a dropboxomból.Kdz offline frissítéssel meg tudod csinálni amit a fenti összefoglalóban megtalálsz.Az ottani linkek közül nagyon kevés ami él ezért itt a csomag LG_KDZ_FW-Update_OfflineFix.zip az az LG driver ami nem szarakodik az O3D-vel az meg ez LGUnitedMobileDriver_S4981MAN37AP22_ML_WHQL_Ver_3.7.2.exe az újabbak nem jók,
-
energy4ever
addikt
Regebben vettem egy LG 3D-t. Valami fozott rom van rajta, de nem tetszik. CyanogenMod 10-et szeretnek ra. Eleg recoverybol instal zipkent felrakni, meg elvegezni a wipe-kat, vagy parricionalni is kell?
Most olvastam cm megse jo, mert nincsen 3D, valami mas rom van ami minimum 4.1, es van 3D? -
jenő45
tag
meghalt a teló ment vissza szervizbe..elment a kép róla
-
DonMaster
addikt
válasz
daniel4743 #13016 üzenetére
ha a 3d funkciot nem használod de minden ms-t akor egy cm-et ajéánlok avval hasit mint atom, csak hát nincs 3d
agria
elvileg nem de ha van neked akkor probáld ki de elvielg nem megy vele -
agria
csendes tag
Sziasztok!
Működik a készülékben a 64 GB-os kártya?
Köszönöm -
horimiki72
aktív tag
válasz
jenő45 #13020 üzenetére
Pc ről csak úgy van nekem is de próbáld meg ezt a régebbi driver csomagot telepíteni a listán a legalsót ha újabb van fento3d drivers mert az o3d csak evvel kommunikál legszívesebben.A többire is esetleg szükség lehet majd ha kérné de a legalsóval kezd miután uninstalláltad azt ami most fent van,ha fent van akkor meg egy restart kell a windows-nak is.Megpróbálhatod aksi nélkül rádugni ha felismeri vagy ha csak próbálja de közben dobálja a kapcsolatot akkor rakd be az aksit és ha nem csak tölti hanem létrehozza a kapcsolatot akkor van esély hogy le lehessen frissíteni az eggyel újabb v30b-re.Újabb nincs is.
-
jenő45
tag
válasz
horimiki72 #13018 üzenetére
Android verzió:4.0.4
alapsáv verzió: omap4430/xmm6260
kernel verzio:3.0.21
cikkszám:ics
Szoftver verzió:p92030a-EUR-xx -
jenő45
tag
válasz
horimiki72 #13018 üzenetére
nemtudom milyen előélete volt pc-ől csak háttértárólóként tudom elérni pc suitból nem..
-
horimiki72
aktív tag
válasz
jenő45 #13015 üzenetére
Az adatátvitellel nincs gond pc-ről telóra mert ha nincs akkor ujra tenném az egész rendszert hátha csak szoftveresen van valami megbolondúlva.Viszont ha nem megy akkor vagy a csatlakozóval van valami vagy valami más szállt el hardveresen,akkor meg úgy is szervíz.Nem lehet tudni milyen előélete volt?gyári szoftver van rajta és melyik,vagy valami mókolt?azok között is van ami nagyon jó és van ami nem sokat ér a battery saver appokról nem is beszélve...lehet azok közül kavart be valamelyik ami a jobbik eset mert egy friss rendszertelepítés megoldaná a problémát.
-
horimiki72
aktív tag
válasz
daniel4743 #13016 üzenetére
A legutolsó a 4.0.4 v30b.Az nem akadozik ha frissen van feltéve aztán kap még egy hard resetet.Az elötte lévőkből a v21e és a v21f volt ami jól működött és az aksival is már jól bánt a többihez képest.
-
daniel4743
újonc
válasz
horimiki72 #13013 üzenetére
Helló!
Megpróbáltam amit javasoltál.... de így is akadozik.Szerintem ez a szoftver ami rajta van gyenge vagy nem jó!
Tudnék rá régebbi de jó szoftvert varázsolni? -
jenő45
tag
válasz
horimiki72 #13014 üzenetére
kikapcsolt állapotban sem tölt tovább sőt közbe kiir ilyen hülyeségeket hogy Hőmérséklet túl alacsony töltés megszünt és tökmindeggy hogy pc-ől töltöm vagy a saját töltőjéről
-
horimiki72
aktív tag
válasz
daniel4743 #13011 üzenetére
Ments le mindent ami fontos a gépedre aztán csinálj egy gyári visszaállításokat a menüből amivel töröld az belső sd-t is ,micro sd-tved ki ha van.Aztán pakolj vissza mindent és jó lesz.
-
jenő45
tag
Sziasztok!!
Lg p920 optimus 3d black
A következő probléma jelentkezett vele nálam ha valaki tud megoldást azt megköszönném
Nah szóval vettem eggy ilyen telefont hazaértem töltő persze egyből..a gond csak annyi hogy 76%-ál nem tölti tovább fel nah jó mondom akkor az aksi kuka vettem bele eggy újjat de ezt se tölti tovább fel 3500mah-os aksival meg azért a battery doctornak sem 10h üzemidőt kellene kiirni.. -
daniel4743
újonc
válasz
DonMaster #12951 üzenetére
Helló!Látom Te nagyon profi vagy ebben az LG P920 3D telefonban ... ezért is írok neked!
Van egy ilyen készülékem, használtan vettem és android 4.0.4 android van rajta.Alapsáv verziója OMAP4430/XMM6260 A Kernel 3.0.21
Igazából az a bajom vele h lassú akadozik nem lehet vele normálisan telefonálni mert azt írja h a belső folyamatokat rendezi néha perceket kell rá várnom.Ha valamit meg akarok nyitni lassú mint a ....
Tudnál nekem valamit segíteni?Hálás lennék mert már kiidegel!!!! -
horimiki72
aktív tag
válasz
zarakisan08 #13009 üzenetére
A fejlécen fent az optimus 3d felirat alatt van az "összefoglaló kinyitása" arra katt.Mobilnézetben nem csak teljes nézetben láthatod.
-
zarakisan08
tag
válasz
horimiki72 #13008 üzenetére
Igen felismeri, próbálkoztam is valamivel de már túl fáradt vagyok ehhez
Pontosan milyen leírásban is, mert így hirtelen nem találom?Köszi!
-
horimiki72
aktív tag
válasz
zarakisan08 #13007 üzenetére
Ha aksi nélkül rádugod gépre és felismeri mint eszközt akkor meg lehet menteni.Dobálni fogja a kapcsolatot az ne tévesszen meg.A fenti összefoglalóban megtalálod a flashtool 1.2 vel hogy kell feltenni egy tiszta rendszert.Azt próbáld meg.Nekem az a se kép se hang téglából is visszahozta.
-
zarakisan08
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.Van egy LG Optimus 3D (P920) telefonom. A régi 2.3.5-ös androidot már alig van app ami támogatja, ezért szerettem volna rátenni egy 4.1.2-est.
Néztem több leírást, amik alapján megcsináltam a rootolást. töltöttem le romot is, meg ami kell. Újraindítottam a telefont beléptem a recovery módba, és azt láttam hogy nincs backup menü, hogy a jelenlegi verziót lementsem. Olvastam valahol, hogy fel kell rakni egy rom manager appot, és Flash ClockworkMod Recovery-t választani. ezt meg is csináltam, és hogy ne kelljen 20-szor próbálkoznom hogy be tudjak lépni a recovery menübe, ezért reboot into recovery-t választottam. Egyből újraindult a telefon, de kb 2 perc után elsötétült a kijelző és nem csinált semmit a telefon. gondoltam megpróbálok akkor mégis belépni manuálisan a recoverybe, sok próbálkozás után annyi történt hogy csíkok jelentek meg a kijelzőn, majd megint elsötétült. A rendszer nem töltődik be, csak az lg logo látszik 2-3 percig majd elsötétül a kép.
Lehet valamit tenni, hogy újra működőképes legyen, vagy mostantól már csak papírnehezéknek jó a telefon?
Ha tud valaki segítsen légyszi.
Előre is köszönöm!
-
mrsegane
újonc
Üdv. Már majdnem végeztem az ICS felrakásával, erre az utolsó részeknél hiba van.
A Normal web upgrade-n belül rámegyek ugye az Upgrade Start-ra, eddig minden szép és jó, elkezdi tölteni az LG support tool progit, erre nem a nyelvválasztás jön be hanem maga a program és hibaüzenettel kidob. ilyenkor mi a teendő? -
DonMaster
addikt
válasz
erik22 #13003 üzenetére
ez a 2 mod van rá , de ha fent lenyitod az öszefoglaot akor képekkel is ilusztrálva van
!Figyelem!
Ugyan több alkalommal is sikeresen zárult a folyamat, de nem tudom vállalni a felelősséget, ha menet közben meghibásodás keletkezik a készülékedben !!!
Kizárólag saját felelősségedre kövesd az alábbi pontokat!
Kapcsold ki a vírusirtód, mert az egyik fájlt trójainak fogja látni, holott az erre specializálódott programok egyike se talált benne trójait!A műveletsor Windows 7 x64-en lett tesztelve, de működnie kell 32bit-en, valamint Windows XP alatt is!
01. Töltsd le ezt a tömörített állományt: http://wreed-x.uw.hu/lg.exe majd tömörítsd ki valahová (célszerű a "C:\"-t meghagyni / létrehoz egy LG Flash + Megatron ROOT mappát)
02. Töltsd le a számodra szimpatikus android rendszert (kdz fájlok a lenti listában találhatóak)FROYO (2.2):
1- HUN/HUNGARY V10B
2- HUN/HUNGARY V10D
3- HUN/HUNGARY V10KGINGERBREAD (2.3)
1- 21A ez a verzió a gyári frissítővel érhető el
2- HUN/HUNGARY V21FIceCreamSandwich(4.0)
1- V28B_00.kdz V28B
ez nem a hivatalos ics. Az LG azt írja, hogy garancia vesztéssel jár, de megéri feltenni amíg kijön a V30B.
2- V30A_00.kdz V30A03. Ha még nincs telepítve a telefonod DRIVER-e a számítógépedre, telepítsd fel az LG Flash + Megatron ROOT\Drivers mappából!
04. Telepítsd fel az LG Flash + Megatron ROOT\Software mappából a B2CAppSetup.exe-t, majd a telepítés befejeztével zárd be a programot (a tálcán lévő LG logónál is)!
05. Telepítsd az LG Flash + Megatron ROOT\FLASHING mappából az msxml.msi-t!
06. Kapcsold be a telefonodon az USB Debug vagy USB hibaelhárítás-t (Beállítások > Alkalmazások > Fejlesztés)
07. Dugd rá a telefonodat a számítógépedre USB-kábelen keresztül, hogy a Windows felismerje, és befejezze a szükséges driverek telepítését.
08. Telepítsd az shttp3.exe-t az LG Flash + Megatron ROOT\SERVER mappábólTelepítése:
Ha feldobna egy hibaüzenetet telepítéskor, csak kattints az OK gombra!
- Pipáld be az "I agree with this license, and I accept all items"-et, az "Update entry in main menu"-t, és az "Add to startup"-ot
- Jelszónak (Password) írd be: admin
- Kattints az Install-ra
- Ha telepítés után elindulna a program automatikusan, zárd be!09. Másold át (és írd felül, ha szükséges), az LG Flash + Megatron ROOT\SERVER\WWW Folder összes fájlát a C:\shttps\www mappába
10. Indítsd el a C:\shttps mappából a http.exe-t (előfordul, hogy kiír egy angol szöveget, nyomj OK-ot, valamint a Windows tűzfal sikít, hogy ki akar menni a program a netre, engedélyezd)
11. A portot át kell állítani 9002-re a következő módon:Ezután csak tedd le a programot a tálcára, ne zárd be!
12. A Windows\System32\drivers\etc mappából ki kell menteni a hosts fájlt az LG Flash + Megatron ROOT\HOSTS\ORIG mappába, valamint a MOD mappából bemásolni a Windows\System32\drivers\etc mappába (magyarán ki kell az eredeti hosts fájlt cserélni a MOD mappában lévőre, de előtte ki kell menteni az eredetit mindenképp!)
13. Az LG Flash + Megatron ROOT\FLASHING mappában indítsd el a Windows Enabler-t!
Nem fogsz látni semmit, csak a tálcán az óra mellett megjelenik egy újabb ikon (kék ablakokból áll), erre kattints rá, hogy On állába kerüljön.
14. Az LG Flash + Megatron ROOT\FLASHING mappában indítsd el az UpTestEX_mod2_marwin.exe-t!
15. Állítsd át az értékeket sorban: 3GQCT, EMERGENCY. Tallózd be a kívánt KDZ fájlt, majd nyomj egy Normal web upgrade test-et, majd Upgrade start a felugró ablakon.16. Nyomj egy Clear phone Software update Registry-t, majd állítsd át Different Country, és Hungarian értékekre a két lehúzható menülistát.
17. Örül, nem nyomkod, nem nyúl semmihez, lélegzet-visszafojtva türelmetlenül pislog a monitorra, és megvárja míg vagy hibaüzenet érkezik (ekkor már lehet szitkozódni),
esetleg megvárja, míg a telefon újraindul az új rendszerével. Én azért egy wipe data & cache-t javasolnék utána recoveryből (hirtelen felindulásból) !
18. Mindezek után lépj ki az összes eddig elindított programból, telepítsd le a Small HTTP server-t, cseréld vissza a hosts fájlt
(ORIG mappából vissza a Windows\System32\drivers\etc-be), különben nem lesz interneted!Először is uninstallálj minden Lg programot a gépedről erre az időre amíg a leírtakat el nem végzed mert különben csak szenvedni fogsz az összeakadások miatt az lg updaterrel!ha minden rendben lesz két perc alatt vissza installálhatsz mindent!tehát uninstal Lg és egy reboot a gépednek aztán amit itt olvasol alább:
ha esetleg driver probléma lenne pl nem ismeri fel a telót mert nincs illesztőszoftver akkor töltsd le és tedd fel ezt az LgUnitedMobileDriver3.7.2 ,hogy ilyen probléma ne legyen.
Az offline kdz flash-el kell feltenni a V28B kdz-t..Lementeni a névjegyzéket kell max.de én mentenék mindent,képeket,zenét, vagy bármit ami a belső sd-n van és kell neked.Utána törölném a beállítások/memóriakezelő/belső sd formázásá-val az egészet,hogy az új rendszer úgymond tiszta lappal induljon.Természetesen ahogy olvashatjuk megy enélkül is de sok minden marad a GB-rendszerből amit már nem kezel csak ott van és helyet foglal.
A kdz offline flash[link] lépésről lépésre.01. Letöltöd ezt a zip fájlt:LG Offline kdz flash kicsomagolod egy mappába amiben 4db fájl lesz.
02. letöltöd a V28B kdz fájlt és megjegyzed hova mentetted.
03. Kikapcsolod a vírusvédelmet és a tűzfalat a gépeden!
04. megnyitod az offline kdz-s mappát a 4 fájlal,
aztán a bal sarokban lent a startmenüre rákatt/minden program/kellékek/futtatás a futtatásra kattintva megjelenik egy ablak a bal sarokban lent és a megnyitás üres mezejébe a 4fájl közül megfogod és behúzod a mezőbe az automatic offline procedure vbs. fájlt és OK-ra katt.Meg fog jelenni egy képes útmutató angol nyelven is de leírom mit kell,hogy lefusson.
05. mindenre okét kel nyomni ami felugró ablakban megjelenik majd a képernyő jobb lenti sarkában megjelenik egy kis ikon fehér téglalapok kék kerettel a Windows Enalber -ra is egyet kattintasz és ON felirat megjelenik,kész.
06. a telefont most rádugod usb hibakeresés kipipálva módban amit a beállítások/alkalmazások/Fejlesztés-be lépve találsz.
07. az Lg updéteren be állítod ahogy a képek is mutatják a gombokat Baloldalt 3GQCT jobboldalt EMERGENCY-re rakod,alatta bekeresed,betallózod a V28B kdz-t ahová menteted és lejjebb megnyomod a Normal web upgrade test gombot!(nem a sima upgrade start hanem lejjebb!)
08. Ha közben felugrik egy kis téglalapban akármikor a "nézze meg az interneten futó programokat" szöveg akkor mindig a Bezárást vagy Cancel-t kel megnyomni!
09. a következő nagy ablakban ami megjelenik,azon alul az upgrade test -et kel lenyomni.
10. a most következőn rákattintasz a Clear phone Software uptate rgistry-re majd a nyelvet állítod be középen a Different country-nak kell lennie a legalsón megkeresed a magyart vagy hungary és OK
11. elindul a kdz feltöltése ez eltart egy ideig a telefon párszor újra is indul azt hiszem de ha befejezte lesz egy rootolatlan tiszta gyári 4.0.4 V28B verziós telefonod.Mikor bebootol a rendszer, beállítod a nyelvet magyarra ha nem azzal indul a gmail fiókot wifi kapcsolatot stb nem kell elég kilépegetni mert a factory reset amit megcsinálsz ezután az úgyis törli és megint írhatod be az újraindítás után..tehát most már magyar nyelven belépsz a menü/beállítások/gyári adatok visszaállítása és nyomsz egy telefon alapbeállításainak visszaállítása gombot legalul és kész!újraindít és most megint nyelv,már mehet a wifi,gmail..stb kész!
Ami még fontos a vbs.fájlt amit behúzol a megnyitásba rendszergazdai jogosultsággal kell indítani.Tehát vagy függeszt fel a rendszergazdaságot és akkor nem kell vele bajlódni vagy indítsd úgy. -
erik22
tag
válasz
horimiki72 #12998 üzenetére
Hello ha letöltöttem a VDH/VODAFONE(HUNGARY) V30B LGP920 360.46 Mib KDZ Fájt akkor hogyan telepítsem a készülékre? (pontos leírást ha lehetne előre is köszi
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest