Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 90 - modellalkat
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
homeless09 #11097 üzenetére
nem az nem normális ott valamit el álitottál tutira ajánlom az ujra flashelést
-
DonMaster
addikt
válasz
homeless09 #11095 üzenetére
igen elirtam sorry javitani fogjuk azt is
-
DonMaster
addikt
válasz
homeless09 #11093 üzenetére
hang le gomot a 3d vel és a tolot meg simén ujra inditot igy csak 2 gomb kel més bejön akor és menni fog
-
DonMaster
addikt
válasz
homeless09 #11091 üzenetére
-
DonMaster
addikt
válasz
homeless09 #11089 üzenetére
haho öszefoglalo a laptetején irtunk valahol v28b-nél rom manegert??????? nem emlékszem rá , oké nem igy kéne lereagálnom de kicsit körül nézhetnétek ha már nem az 1hsz hanem ez mindig felülvan , máskép kel twrp-t rá tenni és onna a rootot ami nekem nem metn valamiért de msot feltolom szerintem a rootolt xbasel verziot és arra az fm rádiot mert igy nem volt jogom megsináélni amitn emg van irok itt
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #11088 üzenetére
Viszont valami a rootal nem baba, mert rom managerrel nem tudom recoverybe ujraindítani a telót és wipeolni.
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #11087 üzenetére
Közben egy V28B-t sikerült rátenni.
-
homeless09
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna linkelni egy működő magyar nyelvet tartalmazó V30B-t?
-
muszasi111
csendes tag
sziasztok, ha valakinek megy a rádió beüzemelése, az légyszi tegye közkincsé
-
vady89
csendes tag
Kicsit vicces, v28b van fenn és most felkínálta ezt a lehetőséget.
Köszönöm! -
DonMaster
addikt
nekem nem megy valamiért az fm radio de ránézek este mert valami van nekme a root-tal valami nem stimel este me gnézem még ha valaki kiakarja probálni és sikerülne neki akkro a teleőpités t ahoyg flrtette azt osza meg , mert az apk telepités oké de a patchet nem tudom mert hibát dob a twrp a sima meg fent van
-
DonMaster
addikt
szia ott apiros link azt tölsd le azt a fastbotot és abban csinéld és aksiki és ugy dug a gépre és akor továblép már ha az omap4430 telpitve van
probálom arádiot regel megirom sikerült-e
qelicoh
jelenleg nem létezik iylen hoyg cm10 p920-ra csakl a portoltra van tehát ne is probálkoz, amit nlesz iylen azt a cynagonmod team oldalán látni is fogod de itt is lesz rolal hir addig meg használd a v28b-t -
qelicoh
csendes tag
Sziasztok!
Felraktam a root-olt v28b-t, twrp-ből telepítettem a CM10-et, de sajnos a telefon nem kapcsolt be, ezért visszaraktam a v28b-t és a segítségeteket szeretném kérni, hogy milyen Jelly Bean-es custom ROM-ot tudnék felrakni twrp-ből amivel működik a hálózat/adatkapcsolat/wifi (a 3D része nem fontos) és viszonylag stabil? -
hamtaro1
csendes tag
Ha valakinek sikerült felrakni ICS-re az FM Radio-t, az írja már le mindenkinek légyszi hogyan sikerült...
-
DonMaster
addikt
mert uyg kell hoyg kiveszed az aksit és akkro dugodrá ha telepitve van az omap4430 a gépre akro fel ismeri és akor végig fut de az elsö bottloader de lesz x-loader meg keresem az xda-s leirást és kiteszem ide , akinek van most ideje irja ösze hoyg mik hiányoznak az öszefoglalobol és akkro belefogom tenni
hoyg kell sw modot csinélni ezt kell követni és a 16-os pontot kikel hagyni és akkor már lesz sw mod letöltö link is ott vanexecute: fastboot flash x-loader files\x-loader.bin
execute: fastboot flash u-boot files\u-boot.bin
execute: fastboot flash boot files\boot.img
eddig kell végig menni és akkor kész -
O3D
csendes tag
valaki eltudná mondani helyessen leírva szájbarágóssan hogy mit kell a telefonra másolnom ahhoz hogy legyen SW mod a telefonon?
-
törölt tag
Köszönöm a segítséget, sikerült, Nem tudom, hogyan miként de megy, ráadásul az imei szám is megkerült magától. és a v28b van fent. egy kalap alatt minden.
)
-
törölt tag
válasz
horimiki72 #11069 üzenetére
A ti omap folyamatosan ugrál a gépen. Erre valakinek valami 5let?
Hol csatlakozik,hol nem.... -
horimiki72
aktív tag
válasz
#80875784 #11067 üzenetére
a rom manager 5.x.x. változatát használd a 6.x.x verzió valamiért nem állítja vissza a mentést.Nekem ugyan ez volt amikor cm10-et próbálgattam.Csak Lg logóm volt meg felismerte a gép ha aksi nélkül power/hangerő fel nyomásával és úgy toltam fel rá a kdz-t,hogy a nyelv kiválasztása után kell csatlakoztatni amikor azt a hibaüzenetet írja ki,nincs telefon csatlakoztatva ellenőrizd azt,aztán folytatás-ra katt és feltolja egy képernyő és hang nyikkanás nélkül.
-
DonMaster
addikt
válasz
#80875784 #11065 üzenetére
keres rá itt régebben még a portolt ics-vel volt valki akinek elszélt az imei-je és az öszefoglaoban a flashtollosal visaz lehet hozni tehát ne paráz xda-n fent van egy olyna hoyg imei recovery p920 keresrá és kövesdt azt a leirást most nem tudok linkelni de szerintem valaki belinkeli mindjárt
-
törölt tag
SZiasztok!! Valaki PLS S.O.S helpbe segítsen!!!!! Marketről leszedtem a rom manager-t amivel feltelepitette a recovery-t aztán letöltöttem a rom manager-ben egy cm7.2-t. Letöltötte,feltette a kérdést utána, hogy hogyan rakja fel. Beállítottam, hogy csináljon biztonsági mentést stb, fel is rakta a cm7.2-t de nem volt térerőm belenéztem a rendszer infóba és nem volt imei, mondom akkor nincs para, go recovery, és restore a gyári rendszer. meg is volt de nem kapcsol be a telefon. 20percig néztem az lg logót. recovery-be be tudok lépni. De tanácstalan vagyok. Gondolkodtam rajta, hogy kdz updaterrel fel rakom valamelyik gyári kdz-t de nem találok egy letölthető kdzt se. PLS HELP MEEEE!!!!!!!!
-
THomas007
senior tag
Másnak is szaggat a PowerAMP kikapcsolt képernyő mellett?
-
DonMaster
addikt
válasz
torrrent #11050 üzenetére
nekem ezek jol mennek pedig akadot rendesen fhd-nál a filmezés de msot mindne okés lett lehet hoyg ez is sd fügü de én samsung class6-osra veszek és azon minden ok de belsövel is probáld meg bevinni szervizbe oktogonra ha van idöd és ránéznek viszont lehet hoyg érdemes várni még kijön a hivatalos v30b europen open és utána mert akkro nem bukja a garit már ha van rá
-
THomas007
senior tag
válasz
krisz12071 #11056 üzenetére
Rámégy a vbk file-ra és jobb gomb, majd futtatás rendszergazdaként. Esetleg próbáld kikapcsolni a UAC-ot,amit úgy érthetsz el. hogy Start->a neved feletti kis képre kattintasz->Felhasználói fiókok felügyelete beállításainak módosítása->a csúszkát húzd le a legalsó állásba->indítsd újra a gépet.
-
krisz12071
aktív tag
Nekem csak az LG Mobile Támogatási Eszköz jön be!
Lehet baj az,hogy 2.2 van rajta még csak? -
THomas007
senior tag
válasz
krisz12071 #11054 üzenetére
Kapcsold ki a vírusirtót a vbk file futtatása előtt. Nekem a Norton általában kiszokott törölni filet is az Offline mappájából, így frissítés előtt általában rar-ból szoktam kitömöríteni frissen. A másik dolog pedig, hogy rendszergazdaként indítsd el!
-
krisz12071
aktív tag
Mielőtt szét offolom az oldalt,leírom mi a bajom.
Elkezdem az automatikus kdz-t.
Mikor behúzom az adott programot a Futtatásba,akkor elkezd telepíteni majd kapok 2 hibaüzenetet:
1.sor:71
karakter: 2
hiba: engedély megtagadva
kód:800A00462.Windows enabler:
One instance of Windows Enabler is enough!Ha tovább megyek,akkor a 10-es pontnál ahelyett hogy kiadná a Clear registry-t,bejön az LG frissítő és telepíteni akarja drivert.A belinkelt drivert már feltettem.
Itt megálltam,nem mertem tovább nyomkodni!
Mit cseszhettem el? -
krisz12071
aktív tag
Az a baj,hogy nálam a 10-es pontnál az Lg rendes szoftverfrissítője jön be!Nem tudok tovább lépni...
Ötlet? -
krisz12071
aktív tag
Lg updatert hol találom?
-
THomas007
senior tag
válasz
krisz12071 #11049 üzenetére
Igen, USB hibaelhárítás módban!
-
torrrent
aktív tag
Marha jó, most már nem csak Full HD-ban, hanem sima HD-ban is szaggatva vesz fel, illetve a diktafon is be-be szaggat. Mintha a belső memóriára való írás nem tudna lépést tartani a felvett információval.
-
krisz12071
aktív tag
Hülye kérdés lesz,de bekapcsolt állapotban kell elkezdeni az automatikus kdz telepítést?
-
DonMaster
addikt
ha valakinek a headsete elromlik és t-mobile-os akkor ne is vigye a t-mobile-ba mert nem tudnak rendelni fülest és elviszik bevizsgálni , én most elvittem az oktogonra és ott 5 perc alat kicserélték elötte érdemes betelefonálni oda hogy van-e bent alkatrész és utána indulni, én egy kicsit beparáztam amikor elvittta fel a telot meg a fülest és a garit anyit tudok hoyg gépre dugták , de szerencsére nem nézték vagy nem fogllakoztak vele hogy milyen szoftver van rajta mert v28b-vel vittem amimiatt kicsit beparáztam de nagyon rendesek voltak ott bent ha valami baj van vagy alkat rész kell garisan akor ajánlom mindenkinek hogy oda menjen és ne a t-mobile-ba
RVR400
nem hiszek a mesékben , de kell egy minimális kalibrálás nincs olyna hogy elsöre jo emg minden ha veszel egy 0kilométeres autot az is elsö körben nem álbe neked pl 5liter 100kilométerre hanem elsöre sokkal többet eszik tudom nem reális példa , de ez igaz az androidra is probáld ki te is és utána irkáljál nekem ahoyg irtam simán elvisz 3napot de töltök fel képet is hogy lássátok hogy 74%-om még van több mint 16ora töltöröl valo lehuzás után lehet nekem azért jobb az aksi hiába 2011 november ben vettem mert én kb 1 évet a nagy 3500-ast használtam és most vissza tértem erre ami nem volt használv egy jo darab-ig és lehet hoyg ha már több mint 1 évet használom akkor nekem is iylen lenne mint nektek msot az aksija de nem és nem ismeri fel mert toltam olyat hoyg gépre dugtam és kicseréltem egy 10%-os aksit és betettem azt ami fullon volt és képrenyü zár vagy bármi ide oda akkor sme irt 10%-nél többet amiután ujra inditottam akor már beált és fel ismerte hoyg mi a helyzet , és szerintem az nem sok idö hogy 2-3 töltési ciklust kivársz és utána nézed menyit is bir ha mese hanem én továbbra is ezt ajánlom hoyg 2-3 töltési ciklus utén érdemes meg nézni menyit is eszik és amire irtam az 10perc telefonálás és egy sms volt ha jol emlékszem anyira nem kelene anyit merüljön a telefon senkinek sem ezért is ajánlottam hoyg várjon 2-3 ciklust és akkor nézze meg ujra szerintem mindenknek van enyi ideje ha már meg vette a telefont és várt több mint 1 évet valami leack ics-re ami még nem hivatalos -
O3D
csendes tag
Hát ezekkel a módszerekkel sem jött be..:/ csak csipog ez a s*ar XP nekem nem lesz ICS a telefonomon..:/
-
RVR400
veterán
Nah, tényleg váltani kell telefont.
Hungry Shark Evolution
SII-n feleannyi idő alatt betölt, nem röccen be kicsit sem, ahogy az O3D-n néha, valamint, ha közben telefonhívás van, akkor az SII-n lehet folytatni a játékot, ezen a foscsomón meg újra betölti, és lehet kezdeni előlről...
-
RVR400
veterán
válasz
DonMaster #11041 üzenetére
Nem tudom, hogy miért, de még mindig hisztek benne, hogy elsőre a telefon nem tudja, hogy mit kell csinálni az akksiban levő töltéssel?
Ha valami elsőre szar, az másodszorra és negyedszerre sem lesz jobb, szóval marad a hard reset, vagy a babrálás, hogy mi az, ami feleslegesen fut, amikor nem kellene neki. -
DonMaster
addikt
válasz
Anapolon #11040 üzenetére
ájáj zsir fris rendezserel bekel löje magát ami kb 3-4 töltési ciklus és utáéna nézd hoyg meniyt is bir az aksija igy csinőálták meg az androidot ezért kell neki 3-4 ciklus és utána tudsz csak infot irni rolla hoyg menyit bir nekme nagoyn jol hasit ahoyg irtam normál telefon ként használva nmi wiif és mobilnetel 3napot kibir de van képem 74%-os aksirol hoyg már 16orája akksirol meg és nekem átlag töltöröl le és csak leteszem este készenlétben alig merül 4-6%-ot persze alp hoyg wifi és mobilnet kinyomva mert minek amikor alszok,
ha az aksirol irtok akkor minimum 3-4 töltési cikluson legyetek tul és utána irhattok hogy menyit is bir az aksija -
Anapolon
csendes tag
válasz
horimiki72 #11032 üzenetére
Köszönöm a Basebandat, hát igen a hosszú kábeles töltőnél nincs jobb, csak elszomorít hogy egy napot se bír ki. Persze ha nyomkodnám meg 3d-ben használnám sokat elhiszem hogy lemerül, a baj az hogy pl tegnap zsír friss V28-al egy háttérkép beállítás és pár általános konfigurálgatás, és 3db 5perces telefonhívás után délután 1 kor vettem le a töltőről és este 7-re 20%-on volt.
-
DonMaster
addikt
szia usb fastboot-ot futtast végig ha már felismerte és feltette az omapot atelora kell mind a 3 cuc és utána 100%-hogy lesz sw modod ami gyárilag kell legyen iyg egy kinai vagy miylen lesz de megy avval is fent az öszefoglaloban ott vna az usb fastboot x-loader meg boot és van még egy amit fel kell ré tenni de nem a twrp vagy cwm az és akor menni fog abban a modban én is szivtam vele legelöször és sokan vagy probáld meg alapbol a kdz-s modzserrrel frissiteni a telot
-
ngabor1986
csendes tag
válasz
krisz12071 #11036 üzenetére
Szia,
igen, de nem másol valami szélsebesen, meg nekem már 2-szer szálltak el az adatok róla (persze ez lehet a kártya hibája).
-
krisz12071
aktív tag
32Gb-os class 10-es kártyával elboldogul a teli?
-
O3D
csendes tag
válasz
horimiki72 #11033 üzenetére
feltettem amit küldtél, de semmi egyszerűen nem jön be az S/W mod...:/
-
O3D
csendes tag
válasz
horimiki72 #11033 üzenetére
elvittem egy barátomhoz, neki Win8-a van és azzal fel is ismerte nehezen de fel.. és kivettem az akkut, hang le rátartottam az USB-t bedugtam és semmi csak pittyegett az S/W mód nem akar bejönni..:/
-
horimiki72
aktív tag
ez lehet segít OMAPFlashInstaller 4.10.zip
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Anapolon #11029 üzenetére
Én nem tettem fel de nekem nincs bajom az üzemidővel amíg a nap végéig kibírja.Viszont le lehet tölteni innét a P920/P925 V30B CP.fls 9.76MB baseband-jét ami bár nem tudom miben különbözik a V28B baseband-től azon kívül,hogy a 4G kezelésére szánt dolgokat is magában hordozza a P925 miatt.Viszont igy baseband cserével nem veszik el a magyar nyelv ha az fontos lenne.Mielőtt esetleg neki esnél a rendszernek szerintem azt kéne megnézni mi az ami ennyire pörgeti ha nem te magad használod sokat mert arra még én se találtam jobb megoldást a hosszú dróttal rendelkező töltőnél merülés ellen.
-
O3D
csendes tag
sziasztok, tudna nekem valaki hogy helpelni? sajnos XP-van a gépemen és nem ismeri fel ez a csuta az OMAP4430 ast és így az SW mod sem indul el ...:/ valaki tud egy manuális illesztőprogramot adni?
-
Anapolon
csendes tag
válasz
horimiki72 #10937 üzenetére
Üdvözletem, valaki próbálta már horimiki72 által linkelt v30B-t? Akkumulátor időben esetleg hozhat javulást?Jelenleg xbsall által prerooted v28b ics-én vagyok, van egy 2430mAh-as Gold akksim is hozzá, de megeszi azt is és a gyári akksit is kb 5 óra alatt. V21E volt fent előtte, hát az se volt egy bajnok. Várhatok esetleg javulást a v30B-től?
Ui: Természetesen akksikalibrálás, többfázisos töltés, variálgatás régebbi romokkal basebandakkel, rókatánc és ráolvasás megvolt, de én mióta a telefon megvan 12óránál többet nem tudtam kihozni belőle.
-
DonMaster
addikt
válasz
krisz12071 #11023 üzenetére
a sima alapo lejátszo , pc-n meg power dvd 3d-vel,,
nekem nem merül alapon ha wifit meg mobilneted kitotlom este kb 10ora alat merül 8-9%-ot aminem sok de leteszteltem és kb 3napot kibir a gyári aksija ami nem rosz szerintem , ha használod akor elöb lemerül de érdemes mindg amikor leteszed a netet kilöni meg gps és wifi se menjen és akor nem merit jah és az alkalmazsok home gombal kilövése én igy használom és igy kibir netezés játékkla akár 3 napot is de a kettö simán meg van
-
coolinggg
tag
válasz
aladab #11025 üzenetére
Az egyik telepítés után én is jártam így. Csak az alap cuccok voltak rajta és tény így merült ahogy írod. (Aztán TWRP-vel visszaállítottam egy hibátlan mentést és jó lett.) Te először próbálj egy factosy resetet és ha nem lesz jó akkor rakd újra. Amikor minden jó, akkor kiváló lesz a fogyasztása is!
-
O3D
csendes tag
válasz
horimiki72 #11020 üzenetére
na hát ez nagyon jó hír! holnapig még várok mert lehet hogy van egy emberke aki megveszi 80 ezer ft ért xD
akkor eladom és S3 at veszek de ha nem veszi meg. akkor marad a 3D mert teljessen megvagyok vele elégedve és egyből fel is teszem root-ot neki és 1,2GHz ig megsem állok :
-
krisz12071
aktív tag
Hali!
Milyen lejátszó kell,hogy 3d-s filmet lehessen rajta nézni?
Milyen filmet játszik le?Köszi!
-
aladab
tag
Masnak is iszonyat gyorsan merul az akksi? Meg keszenletben is kb. 4%-ot esik orankent. 2.3-mal sem volt az uzemido bajnoka, de most...
-
O3D
csendes tag
ma felteszem én is.
-
O3D
csendes tag
válasz
horimiki72 #11017 üzenetére
Nincs húzva a proci? mert ha nincs akkor nagyon jólsikerűlt ez az ICS
-
O3D
csendes tag
Valaki tud feltenni egy Quadrant valamint egy Antutu benchmark tesztképet?
-
mar_tin
tag
válasz
Dellorto21 #11010 üzenetére
Van benn magyar nyelv. Felrakási útmutató a téma összefoglalóban itt fent.
-
spuros
őstag
válasz
Winchester95 #11009 üzenetére
Én nem bántam meg, sőt...
-
Dellorto21
tag
Hali, elég rég volt már h erre jártam... Úgy látom már van ics. Ebben van magyar nyelv is? Valaki nem linkelne nekem egy felrakási útmutatót ?
Előre is kösui ^^
-
Winchester95
őstag
Hát.Ha így tudtam volna megvártam volna a két hónapot.A legjobb telefonok között van amiket próbáltam.(Csak ugye a szotver.......)
Mindegy most egy xperia s van.Az is marad elvileg....... -
DonMaster
addikt
válasz
Winchester95 #11006 üzenetére
jah de még nem hivatalls csak leak de közben simán kijöt egy v21g verzio elvileg jo , de az még csak gb ics v28b de nem sokára jöhet ne már a v30b is mert várjuk hogy miben tudnak többet mutatni,
én meg voltam t-nél és nemt udnak headseatet rendelni ehez a készülékhez ez kész vicc remélem az oktogonon amikor bemegyek ott lesz headseat és ide is adják és akkro letudva ez a mizéria
-
horimiki72
aktív tag
válasz
Winchester95 #11006 üzenetére
jobb lett a fényképező,akadásmentessen vesz HD ben a kamera és nem pattog,ugrál a zenelejátszó sem.
-
Winchester95
őstag
Még is van ICS már rá?Működőképes nem bugos nem ferde kamerás stb....
Akkor ez azt jelenti hogy kb 2hónapot kellett volna várnom rá? -
THomas007
senior tag
Sziasztok!
V28B-s ICS-en vagyok. A problémám az, hogy egyes alkalmazásokat nem engedi letölteni és telepíteni Play-ből. A következő hibaüzenettel: Nem áll rendelkezésre tárhely. Próbáltam már más forrásból beszerzeni az apk-t és úgy telepíteni, de a hiba sajnos megmaradt. Arra gyanakszom, hogy v21e-ről történő frissítés (kdz-vel) közben megmaradtak az alkalmazásaim, néhányat kivéve, és elképzelhető, hogy emiatt beragadt néhány file a rendszerben. Ha esetleg valakinek volna rá ötlete, hogy mi lehet a probléma, azt szívesen meghallgatom.
-
zotyi85
tag
Sziasztok!
Eleinte tök jó volt a v21f, de mostanában szarakodni szokott. Volt hogy nem engedett fel wifire, volt hogy beléptem a menü/beállításokba, és csak fekete háttér fogadott, és ami a legújabb, hogy nem tudtam fényképezni. Úgy felbasztam magam...... ezt mind az utóbbi héten produkálta.
Gondoltam ránézek a telefonon, hogy jött-e valami fincsi frissítés. Erre nem azt írta ki pillanatok alatt, hogy Ön a legújabb verziót használja, hanem úgy elgondolkodott, hogy ha nem állítom le a keresést, még mindig keresné
Feldugtam laptopra, mondom megpróbálom ott is. Felismerte hogy a v21f-et használom, de írja, hogy van új. ÁÁÁÁ, mi lehet az? Reménykedtem, hogy nem a v21a-t rakja újra. Letöltött 355megát kb fél óra alatt, és lett egy v21g-mKíváncsi vagyok ez javítja-e a korábban leírt problémáimat.
-
torrrent
aktív tag
Hujjuj, ha újonnan már ennyiért meg lehet kapni, akkor mennyi lehet használtan.Sajna vaterán láttam, hogy 40K körül se nagyon kelnek el. Na majd ha karácsonyra itt lesz a gyári ICS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest