Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bh
tag
Itt kérdezz rá.
https://prohardver.hu/tema/adatmentes_liksoft_hdd_kereso_menteshez/friss.html -
firefalcon
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy új NVME SSD-t a meglévő 3 másik SATA mellé. BIOS-ban látta a gép de a Windowsban nem látszott a Partíciók menüben így nem tudtam NTFS-é formatálni és elkezdeni használni. Kutakodtam más menükben, így tévedtem a "Tárolóhelyek kezelése" fülre, ahol már látszott az NVME, mondom jó, egyenesben vagyok... Új tárolóhely létrehozásánál elsőre nem engedte, azt hiszem F meghajtónak szerettem volna beállítani és a teljes elérhető 930 GB-ot megadtam neki. Közben rájöttem, hogy ez nem erre való, de addigra átgörgettem egérrel a nevet D meghajtóra és sajnos azt az SSD-met elérhetetlenné tette ami valóban a D volt. Visszahoztam a partíció menüben, amikoris elhűlve konstatáltam, hogy az bizony teljesen mentes az előzőleg rajta lévő cirka 450 gigányi adatomtól. "Nyilván" nem a játékok, filmek ilyesmik voltak azon, amik pótlása megoldható pikkpakk.....
Menthető a helyzet valahogy? Gyakorlatilag formatálta azt az SSD-t anélkül, hogy rákérdezett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- 4x2TB WD RED Nas Merevlemez
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Menthető a helyzet valahogy? Gyakorlatilag formatálta azt az SSD-t anélkül, hogy rákérdezett volna.