Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, felmerült-e eddig: a lényeg, hogy amikor írom az SMS-t, szépen számolja visszafelé 160-ról a számláló a karaktereket. Amikor "á"-t, "ó"-t, "ő"-t, "í"-t vagy"ű"-t írok, akkor 91 karaktert foglal el egyből a számláló. Ha ezek helyett fordított ékezetes "à", "ò"-t, "ì"-t vagy rövid "ö"-t, "ü"-t írok, akkor egy karakternek vesz egy betűt.
Mit lehet ez ellen tenni? Gyári 4.1.2-es Android van fenn.
Köszi!
-
bubus66
nagyúr
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Igen én is BB fogok meglékelni. Csak én a Boglárról hoztam a gyártól.
-
Blue Eagle
őstag
Mindenkinek BÚÉK!!!
-
bubus66
nagyúr
válasz
hambi80
üzenetére
(#9591) hambi80
Kinek mi a bonyolult, azt nem tudom, azt tudom, hogy nekem mi a bonyolult.
A Frissítéshez a Téma összefoglalóban találsz leírást, megkérnélek, arra, hogy olvassad el.Megpróbáltuk érthetően leírni, igaz nem mindenkinek a szájíze szerint sikerült, de a leírás(ok) alapján meg lehet csinálni, és nem bonyolult abszolút.
A KDZ updaterrel történő frissítés menetéről itt találsz leírást.
LG P760 (Offline) frissítés menete.
a gyári frissítőt meg értelemszerüen, telepítés közben el vezet szépen, hogy mit kell csinálni.
Valamint van a PCSuite ami általában felszokta ajánlani mit a B2App-is.
Ha pedig majd a sikeres frissítés után szeretnél Custom ROM-ot(kat) akkor Milestone2 mesterrel vedd fel a kapcsolatot. Ő a kompetens abban.
(#9592) aholy

Minden Fórumtársamnak Boldog újévet kívánok
-
hambi80
tag
Hellótok van egy LG L9 em szeretném frissiteni a legujabb androidra csaknem értek hozzá hogy kell?
Írjátok le hogy kell bonyolult e? -
Blue Eagle
őstag
válasz
droidforever
üzenetére
Én is most átnyargaltam a Directory Bindre.
-
droidforever
tag
Directory bindet hasznalok mukodik is,csak kivancsi lettem vna h root nelkul is hasznalhato a kulso sd,amit privatban kuldtel nekem android tunert,nekem az istenert se jelent meg a new link opcio!Sztem akcsy teloja rootolva maradt mert nekem se torolte a factory reset a rootot.
-
bubus66
nagyúr
válasz
droidforever
üzenetére
* Szükséges gyökér hozzáférést
** igényeli a root hozzáférést az Android 4.1 és újabb sőt a 4.04 is igényli
*** root teljes funkció -
bubus66
nagyúr
válasz
droidforever
üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Jó 9-nél úgysem mentek előbb
-
bubus66
nagyúr
válasz
droidforever
üzenetére
Ide nem linkelem be mert itt nem lehet linkelni okosított dolgokat, max Privátban ha azt meg tudod nézni. Milyen oldalról tudsz leszedni a boxba tegyem fel??
Appbox LG telefonról a regisztráció 50GB tárhelyet ér
-
bubus66
nagyúr
válasz
droidforever
üzenetére
(#9575) droidforever
Én meg nézném neked csak az én telefonom alapból pakolgat az SD kártyára így nekem az Android Tuner-rel nincs new link
akcsy és kezeli is onnan ROOT nélkül???
-
bubus66
nagyúr
válasz
droidforever
üzenetére
Mondtam, hogy az oldalamon fent van az okosítót.
-
akcsy
tag
válasz
droidforever
üzenetére
A fizetős verzió van meg? Mert azoknál hallottam ezt a hibát, akik az ingyenest használják...
-
akcsy
tag
-
droidforever
tag
Nekem nincs olyan lehetoseg hogy new link az android tunerben hol talalom?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Év Vége van ilyenkor nem dolgoznak
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66
üzenetére
Köszi.
Közben megtaláltam máshol és be is linkeltem az oldaladra -de ezek szerint tévesen- az Androidos ROOT,alkalmazások-hoz...pont ugyanezt...most akkor csináltam magamnak felesleges munkát. Már töröltem is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lusták a fejlesztők. Nem dolgoznak. Lehet, hogy ma nem is kell frissítenem az oldalon semmit. Majd meglátjuk.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Neked fent van az oldalon onnan letudod tölteni. Mivel ide tilos okosított linkelni
Androidos telefonra optimizáló tisztító alkalmazások Ebben a menüpontban megtalálod mester
-
Blue Eagle
őstag
Köszönöm szépen a részletes és persze teljesen életképes leírást és segítséget! Nagyon szépen működik a dolog. Látom nagyon szerteágazó tudása van ennek az Android Tunernek. Majd ha időm engedi tanulmányozni fogom mélyebben.
...és neked is (#9569) bubus66!Szevasztok
bye
Blue Eagle -
bubus66
nagyúr
válasz
Blue Eagle
üzenetére
(#9566) Blue Eagle
Az oldalamról lelehet tölteni mindent fel másolod az SD kártyára és használhatod, ha kell az Android tuner okosítót változata letudod tölteni, adok linket
akcsy
Az android tunernek van free változata is
Viszont szerintem nem tud annyit mint a fizette.
-
akcsy
tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Ahha, pl. másoltam akármit a telefonra, ahogy lezárult a képernyő, megszakított szinte mindent, azaz a másolás lefagyott, meg hasonló... Ezen kívül gondolt egyet és elkezdte a médiafájlokat keresni, legtöbbször ott is befagyott, volt hogy órákig csinálta így a médiafájlok keresését... Ezzel együtt természetesen ette az akksimat is... A notifications programokat is állandóan kikapcsolta(a Kisegítő lehetőségekben), volt hogy valami ok miatt, bekapcsolni se engedte, volt hogy igen, de csak egy időre...
Szóval valami nagyon nagy zavart keltet a mobilomban...Szóval a másolásról...
XDA-n olvastam, a srác rootolva próbálta ki, korábban még én is, de ott írta, hogy lehet megy root nélkül is, de úgy néz ki igen...Van ez a Android Tuner nevű program... Azt hiszem csak fizetősben létezik.
Szóval:
1. Telepítsd a programot
2. Nyisd meg
3. Fölül az Android Tuner-re tappintva előhívható a menü
4. Itt keresd meg a System manager-t és válaszd ki az SD cards menüt
5. Ahogy bejött a menü, itt van olyan,hogy New link. Ezt válaszd, majd előugrik egy ablak (/storage/sdcard0 néven)
6. Az ablakon most válaszd ki amelyik mappát áthelyezni szeretnéd az SD-re, jelen esetben Andorid/obb
7. Ezután válasz ki, hogy hova szeretnéd: external_sd/Android !fontos, hogy csak Android legyen, mert magától hozza létre az obb mappát.
8. Ezután látod, hogy létrehozta a linket, azaz /storage/sdcard0/Android/obb mappát /storage/external_sd/Android/obb helyre.
9. Ezzel kész is lenne, úgy lehet a leggyorsabban és legkönnyebben leellenőrizni, hogyha az sd-n az obb mappában létrehozol egy új mappát, akármilyen néven, akkor azt a belső sd obb mappájában is látni fogod... Ha mégsem akkor valamit elrontottál.
10. Ha az előbbi sikerült, csináld meg a data mappával isLehet van ami nem érthető akkor, írjatok, bár szerintem nem olyan nehéz, inkább szájbarágósan próbáltan leírni

Szóval nekem ez azért tetszik, mert ha az sd-re rá is másolok egy mappát, a belső memóriában is ugyanazt látom, a tartalmával együtt, de persze, nem foglal le semmit!
És persze ez bármilyen másik mappával is sikerül amit át akartok linkelni, ezen kívül jobban kezelhetőbb szerintem mint a Directory Blind, és több más funkciója is van... -
droidforever
tag
Erre en is kivancsi vagyok!
-
akcsy
tag
Háát kellett nyomnom egy visszaállítást, mert a root megint lefogta a telóm, meg sok szempontból csak hátráltatott, mint hasznos lett volna számomra...
Viszont sikerült megoldanom, hogy root nélkül helyezze a Külső SD-re az obb ill. data mappát és annak fájlait...
Azaz gyorsan teszteltem a San Andreas-t, mert az állt kézre és működik... -
sarkanyolo2
őstag
Boldog karácsonyt minden tulajnak!

-
H.Bencike
aktív tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
(#9559) bubus66 (#9560) Blue Eagle
Abban is megpróbáljuk hátha. Ünnepek után jelentkezem mire jutottunk a telefonnal.Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánok!

-
bubus66
nagyúr
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Köszönöm a javítást nem jutott eszembe hogyan van a B2CApp-ban

-
Blue Eagle
őstag
(#9557) prannk
Ez esetben én az LG Mobile Support Tools-t ajánlom. A "További jellemzők -> Frissítési hiba kiküszöbölése megoldással lehet újrarántani a telóra a szoftot. Szerintem gond nélkül...
(#9558) H.Bencike
Igen, ahgy bubus is írja ugyanezt ajánlom neked is!
Minden kedves fórumozónak kívánok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

-
bubus66
nagyúr
-
H.Bencike
aktív tag
válasz
bubus66
üzenetére
(#9548) head1shot
Egyik ismerősömnél van a telefon, megmondom neki hogy így próbálja meg mert szerintem is csak a KDZ-s frissítéssel lehetne elérni valamit.(#9549) bubus66
Nem tudom ki volt az az okos, de minden esetre jól csinálta
Egyik ismerősömhöz vitték oda hogy nem megy a telefon, Ő kérdezett meg engem hogy mi lehet a baj mert tudta nekem L9-em van. Először nem emlékeztem erre a hibára ami a legelején volt, csak később már amikor letettem a telefont...
Durva visszaállítást sem lehet rajta csinálni mert amint berakja az akksit egyből bejön a S/W mód. Nem kell semmit sem megnyomni.
Rápróbál KDZ-vel, hátha helyre jön. -
prannk
őstag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
De nem segit a factory. 2 napja nyomtam egyet azt meg lasab lett.
-
prannk
őstag
Üdv. Valamikor olvastam hogy valaki ujratette a telot vhogy mert lassu volt neki. Ki volt az?? Hogy lehet? Mert foldhoz baszom ezt a szart hogy egyfolytàba befagy ez a fos. Vmit meg akarok nyitni 10s kell neki hogy megnyissa. Ma mar ujra is indult magatol.pl a chromet megnyitom fel perc kell hogy el tudjam kezdeni a cimet beirni. Beallitasokban is befagy. Facen is viberen is. Mindenen. Folhoz kurom ezt a szart!!!
Bubus a factory reset nem segit!!!!
-
Blue Eagle
őstag
Már feltették asszem a kérdést, hogy rootolva van e a telefonod?
Ha igen, akkor próbáld ki az alábbit:
indítsd el az alkalmazás beállításait a menüben, klikk "Feedback". Ezen belül klikk "Default feedback options", majd klikk legfelül a "Test"-re. Most villognia kéne valahogy (de szerintem nem fog). Ha villog akkor a Mégse-re klikk.
Láthatod, hogy ezen a "Default feedback options" menüben lehet a villogás jellemzőit állítani.
Nálam ezek vannak:Nagyon fontos, hogy a "Touch LED brightness" 7%-on hagyjad! El ne állítsd, mert akkor többet nem lesz jó!
Ellenkező esetben az alkalmazást el kell távolítani teljesen és újra telepíteni! -
akcsy
tag
bubus66: köszi!

Blue Eagle: Semmi gond!
Én is csak azért próbáltam ki, mert azért kíváncsi voltam, hogy vajon viszi-e a teló, de szerencsére igen 
Igen-igen, erre az appra gondolok... Most már a Kisegítő lehetőségekben is be van kapcsolva, meg minden, de egyszerűen nem adja magát... Mikor rányomtam a beállításokban, hogy test, akkor ugye láttam, hogy működik, viszont egy nem fogadott hívás, sms után nem villog a gomb

Viszont semmi beállítást nem csináltam, lehet ott van a gond... -
Blue Eagle
őstag
-
bubus66
nagyúr
válasz
H.Bencike
üzenetére
(#9547) H.Bencike
Nekem az elsővel ugyan az volt a bajom csere lett a sorsa fel megy rá a Frissítés bármelyek, megoldással, csak nem biztos, hogy elfog indulni. Egy próbárt meg ér csak utána egy hard resetet kellene megpróbálni. Már ne haragudj de ki az a ba...r...om aki frissítés közben lehúzza a kábelt. Vagy vissza kell vinni és mondani, hogy frissítés után ezt csinálta, és vagy kicserélik vagy meg csinálják).
A Durva visszaállítás használata (Gyári alapbeállítások visszaállítása) Ha a telefont eredeti állapotába kell visszaállítani, a telefon újraindításához használja a Durva visszaállítás funkciót.1 Kapcsolja ki a telefont. 2 Nyomja meg egyszerre és tartsa lenyomva 10 másodpercig a következő gombokat: Be- és kikapcsológomb/Zárolás gomb + Hangerőcsökkentő gomb + Kezdőképernyő gomb. 3 A telefon bekapcsol, és azonnal elvégzi a gyári alapbeállítások visszaállítását Ez alapján de a Téma összefoglalóban bent van a Használati útmutató. 19. lapján.
-
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok! Van egy L9 amit valószínű lehúztak USB-ről frissítés közben. Amint az akkut belerakom egyből az S/W mód jön be, semmit nem lehet csinálni. Hogyan lehetne visszahozni? Sima KDZ-s frissítéssel próbáljak rá Emergency módban?
Vagy lehet hogy a PC Suite-tal frissítették amiről tudjuk hogy hajlamos gallyra vágni a telefont? -
akcsy
tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Azt hogy a p*cs*ba?
Nekem összesen 2,2 gigát mutat szabadként(azaz 2,2-ből ennyi meg ennyi szabad
)...
Viszont én pont a játék örömére nyomtam neki root-ot, mert gondoltam, hogy ekkora lesz...

imi0424: Van olyan, hogy Android Tuner, és mikor nyomod rá az SD-obb mappába, automatikusan létrehozza a belső memóriában is a mappát stb, így ezzel sincs baj, nálam inkább ez vált be, ha gondolod holnap leírhatom hogyan állítsd be a progit

Viszont arra tudtok magyarázatot adni, hogy mikor rányomom sd-re a cuccot ugyanazt látom a belső sd-ben is? Azaz pl. 2,4gigát tolok külső SD-re, az obb-re, majd ezután belenézek a belső SD-re, ott is az obb-n 2,4 gigás fájlt látok... Persze nem foglal le semmit, csak olyan fura, és nem értem a magyarázatot

Valamint az LG Notifications LED -ben tudna valaki segíteni a beállításban, mert be van kapcsolva, stb, de villogást nem érzékelek...

-
imi0424
senior tag
köszönöm mindenkinek

-
imi0424
senior tag
sziasztok.
tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnám letölteni/ felrakni a telóra a GTA san andreas-t?
kb 2.4 Gb a játék és a belső memóriára nem fér rá...:/
hogy lehetne megoldani hogy az obb átkerüljön az sd kártyára? -
bubus66
nagyúr
Ügyfélszolgálat 5 menü pont azt hiszem és ott a 0 gombbal kéred az ügyintézőt és ott majd segítenek neked.
Ezek hiába vannak beállítva ha nincs mobilnet szolgáltatásod.
(#9539) H.Bencike
Neked azt alapból beállítja, nekem nem mert nekem Francia Orange ROM van és nekem kézzel kell beállitani
Tessek akit érdekel itt vannak a szolgáltatós beállítások.
Ezeken felül az szolgáltatok ügyfél szolgálta is tud segíteni.
-
bubus66
nagyúr
Beállítások/Vezeték nélküli beállítások-További/Mobilhálózatok/Hozzáférési pontok, Itt mi van neked. Meg kell kérni mobilnet kapcsolatot vagy engedélyeztetni, mert anélkül nem fog működni a 0.facebook.com
Nekem csak azért van egy mert az enyémen Francia ROM van.
Kérjél le a T-Mobile Ügyfél szogálattól mobilnet beállítást
-
prannk
őstag
Üdv!
Miért nem megy a 0.facebook.com a telefonomon??
Adat engedélyezve van és azt írja a lap nem jeleníthető meg. Mobilnetem nincs.
-
Csomag01
tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy csináltam egy gyári visszaállítást és azóta folyamatosan google accountot ker hiaba irom be ujra keri. Igy hasznalhatatlan a telefon. Kerlek segitsetek! -
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
FELEJTSÉTEK EL EGYENLŐRE EZT AZ ELŐBB EMLÍTETT AVATAR 4.3 ROM-OT, MÁSODPERCENKÉNT ESIK ÖSSZE, HASZNÁLHATATLAN! RÁADÁSUL ÚJRA ÁTÉLHETTEM A PECSENYESÜTŐ FEELINGET, JELENTŐS MELEGEDÉST IS OKOZOTT A BOSSZÚSÁGON KÍVÜL...SOKAT DOLGOZTAK VELE A FEJLESZTŐK, TÖK FELESLEGESEN...
-
Milestone2
nagyúr
Helló mindenkinek!
Kicsit lassan dolgoznak az AVATAR ROM fejlesztői, de ma reggel (végre?) kiadták az első AVATAR 4.3-at L9-re. (Igaz, már mindenhol máshol a 4.4-nél tartanak. Nem kapkodták el.) Akit érdekel esetleg...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Blue Eagle
üzenetére
Ez messze nem igaz de mindegy nem szállok vitába,igazad van. Köze nincs a gyári beállítások vissza állításhoz. de mindegy. Teljesen mást(okat) töról a factory reset
-
Blue Eagle
őstag
válasz
bubus66
üzenetére
A factory reset az eszközön tárolt adatok törlése és a gyári beállítások visszaállítását jelenti.
Android esetében a factory reset nem törli teljesen az adatokat, csak a felhasználó számára rejtve maradnak. Megfelelő eszközzel az adatok visszanyerhetőek. Csak abban az esetben törlődik teljesen, ha új adatok felülírják a régit. -
prannk
őstag
H.Bencike:
Sajnos még nem volt időm kinyitni a bootloadert. Majd talán este sor kerül rá. Ha nem akkor Legközelebb vasárnap lesz időm rá.
Amúgy mostanában csomoszór befagy a telefonom kb 5-10 msádopercre. Mitől?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Azharel
üzenetére
(#9518) head1shot
Mi volt az a fájl amit a vírus irtó vírusnak érzékelt? ( Pl az apk fájlt is vírusnak érzékelte) Milyen vírus irtót használsz? a Másik a nagy XDA-n nem írták hogy ezekhez a programokhoz még használod kapcsold kia a vírus írtot.
Én addig még használom pl a SmartFlashToolst a Rom_toolkit stb stb kiszoktam kapcsolni a vírusirtót.
Ezt szoktam használni Unlock Root Pro 3.36 meg ezt ami a képen mind kettő netet használ és soha semmilyen vírust nem telepített kikapcsolt vírusírót mellett sem. Eddig az L9 kivitelével mindegyik telefon ROOT-olta
Milestone2 ha megakarod próbálni a képe láthatott akkor szólj át küldöm.
Más akinek nem megy bootloader nyitás próbálja meg, hogy kikapcsolja a vírusirtót.
-
Azharel
aktív tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem is állítottam hogy amit ajánlok az jó is lesz. Ne érts félre, nem szerettem volna beleszólni abba hogy mivel rootolsz. Csak azt írtam amire xda fórumban is figyelmeztetnek, mivel már én is megjártam 1x egy 1click rootal.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Azharel
üzenetére
Szóval az általad ajánlott cuccal semmi sem történt. Hibaüzenettel kidobott. Nem rootolt.
Viszont az általad leminősített, vírusnak tartott másik app, szépen csendben rootolta az ezidáig semmivel fel nem törhető LG L5 II készüléket.
Abban lehet, hogy igazad van, hogy ezek a cuccok feltelepíthetnek bármit a PC-dre, de egy: erre vannak a vírus/kém stb irtók, kettő: az általad ajánlott is simán feltelepíthetett bármit...
Szóval működött...
-
akcsy
tag
Hali! Jó rég jártam már errefelé, viszont még L9 tag vagyok még mindig, csak a meló, stb, nem is tudtam nagyon a telóm mókolni, így a témákban sem tudok érvényesülni :/
Most még Milestone2 leírása alapján (amit, ha még nem köszöntem meg, akkor köszönöm
) rootoltam a v20h-mat, mert nekem tetszik az eredeti, csak ugye az SD-s dolog...
Viszont most nyomtam is rá a SU pro-t, de vannak nekem rajta Notifications programok... Ezt a kisegítő lehetőségekben ugye be kell kapcsolni, viszont ahogy lezárom, majd kinyitom a képernyőt, megint azt látom, hogy ki van kapcsolva(rootolásig tökéletesen működött)... Nah ez szerintem az SU műve, és tudnátok segíteni, hogy ne nyomja ki nekem állandóan? Vagy valamit én b*szt*m el?
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Hívásvárakoztatás még mindig megkeveri a telefont.
Ha beszélgetés közben bejövő hívás van, akkor a bejövő hívás bontásakor (akár úgy hogy bontom én a bejövő hívást, akár úgy hogy a hívó leteszi) a folyamatban lévő beszélgetés ugyan nem szakad meg, de nem hallani semmit sem egyik oldalon sem.... -
Milestone2
nagyúr
válasz
bucsupeti
üzenetére
Várom a beszámolódat. (Pontosabban az XDa-n várják páran)
Hát az előző verzió könnyebben megbirkózott az ART-ra átállással.
Ez belakva a rendszert nem is volt hajlandó.
Közvetlen telepítés után első lépésként, igen, bár vannak döccenések...
Most már fut hibátlanul...(vagy még nem vettem észre a hibát) -
bucsupeti
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
kipróbáltam közben az autóm hangrendszerével. most hiba nélkül ment, nem indult újra mikor hívás után alvó állapotba ment. holnap kipróbálom hogy a hivásvárakoztatásos probléma fenn áll-e még.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bucsupeti
üzenetére
Én mondjuk CLEAN telepítést csináltam, nem update-t...
A nagy különbség, hogy ez már SD-re telepít...!!!
Ki van iktatva belőle az SD emuláció.
Még egy furcsaság, a Dalvik -> ART váltókapcsoló jól el lett dugva, sőt ha ART-ra kettintok, kiírja hogy a CM? nem támogatja az ART-ot.
Artas azt állítja ettől nyugodtan küldjem át e rendszert ART-ra...
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Én feltettem. Nem csináltam wipe-ot, mert CM11 volt fenn előtte is. Most simán megy. Egyelőre nem találok semmi kivetni valót. Autóban még nem próbáltam...
-
H.Bencike
aktív tag
Tölts le egy RomTOOLKit-et Milestone2 oldaláról összedugod a géppel a telefont, beütöd azt a számot amelyik a "bootloader unlock"-hoz tartozik, enter, aztán vagy nyílik vagy nem.
Nekem a v20h-sem nyílt, de a v20b sem
Próbáld meg nyugodtan, elrontani nem tudod vele. Majd azért írd meg mire jutottál, mert én is ki szeretném nyitni a sajátom és ha a v20i-vel sikerül akkor frissítek arra én is. -
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Szeretném feltenni a CM11-et. Mi kell hozzá? Mit kell tennem a telefonommal, hogy ez sikerüljön? Még semmi piszkáltam... V20C van most rajta. Linuxot rendszert használok.
üdv.
-
prannk
őstag
Sziasztok!
kinyitom a bootloadert!!
Mi a legegyszerűbb módja?
V20i vel kilehet? -
passat77
tag
És milyennek tűnik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Viszont ha a program tesztelése alatt találsz még valami érdekeset, nyugodtan írd le nekünk ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"