- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
mrx1212 #10698 üzenetére
Ez a kernel csak STOCK-hoz készült. Annyi a változtatás benn, hogy több governor és több I/O scheduler van benne, más a frekvenciaskálája (más léptékekben ugrás a "hertzeken") így jobb akkufogyasztás érhető el.
Nyilván rootolatlan, busybox nélküli STOCK ROM-ra nem flesselhető. -
mabocockpit
csendes tag
válasz
Milestone2 #10697 üzenetére
Szia. A v20P BACKUP feltehető zárt bl-re is? XDA-ról raktam már backup-ot, de mivel ez kicsit módosított ezért nem tudom.
-
mrx1212
tag
válasz
Milestone2 #10697 üzenetére
A kernel csere hogy működik pontosan és miért érdemes feltenni?
(Keresgéltem de nem nagyon találtam semmit ezzel kapcsolatban)Ezt hol tudom letölteni: Amnik Little Tomato v2 kernel?
Most BeanStalk -on vagyok (nem rossz de a gps elég döcögős és a jelet is eldobja időnként)
Szerintem feldobom most egy hétre ezt : CyanogenMod 11 (Android 4.4.2) by Artas182x
-
Milestone2
nagyúr
No, akit érdekel a v20P cwm-ből telepíthető backupja innen letölthető:
Tanácsok:
Töltsd le azt a bacukpot, amelyik érdekel. Bontsd ki a saját clockworkmod/backup mappádba a zip tartalmát mindenféle átnevezés nélkül. Indíts újra CWM-ben. Készíts mentést a jelenlegi rendszeredről. Full wipe. A letöltött backup visszaállítása Restore menüből. Reboot. Ha a Restore után még csinálsz egy Factory Resetet, akkor egy szűz rendszered lesz, nem tudom, hogy a root jog is elszáll-e???Letöltési lenkek:
V20P BACKUP: gyári szoftverhez képest hozzáadott elemek: root (SuperSU), BusyBox, NoFrillsCPU, Terminal Emulator, TC, VLC, Artas182x's Dual Recovery
V20P MODDED: gyári szoftverhez képest hozzáadott elemek: root (SuperSU), BusyBox, NoFrillsCPU, Terminal Emulator, TC, VLC, Artas182x's Dual Recovery, AdobeAIR, Airdroid, DSP Manager + megváltoztatott (lecserélt) kernel Amnik Little Tomato v2 kernelére !!! (I send a big hello & thanks to Amnik!) -
Milestone2
nagyúr
válasz
kertsa #10695 üzenetére
Mindkettő, mint az összes Európának készült firmware beszél magyarul is természetesen.
Illetve, most, hogy felraktam a v20P és egy ideig újra gyári recovery-m volt, kipróbáltam, az Artas féle módszerrel nem csak CM9, hanem MIUIv5 is felrakható zárt BL-re is speciális módszerrel (NEHOGY NEKEM VALAKI ELKEZDJE SIMÁN FELFLESSELNI!!!)
roland9408
Alátámasztom amit írtál. Már ez volt jellemző a v20O-ra is, úgy látszik a végére csak eltaláltak mindent, csak el tudták készíteni a szoftvert. Csak azt nem értem, az O-t miért csak a lenygeleknek, ezt meg miért csak a spanyoloknak adták ki...???
-
kertsa
senior tag
A v20o vagy a v20p magyar nyelven elérhető?
-
roland9408
csendes tag
Na felraktam a V20P-t egész jónak tűnik kinézetre nem változott semmi.Kicsit gyorsabb mint a V20H semmi fagyást nem érzékeltem eddig, fürgébb az egész telefon.GPS is gyorsabban talál jelet.Nem dobálja annyit a mobilnetet illetve aksi ideje egész jónak mondható.
-
Long Man
tag
válasz
sarkanyolo2 #10692 üzenetére
Csak egyetértettem
(szerintem is jó választás volt mind az L9, mind a Nillkin tok)
-
Long Man
tag
válasz
sarkanyolo2 #10690 üzenetére
"... még mindig egy nagyon jó kis telefon!"
szintén zenész"LG L9 Jelly Bean 4.1 with Nillkin™"
szintén zenész -
Long Man
tag
válasz
Azharel #10688 üzenetére
Köszi az info-t.
Akkor majd különös figyelemmel leszek a tablet-nél is azokra, amiket írtál.
"Hogy engedheti meg magának egy gyártó, hogy ..."
Van egy olyan érzésem, hogy nem csak az LG kapkodott/kapkod, hogy le ne maradjon a konkurenciá(k)tól.
("Almáék" se annyival jobbak, mint amennyivel többe kerülnek) -
Azharel
aktív tag
válasz
Long Man #10687 üzenetére
Elméletileg ami maga a rendszer sara az a gyakori adat kapcsolat eldobás, random reboot, gps gondok.
LG G2-m van, 4.4.2 alatt sistereg a füles, beragadt a bluetooth, lefeleződött az akku idő, auto fényerő használhatatlan. Ezen felül még az ART sem elérhetőHogy engedheti meg magának egy gyártó, hogy egy felső kategóriás készülékhez ennyire igénytelen fw-t adjon ki ?
-
Long Man
tag
-
bubus66
nagyúr
Ezen leírás alapján lehet próbálgatni cserélgetni a ROM-okat
-
Long Man
tag
válasz
sarkanyolo2 #10680 üzenetére
Igen, ez a Google most érvényes álláspontja.
Pénzügyi szolgáltatók valószínű meg fogják oldani a használhatóságát a saját alkalmazásaikon keresztül.
Csak bosszantó, hogy eddig LG csak az L II. szériára és az újabbakra ígéri a 4.4-et - (pedig elméletileg kisebb a hardverigénye és azért se nem olcsó, se nem gyenge a P760, plusz még jól is néz ki)
- és most még a Gugli is korlátozni akar.
(ha másért nem is, a piros-fehér háttér milyen jól nézne ki induláskor) -
bubus66
nagyúr
válasz
roland9408 #10681 üzenetére
Erről készül leírás majd külön köszönet a G2-es topickból DroiDMester fórumtársnak
-
Milestone2
nagyúr
válasz
roland9408 #10681 üzenetére
-
roland9408
csendes tag
válasz
Milestone2 #10677 üzenetére
melyik módszerrel frissítsem? offline-al vagy F6 amit bubus írt?
-
Long Man
tag
Már erre sem fogjuk tudni használni L9-ünket (és sok más mobil-t sem) :
Mostantól már csak játékra - eszközök gyors csatlakozására, matricák felismerésére - jó a telefonban lévő NFC, terminálon fizetésre nem.
-
prannk
őstag
Az LG Electronics bejelentette, hogy Lengyelország után Magyarországon nyitotta meg márkaszerviz-hálózatának következő európai székhelyét. A cég tájékoztatója szerint a Váci úton lévő szerviz célja a gyorsabb és pontosabb ügyfélkiszolgálás és az vásárlók elégedettségének növelése, hiszen most már a cég termékeinek tulajdonosai közvetlenül a gyártó munkatársaihoz fordulhatnak a meghibásodott termékekkel. A szervizközpontban történő kiszolgálás és szerelés mellett a gyártó autós kiszállást is biztosít az ügyfelek számára, az üzletben pedig terméktartozékokat és kiegészítőket is értékesítenek.
A gyártó világszerte növeli ilyen egységei számát, és azért hozta létre szervizközpontját Budapesten, hogy a hazai fogyasztóknak még kevesebbet kelljen várakozni, illetve még szakszerűbb és pontosabb kiszolgálást kapjanak: „A szervizközponttól azt várjuk, hogy felgyorsítja majd a folyamatokat, hiszen az ügyfelek ide személyesen elhozhatják meghibásodott készülékeiket, közvetlenül beszélhetnek szakembereinkkel.
Gyorsabb
10. napja van már szervizben
-
Milestone2
nagyúr
válasz
roland9408 #10676 üzenetére
Ha vissza tudod DOWNGRADE-lni, root nem volt rajta, akkor elméletben okés vagy, de minden a szervizes szakmai tudásán múlik. Egyedül az alaplaphalott készülékekkel nem tudnak mit kezdeni.
-
roland9408
csendes tag
válasz
Milestone2 #10672 üzenetére
Nekem garis még...de ha valami gond lenne vissza tudom rakni a régebbi verziót nem? Mondjuk a H-t, nem rootoltam meg semmi úgyis észreveszik?
-
prannk
őstag
V20O ra frissítsetek.. Az tényleg jobb mint a H. Nekem az volt fent egy jó hónapig. Nagyon észre lehetett venni a különbséget. (gyorsaság,érzékenység,nem voltak fagyások)
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
A minap a v20c-t cseréltem v20h-ra... hiba volt... eddig úgy tűnik, hogy a v20c gyorsabb volt egy picit. De mindegy is, mert napokon belül lejár a garancia. Szeretném stabilan gyorsítani a készüléket.
Milyen lehetőségeim vannak, hogy minden sallangtól megszabadíthassam?
Ajánlanátok nekem stabil verziókat?
Használni szeretném, nem pedig hetente telepítgeni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #10672 üzenetére
Ha lesz időm, lehet megnézem belekerült-e a duplaklikkes ébredés-elalvás...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
roland9408 #10671 üzenetére
Azt -elméletben- tudjuk használni.
Tehát frissítheted LG szoftverrel, -szerintem- ismerni fogja a magyart is, de garanciánál felfigyelhetnek rá, hogy magasabb verziószámú mint a hivatalos HUN, vagy EUO verzió. Méretéből adódóan túl sok újdonság nincs benne.
De ezzel megdőlt az a pletyka, amit magam is olvastam, hogy a v20o az utolsó firmware az L9 P760-hoz... -
roland9408
csendes tag
válasz
Milestone2 #10670 üzenetére
'ESP/SPAIN' és nincs szolgáltató
-
Milestone2
nagyúr
válasz
roland9408 #10669 üzenetére
Melyik országnál van a P?
Van mellette szolgáltatónév?
Majd megnézem... -
roland9408
csendes tag
válasz
Milestone2 #10668 üzenetére
akkor ha már nagyon teli van szeméttel a teló felrakom
mondjuk lehet akkor már a P-t csak remélem nem ilyen szolgáltató által telerakott selejt alkalmazással van teli
-
Milestone2
nagyúr
válasz
roland9408 #10667 üzenetére
Gyári kernellel is jobb volt, mint az addigiak.
-
roland9408
csendes tag
válasz
Milestone2 #10666 üzenetére
jó de ha módosított kernelel használod akkor azért más...mint egy gyárival nem?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
roland9408 #10665 üzenetére
-
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #10659 üzenetére
Szerinted az okozhatott galibát,hogy én nem így írtam a \ jelet,hnaem így /
??????
-
prannk
őstag
válasz
roland9408 #10661 üzenetére
lol
Én az O-t már igen
De P most jött sztem. O nál 0.1mb al nagyobb
-
roland9408
csendes tag
valaki próbálta már a V20P-t?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
prannk #10657 üzenetére
http://logout.hu/tema/re_lg_optimus_l9_nagyravagyoknak/hsz_10535-10535.html
Ezt olvasd még el hozzá!
Sok sikert! -
dafuq
csendes tag
Nos úgy néz ki találtam egy embert aki elcseréli velem a készüléket, így a fáradozásotokat nagyon köszönöm, ennyivel is okosabb lettem, de váltok WayteQ Talk 5H-ra!
Köszönöm srácok.
Üdv nektek. -
prannk
őstag
Tessék: [link]
Visszaállsz v20B vagy V20C
Majd lehet leírja valaki lépésről lépésre. De én most nem érek rá. Majd pénteken tudok segíteni,ha addig nem kapsz segítséget.
De röviden:
Visszaállsz v20b,vagy v20c re
Utána teló kikapcs akksi ki. Rádugod gépre eszközkezelőbe villogni fog az omap driver majd kézi telepítéssel megadod neki az utat ( videó )Utána fastboot.bat ot indít aztán ha kiíírja,hogy wait.... nem tudom akkor aksi vissza és megjelenik a LG P2 vagy mi. Ezt is telepíted kézileg.
Utána C re kibontod az android mappát. CMD ét megnyitod és elnavigálsz az android mappáig:
cd\..
cd\Android
adb devices
adb reboot oem-unlockÉs hátha előjön a fastboot menu
Videón megvan minden.
Jó szórakozást,sok sikert!
-
dafuq
csendes tag
válasz
Milestone2 #10652 üzenetére
Hogy tudom megnézni, hogy sikerült-e a nyitás?
-
Milestone2
nagyúr
Velem beszélsz az XDA-n is.
LG hivatalos frissítővel v20h-ra tudsz frissíteni.
A v20o LG firmware oldalról letöltött kdz-ből lehet offline módszerrel.Én még a régi toolkittel nyitottam.
Azóta van az uj toolkit amit Prannk irt.
Mindenn ott van a Logoutban, amit linkeltem neked. -
dafuq
csendes tag
Sziasztok.
Elég kemény dióba vágtam a fejszém ezzel az LG-vel. Samsungról tértem át erre, és a rootolás még ment, de a bootloader nyitást nem igazán értem.
Mit is jelent ez pontosan és hogyan tudnám (kezdőként) megcsinálni ezt? Tegnap már próbálkoztam az aksi berakásos fastboot-tal de nem hozott sikert.
V20o-ra stb hogy tudok frissíteni és ez mivel jár?Köszönöm
-
Long Man
tag
válasz
Milestone2 #10647 üzenetére
Köszi
Lenne még egy kíváncsiságom
Írtad, hogy stabilabb, jobb akkuidőben ill. jeltalálásban.
Valahol korábban olvastam, hogy a telefon oda-vissza ugrál GSM/WCDMA(3G) között, ha nincs bekapcsolva a "Csak 2G hálózat" és ez az akksit is eszi. Nálam is ezt csinálja, ha engedem neki, bár többnyire "Csak 2G hálózat"-ra van állítva.v20o-nál vagy custom ROM-oknál tapasztaltál hasonló(ka)t?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Long Man #10646 üzenetére
Viccesen tudok csak válaszolni:
Minden más gyári ROM pár órát töltött el a telefonomon.
A v20o több napot. És most is itt csücsül egy backup az SD-n ( erre sem volt máskor gyárinál példa... )
Szakmaibban: stabilitásban, akkuidőben. GPS stabilitásban és jeltalálásban.
Igaz, ezt is módosított, Amnik Tomato v2 kernellel használom. -
Long Man
tag
válasz
Milestone2 #10643 üzenetére
Szia Milestone,
Miben más a v20o a v20h-hoz képest?
-
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #10643 üzenetére
Ha nyilik utána felnyomom az O-t aztán utána cwm+root így is jó nem? Hát már kész lehetne a telóm..
-
Milestone2
nagyúr
válasz
prannk #10642 üzenetére
Nyitás után, ha már frissíteni akarsz, akkor v20o! Ismersz annyira, utálom a gyárit, de az o jó lett!
Ráadásul abbol van backup is...ugyanis ha nyitod a BL-t, majd rootolsz, felraksz cwm-et, majd utána kdz-vel frissítesz, a root meg a cwm felülíródik. Ha meg backupból felteszed a v20o-t root is, cwm is megmarad... -
prannk
őstag
Ha sikerül nyitni bootloadert érdemes utána frissíteni v20h ra?
-
kertsa
senior tag
Siker
Annyi a gondom, hogy a bal alsó sarokból szeretném kiszedni a biztonsági üzemmód feliratot és a kijelző tetejéről a google + szolgáltatást.
Ezt hogyan tudom megtenni?
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Az offline frissítést csinálom v20c-ről v20h-ra. Minden oké egészen addig, hogy Ezután felugrik egy Select country and language nevű ablak. Válaszd ki a Different Country és állítsd Hungarian-ra a nyelvet. Kattints az OK gombra. De ez az ablak nem ugrik fel és nem tudok továbblépni.
Kérnék egy kis segítséget
üdv.
-
mrx1212
tag
Ja és ma sikerült kipróbálnom a telefonom egy Telenor-os kártyával.
Az eredmény : független alaplappal jött vissza a telefonom
(Utólag ha belegondolok végül is megérte szétcseszni a telefonom!!!!)
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrx1212 #10625 üzenetére
legközelebb légyszíves így csináld a linket
[L:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44578108&postcount=34][link][/L]
OMAP4430 Fastboot USB device
Win7 Win8, 8.1 nem működik csak XP ezt is oda kellene írni legalább is a 32 bit nem szereti vagy is nem lehet használni teszteltük. Viszont nem csinál semmit sem ugyan úgy nem tudta a haverom kinyitni nekem kellett a boxal.
Tehát sok értelme nincs, vagy lehet, hogy user hiba volt vagy nem értünk hozzá. -
mrx1212
tag
Akinek még sem nyílik azért azt nézze meg hogy ez van-e telepítve :
OMAP4430 Fastboot USB device
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44578108&postcount=34
-
zAPAtyin
tag
Gyári romnál megoldható, hogy külső sd-re telepítsen?
Ez a módszer működik? -
bubus66
nagyúr
válasz
prannk #10610 üzenetére
(#10610) prannk
Már mondtam nem kell az adnroid mappa bent lévő fájlokat másold a felhasználói mappádba és úgy inítds el cmd.exe-vel vagy cd-vel nem tudom minek kell az android mappa.
(#10612) H.Bencike
A Cmd nem rendszer gazdai joggal kell elindítani mert akkor a system32 mappába tapogatsz vele és soha nem fog a felhasználói mappádba csinálni semmit sem.
Az android mappa tartalmát simámcsak be másolod a felhasználói mappádba. meghívod a cmd majd be írod, cmd.exe vagy cd és utána a többit az android mappa csak egy hiba lehetőség közötte. Ez 100-szor egyszerűbb és biztos, hogy működik. Az Xp meg plána semmilyen mappát nem kell csinálni.
-
siposj74
csendes tag
válasz
sarkanyolo2 #10614 üzenetére
Köszi! Az elején már túl vagyok! Maradt a földhöz vágás!
Esetleg még valami más ötlet?
-
siposj74
csendes tag
Szevasztok! Most került hozzám egy ilyen masina, és nem akar szuperálni a wifi! Ebben tudnátok nekem segíteni, elég sürgős lenne, erről osztanék kint netet! Előre is Köszi!
-
H.Bencike
aktív tag
válasz
Milestone2 #10609 üzenetére
v20h-nál cseréletek valamit. Onnan hiába downgradel vissza az ember, nem fog nyílni ha már 1x telepítette.
iLOLyouHUN vette észre!
"A telefonomon v20h volt, amit cseréltem v20c-re (de akár mehettem volna egyből v20b-re is). Fastboot ment, csak nem akarta nyitni. A Downgrade simán ment, nem volt gond az offline flash, csak arra kellet figyelni, hogy nem S/W Upgrade módban kellett kezdeni a butítást, hanem a telefon bekapcsolt állapotában és magától átváltott SW módba. Amikor végzett, akkor a gombokkal Hard reset. Szépen eljutottam v20b -ig, itt viszont elakadtam és nem tudtam nyitni loadert. Az x-loader és uboot fastboot flasht, nem toltam rá a telefonra, mert elkerülte a figyelmemet, hogy a v20h frissítésem cserélte ezeket."Próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, írtam neki 2 üzenetet is itt mobilarénán, 1x válaszolt aztán többször nem. Más elérhetősége nincs. Én már többször is kérdeztem itt a fórumon ezt hogyan kellene cserélni de nem kaptam választ. Találtam is a cseréhez flash progit le is futtattam, de nem ment végig beakadt, lehúztam a telefont nem lett semmi baja de ugyan úgy nem nyílt. Egyedül én meg kevés vagyok ehhez, ennyire nem értek azért az androidhoz.
-
prannk
őstag
Akinek alaplapot cseréltek,mennyi idő múlva kaptátok vissza?
Teljesen megvagyok halva,hogy nincs okostelefonomNokia 5xxx -el nyomom most
-
prannk
őstag
válasz
mrx1212 #10605 üzenetére
De ez előtt,hogyan jutottál el az Android mappáig?
Mert megnyitod a cmd-ét és beiord,hogy adb devices attól még nem hozza elő a devicet. El kell menni az Android mappáig.
Szóval azt nem értem,hogy te máshogy mentél el a C:\Androidig? Mert az a parancs amit leírtál azzal kb 20 szor megpróbáltam.Na mind1. Visszakapom,rányomom a v20c euo-xx et aztán megpróbálom. Ha nem nyilik cm9
rajtvan az sd én a backup.
Milestone2 megnézted már a bootsrapot? Hogy esetleg egy nagyobb cm et is lehessen felrakni?
-
sleen
tag
válasz
Milestone2 #10598 üzenetére
Azt valaki elmondaná, hogy miért kell flashelni a supersu-t? Soha nem tettem, mégis minden ok.
-
H.Bencike
aktív tag
Milestone2 Már downgradeltem v10a-ra is és úgy sem nyílt ki.
Skarlos Néztem már azokat a ROM-okat én is, de nem találom elég biztonságosnak.
mrx1212 Úgy látszik mindenkié nyílik, csak az enyém nem
-
mrx1212
tag
válasz
H.Bencike #10602 üzenetére
Az előző telefonom amiben kifeküdt az alaplap azt nem bírtam sehogy sem nyitni! (Viszont úgy ahogy leírtam nem próbáltam!!!) Szerintem az is nyílt volna
Amit visszakaptam azon v20H volt. Visszaraktam v20c és úgy lett jó (feleségem segítségével mikor próbálkoztam akkor látta és ő mondta hogy ez nem így működik ahogy csinálom.Ő magyarázta el ezt a parancssoros futtatást .És a parancsot kiadva elsőre jó lett)
-
H.Bencike
aktív tag
válasz
prannk #10600 üzenetére
Arra lennék kíváncsi hogy a fastboot meg u boot csere előtt tudta kinyitni mrx1212 a telefonját, vagy utána. Mert ha utána akkor ezeket biztosan cserélni kell a nyitáshoz. Már több helyen is olvastam hogy ezeket cseréli a v20x-es ROM-ok, ezért nem lesz nyitható a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Robot fűnyírók
- World of Tanks - MMO
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest