- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Akit érint vagy érdekel:
Kijött a legfrissebb MIUI (3.00.25) v1.0 a telefonunkhoz.
-
droidforever
tag
Sziasztok,hogy tudom megnezni a bootloadert hogy nyitva van e?hidden menuben nem sikerult.
-
H.Bencike
aktív tag
bucsupeti! Küldtem privátot!
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Blue Eagle #8990 üzenetére
Én most nagyon boldog és elégedett vagyok! Ez az új v20i böszme jó akkuidőt eredményez nálam!
Ma 16 óra erős irodai használat után, wifi és 3g antennák valamn aktív gps és bluetooth hasnálat mellett mé mindig 40% töltöttségem van!Ja és nincs alku. Nem vagyok hajlandó egy okostelefon rádióit manuálisan állítgatni.
Király most minden!
-
bubus66
nagyúr
válasz
Blue Eagle #8990 üzenetére
(#8990) Blue Eagle
Csak a telefon készenlét van a képen, való igaz, hogy ha az asztalon pihen akkor akár 2 hetet is elmehet egy töltéssel.
-
Milestone2
nagyúr
Külsőben semmit, stabilabb, Bucsupeti jobb akkuidőkről írt, gondolom system és kernel szinten javítottak. Volt mit...
Az LG frissítő még nem ajánlja fel a legfrissebb v20i-t..
Zárt bootloaderrel (mint a tiéd) csak offline rakható fel ebből a hivatalos LG KDZ fájlból. (nyitott BL-hez van CWM-ből flesselhető verzió is, meg backup is, de ez nálad nem játszik) Mindenesetre, ha nem hardveres a probléma, ami miatt jelentkezik, akkor ez megoldja. Ha hardveres, akkor meg úgy is szervíz az egyetlen megoldás.
Ha ez túl nyűgös vagy túl macerás neked, akkor marad a szervíz, amikor épp produkálja a nem hallhatóságot.
-
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #8986 üzenetére
garanciás.Én semmit nem csináltam vele
Mostanában csak telefonálok vele meg wifi..
Miben változott ez a v20i?
-
-
prannk
őstag
Hali!!
Mostanában sokan azzal jönnek,hogy nem tudnak elérni. Pedig fullon van a térerő. De ha újraindítom akkor tudnak hívni.. ezt kb hetente eljátssza. -
chris3010
újonc
Van akinek égett már be a kép? T-nél kb. mennyi idő alatt cserélik?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bucsupeti #8980 üzenetére
Petibácsi! Jó ezt hallani végre! Nem tudom magadtól leltél-e rá, vagy a linkjeim (ajánlásom) segítettek, de nem is ez a lényeg, hanem hogy egy kicsit jobbá vált a készüléked, használhatóbb számodra... (Remélem nem jön elő, az ilyen öröm után szokásos,"minden szép, minden jó, DE..." effektus.
Ugyanígy örülök, hogy custom berkekben végre a legtöbb 4.3-nál (2 fájl módosításával) elérték, hogy sokkal jobb lett a GPS, már-már tökéletesen működik.
-
bucsupeti
senior tag
Veszett jó a V20i ROM!
Jelenleg 30%-on áll a telóm. Az eddigi Romokkal eddig ilyenkor már kikapcsol, most meg még vígan ketyeg! -
havenday
tag
Németországban vagyok, innen vittem ki a független
telcsimet. Vettem bele egy itteni vodás kártyát, amihez le lehetne tölteni egy vodás appot. Telepítéskor ezt írja ki : " ez az elem nem érhető el az ön országában "
tehát valamiért nem érzékeli, hogy nem Magyarországon vagyok. Mit tudok csinálni? A nyelv németre átállítása nem segített. A helyérzékelés is be van kapcsolva. -
bucsupeti
senior tag
válasz
Milestone2 #8975 üzenetére
Köszönöm!
Egyébként most a V20i-t pakoltam fel CWM-ből. Nem akarom elkiabálni, de jelenleg 75%-on van az akku. Ilyenkor már bőven 60% alatt szokott lenni nekem. Csak nem állítottak valamit?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8969 üzenetére
Ma már nekem sem tűnt úgy hogy lassú lett volna
-
bucsupeti
senior tag
válasz
sarkanyolo2 #8972 üzenetére
hát szerintem is korrekt. 25000 km-t futott 6 hónap alatt. Minden rendben, kivéve hogy nem szereti a CyanogenMod alapú romokat
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Milestone2 #8970 üzenetére
A Ford SYNC az újabb Fordokba beépített okosítás neve (Zeneközpont, Kihagosító, stb) tehát nem egy ritkán használt valami, hanem igen gyakori eszköz. Nekem Ford Focus 2013-as modellem van.
A gyári ROM-al tökéletesen megy a minden. Médialejátszó hangját is átviszi, meg a telefont is kezeli rendesen.
A CyanogenModnál vettem először észre és gyakorlatilag minden romnál ami nem a gyári romra alapul ugyan azt játssza, és sajnos a MIUI-nál is: Kapcsolódás a Bluetooth segítségével sikeres! Telefonkönyv szinkronizáció sikeres. A média lejátszás telefonról tökéletesen működik. Telefonhívás jelzése tökéletes. Viszont ha felveszem a hívást, vagy ha én kezdeményezek hívást, akkor hangos búgó, recsegő hangot hallok a kihangosítón és a másik fél nem hall semmit sem.
Ennyi a jelenség. -
bucsupeti
senior tag
válasz
Milestone2 #8947 üzenetére
Kipróbáltam a MIUI5-öt. Sajnos 5 percig volt csak a készülékemen. Minden remek, gyönyörű, gyors, de sajnos a Bluetooth kapcsolat nem működik a Ford SYNC-el. Ugyan azt műveli mint a CyanogenMod-nál. Azaz ha hívás érkezik, vagy hívást indítok akkor csak búgást, zajt hallok.
Eddig csak a gyári ROM vagy a gyári rom-ra alapuló customok működtek a Ford SYNC-el.
Esetleg Milestone2 kolléga, ha jeleznéd ezt a fejlesztőnek megköszönném. A CyanogenMod-nak jeleztem a problémát, de fülük botját sem mozdították még. Ja és látom anygolnyelvű fórumokon másoknál is jelentkezik ez a probléma.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8965 üzenetére
(#8965) Milestone2
Nálad is szarakodik a mega.co feltöltésnél???
-
imi0424
senior tag
válasz
Milestone2 #8965 üzenetére
igen
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bucsupeti #8963 üzenetére
Tényleg nem úgy beszéltem.
Annyit mondtam, ha te megerősíted, akkor biztos úgy van, mert te aztán űzöd-hajtod az L9-est.Más: tényleg javaslom kipróbálásra: MIUI-RC1 + GAPPS, nálam eddig minden tekintetben a leg akkubarátabb ROM, kérdés (amit nem tudok letesztelni) hogy a BLUE kihangosítód működik-e benne...
-
bucsupeti
senior tag
Hehe. úgy beszéltek mintha nem lennék megelégedve a telóval.
Nekem a funkciókkal a sebességgel semmi problémám nincsen. Egyetlen egy ami megkeseríti az életemet az a vacak akksiidő (és csakis az én használati szokásaim mellett szar tudom, de ez van).
24 órát mindenképp kéne tudni. De 18 órával is megelégednék. Nekem jelenleg kb 10 óra körül mozog az üzemidő és ez nagyon szar. -
imi0424
senior tag
válasz
Milestone2 #8961 üzenetére
igazábol az usb tethering érdekel.
az arrol szol hogy be tudod.nyomni usb-n keresztül a mobilinternetedet pl a laptopba vagy pc-be.
amikor a cm10.1 volt a telón, akkor nem ment sajna :/ -
Milestone2
nagyúr
válasz
imi0424 #8960 üzenetére
Most azt megtaláltam, hogy:
Beállítások (System settings)
Továbbiak (More)
Megosztás és hord.csatl. pont (USB tethering & Mobile HotSpot)
USB megosztás (USB tethering) vagy Hordozható WiFi Hotsport (Mobile Hotspot)
de mivel én ezt nem használom, nem tudom, segíts annyiban, hogy mit kellene csinálnom, hogy le tudjam neked tesztelni, működik-e valamelyik ROM-ban...illetve melyik funkciót akarod teszteltetni?
-
imi0424
senior tag
Sziasztok
van valami cm-miui vagy bármilyen custom rom, amiben működik az usb hotspot? -
prannk
őstag
Hali!!
Mostanában sokan azzal jönnek,hogy nem tudnak elérni. Pedig fullon van a térerő. De ha újraindítom akkor tudnak hívni.. ezt kb hetente eljátssza.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Ebbe igazad van, ha bucsupetinek megfelel, akkor neked is meg fog!
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8955 üzenetére
Igen csak tudod vannak olyan userek akik számon kérik tőled, ha esetleg még sem írnád.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8953 üzenetére
Igen ebben igazad van de ah ajánlod is a V20i akkor úgy, hogy nem ebben a régióban szánták. Én nem terád értetettem akinek a garncia jegyén egy nagy piros X lenne. Ha nem azokra akik akarnak root-olni és BL-t nyitni
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #8951 üzenetére
Szia Bubus!
Azt hiszem ha én v20i-vel vinném vissza lenne rá garancia... Ha sem root, sem BL nyitás nincs és gyári szoft van rajta nincs az a szervizes, aki ezt le tudná védeni... de ez lényegtelen, szerintem nagyon kevesen fogják felrakni...
...ettől függetlenül, ha bárki megkérdezi tőlem, hogy mi a legfissebb szoft, nem fogom a v20h-t "hazudni", hiszen van már működő és hivatalos frissebb v20i...
...az már más kérdés, hogy ki veszi a fáradtságot, utánaolvasást felrakni.
-
ted_mosby
senior tag
tetszetős kis telefon lett
-
bubus66
nagyúr
(#8949) Laybee
Ha jól működik az ICS-d akkor szerintem nem érdemes addig frissítgetni még esetleg valami baja nem lesz.
Milestone2
Azért van bent magyar nyel mert az EUO alapja a ROM-nak az más kérdés, hogy lehet a Magyarok soha nem adják ki. Attól még lehet használni.
(ami ugye nem garanciavesztő)
Ez csak részben igaz,mert ha a V20i-vel viszed vissza javítani akkor biztos vagyok benne, hogy nem többet nem nagyon lesz rá garancia. Már mint a mi régiónkba értettem, és ez csak természetesen csak addig igaz még, esetleg a V20i-HUN ki nem jön.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Erdei88 #8948 üzenetére
Nem ajánlja fel. Kérdezzétek meg az LG-t miért ilyen paraszt, hogy csak 5 régióban ajánlja fel, holott tartalmazza a magyar nyelvet is...
Van KDZ változat is.
Az offline módszerrel telepíthető. (ami ugye nem garanciavesztő, csak érteni kell hozzá vagy legalább is elolvasni...)
Külső (látható) változás nincs v20h és v20i között, csak a kernelben és a systemben javítottak.
-------------------
v20i nekem nem melegedett azalatt az egy nap alatt, míg fenn volt a készülékemen tesztelésre. Nem tudom mit akarsz az ICS-től...v10a-v10h-ig volt ICS. Minden ami v20... az már JB...ezt mindenki döntse el magában, hogy "szendvicsezni" akar vagy "zselézni"...
-
Erdei88
veterán
válasz
A v20i-t várható, hogy a PC Suit is felajánlja?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Ferrarer #8945 üzenetére
Bucsupeti kollégára hallgass! Nem koca GPS-es! Munkaeszközként használja. Ha ő mondja, hogy megy, akkor megy...(és ez most nem cinizmus)
"Petibácsi", kipróbáltad már a legfrissebb LGP760 szoftver: a v20i cwm-ből flesselhető legújabb verzióját-t? Illetve kíváncsi lennék, hogy minden(ed) működne a MIUI-n?
-
Ferrarer
tag
válasz
sarkanyolo2 #8944 üzenetére
Köszi!
Neked dobálja a jelet navigáció közben? -
Ferrarer
tag
válasz
sarkanyolo2 #8940 üzenetére
Köszi az információt
Mennyi idő alatt talál holdat a szabadban? -
-
Ferrarer
tag
Hellósztok!
Vásárolni tervezek egy használt LG L9-et. Olvastam, hogy a GPS-e nem a legjobb.
Meg tudnátok mondani, hogy azért használható alkalmi navigálásra?
Ez a GPS gond csak néhány példányra vonatkozik vagy típushiba?
Illetve van még olyan típushibája, ami miatt nem ajánlott a megvétele?
Mobilnetezésre, fényképezése, néha GPS-ként használnám.Még az Xperia S-et néztem ki. Szerintetek az L9 jobb vagy az Xperia S?
Előre is köszi a választ!
-
doglott
csendes tag
Miért van az hogy 1 db játék se akar elindulni.p768e-m van pár napos és amikor elindítanám a játékot (amik mentek az alcatel ot 995) egyszerűen a játék menü bejövetele elött bezárja az alkalmazást.Asphalt 7 -nél még el se kezdi letölteni mert a gameloft logónál kilép.ja és A20b verzió van rajta.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Blue Eagle #8929 üzenetére
Pontosan erre gondoltam. Ma jutottam hozzá egyhez.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
sarkanyolo2 #8924 üzenetére
Megeszi. Vagy mit kérdezel. Nekem Samsung Class10 32 GB van benne. -ha erre vagy kíváncsi.
-
passat77
tag
válasz
Milestone2 #8927 üzenetére
Ez permission dolog nem akár összejönni
Help!!!!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
doglott #8925 üzenetére
A három sorral feljebb belinkelt ROM 768-on is fut. Aroma installer, telepítés elején kell megadni 760, 768,, vagy 769... ez a legfrissebb MIUI (más 760-as ROM-ok nem feltétlen kell fussanak a 768-odon...!!! Sőt!!!)
---------------
Root jog nálam SUPERSU CWM-ből flesselve, majd Permission Managerrel.
-
passat77
tag
Hogyan lehet a root jogot elővarázsolni ebből az új miui-bòl?
-
doglott
csendes tag
Sziasztok!Nekem p768e van és szerintetek arra jó a 760-as rom?Melyik a legfrisseb?Bocsi de nem tudtam több mint 8000 hozzászólást vissza nézni!
-
sarkanyolo2
őstag
Srácok, a 32 gb-os class 10- es kártyát is megeazi a telefonunk?
-
kzrb
csendes tag
válasz
Milestone2 #8922 üzenetére
super, danke für die Info!!
-
Milestone2
nagyúr
Ma reggel kijött a legfrissebb RC1 a kedvenc változatodból (Artit fejlesztés)
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #8905 üzenetére
Köszi!
(#8906) Gzolo
Köszi! -
kzrb
csendes tag
válasz
Milestone2 #8913 üzenetére
viszont a másik ( a gyengébb kísérlet) tökéletes... legalábbis nálam
-
ultio
aktív tag
válasz
bubus66 #8911 üzenetére
Ok.
Ha veszek, mindenképpen gyári garisat szeretnék megbízható boltból.
Ezért kérdeztem, hogy mennyit ad az LG.Itt néztem, többször vásároltam már ebben a boltban (telefont pont nem), mindig azt mondták, hogy annyi a gari, amennyit az adott gyártó ad.
Majd megkérdezem őket az LG-ről is. -
kzrb
csendes tag
válasz
Milestone2 #8913 üzenetére
a "jobbik" verziót a napokban többször is feltettem, de az első újraindításnál elfelejti mindig a MAC-címet, így nincs tovább wifi ...
-
bubus66
nagyúr
válasz
droidforever #8912 üzenetére
nem kötekedés két kérdeztem, csak tényleg ha van akkor érdekelt volna.
-
ocsesz
aktív tag
Üdv!
Csatlakoztam a csapathoz.
Most még csak belakom a telót,ha lesz kérdésem úgyis észreveszitek.
Eddig igen tetszik. -
Milestone2
nagyúr
Unknown Device p760 JB ott van, hogy a miénk.
Ez ZduneX25 egyik portolása, de saját állítása szerint ez a gyengébb kisérlete... A jobbik meg itt érhető el...
-
bubus66
nagyúr
válasz
droidforever #8910 üzenetére
(#8910) droidforever
A Playen van CWM??
(#8908) ultio
A Függetlenre eladója válogatja. hogy mennyi idő garancia van rá, a T-Mobile-os szolgáltatósra 1 év T-Mobile, és 1 év gyári garancia van.
-
droidforever
tag
Melyik cwm-et tudjatok ajanlani a playrol,a valaszokat koszonom
-
ultio
aktív tag
Mennyire erre a telóra a gyári garancia?
-
kzrb
csendes tag
válasz
Milestone2 #8898 üzenetére
http://xiaomi.eu/community/threads/3-10-18.22424/
itt is van még 1 P760 rom, mondjuk nem derül ki, hogy LG P760-e
-
Gzolo
senior tag
válasz
Blue Eagle #8904 üzenetére
Play áruházban beírod, hogy billentyűzet, és kidob millió találatot. GoKeyboard, Swype, én ezeket ajánlanám elsőre próbára
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Blue Eagle #8904 üzenetére
-
Blue Eagle
őstag
Szevasztok L9 mágusok! Valami más billentyűzetet fel lehet pakolászni a gyári LG helyett, vagy mellé? Hogyan, honnan? Megköszönném a segedelmet!
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8902 üzenetére
Akkor is valami gond van (volt). Az a lényeg, hogy meg tudta csinálni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8900 üzenetére
Nekem meg azt, hogy egy zöld robot piros háromszöggel jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó újdonsága a 4X alatt marad tudásban, de trendeknek megfelelő mérettel kecsegteti a jövendő vásárlókat.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Háború Izraelben
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest