- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
passat77
tag
válasz
Milestone2 #8296 üzenetére
Dehogy bántom
-
H.Bencike
aktív tag
válasz
Milestone2 #8296 üzenetére
Igen ezt ismerem! De azok a képek amit Ő küldött az nem sreenshot. On Screen Phone programban csinálta őket.
Már működik nekem is az On-Screen Phone, csak frissíteni kellett. Egy kissé akad, de csak a számítógépes felén. A telefonon nem vehető észre.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8289 üzenetére
Nem azt az oldalt kérdeztem hanem az ininteset. Ok rendben meg találata remélem yoda mesterre is rátalál.
-
passat77
tag
Na milyen kernel van a gyári v20h-ban?
A megfejtés: IGEN! 3.0.31
Tehát azaz működik az OC !
Itt részemről be is fejeztem a kérdést.... -
passat77
tag
válasz
Milestone2 #8285 üzenetére
Milestone2 !
Ha még érdekel még a problémám úgy néz ki ez alapján megcsináltam.
-
Milestone2
nagyúr
Sziasztok.
Sokszor és sokan feltesznek kérdést a Governorokkal és az I/O Schedulerekkel kapcsolatban.
Próbáltam összefoglalni egy Logout blogban, amennyit én tudok.
Remélem van akinek segítettem.
Észrevételeket, javításokat, ha nagy baromságot írtam volna, szívesen veszek PM-ben. -
passat77
tag
válasz
Milestone2 #8281 üzenetére
Sajnos akárhogy csűröm-csavarom bármelyik verzióval mindig kernel panic lesz a vége
Hát ez van.... -
Milestone2
nagyúr
válasz
passat77 #8273 üzenetére
Mondjuk kedves Sguerrini97 kolléga most már igazán frissíthetné a kernelét, mert ez a 3.0.31-es kernel már elég régi. A CM-hez 3.0.87-es overclock kernelek futnak...de ha jól láttam már van 3.0.90-es kernel is.
-
passat77
tag
válasz
Milestone2 #8279 üzenetére
Nem állt szándékomban megbántani, ha mégis akkor sorry! Nálam ez egy "adok-kapok" kérdés volt.
Nem kérdőjelezem meg a tudását, csak nem szeretem amikor ok nélkül hülyét akarnak csinálni belőlem. Bubus66 remélem nincs harag ! ? -
Milestone2
nagyúr
válasz
passat77 #8278 üzenetére
Most lett kész véglegesen egy perce. (Persze biztos fogok egy csomót javítani még rajta)
És a Moderátorok máris leszólták, hogy szakmaiatlan.
Marad, míg nem törlik, mert merészeltem visszabeszélni nekik, hogy ha szakmaiatlan miért nem írták meg ők?
Illetve ne vesszetek össze! Szükségünk van egymásra!
-
passat77
tag
válasz
bubus66 #8274 üzenetére
Bubus66!
Te miről beszélsz? Nézted a linkeket amit írtam? Úgy érzem nem egy ligában focizunk!
Fikázásból 5-ös neked! Vehetnél páldát Milestone2 fórumtárstól!!! Nem a kérdésemre válaszoltál!
Már korábban is kóstolgattál, de ez a fórum tudtommal nem erről szól, hanem segítünk a másikon, ha kérdése van és nem lefikázzuk!!!! -
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #8275 üzenetére
De csak korrektül felrakott BusyBox vagy BusyBoxPro telepítése után!!!
Az Artas182x féle tökéletesen működik, csak az nem olyan OC mint a többi, ott TILOS mellé CPU vezérlő programot feltenni, csakis Terminálből állítható az órajel!
A másik weboldal a jó jól rátaláltál, csak mindenhol leírják, hogy ne a legfrissebb május 27-i SGuerrini kernelt próbáld, mert az kernelpánikhoz vezet az esetek 90%-ában. Töltsd le az április 26-i kernelt, telepítsd előbb a BusyBoxot (ezzel biztos jó) android rendszeren belül, majd menj ki CWM-be és ott flesseld az április 26-i módosított kernelt (a weboldal azt írja, hogy a fless után még csinálj egy wipe cache + wipe dalvik cache kombinációt)
Nekem így működött gyári ROM-on az overclocking...
-
Milestone2
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
passat77 #8273 üzenetére
(#8273) passat77
(v10a-v10g and v20a-v20d): Ebben hol szerepel, V20H? a Custom kernel nem működik a stock alatt a CWM-ből telepíthető ROM-okat, meg Milestone2 fórumtárs már jó pár HSZ-ben már leírta.
A gyári ROM max óra jelét nem fogod tudni feljebb vinni, csak azt nem értem ez minek kell ez Nem Blade ami 800 Mhz ketyeg
(#8272) Milestone2
Én meg meg tettem hozzá az első hozzászólást
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8270 üzenetére
Akkor most Címlapos írás?
-
Milestone2
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8268 üzenetére
Másold át és azt meg töröltesd
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8266 üzenetére
Akkor kell a moderátor ha címlapos írást akarsz
Belépsz a Logutra írni szeretnék és Rá kattintasz a felugró ablakban erre "SZEMÉLYES BEJEGYZÉST SZERETNÉK ÍRNI!"
Ha úgy akarsz írni mint én akkor nem kell moderátor
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #8265 üzenetére
Hogyan lehet elérni, hogy a Logout blog bejegyzésem nekem is megjelenjen az avatarom alatt? Mit jelent az hogy engedélyre váró cikk? Keresnem kell egy moderátort, hogy jóváhagyja?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8264 üzenetére
Oké rendben semmi gond.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8261 üzenetére
-
passat77
tag
válasz
Milestone2 #8261 üzenetére
IGEN! Megbirkózom vele. Zte blade volt a gyakorló telefonom elötte
-
Milestone2
nagyúr
válasz
DiamondBack #8259 üzenetére
Ne szivass máááá!
Te írtad:
te már tuti tudsz sd-re telepiteni is ugye?
ugy rádbiznám a telomat egy hétre...Arra válaszoltam...#8234-ben, meg most is...#8257-ben
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Milestone2 #8257 üzenetére
mi a kérdés?
-
passat77
tag
Közben rátaláltam erre: [link]
-
Milestone2
nagyúr
válasz
DiamondBack #8233 üzenetére
-
passat77
tag
válasz
Milestone2 #8254 üzenetére
Nah ez gyors válasz volt !!!! Köszönöm!
-
passat77
tag
Tudna-e valaki linkelni gyári v20h rom linket, amit CWM-ből lehetne visszaállítani?
-
akcsy
tag
Haverom Xperia S-je is indokolatlanul, nem is használta, majd sütőt játszott... Akksit ugye nem tudta kiszedni, a telefon lefagyott, szerencséjére pont tél volt, és kidobdta...
Amúgy nem tudom, hogy rajongtok-e még a Real Racing 3-ért mert van megoldás a játékra, ha valaki nem tudná, mellesleg 800mb-ot eszik az új...
Ezt kell letölteni, majd Mediumra állítani, és máris van szép grafika a játékhoz... -
sarkanyolo2
őstag
Hollandia kapott egy V20I-s szoftot, nem tudom lehet-e benne valami lényeges.
-
BOBAKILL
őstag
A melegedést úgy értettem hogy indokolatlan túlmelegedés. Nekem sem volt még olyan okostelefonom ami ne melegedett volna! De az L9 az biza forró volt de rendesen!
Anno direkt rákérdeztem az Sony L fórumán hogy mennyire melegszik és hogy volt-e ez okból hogy kikapcsolt a telefon. Senki nem írta hogy erősen melegedett volna vagy kikapcsolt volna.
Ennyi.
Ja és te az S-ről és a GO-ról írtál, nem az L-ről.. -
-
89BDave89
tag
válasz
BOBAKILL #8241 üzenetére
Igen, alakul ez a kérdezősködés, mert már 3-1 a sony javára, annak ellenére, hogy az L9 kijelzője nagyobb, jobb felbontású, és elvileg jobb minőségű is.
A melegedést hallottam máshol is már, és eléggé aggaszt, főleg mert sokat használok GPSt, és az melegíti talán a legjobban.
Szóval lehet eldőlt, köszi a segítséget.Ja a melegedést itt olvastam
és a GPS tanácsot is itt kaptam
-
89BDave89
tag
Megkérdezem itt is:
Szerintetek melyik a jobb:
Sony Xperia L (ezt ismeritek)
Vagy
LG optimus L9véleméy?
Előre is köszi -
Milestone2
nagyúr
válasz
passat77 #8238 üzenetére
Fönt van vagy volt az XDA-n.
Inkább ezt ajánlom. ez már Android 4.3 és az SD kártyára telepít...ez a 4.3-as GAPPS hozzá. Overclocked 200-1350MHz-ig állítható. Stabil. Smooth. Szerintem jó.
Ajánlom neked ezt az oldalt, ha kisérletezgető kedvű és kíváncsi vagy (mindig frissítem, mikor kijön egy új verzió bármelyikből!!! viszont sajnos regisztrálni kell...)
-
passat77
tag
válasz
Milestone2 #8237 üzenetére
Miért nem prefelálják a xda-n? Nem bírtam a kiváncsiságommal, feltettem a legfrissebb 08.27.-it.
OC sajnos nincs benneAmúgy tényleg mint a legtöbb CM rom. A google appok gyárilag benne vannak.
Ami egy kicsit zavaró, hogy tele van tűzdelve minden féle beállítási menüvel: (Paranoid Preferences, HoloBam, JellyBam, stb) Végül is ez egy mix változata a legismertebb romoknak, amit a boot logo is mutatja -
Milestone2
nagyúr
válasz
passat77 #8236 üzenetére
Amit linkeltél, az nem egy konkrét ROM, hanem az oldal, ahol kiválaszthatod, melyik verzió kell neked. (9.0.0 alattiak felejtősek!)
A JellyBAM v10.1.0 már Android 4.3. Ugyanúgy működik mint az összes többi CM verzió, csak a kinézete inkább MIUI, mint CM... Tastreszabható. Kellemes. Gyors. Témák tölthetők le, szépek is, bohóc kinézetűek is (Angrybirds, Thew Simpsons) mit akarsz róla tudni...??? -
passat77
tag
Erről [link]JellyBAM-ról mit érdemes tudni? Mert az xda-n nem találtam l 9-re vonatkozólag semmit.
-
akcsy
tag
Amúgy ha a témánál vagyunk, olvastam olyat az XDA-n, hogy 4.2 nem kapunk, viszont 4.3 elvileg igen...
Valahogy következőleg lehet én sem Androidot fogok, nem vonz, hogy mókolni kelljen egy telefonnal azért, hogy normálisan tudjam használni, mert nem érdekel, hogy kiírja, hogy 200mb szabadom van, de tényleg nem működnek egyes funkciók olyankor, nah és az tényleg zavaró... Jóhogy már nem 600mb szabad körül írkálja, nah de mindegy, ahogy telnek a napok, én is belevágok ebbe a root dologba...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
DiamondBack #8233 üzenetére
Igen tudok, de nem akarok...
Az Official CM10.2 nem tud külső SD-re telepíteni, én ezt használom, mert nekem nem kell, hogy SD-re telepítsen...
De teszteltem olyan SlimBeam 4.2.2-t és olyan Unofficial CM10.2 (azaz 4.3-at) ami már SD-re telepít.
És működik.És állítólag az új JellyBAM is 4.3 már, de azt még nem próbáltam mit csinál az SD-vel...
Szerintem kicsit még várni kell, mert az android 4.3-ra eddig naponta jöttek a Nightly változatok, most már van hogy 2 naponta, azaz szerintem hamarosan kijön az első Stable verzió.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Milestone2 #8232 üzenetére
te már tuti tudsz sd-re telepiteni is ugye?
ugy rádbiznám a telomat egy hétre...amugy ugylátom sok hibája egyedi az L9-nek, pl: 1 hétig folyamatosan navigált balaton környékén gond nélkül, és nem volt az a sütőlap érzésem mikor megfogtam. aztán valamelyik nap 100% töltésről 'véletlenül' kikapcsolásig toltam rajta az RR3-mat és akkor se éreztem úgy hogy b+ de forró... olyan jó erős langyos volt de elviselhető
-
Milestone2
nagyúr
válasz
89BDave89 #8231 üzenetére
Ha munkaeszköz nálad a GPS ne ezt a készüléket válaszd.
És a gyári ROM-ot a kezdeteknél kidobtam.
Most az új CM10.2 (Android 4.3) nem melegszik még 1350MHz-en sem megfelelő governorral és I/O scheduler-rel], de én nem nyüstölöm állandóan a GPS-t.
Én átlag(okos)telefonként használom. Nyilván netezek, nyilván játszom is....bár mondjuk én leginkább tesuztelgetem a ROM-okat. -
89BDave89
tag
válasz
Milestone2 #8230 üzenetére
Köszi!
Amúgy ez a túlmelegedés amit előzőleg olvastam (GPSnél) gyakori gond? Mert én elég sokat használok telefonon GPSt, és ha aközben kikapcsol, az nálam sajnos kizáró ok
-
89BDave89
tag
Hali!
Meg tudja valaki mondani, mennyit tud a telefon Antutuval illetve Quadranttal?
Köszi!
-
bubus66
nagyúr
(#8227) Lavar
Mivel lesz fejlettebb a proci 2x400 MHZ? meg látod, hogy nem lesz jobb semmivel sem azért meg nem érdemes cserélni mert HD lesz a kijelző, a soc akár milyen is lehet ha a 2-3 rendszerrel le marad az LG, hogy ezt is csak a 4.1.2-vel adja ki úgy látszik az LG-nél ez a fejlődés ennyiből szerintem jobb lett volna ha ICS-vel adja ki. Lehet hogy nem lesz rosszabb az üzem idő csak max nem pizza sütő lesz,ha nem kenyér sütő kemence. Ja meg a 3-4 hét alatt talán majd sikerül frissíteni is. -
bubus66
nagyúr
válasz
Blue Eagle #8225 üzenetére
(#8225) Blue Eagle
Igen igazad van ebben csak amikor 3 hétig tart egy telefont root-olni az meg az én elvárásaimtól van nagyon messze, meg ha kinyitom a bootloadert nem lehet vissza zárni stb.
(#8224) BOBAKILL
azért mert jól néz ki egy Launcher azért nem tartok meg egy telefont milliót lelehet tölteni, köztük nekem is is van Holo Launcher LGUI-3-mal anno még a Blackhez csináltam. Jobban is tetted, hogy vissza tértél, vagy i s váltottál van tapasztalatom a Sonyval, a T-vel megvoltam elégedve, ne sajnáld az L9-t. inkább annak örülj, hogy eltudtad adni.
-
Blue Eagle
őstag
Szevasztok! Szerencsés vagyok, vagy csak rugalmas, nem tudom. Nem olyan rossz azért ez a telo. Igaz, az elvárásaim sem járnak az egekben. Ezért a pénzért ezt kaptuk. Minden telonak megvan a sajátos jó és rossz tulajdonsága. Ennek is. Nálam szerencsére nem játszik annyira gofrisütőt, és semmilyen gagyizást nem produkált (még). Remélem eztán sem fog egy jó darabig, mivel mostanában én sem tervezek váltani. Persze fogok majd, és nagy a gyanúm nem LG lesz a kiszemeltem. Az is lehet, hogy Winfosos lesz, de még semmi sem biztos...
Van egy régi Asus P535 telom. Azon Win Mobil 6 van. Azok még nem voltak ennyire bezárva mint a mostaniak.
-
BOBAKILL
őstag
3 hónap után váltam meg szomorúan a kedves L9-es telefonomtól. Pár észrevételt megosztanék vele kapcsolatban.
Anno a Black-em is melegedett, de annyira nem hogy kikapcsoljon. Néha kilépett az angry birds-ből!!!
A Blackben Texas Instruments chipset volt, ugyanaz a márka mint az L9-nél!
Jött a váltás az L9-re, és 1-2 hónap után melegedett, majd forrósodott használat közben. De csak amikor a GPS-t használtam!!! Addig míg ki nem kapcsolt, sőt! kikapcsolt állapotban is forró volt, ki kellett vennem az akksit.Valószínűnek látszik hogy az említett TI chipset a felelős a túlmelegedésért. Legalább is szerintem. Az is lehet hogy rossz típust fogtam ki, de sok embernek melegedett erőteljesen az L9...
Szomorúan váltam meg az L9-től, mert egy nagyon felhasználóbarát launcherrel és kitűnő kijelzővel megáldott telefon. Külsőleg is tetszetős darab nem utolsó sorban. De az említett pizzasütő funkció és a gyengus kamera miatt vettem érzékeny búcsút tőle.
Remélem az L9 tulajok nagy többségének nem lesznek ilyen problémái. És az L9II-ben már Qualcomm chipset lesz, ez adhat okot a reményre.
Ennyit akartam írni, visszatértem a "sanyiék" által gyártott telefonhoz. Kamera az biztos jobb és talán ez nem fog mini-sütőt játszani. Régebben is volt sanyim és sose volt gond vele.
Lehet nem lesz 4.3 rá, de nem érdekel. Szerintem az L9 se kapja meg -
DiamondBack
senior tag
válasz
Milestone2 #8220 üzenetére
+1
valamint képesek lesznek a még kapható 4xHd árán kiadni ami azért nem picit jobb szerintem -
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8220 üzenetére
(#8219) bucsupeti
Az üzemidő szerintem rosszabb lesz mint a sima L9-nel van, az akkumulátor ugyan akkora. Sok jóra nem lehet számítani.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bucsupeti #8219 üzenetére
Petibácsi (bocs) neked az IRODÁHOZ soha nem lesz elég...
Az akksi ugyanaz a 2150-es lesz. És mivel a szoftver nem más, sejtem, hogy az akkuhasználat sem.
Arról már nem is merek beszélni, hogy ha netán ugyanúgy elrontják a szoftverfejlesztést, mint a sime L9-nél, akkor melegedni és zabálni is szeret majd...
-
bubus66
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #8216 üzenetére
Igen a processzor óra jelét megemeli a RAM-mal miért spórolt (lásd L7II) már nehéz lett volna a 2 Gb beletenni, 4.1.2-vel, itt is vissza felé fejlődik az LG mivel már szerintem a 4.2 nyugodtan kiadhatná, de szerintem ha ki jön az L9II fél évet kell várni a 4.2 mire már a többi szolgáltatónál talán az 5-ös meg lesz. Biztos nagyon jó lesz csak azért mert L9II
A leírás alapján elég gyenge. A 8Mp kamera meg a 8Gb belső memória amiből majd szabd lesz talán kis jó indulattal 4 Gb
-
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #8214 üzenetére
(#8214) Milestone2
Igen ez így van ahogy írtad.
(#8216) sarkanyolo2
Ha olyan változáson megy keresztül mint az L7 meg az L7II akkor sokat fog fejlődni az LG a Milestone2 kollégának igaza van hogy az LG magának csinál telefont. Mivel nem ez volt az első LG telefonom ismerem az LG és tudom mennyire ütős lesz az L9II.
Ez volt az egyetlen telefon ami két hétbe tellett a frissítse a többit mindegyiket max 20 perc alatt beállításokkal megtudtam csinálni.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
sarkanyolo2 #8215 üzenetére
Hohóóóóóóóóóóóóó, most látom a cikket.
Szerk: Sok mindenben fejlődik, kíváncsi leszek rá. (nem mintha telefonváltáson gondolkoznék az elkövetkező 1 évben
)
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Milestone2 #8214 üzenetére
Egy meg sem született termékről ne írj tényszerűen.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bubus66 #8207 üzenetére
"(#8205) 5-htp
Miért az L9II mennyivel lesz jobb mint az L9?"
Szerintem még jobban levédik, mint az L5 II-nél tették...az LG magának készíti a telefonokat, nem a felhasználóknak, sajnos...
HD kijelzőt kap, kit érdekel, jó ez a mostani is...
Meg lehet, hogy belerakják a hangerőgombok feletti plusz gombot, az is felesleges...
Minden más ugyanolyan
szarmarad... -
dokee78
félisten
Jelenleg a 4.1.2 a legfrissebb vagy van már 4.2 is?
Gyári romra gondoltam. -
H.Bencike
aktív tag
válasz
rondabogancs #8209 üzenetére
Ha sokat szeretnél játszani főleg nagy ( 1Gb körüli) játékokkal akkor inkább samsung. Nekem fent van a Beach Buggy Blitz - Die Hard - Real Racing 2 -Subway Surf és 0,95Gb szabad helyem van
Jó még van mellettük Facebook, Instagram, InstaWheather Pro, Shazam, Viber, Chrome, Opera Classic meg még pár "apróság". -
rondabogancs
csendes tag
ha megis jelenik kitudja milyen ara lessz a optimus l9 ii-nek, en berem a simaval vagy a s2 plussa csak szeretnem tudni jatekra a ketto kozul meik alkalmasabb?
-
bubus66
nagyúr
(#8205) 5-htp
Miért az L9II mennyivel lesz jobb mint az L9?
(#8206) Echoo
Milyen ROM van rajta?
Úgye nem is olyan egyszerű itt megtalálod A ROOT csak CWM-ből lehetséghes. -
Echoo
senior tag
Szervusztok!
Egy barátom megkért, hogy rootoljam az L9-ét, de már bánom, hogy bevállaltam. Bootloadert kinyitottam, de a root nem megy. Létezik valami olyan megoldás, amit egy egyszerű ember is meg tud csinálni, nem csak a csúcsfejek?
-
5-htp
tag
válasz
rondabogancs #8202 üzenetére
Szerintem várj egy kicsit és jön az L9 II
-
rondabogancs
csendes tag
koszi es jatekok teren meik a jobb? mert neztem tetsztet ahol az lg gyorsabbnak bizonyult mint a samsung, ebbol mi igaz?
-
bubus66
nagyúr
válasz
rondabogancs #8202 üzenetére
Én az SGSII Pulszt ajánlnám a könnyebb ROOT-olás miatt, meg Samsungok sokkal jobban kezelik a külső SD-t is
-
rondabogancs
csendes tag
hello mindenki
nagy dilemmaban vagyok mivelhogy telefont szeretnek venni es most eppen az Lg optimus L9 es samsung galaxy s2 plus kozott vacillalok, annyi rosszat es jot hallottam roluk hogy nemtudok donteni az igazsag az hogy azert jatszani is szeretnek rajtuk mondjuk egy NOVA3 vagy hasonlok, mind a ket telefonnak megvan a hatranya es elonye de nemigen kaptam valaszt meg hogy meiket is erne meg valasztani.
nagyon megkoszonnem a segitsegeteket hogy ti meiket ajanlanatok
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai gyártó újdonsága a 4X alatt marad tudásban, de trendeknek megfelelő mérettel kecsegteti a jövendő vásárlókat.
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Black & Decker töltőt keresek
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest