- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Milestone2 #9799 üzenetére
köszi! Azért egy próbát megér
Egyébként egyre több a panasz arra hogy az LG készülékek nem szeretik a FordSync-et. Most a G2 tulajok háborognak rendesen ezért...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
bucsupeti #9798 üzenetére
Hoooooooooooooooooogggggyyyynnneeeellllleeeennnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeee
Szerintem neked nem pálya....BT-vel kevesen foglalkoznak, ezt meg ráadásul nem egy profi develop kreálta, hanem egy lelkes kezdő...
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Milestone2 #9797 üzenetére
van valahol honlapja, fóruma, stb. ?
-
Milestone2
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
Blue Eagle #9795 üzenetére
Rendben neki állok a hétvégén majd
-
Blue Eagle
őstag
válasz
bubus66 #9786 üzenetére
Bubus! Nem szíthatsz vitát, mivel köztünk vita nem volt egyáltalán.
A ROMokkal meg tényleg ráérsz, csak akkor ha majd szétvet az unalom.De lenne, csak kellett egy kis altató, arra pont jó volt!
Csak vicceltem ám!
Nem ám komolyan veszed! Este későn érek haza a melóból, aztán azért.
-
Ice-ozsé
tag
válasz
bubus66 #9792 üzenetére
Nem tudom, hogy abban mi volt az érthetetlen, hogy nem működik megfelelően a telefonom zenelejátszója???!!!!
Akár hányszor, elolvastam az elejét ott nem találtam meg a választ arra, hogy miért van az, hogy a zenelejátszóm csak minden számnak az első 10-15mp játssza le.
De gondolom ezért is én vagyok a hibás, "hogy nem tudok olvasni" hiszen az első hozászolásban oda van írva csak nem látom!!!! -
bubus66
nagyúr
válasz
Ice-ozsé #9791 üzenetére
(#9791) Ice-ozsé
Nem mondta neked senki, sem hogy 6-8000 HSZ-t olvass el csak annyi lett. hogy a Téma Összefoglalót olvasd el, és ha ott vagy a szerző Logout Blogjában nem találsz választ, akkor kérdezd meg, annyit azért elvárná az ember, hogy az az alapfogalmakkal legalább tisztába légy mielőtt kérdezel (meg, ha hülyeséget is). Pontosan azért dolgozunk, itt egy páran, hogy az segíteni tudjunk, de azt azért elvárjuk, hogy legalább az alapfogalmakkal tisztában légyen valaki. Mert pl-én még e te hsz-ből nem jöttem rá. hogy mit is szerettél volna???
Talán ha érhetőbben fel teszed a kérdés esetleg még segíteni is tudunk.
-
Ice-ozsé
tag
válasz
bubus66 #9790 üzenetére
Szerintem eléggé ki lett vesézve minden.
Így lehetne foglalkozni a nagyon komoly témákkal, hogy tovább ne az én baromságommal legyen tele az oldal, hanem az előttem lévő pár száz fontosabb dolgokkal.
Hisz gondolom még nincs kivesézve az összes kérdés és probléma az L9-es telefonnal kapcsolatban.
Ha meg igen mindenki olvasson vissza pár ezer üzenetet és tuti ott lesz a válasz.....
Mert azt nem hiszem el, hogy még nem lett mindenre megadva a válasz ezerszer.... Csak vissza kell olvasgatni és nem írogatni kérdezősködni és feltartani a fontosabb embereket hülyeségekkel. -
Ice-ozsé
tag
válasz
bubus66 #9786 üzenetére
Hát igen elnézést kérek mindenkitől, hogy pofátlanul kérdezősködtem és megzavartam a magas szintű és fontos beszélgetéseteket az én hülye primitív kérdésemmel.
Biztos vagyok benne, hogy így visszaolvasva 100 levelet igen komoly is idevágó nem idióta témákba való beszélgetések voltak.
Még egyszer hálásan köszönöm és millió bocsánat, hogy elfoglaltam és bepiszkoltam az oldalatokat primitív agyammal és semmirevaló kérdéseimmel. -
bubus66
nagyúr
válasz
Ice-ozsé #9780 üzenetére
(#9780) Ice-ozsé
Én meg ajánlom figyelmedbe aggleány leírását olvasgasd egy kicsit A Téma összefoglalóban mindent meg találsz, mit hogyan lehet megcsinálni, pontossan ezért dolgozott a Milestone2 kolléga hogy ne kelljen minden HSZ-ben leírni, de ugyan úgy a Logout blogjában (a neve alatt van) ott is sok mindent meg találsz.
Legalább az alapvető dolgokkal legyél tisztába.
A Mac(Machintos) Az ugyan úgy Operációs rendszer mit a Windows vagy a Linux, a legtöbb oldalon fent van, a letöltése. Ezért kérdezte a (vagy is írta) a Milestone2 kolléga
(#9783) Blue Eagle
Nem akarom a vitát szítani, de igaza van Milestone2 legalább a fáradtságot vette volna és olvasná el a Téma össze foglalót. Ha mi már vettük rá a fáradtságot és meg csináltuk, valamint a könnyítés és a gyorsabb letöltés érdekében a CM-ek is meg lesznek csinálva (ha az időm engedni fogja). Meg semmit nem kell keresgetni, mert ezek a linkek vannak a Logout Blogban is meg mindenhol. Próbáljuk frissíteni, őket. (Nem mindig sikerül)
-
Ice-ozsé
tag
válasz
Milestone2 #9782 üzenetére
ok
kösz -
Milestone2
nagyúr
válasz
Blue Eagle #9781 üzenetére
#9777-ben ott a két link!
És most éppk..vatürelmes voltam.
Nincs jobb dolgod késő este? -
Blue Eagle
őstag
válasz
Milestone2 #9782 üzenetére
Türelmesebben az ifjonccal!
Nézegettem tegnap késő este a blogodat. A Miui az télleg szupi! Valóban a multilang kicsit elkínásítja a dolgokat, meg némi zavart is okoz talán. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Ice-ozsé #9780 üzenetére
Basszus, most már egy kicsit mérgesítő, de még egyszer higgadtan.
Ha windows van a számítógépeden, töltsd le a két fájlt, amit linkeltem.
Telepítsd a Drivert, majd telepítsd a Frissítőszoftvert.És végül, ahogy Eaglemadár írta, ne szoftverfrissítést indíts el, hanem "Frissítési hibák kiküszöbölése"-t!
Ennél érthetőbben nem tudom leírni...
-
Ice-ozsé
tag
válasz
Blue Eagle #9779 üzenetére
"Most akkor windows vagy Mac van neked?"
Egy normális LG L9 -es telefon....
Nem tudom, hogy mi az a Mac.
Írtam, hogy ebben a témában kezdő vagyok.
De akkor amit Milestone2 írt azt is meg lehet csinálni? -
Blue Eagle
őstag
válasz
Ice-ozsé #9775 üzenetére
Mint ahogy már többször is elhangzott, a V20H a legfrissebb itthoni kiadás. Tehát, itt nem Update lesz. A "Frissítési hibák kiküszöbölése" lehetőséget kell majd választani. Így a rendszered teljesen újra lesz rakva.
Most akkor windows vagy Mac van neked?Sajnos nem vagyok gép előtt, pontosan nem tudom idézni, de az Opciók, vagy Egyéb lehetőségek alatt van ez a fent említett opció. A lényeg, hogy ezt választva letölti a hivatalos kdz verziót és telepíti.
-
Ice-ozsé
tag
válasz
Milestone2 #9777 üzenetére
Az előzmények ezek voltak.
Egy hiba miatt szeretném a javítását.Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Van egy LG L9 telefonom amivel "elvileg" meg vagyok elégedve....
Egy problémám van vele, hogy nem működik normálisan a zenelejátszó.
MP3 zenék vannak az SD kártyán ami minden más telefonba normálisan működik, csak ebben van úgy, hogy elkezdi a számot és pár másodperc után tovább dobja a következő számra.
Próbáltam letörölni az egész SD kártyát egy formázással és újra feltenni az összes számot de nem jó.
Azt is próbáltam, hogy nem az SR-re másolom, hanem a telefonnak a memóriájába, de az sem jó.
Sőt egy teljesen más (kollégámnak) az SD kártyáját tettem bele amin teljesen máshonnan letöltött... számok vannak de az sem....
Gyári visszaállítás sem.....
Mi a véleményetek mi lehet a gond, hogy minden számot csak pár másodpercig játszik le és dobja tovább a következőre?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Ice-ozsé #9776 üzenetére
Ha Machintos-od van, akkor töltsd le a (MAC)-ot.
Töltsd le ezt: Frissítőszoftver.
Először telepítsd a Drivereket.
Aztán a Frissítőszoftvert.DE!
Ha ezt írja ki P76020h-EUR-XX, akkor neked a legfrissebb hivatalos v20h van fenn. Hivatalosan nem tudsz tovább frissíteni!!!
-
Ice-ozsé
tag
válasz
Blue Eagle #9774 üzenetére
P76020h-EUR-XX ezt írja.
-
Ice-ozsé
tag
válasz
Milestone2 #9769 üzenetére
Ja igen, ide kellett volna írnom, sort tévesztettem.
Már ezt elrontottam, mi lesz, ha elkezdem a telefon "javítását". -
Ice-ozsé
tag
válasz
Blue Eagle #9770 üzenetére
Oké, köszi, ha megakadok, akkor szólok.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
bubus66 #9768 üzenetére
Jó persze, de mondom nem fontos annyira. Nem akarok én neked plusz munkát. De ha kedven van... akkor:
(#9769) Milestone2
Tök frankón tetszett írni, fel sem tűnt ,hogy nincs ékezet. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Ice-ozsé #9764 üzenetére
ice-ozse
Első lepes:
www.lg.hu
Telefon driver es LG szoftverfrissito program letoltese a PC-re.
A letoltott programok telepitese a PC-re.Masodik lepes
LG support tool frissitoprogram elinditasaHarmadik lepes
A frisstoprogram utasitasainak kovetesevel a frissites elvegzeseEz konnyu, 15 perc.
Ha majd mas komolyabbat akarsz, akkor Bubus66 logout blogjai, meg esetleg az en nevem alatt talalhato blogok elolvasasa.
Ennyi.
Elnezest, nincs ekezetem...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Blue Eagle #9767 üzenetére
Jó másik is ?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Blue Eagle #9765 üzenetére
Miért kell neked a V10A másik CWM-es nem jó? Meg csinálom csak érdeklődők. Nem ígérem, hogy ma kész lesz de holnap megcsinálom.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Blue Eagle #9710 üzenetére
Blue Eagle
Kell a V10A CWM????
-
Ice-ozsé
tag
válasz
Blue Eagle #9760 üzenetére
Van erre esetleg valamilyen Útmutatás kezdő "analfabéta" módon leírva, hogy miként is kell ezt?
-
Ice-ozsé
tag
válasz
Ice-ozsé #9747 üzenetére
Ami érdekes, hogy telepítettem rá egy Winamp-ot és azzal működik.
De azért még ez sem a legjobb megoldás, mert azért bántja a csőrömet, hogy mi lehet a hiba.
Lehet, hogy tényleg egy szoftver frissítés lenne a megoldás?
Egy biztos a gyári visszaállítás semmit nem oldott meg. -
Milestone2
nagyúr
Ilyenkor a hidegben sajnos nagyon sok a "beizzadás" hidegből be meleg zsebbe, lecsapódás, zárlat, rossz esetben szervíz visszadobja beázással, jó esetben simán gariztatják...(hogy abban mit csinálnak...azt csak ők tudják, mert ha fel tudják éleszteni, akkor factory reset és kapod vissza, általában basznak bármit is ellenőrizni)
-
Indy
tag
Pénteken a gyári, fél éves L9-em 70%-os töltöttség mellett a zsebemben fogta magát és kikapcsolt. Azóta se kép, se hang, semmire nem reagál. Kíváncsi leszek mit mondanak...
-
-
prannk
őstag
V10h val ejjel ak aksi nem ment semmit. Fél 8 kor huztam le toltőről ébresztő be. Felkeltem ugyanúgy 100%
. Jb en 97-96 szokott lenni.
-
Ice-ozsé
tag
válasz
Blue Eagle #9750 üzenetére
Sajnos sem ez, sem pedig a gyári adatok visszaállítása nem segített.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Ice-ozsé #9747 üzenetére
Beállítások - > Alkalmazások -> fenti fülön Összes re gördíted. Ezután a legaljára gördíted megkeresed: Zene
Ezen belül Adatok törlése, Gyorsítótár ürítése, Alapértelmezések törlése.
Fontos! Adatok törlése előtt kapd ki az SD kártyát!
Ha ezután is, ill más lejátszóval is csinálja, akkor sajnos Gyári adatok visszaállítása. Előtte ments! -
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Van egy LG L9 telefonom amivel "elvileg" meg vagyok elégedve....
Egy problémám van vele, hogy nem működik normálisan a zenelejátszó.
MP3 zenék vannak az SD kártyán ami minden más telefonba normálisan működik, csak ebben van úgy, hogy elkezdi a számot és pár másodperc után tovább dobja a következő számra.
Próbáltam letörölni az egész SD kártyát egy formázással és újra feltenni az összes számot de nem jó.
Azt is próbáltam, hogy nem az SR-re másolom, hanem a telefonnak a memóriájába, de az sem jó.
Sőt egy teljesen más (kollégámnak) az SD kártyáját tettem bele amin teljesen máshonnan letöltött... számok vannak de az sem....
Mi a véleményetek mi lehet a gond, hogy minden számot csak pár másodpercig játszik le és dobja tovább a következőre?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
prannk
őstag
Sorry!
-
prannk
őstag
válasz
roland9408 #9728 üzenetére
Parancsolj
-
beiszer
csendes tag
Na mindegy, nem megy.
Megleszek nélküle... Azért köszi a segítséget mindenkinek!
-
beiszer
csendes tag
Ja nem kér bocs. Annyi szar van a gépen, rosszat nyitottam meg...
-
Blue Eagle
őstag
válasz
beiszer #9727 üzenetére
Igen, nekem újraindult Fastboot módban, asszem a Lelus módszer volt az. Bubus és Milestone rakta ide topikba anno. De nekem csak a nyitás tudott menni ezekkel a metódusokkal. Tehát sem a rootolás, sem a recovery nem ment így fel. PC kapcsolat nélkül rootoltam és installáltam CWM Recoveryt.
(#9728) roland9408
Hiába a régi Lg Support Tool, ha van net kapcsolat és indítod, egyből felfrissít az újra.Az Android SDK nem kell!
-
bubus66
nagyúr
válasz
H.Bencike #9725 üzenetére
(#9725) H.Bencike Meg aki szeretné a booloadert kinyitni.
Ezzel próbálkozz ebből csak az USB_driver kell neked, csomagold ki és tedd az (Asztalra) Majd kapcsold ki a telefont egy HR (Nem factory reset) után a S/W módban kérni fogja az hogy telepítsd az omap drivert, addigra már az eszközkezelőd is legyen nyitva mikor.Majd kattints rá a Frissítés válaszd ki neki a Drivert és telepítsd a Másik mappából meg az össze s drivert tedd fel.
ha valamelyik nem települ az nem baj, meg a KDZ csomagban van egy msxml nevű fájl ha még nem telepítetted akkor azt is tedd fel.
Sok sikert nem 100% a siker de nagyon jó eséllyel ki fogod tudni nyitni.
A kérdések elkerülése végett:
A HR magyarul Hard Reset a következő billentyű kombinációvak érhető el:
Hangerő- (le) + Home gomb + Bekapcsoló gomb nyomva tartása még egy zöld robot meg nem jeleni végeztével a telefon újra indul.
Biztonsági mentést a telefonkönyvben lévő telefonszámokról stb AJÁNLOTT KÉSZÍTENI. Mert a HR mindent gyalul a telefonról.
beiszer
Te meg el ne hidd a félórát vagy az 1 órát. Szerinted mi nyitja ki abban az 1 órában a bootloadert? Beleköltözik egy angyalka??
-
prannk
őstag
válasz
roland9408 #9728 üzenetére
1 óra múlva linkelem.
-
bubus66
nagyúr
válasz
H.Bencike #9725 üzenetére
(#9725) H.Bencike
Én ROMTOOLKIT-telnyitom ki őket az Android SDK nem hiszem, hogy különösebben kellene de ha leszeded akkor ki ki kell szedni belőle az ADB drivert. Meg megfenyegetem,ha nem nyílsz ki kidoblak a 3. emeletről
(#9728) roland9408
A Régit nem tudod feltenni mert felfogja frissíteni az újra (vagy is mindjárt azt fogja telepíteni) Nekem legalább is fel frissítette és tökéletesen működik a régi sokkal szarabb volt.
(#9727) beiszer
Lesz még ma könyv nehezék???
-
beiszer
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9726 üzenetére
Te telepítgettél fastboot-ot a Lelus fastboot-al, vagy csak simán minden nélkül ment a dolog és fastboot módban indult újra a készülék? Mert nekem nem akart abban indulni, csak sima reboot volt, telepítettem a fastbootot a készülékre, de az sem segített...
-
beiszer
csendes tag
Fastboot módban kéne újraindulnia, de csak egy sima rebootot csinál...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Blue Eagle #9720 üzenetére
(#9720) Blue Eagle
Igen de már nem 30 p van hanem 60 percet kell várni, nem baj legalább nagyobb esélye van a könyv nehezékre.
Pont ma volt itthon a haverom aki szervizes attól kérdeztem, hogy mi értelme van a ROM csereberélgetésnek, azt mondta semmi, ha a V20B kinyitja akkor a V20xx többit is kinyitja. Ez fordítva szint gy igaz. Ma kinyitottunk 4 V20H-val, a 4 volt 12 perc. Persze vannak még csodák, és ha netalántán a ROM cserével sikerül, (1000-ből talán 1-nek) akkor tudod mire gondoltam, de legyen szerencséje. Ráadásul az ADB pakkja V768-hoz van írva
-
Blue Eagle
őstag
válasz
beiszer #9721 üzenetére
Az utolsó mondatoddal meg tudlak érteni. De ne feledd, a remény hal meg utoljára! Velem is így volt. Ennél az L9 esetében is, meg a nejem L3-val is. Egyszer csak hosszú idő után előrukkolt valaki olyannal, amivel simán ment a dolog. Úgyhogy ha most ez nem fog összejönni neked, akkor szerintem állj le a próbákkal egyenlőre, és hagyjad valamivel későbbre. Hátha lesz valami más lehetőség, egy új megoldás.
-
beiszer
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9720 üzenetére
Ami ebben nekem még újdonság és sehol nem olvastam az az, hogy vissza kell menni előbb V10A-ra, ami ugye ICS és onnan V20B. Eddig csak simán felnyomtam a B-t és nem ment, úgyhogy most nagyon bizakodó vagyok, mert nyilván nem véletlen, hogy le kell menni A-ig...
Ha így sem fog menni, akkor kijelenthetem, hogy csak feszítővassal lehet nyitni... -
beiszer
csendes tag
Eddig nem nyílt a bootloaderem, tegnap találtam ezt a leírást. Utolsó lehetőségnek nekem érdekes, úgyhogy most jön a próba.
-
Zsocó
aktív tag
P768 kinek van?
A 768 a kamerában különbözik a 760-tól? Mert valaki mondta, hogy az itteni hálózaton nem biztos, hogy jó a 768, valamint van rajta magyar nyelv? -
Milestone2
nagyúr
Már nem emlékszem, hogy volt stock ROM-on.
Nem úgy, hogy galériából megnyitva, beállítás, és ott megkérdezi, hogy háttérképnek, záróképernyőnek, vagy mindkettőnek és ha jól emlékszem csak akkor engedte, ha mindkettőre ugyanazt állítottam illetve a megjelenítés beállításainál volt egy olyan, hogy ne görgesse a hátteret.
De annyi ROM-ot használtam már, hogy keverednek a fejemben a beállítások, de mintha így emlékeznék...
-
prannk
őstag
Nem az.. nem negdi kijelőlni az egész képet. Pedig méretben oké.. Mert JB át lehetett állítani valamit ot t akijelölésnél de itt nem.
Érdekes.. Feloldóképnél engedi kijelőlni az összeset..
-
prannk
őstag
válasz
Milestone2 #9712 üzenetére
-
prannk
őstag
Mi az hogy,nehéz visszarakni a régebbi romokat
Volt hard reset,ics visszarakás. Most megnézzük eljátsza e azt amit JB én. Ha igen megy szervizbe
Úgy sikerült,hogy eszembe jutott hogy tesom gépén is próbálkoztam régen és ott még a régebbi lg mobile support tool van fent. Simán felrakta 13 perc alatt.
-
prannk
őstag
-
prannk
őstag
Multkor simán felment rá a v20l..
-
prannk
őstag
válasz
Blue Eagle #9701 üzenetére
CWM FLASHELŐS?? AZ MI?
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben egy V10a ROMja? Az a CWM flesselős zip megoldás.
Már sehonnan nem tudom leszedni.
Megköszönném ha lenne valahol!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest