- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
everest140
tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán felfrissítettem a telefonom a legújabb szoftverfrissítéssel. Azonban pár gyári alkalmazásom pl ( frissítés/app központ, jegyzetfüzet, időjárás, szótár) nem indulnak el, azt írja ki, hogy Frissítse azonnal vagy nem lehetséges az elindítása. Hiába nyomok igen-re nemhozza be sehogy sem. Mit lehet tenni? Elég aggasztó ,hogy a gyári alkalmazásaim közül nem indul el pár :S -
everest140
tag
válasz
feelurself #11767 üzenetére
Köszönöm, megoldódott!
-
everest140
tag
Üdv!
Kifagyott a telefonom, viszont az üzenetjelző led is villogva maradt. Próbáltam a hangerő Le+ feloldógomb párossal is, de semmi. Lehetséges hogy az is szerepet játszik, hogy eléggé el van már kopva a feloldógombom és nagyon nehezen reagál amikor fel szeretném oldani. 1 éve van meg a telefon, de eddig ilyen problémám még nem volt, hogy így kifagyott volna.
Valaki esetleg tudna segíteni, hogyan tudnék életet lehelni a telefonomba? -
everest140
tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. A G-m már megvan egy ideje, május első hetétől, eddig semmi problémám nem volt vele. Tegnap este még semmi gond nem volt a hálózattal, ma reggelre viszont már semmi hálózat, térerő nem volt a telefonon. Próbáltam újraindítani, SIM kártyát újra ki venni, visszatenni és semmi. Én még nem tapasztaltam ilyet, reménykedem, hogy közületek valaki tudna tanácsot adni, mi tévő legyek. Előre is köszönöm a segítséget, délutánra fontos lenne a hálózat. -
everest140
tag
válasz
csababarca #1630 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, ez hamarabb is eszembe juthatott volna.
-
everest140
tag
Valaki tapasztalt még olyat, hogy a telefon hátulján alul az a matrica, amin az IMEI van meg a S/N szám, elkezd kopni? Nekem már a jobb fele majdnem teljesen fehér, ahol a LG-E975 felirat van.
-
everest140
tag
Ma pont 2 hetes a G-m. 2x után azt kell hogy mondjam, ég és föld a kettő
.Formailag nagyon szép és elegáns darab, eddig mindenki pozitívan véleményezte a külsejét, akinek mutattam. A kijelző valami csodás, semmiképp sem lehet belekötni. Akku idő meglepően jó, rosszabbra számítottam vásárlás elött. A 2GB rammal és ezzel a 4magos procival villámgyors a teló, jópár folyamat egyszerre futása után is semmi szaggatás, lassulás. A LG UI is nagyon tetszik. A kamera telefonos kamerához képest teljessen jó, aki ennél jobb képet szeretne az úgyis a maga saját megszokott fényképezőgépével fog fotózni. Ebben az árkategóriába szerintem ez a legjobb telefon. Akik gondolkodnak a vásárlásán, nekik mindenképpen ajánlom így 2 hét után, az LG meglepően jó telefont adott ki tele pozitívumokkal. Tegnap szoftverfrissítést jelzett a telefon és felrakta a v10e-t. Csak így tovább!
-
everest140
tag
Megrendeltem a telefont a B-TEL-ről, holnap hozza a futár, már nagyon várom.
-
everest140
tag
Sziasztok!
Gondolkozom a készülék vásárlásán, de a GSM boltoknál végig kék és fehér színt írnak. A blue verzió az mit takar? A telefon nem kék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Windows 11
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest